Beste elektrische deken
Home » Op zoek naar de beste elektrische deken van 2019? Vergelijk dan hier de top 5!

Op zoek naar de beste elektrische deken van 2019? Vergelijk dan hier de top 5!

Tijdens koele dagen is het handig om een deken op je bed te hebben. Zo houd je jezelf namelijk lekker warm. Er zijn ook personen die niet in slaap kunnen vallen als ze niet onder een deken liggen. Het komt er dus op neer dat het een goed idee is om een deken op je bed te hebben. Je kunt zelfs kiezen voor een elektrische deken. Een dergelijke onderdeken kun je op je matras zetten of desgewenst onder je hoeslaken. Het doel van een elektrische deken is om je bed op te warmen. Als je vaak last hebt van koude voeten, dan kun je kiezen voor een deken met aparte voetverwarming. Er zijn zelfs elektrische bovendekens. Dergelijke modellen zijn ideaal om mee op de bank te kruipen. De beste elektrische deken kies je dus uit aan de hand van jouw voorkeuren. Lees dit artikel en vind jouw beste elektrische deken!

Beste elektrische deken van 2019

Door dit artikel te lezen, kun je de beste elektrische deken voor jouw behoeften vinden. We vertellen je namelijk over de 5 allerbeste modellen van het jaar. Hierdoor maakt het niet uit voor welke variant je kiest, want je weet dat je een goede keuze maakt. Aangezien we begrijpen dat je meer nodig hebt dan alleen een naam om een goede keuze te maken, recenseren we elk van de top elektrische dekens. Je kunt dus de verschillende modellen met elkaar vergelijken aan de hand van de recensie en de opgesomde kenmerken. Aarzel dus niet, lees de recensies, vergelijk de verschillende dekens met elkaar en vind gemakkelijk de beste elektrische deken voor jouw behoeften.

1. Medisana Elektrische Onderdeken HUB

Een elektrische deken koop je, omdat je wil genieten van een lekker warm bed. Hierbij maakt het niet uit of je het bed verwarmt terwijl je nog naar de tv kijkt of dat je het bed verwarmt, omdat je meteen wil gaan slapen. In beide gevallen is het handig als je de beste elektrische deken voor jouw behoeften uitkiest. Om dit model te vinden is het echter belangrijk dat je vooraf nagaat aan welke vereisten een dergelijke deken moet voldoen. Wat dacht je van een deken die zachtjes het gehele lichaam verwarmt zodat je je kunt ontspannen op bed? Als een dergelijke onderdeken perfect klinkt, dan raden wij de Medisana Elektrische Onderdeken HUB aan. Dit model is Medisana Elektrische Onderdeken HUBwellicht de beste elektrische deken voor jou, omdat hij je laat genieten van een heerlijke warm bed. Met deze deken verwarm je je hele lichaam zacht zodat je heerlijk kunt ontspannen.

De behandeling met de Medisana Elektrische Onderdeken HUB stimuleert de bloedcirculatie en verharde spieren. Ook bevordert deze deken het welzijn na een vermoeiende dag. Het bed wordt tevens op een aangename temperatuur gehouden. Dat is nou eenmaal waar je de deken voor koopt. Dankzij deze lekkere temperatuur kun je ontspannen en snel in slaap vallen. Bij deze elektrische deken is er gezorgd voor een elektrische temperatuurcontrole. Hierdoor wordt de temperatuur geregeld, overeenkomstig de geselecteerde stand van de schakelaar. Hoe gebruik je de deken? Je spreidt hem gelijkmatig uit over je matras. Gebruik vervolgens de bevestigingslussen aan de langszijden van het warmteonderbed om het warmteonderbed met een geschikte band of koord aan het matras te bevestigen. Het is belangrijk dat je er rekening mee houdt dat het warmteonderbed in langs- en dwarsrichting strak op je matras ligt en tijdens de gebruiksduur geen vouwen maakt. Spreid hierop een bedlaken.

Eigenschappen van de elektrische deken Medisana Elektrische Onderdeken HUB:

 • Er is gezorgd voor een gebruiksvriendelijk bedieningselement.
 • Hij is van comfortabel zacht materiaal gemaakt, dus je kunt er lekker op slapen.
 • Met deze elektrische deken kun je het gehele lichaam zacht verwarmen en ontspannen.
 • Dit model is een eenpersoons elektrische deken met een afmeting van 150 x 80 cm (lengte x breedte).
 • De behandeling met warmte stimuleert de bloedcirculatie in verharde spieren en bevordert het welzijn na een vermoeiende dag.
 • Nadat je hem goed hebt bevestigd op je matras, spreid je er een bedlaken op zodat het warmteonderbed zijn warmte het beste kan afgeven.
 • Bij deze elektrische onderdeken kun je kiezen voor 1 van 2 temperatuurstanden, waardoor je bed een aangename temperatuur heeft op koude dagen.
 • Let er wel op dat je de correcte positie van de elektrische deken steeds controleert voordat je naar bed gaat, om er zeker van te zijn dat hij goed is gepositioneerd en geen vouwen maakt.

2. Inventum HN197V – Elektrische onderdeken

Er zijn verschillende soorten elektrische dekens. Zo kun je kiezen voor onderdekens, die je onder je laken zet, maar er zijn ook modellen die je als een alledaagse deken gebruikt. Daarnaast is het net als bij matrassen zo dat je ook rekening moet houden met de afmeting. Je kunt immers kiezen voor een tweepersoons- of juist eenpersoonsdeken. Is de beste elektrische deken voor jou een onderdeken die geschikt is voor 1 persoon? Moet jouw perfecte onderdeken bovendien beschikken over verschillende temperatuurstanden zodat je hem gedurende het hele jaar kunt gebruiken? Dan raden wij de Inventum HN197V – Elektrische onderdeken aan. Dit model is wellicht de beste elektrische deken voor jou, omdat het hier gaat Inventum HN197V - Elektrische onderdekenom een eenpersoons elektrische onderdeken. Dit model heeft maar liefst 9 warmtestanden! Je kunt met deze deken op je bed dus elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipen.

Als we kijken naar de 9 warmtestanden van de Inventum HN197V – Elektrische onderdeken, dan zien we dat deze standen verdeeld zijn in 2 zones. De ene zone verwijst naar het lichaam en de andere zone naar het voetengedeelte. Je kunt dus gemakkelijk per zone een warmtestand kiezen. Ideaal dus voor wanneer je lichaam al de juiste temperatuur heeft, maar je voeten het nog koud hebben. Je hoeft je bij deze deken niet eens zorgen te maken over bacteriën. Hij is namelijk voorzien van een antibacteriële coating. Daarnaast heeft de fabrikant van dit model gezorgd voor de eco control functie. Deze functie zorgt ervoor dat je heel simpel het verbruik van de deken kunt aflezen in kWh. Er is zelfs gezorgd voor een verlichte schakelaar met een afneembaar LCD display. ’s Nachts kun je dus gemakkelijk de temperatuur aanpassen zonder het licht van de kamer aan te doen.

Eigenschappen van de elektrische deken Inventum HN197V – Elektrische onderdeken:

 • Deze eenpersoonsdeken heeft een afmeting van 160 x 80 cm (lengte x breedte).
 • Hij beschikt over een eco control functie, die je op een eenvoudige manier het verbruik laat zien in kWh.
 • Bij deze deken kun je rekenen op de ideale temperatuurstand, want je hebt keuze uit maar liefst 9 warmtestanden.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over bacteriën, want de elektrische deken is voorzien van een antibacteriële coating.
 • Doordat deze deken is voorzien van een afneembaar LCD display, kun je de deken gemakkelijk wassen in de wasmachine.
 • Er is bij deze deken gezorgd voor een verlichte schakelaar, dus als je het ’s nachts plotseling koud hebt, kun je gemakkelijk de temperatuurstand aanpassen.
 • De warmtestanden van deze deken zijn verdeeld in 2 zones, namelijk een lichaamsgedeelte en een voetengedeelte, dus je kunt per zone eenvoudig de warmtestand instellen.

3. Dreamland – electrische eenpersoons deken (80x150cm)

Over het algemeen, wanneer er elektrische dekens worden gemaakt, gaat het om eenpersoonsdekens. Sommige personen vragen zich af waarom dit er zo aan toegaat. Hoewel relatief veel personen het, vooral op koudere dagen, prettig vinden om lekker tegen elkaar aan te liggen, heeft iedereen een eigen voorkeur op het gebied van de temperatuur. Dit is vooral het geval voor het slapengaan. Daarom zijn de meeste elektrische dekens eenpersoonsvarianten. Zo lig je wel lekker dicht bij je partner, maar je kunt zelf bepalen hoe koel of juist hoe warm het onder jouw deken aanvoelt. Je partner stelt ook zijn of haar eigen temperatuur in. Daarom is het bij het uitkiezen van de beste elektrische deken handig Dreamland - electrische eenpersoons deken (80x150cm)om naar andere factoren te kijken, zoals het aantal temperatuurstanden. Zijn 2 temperatuurstanden ideaal? Dan kies je voor de Dreamland – electrische eenpersoons deken (80x150cm).

Wij vinden dat de Dreamland – electrische eenpersoons deken (80x150cm) de beste elektrische deken voor jou is, omdat het hier gaat om een eenpersoonsdeken. Je kunt dus zelf beslissen hoe koel of juist hoe warm het is onder jouw deken. Zo hinder je je partner niet en kunnen jullie beiden lekker slapen. Je hebt bij dit model bovendien keuze uit 2 temperatuurstanden, dus je stelt de temperatuur geheel naar wens in. Bij een elektrische deken is het handig om na te gaan of hij beschikt over een afneembare schakelaar. Als dat namelijk niet het geval is, dan is het reinigen van een dergelijke deken wat lastiger. Je kunt hem namelijk niet met schakelaar en al in de wasmachine zetten. Gelukkig heeft dit model een afneembare schakelaar. Je haalt de schakelaar er dus gerust van af wanneer je de 60 Watt deken van 150 x 80 cm wil wassen.

Eigenschappen van de elektrische deken Dreamland – electrische eenpersoons deken (80x150cm):

 • Hij heeft een lengte van 150 cm en een breedte van 80 cm.
 • Deze elektrische deken is een eenpersoonsdeken met een vermogen van 6 Watt.
 • Dankzij de afneembare schakelaar van deze deken kun je hem gewoon in de wasmachine reinigen.
 • Doordat het gaat om een eenpersoonsdeken bepaal je zelf welke temperatuur je aangenaam vindt zonder dat je je partner hindert.
 • Er is bij dit model gezorgd voor een afneembare schakelaar, waardoor je de schakelaar gemakkelijk van de deken verwijdert wanneer je hem wil wassen.

4. Mesa Living Electrische onderdeken – 3 standen -150 x 80 cm

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je na een lange dag thuis komt, een lekker warm bad neemt, wat nuttigt en je meteen in bed wil stappen. Helaas is het op koude dagen zo dat je bed aanvoelt als een koelkast. Het is dan niet prettig om er zo op te liggen. Je valt in een koud bed ook lastiger in slaap. Gelukkig kun je gebruik maken van een elektrische deken. Ben je daarom op zoek naar de beste elektrische deken voor jouw behoeften? Is jouw ideaal model een deken waar je je bed mee kunt voorverwarmen, maar die je ook kunt aanzetten wanneer je al in bed ligt? Dan is Mesa Living Electrische onderdeken - 3 standen -150 x 80 cmde Mesa Living Electrische onderdeken – 3 standen -150 x 80 cm de beste elektrische deken voor jou. Met deze deken verwarm je je bed, zodat jij aangenaam in je bed ligt terwijl het buiten fris is.

Het prettige van de Mesa Living Electrische onderdeken – 3 standen -150 x 80 cm is dat je hem kunt gebruiken om je bed voor te verwarmen, maar dat je hem ook gewoon aan kunt zetten terwijl je al in bed ligt. Je denkt er namelijk niet elke keer aan om je bed voor te verwarmen en wordt dan net voor het slapengaan geconfronteerd met een koud matras. Met deze deken op je bed wordt je rug aangenaam verwarmd. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende standen, waardoor je altijd jouw favoriete temperatuur kunt selecteren. Ook dit model is een eenpersoonsdeken, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je partner een andere temperatuurstand prefereert dan jij. Als je graag ontspannen en behaaglijk in slaap wil vallen, raadt de fabrikant je aan om de onderdeken een half uur voordat je naar bed gaat aan te zetten.

Eigenschappen van de elektrische deken Mesa Living Electrische onderdeken – 3 standen -150 x 80 cm:

 • De warmte van een dergelijke deken helpt om je spieren te ontspannen.
 • Hij heeft een vermogen van 220-240 V, 50 Hz en 50 Watt, dus je kunt hem in ieder stopcontact zetten.
 • Er zijn bij deze deken 3 temperatuurstanden waar je uit kunt kiezen, dus je kunt altijd de beste temperatuur vinden.
 • Met deze deken kun je je bed voorverwarmen, maar je kunt hem ook gebruiken om je bed te verwarmen wanneer je al in bed ligt.
 • Desgewenst kun je de deken op een iets hogere temperatuur zetten wanneer je je bed voorverwarmt, waarna je de temperatuur wat lager zet wanneer je in bed stapt.
 • Het is mogelijk om de deken gedurende de hele nacht aan te laten staan, maar houd er dan rekening mee dat je de temperatuur wat lager instelt, want je eigen lichaamstemperatuur komt er ook bij.
 • Dit model heeft een afmeting van 80 x 150 cm dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je je partner hindert en tegelijkertijd kun je altijd genieten van voldoende breedte en dus ook voldoende warmte.
 • Als je graag ontspannen en behaaglijk in slaap valt, dan kun je alvast de onderdeken een half uur voordat je naar bed gaat aanzetten zodat er een lekker voorverwarmd bed op je wacht, waarvan ook de lakens en bovendekens lekker opgewarmd zijn.

5. Wellcare WE-167UBATHD – 2 persoons Elektrische Deken + voetenwarmer

Aan het begin van dit artikel hebben we je verteld over verschillende soorten elektrische dekens. We haalden daarbij aan dat je zelfs kunt kiezen voor dekens waar je behalve je lichaam ook je voeten mee kunt verwarmen. In dit artikel hebben we je al over een dergelijk model verteld. Met dat model kun je een aparte temperatuur instellen voor je lichaam en een aparte temperatuur voor je voeten. Is de beste elektrische deken voor jou een variant met een aparte voetenwarmer, maar voldeed het andere model met 2 verwarmingszones niet aan je verwachtingen? Had dat te maken met de afmeting van de deken? Dan is de beste elektrische deken voor jou wellicht de Wellcare WE-167UBATHD – 2 persoons Elektrische Wellcare WE-167UBATHD - 2 persoons Elektrische Deken + voetenwarmerDeken + voetenwarmer. Dit model is een aanrader, omdat hij een tweepersoons warmtedeken is met een voetenwarmer. Je zorgt er dus voor dat jij en je partner samen genieten van warmte.

De Wellcare WE-167UBATHD – 2 persoons Elektrische Deken + voetenwarmer beschikt over 4D DWF technologie. Dit houdt in dat de deken een betere ademende werking heeft en dat hij zorgt voor gelijkmatige warmte. De bovenzijde van deze deken is voorzien van superzachte cosy fleece. Er zijn daarnaast 2 part instelbare controllers voor jouw individuele temperatuurwensen. Je hebt daarnaast keuze uit 4 temperatuurinstellingen. Het maakt dus niet uit of je het prettiger vindt wanneer je bed super warm is of juist wanneer het wat koeler is, want je bepaalt zelf wat de temperatuur van de deken is. Bij deze deken kun je bovendien 2 warmtezones instellen, namelijk een zone voor je lichaam en een zone voor je voeten. De deken heeft zelfs een timer van 120 minuten en automatische uitschakeling, dus je hoeft niet te wachten totdat de gewenste verwarmingsgraad is bereikt om de deken uit te schakelen.

Eigenschappen van de Wellcare WE-167UBATHD – 2 persoons Elektrische Deken + voetenwarmer:

 • Deze deken heeft een afmeting van 160 x 150 cm, dus het gaat om een tweepersoonsdeken.
 • Hij beschikt over 4D DWF technologie voor gelijkmatige warmte en een betere ademende werking.
 • Doordat je de controller kunt afnemen, kun je hem in de wasmachine reinigen op 30 graden Celsius.
 • Er is gezorgd voor 2 warmte zones, namelijk een zone voor je lichaam en een andere zone voor je voeten.
 • Dit model beschikt over een actief beveiligingssysteem met 3 LED lampjes, turbo opwarming en hij is energiezuinig.
 • Bij deze deken is er gezorgd voor een ingebouwde 120 minuten timer, automatische uitschakeling en een afneembare controller.
 • Je kunt bij deze deken 2 controllers apart instellen voor jouw individuele temperatuurwensen en je hebt keuze uit 4 temperatuurinstellingen.

Add comment