Beste matras
Home » Zoek je al een tijdje naar het beste matras van 2019? Vergelijk dan de top 5 hier!

Zoek je al een tijdje naar het beste matras van 2019? Vergelijk dan de top 5 hier!

Zoek je naar het beste matras voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst verschillende matrassen met elkaar te vergelijken. Je koopt namelijk niet zomaar een matras, omdat een matras je van jaren slaapplezier moet voorzien. Daarom ga je onder andere na welke matrassoorten er allemaal zijn. Je kijkt tevens naar de afmetingen van de verschillende matrassen. De dikte, maar ook de lengte en breedte van verschillende varianten kan namelijk verschillen. Matrasspecialisten raden bovendien aan dat je ook nagaat op wat voor bedbodem je matras komt te liggen. Daarnaast is het handig om te kijken naar je eigen slaaphouding en die van je eventuele partner. Heb je het koud of juist warm in bed en heb je last van lichamelijke klachten of allergieën? Dit zijn enkele punten waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar jouw beste matras.

Beste matras van 2019

In de inleiding van dit artikel hebben we je een beeld gegeven van de punten waar je rekening mee kunt houden bij het uitkiezen van een matras. Persoonlijke voorkeuren en de afmeting van je bed spelen ook een rol. Kun je nu door de bomen het bos niet meer zien? Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Wij vergemakkelijken jouw zoektocht naar het beste matras. In dit artikel vertellen we je namelijk over de top 5 matrassen van het jaar. Op die manier weet je van tevoren dat, ongeacht voor welk matras je kiest, je een super variant selecteert. Je hoeft bovendien niet honderden varianten met elkaar te vergelijken. Lees dus snel dit artikel over de top 5, vergelijk deze super modellen met elkaar en kies het beste matras voor jouw behoeften uit!

1. Matras apollo binnenvering matras 90×200

Als je op zoek gaat naar het beste matras voor jouw behoeften, dan vergelijk je verschillende modellen met elkaar. Je komt op die manier ook matrassen voor verschillende doeleinden tegen. Denk bijvoorbeeld aan matrassen die het beste gebruikt kunnen worden in ziekenhuizen, varianten voor in hotels en matrassen voor eigen gebruik. Ben jij op zoek naar een matras voor eigen gebruik? Dan is het Matras apollo binnenvering matras 90×200 wellicht het beste matras voor jou. Dit matras is voorzien van binnenvering en heeft een minimale dikte van 17 cm. Het binnenwerk van dit matras is tevens goed, ventileert en biedt ondersteuning. Matras apollo binnenvering matras 90x200Hierdoor lig je er goed op. Je bent dus ook gegarandeerd van een goede nachtrust. Is dit niet waar we allemaal naar op zoek zijn?

Het Matras apollo binnenvering matras 90×200 is een medium tot stevig matras, waar je iedere nacht heerlijk op kunt slapen. Dit heeft het matras te danken aan het feit dat hij is voorzien van vele gemakkelijk. Er is zelfs gezorgd voor een afneembare tijk. Ben je benieuwd naar het onderhoud van dit matras? Dan is het prettig om te weten dat je de hoes gemakkelijk kunt verwijderen en vervolgens kunt wassen. Je slaapt dus niet op een vieze hoes. Heb je last van allergieën? Dan is dit matras ook perfect voor jou. Hij is namelijk een antiallergische variant. Bij de productie van het matras zijn er geen chloorfluorkoolwaterstoffen gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat het gaat om een milieuvriendelijk en duurzaam matras. Kijk je er nu al naar uit om op het matras te slapen? Dan is dit model hét ideale matras voor jou.

Eigenschappen van het matras Matras apollo binnenvering matras 90×200:

 • Dit matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 90 kilogram.
 • Aangezien het hier gaat om een antiallergisch matras, is hij geschikt voor vrijwel iedereen.
 • Hij is CFK-vrij, dus er zijn geen chloorfluorkoolwaterstoffen gebruikt bij de productie van dit matras.
 • Er is gezorgd voor een afneembare tijk, wat inhoudt dat je de buitenste hoes kunt verwijderen en wassen.
 • Door het gebrek aan milieuonvriendelijke stoffen is dit matras zeer duurzaam en goed voor zowel de mens als het milieu.

2. Trendzzz Matras 160×200 Comfort Foam

In je zoektocht naar het beste matras voor jouw behoeften kom je verschillende varianten tegen. Hierbij kun je denken aan het gebruikte materiaal, maar ook de afmeting van het matras. Als we kijken naar de afmeting van verschillende matrassen, dan zien we dat matrassen met een afmeting van 160 x 200 cm perfect geschikt zijn als tweepersoonsmatrassen. Matrassen van dit formaat bieden voldoende ruimte voor 2 personen om comfortabel op te kunnen slapen. Deze matrassen worden ook wel Queensize matrassen genoemd. Klinkt een matras van dit formaat perfect, maar wil je het liefst een variant Trendzzz Matras 160x200 Comfort Foamhebben voor logees en/of als tijdelijk matras? Dan kies je voor het Trendzzz Matras 160×200 Comfort Foam. Wij vinden dat dit matras vanwege zijn bouw en afmeting het beste matras voor jou is.

Slapen op het Trendzzz Matras 160×200 Comfort Foam is een aangename ervaring. Het matras is namelijk een variant van 160 x 200 cm. Dit betekent dat 2 personen er comfortabel op kunnen slapen. Je kijkt ook naar de dikte van het matras. In het geval van deze variant zien we dat hij 14 cm dik is. Over het algemeen vindt men dit een prettige dikte, vooral omdat het matras is gemaakt van comfort foam. Je kunt hem daarom goed gebruiken voor logees, maar hij blinkt ook uit als tijdelijk matras. Het maakt bovendien niet uit of je hem gebruikt om kinderen erop te laten slapen of juist volwassenen. Dit komt doordat het matras ideaal is voor kinderen en ook jong volwassenen. Hij is zelfs geschikt voor alle soorten bedbodems.

Eigenschappen van het matras Trendzzz Matras 160×200 Comfort Foam:

 • Het matras is vervaardigd in Nederland.
 • De kern van dit matras bestaat uit polyether schuim SG25.
 • Dit matras is 14 cm dik waardoor het prettig is om erop te slapen.
 • Je kunt de bekleding van dit matras verwijderen en vervolgens wassen.
 • Hij is geschikt voor alle type bedbodems, waardoor hij perfect is voor logees en als tijdelijk matras.

3. Sleeptime 3D Air Hotel Topper – Lits-jumeaux – 160×200 – Wit

Er zijn verschillende redenen waarom men op zoek gaat naar een nieuw matras. Het kan namelijk voorkomen dat je vorig matras is versleten. Ook kan het dat je gewoon de levensduur van je matrasoppervlak wil verlengen. In het laatste geval is het handig om een matrastopper aan te schaffen. Klinkt een matrastopper als het beste matras voor jou? Dan raden wij de Sleeptime 3D Air Hotel Topper – Lits-jumeaux – 160×200 – Wit aan. Dit matras is wellicht het beste matras voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen om de levensduur van je matrasoppervlak te verlengen. Het matras gaat echter ook een stapje verder. Zo heeft deze matrastopper een 3D-ventilatieband, Sleeptime 3D Air Hotel Topper - Lits-jumeaux - 160x200 - Witdie ervoor zorgt dat het matras een fijn gevoel geeft wanneer je erop ligt. De ventilatieband zorgt er daarnaast voor dat het matras koel en luchtdoorlatend is.

Als je de Sleeptime 3D Air Hotel Topper – Lits-jumeaux – 160×200 – Wit op je matras zet, kun je genieten van een comfortabele nachtrust. Dit komt doordat de matrastopper lekker zacht aanvoelt. Hij neemt tevens goed vocht en mijten op. Voor jou als gebruiker betekent het dat je kunt slapen in een schoner milieu. Is dit niet ideaal? Ben je benieuwd naar de materialen die zijn gebruikt om dit super matras te vervaardigen? De matrastopper is gemaakt van 100% micropercal. Bovendien heeft hij een kern van 100% polyester holle vezel. Heb je dus een matras dat redelijk hard is of wil je gewoon wat zachter slapen? Dan zet je deze topper op je matras en je ervaart vervolgens zelf het genot. Iedereen verdient namelijk een goede nachtrust.

Eigenschappen van het matras Sleeptime 3D Air Hotel Topper – Lits-jumeaux – 160×200 – Wit:

 • Je kunt slapen in een schoner milieu, want deze matrastopper neemt vocht en mijten op.
 • Door deze topper op je matras te zetten, kun je de levensduur van je matrasoppervlak verlengen.
 • De topper is gemaakt van 100% micropercal en hij heeft een kern van 100% polyester holle vezel.
 • Het gaat hier om een matrastopper, dus je zet deze topper op je matras om wat zachter te kunnen slapen.

4. Eazzzy Topdekmatras – 90x200x7cm

Als je de recensies over de vorige matrassen hebt gelezen, dan heb je gezien dat je keuze hebt uit verschillende soorten matrassen. Sommige matrassen zijn speciaal ontworpen om er rechtstreeks op te slapen, terwijl andere varianten dienen als topper voor op je matras. Vind je dat een matrastopper het beste matras voor jou is, maar voldeed het vorige model vanwege zijn afmetingen niet aan je vereisten? Dan kun je kiezen voor het Eazzzy Topdekmatras – 90x200x7cm. Deze topper is ideaal voor personen die last hebben van pijn in de nek, schouders en rug. Deze pijn ontstaat vaak doordat je slaapt op een slecht matras. Hierdoor word je niet uitgerust wakker en heb je minder energie gedurende de dag. Eazzzy Topdekmatras - 90x200x7cmDaarom is deze topper ontwikkeld. Door dit matrasje op je matras te zetten, hoef je geen compleet matras aan te schaffen, maar profiteer je wel van de voordelen van een nieuw matras.

Dit is ook de reden waarom de Eazzzy Topdekmatras – 90x200x7cm het beste matras voor jou is. Als je hem namelijk in huis haalt, slaap je op een ergonomisch topdekmatras en geniet je van optimaal slaapcomfort. Een aantrekkelijke eigenschap van dit matras is bovendien dat hij geschikt is voor elk bed, lichaamsgewicht en leeftijd. Je kunt de topper daarnaast gebruiken, ongeacht in welke positie je slaapt. Slaap je op je rug, zij of zelfs je buik? In alle gevallen komt dit matras goed van pas. Door de topper op je oud matras te zetten, voelt je bed weer als nieuw aan. Dit komt mede doordat de matrastopper een drukverlagend effect heeft, waardoor de ligpunten in je heupen, schouders en knieën minder belast worden. Je lichaam is bovendien volledig in balans, waardoor een rustgevende diepe slaap mogelijk is. Het temperatuuronafhankelijke gelschuim zorgt er tevens voor dat je geen extra warmte ervaart.

Eigenschappen van het matras Eazzzy Topdekmatras – 90x200x7cm:

 • Gebruik de fixatiebanden om de topper stevig vast te maken aan je eigen matras.
 • De tijk van deze topper kun je afnemen en wassen in de wasmachine op maximaal 60 graden.
 • Doordat het topmatras uit 2 lagen bestaat, combineert hij tegelijkertijd drukverlaging en steun.
 • Hij is ergonomisch en ondersteunend waardoor hij bijdraagt aan een comfortabele, diepe slaap.
 • Zijn dikke laag ondersteunend schuim brengt en houdt je lichaam in een natuurlijke positie en ondersteunt je gewrichten.
 • Dankzij het temperatuuronafhankelijke gelschuim in de topper ervaar je geen extra warmte, wat je slaapklimaat optimaliseert.
 • Deze matrastopper is hypoallergeen en kan gebruikt worden door mensen met gevoelige luchtwegen of gevoeligheid voor allergieën.
 • De matrastopper heeft een drukverlagend effect, wat ervoor zorgt dat de ligpunten in je knieën, schouders en heupen minder belast worden.
 • Het matras ondersteunt de wervelkolom van het hoofd naar het bekken en biedt bovendien comfort en elasticiteit voor rug-, zij- en buikslapers.
 • Er is gezorgd voor een speciaal ontworpen hoes, die lichaamswarmte laat ontspannen zodat je koel en comfortabel blijft, gedurende de hele nacht.
 • De exclusieve blauwe laag van superzacht gel foam helpt om je lichaamstemperatuur te neutraliseren, waardoor je heerlijk koel blijft gedurende de nacht.
 • Als je last hebt van rugpijn, lichaamspijnen, slaapstoornissen en hoofdpijn, dan kan slapen op deze matrastopper ervoor zorgen dat de klachten verminderd worden.

5. Bedworld Comfortschuim Guus – Matras – 90x200x14 – medium

Heb je al een matras uitgekozen voor je eigen bed, maar wil je ook nog een matras hebben voor eventuele logees? Dan kun je kiezen voor een medium matras. Je wil immers dat je gasten ook een goede nachtrust hebben, maar je wil toch iets minder uitgeven voor dit matras dan voor het matras op je eigen bed. Is daarom het beste matras voor jou een duurzaam model dat perfect is als logeermatras? Dan raden wij het matras Bedworld Comfortschuim Guus – Matras – 90x200x14 – medium aan. Dit matras is wellicht het beste matras voor jou, omdat hij ideaal is als logeermatras. Het matras is gemaakt van polyether Bedworld Comfortschuim Guus - Matras - 90x200x14 - mediumen heeft een kern van polyether SG25. Hij is zelfs een antiallergische variant. Het matras is bovendien een tweepersoonsmatras met een dikte van 14 cm.

Je kunt het matras Bedworld Comfortschuim Guus – Matras – 90x200x14 – medium gebruiken om kinderen of jong volwassenen erop te laten slapen, maar hij is ook uitermate geschikt als logeermatras. Als je regelmatig gasten krijgt, is het belangrijk dat je het matras ook op tijd reinigt. Dat begrijpt de fabrikant van dit matras. Daarom is er gezorgd voor een dubbeldoek 3-zijdige afritsbare wasbare tijk. Deze tijk is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Als we kijken naar de hardheid van het matras, dan zien we bovendien dat hij een medium tot stevige hardheid heeft. Hierdoor kunnen je gasten of kinderen er comfortabel op slapen. Het matras is tevens geschikt voor alle type bedbodems, maar als je hem zet op een lattenbodem, dan is het aanbevolen dat het gaat om een lattenbodem van minimaal 26 latjes.

Eigenschappen van het matras Bedworld Comfortschuim Guus – Matras – 90x200x14 – medium:

 • Het matras is licht van gewicht en zijn hoes is 3-zijdig afritsbaar.
 • Je kunt de tijk van dit matras, die bestaat uit 80% katoen en 20% polyester, wassen tot 40 graden.
 • Dit matras heeft een medium tot stevige hardheid en wordt in zijn geheel geleverd en goed verpakt.
 • Dit antiallergisch matras is perfect voor kinderen en jongvolwassenen, maar kan ook gebruikt worden als logeermatras.
 • Hoewel hij geschikt is voor alle type bedbodems, is het handig om er rekening mee te houden dat wanneer je hem zet op een lattenbodem, het gaat om een lattenbodem van minimaal 26 latjes.

Add comment