Beste spinner
Home » De beste spinner van 2019 vind je hier. Vergelijk de top 5 met verschillende bladmaten!

De beste spinner van 2019 vind je hier. Vergelijk de top 5 met verschillende bladmaten!

Sommige personen zien vissen als een manier om tot rust te komen. Weer anderen geven aan dat vissen een sport is. Er zijn echter ook beroepsvisser. In welke categorie je ook valt, het is belangrijk om de juiste spullen bij de hand te hebben. Anders kun je de vissen niet lokken en ook niet vangen. Tijdens het vissen, vooral op roofvissen, maakt men weleens gebruik van een spinner. Dit is een metalen stukje kunstaas dat bestaat uit een as, een spinnerblad en een haak. Hoewel een dergelijk aas absoluut niet op een visje lijkt, draait het spinnerblad in het water om het asje. Tijdens deze draaibeweging gaat de spinner trillen. Roofvissen zijn gek op dergelijke trillingen, waardoor ze denken dat het om levend aas gaat. Zo kun je hen vangen. Zoek je daarom naar de beste spinner voor jouw behoeften? Lees dan snel verder om jouw beste spinner te vinden!

Beste spinner van 2019

Nu daar je weet wat een spinner is en op basis van welk principe hij werkt, kun je op zoek gaan naar de beste spinner van het jaar. Gelukkig hoef je niet alle spinners op aarde met elkaar te vergelijken. Dat zou immers enorm veel tijd in beslag nemen. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk een product wil uitkiezen dat optimaal bij je past. Daarom helpen wij je op weg. We hebben namelijk verschillende spinners met elkaar vergeleken en hebben aan de hand van deze vergelijking een top 5 voor je samengesteld. Hierdoor is je zoektocht alvast aanzienlijk verkort. Om je nog beter op weg te helpen, recenseren we tevens elk van de spinners afzonderlijk. Je kunt dus de verschillende modellen met elkaar vergelijken en vervolgens concluderen welk model het beste bij je past. Aarzel dus niet langer, lees het artikel en vind jouw beste spinner vandaag nog!

1. Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver

Als je zoekt naar de beste spinner voor jouw behoeften, dan kun je een bepaald model uitkiezen aan de hand van zijn afmeting. Het is Albatros Tandemmaster Spinner - Bladmaat 2 en 4 - Silverechter ook mogelijk om een bepaald model uit te kiezen aan de hand van zijn kleur. Glimmende objecten trekken namelijk ook roofvissen aan. Weet je niet precies welke maat geschikt is voor de vissen die jij wil vangen? Ben je ook niet zeker welke kleur geschikt is? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver. Wij vinden dat de Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver de beste spinner voor jou is, omdat hij komt in 4 verschillende kleuren. Bovendien zijn er 2 bladmaten, namelijk bladmaat 2 en 4. De spinners staan bekend om hun vangkracht en duurzaamheid. Je kunt dus optimaal genieten van het vissen!

Eigenschappen van de Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver:

 • Als je deze set koopt, dan krijg je spinners in 4 verschillende kleuren.
 • In de set zitten er spinners van 2 bladmaten, namelijk bladmaat 4 en 2.
 • Deze spinners staan onder andere bekend om hun vangkracht en duurzaamheid, dus je kunt er optimaal mee vissen.

2. DLT Steel-NX Spinner – 9g – Zilver

Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten als je de beste spinner voor jouw behoeften wil uitkiezen. Zo kun je letten op de DLT Steel-NX Spinner - 9g - Zilvergrootte van de spinner, maar ook het gewicht speelt een rol. Als je namelijk een gewicht aan je hengel hebt én je maakt gebruik van een zware spinner, dan kan het dat je aas te diep in het water zakt. Hierdoor kun je allerlei kansen op vangsten mislopen. Wil je het liefst een spinner met een stalen spinnerblad en een verzwaard lichaam hebben? Dan raden wij de DLT Steel-NX Spinner – 9g – Zilver aan. De DLT Steel-NX Spinner – 9g – Zilver is wellicht de beste spinner voor jou, omdat hij beschikt over een stalen spinnerblad en een verzwaard lichaam. Deze factoren zorgen ervoor dat je de spinner ver en nauwkeurig kunt werpen. Voor extra aantrekkingskracht heeft hij tevens veren over de dreg.

Eigenschappen van de DLT Steel-NX Spinner – 9g – Zilver:

 • Dit model is ontwikkeld in samenwerking met Dick Langhenkel.
 • Er is bij dit model gezorgd voor veren over de dreg, die zorgen voor extra aantrekkingskracht, waardoor je meer vissen kunt vangen.
 • Met deze spinner aan je hengel, kun je ver en nauwkeurig werpen, omdat de spinner beschikt over een stalen spinnerblad en een verzwaard lichaam.

3. Albatros Oval Bladers Spinkit – 10 gr – Bladmaat 4

In de eerste recensie van dit artikel hebben we gesproken over enkele bladmaten van spinners. Het is namelijk handig om te Albatros Oval Bladers Spinkit - 10 gr - Bladmaat 4kiezen voor een model met een bepaalde bladmaat. Als je niet precies weet welke bladmaat geschikt is, dan kies je op basis van andere eigenschappen voor een spinner. Is jouw beste spinner een variant met bladmaat 4? Moet hij bovendien van topkwaliteit zijn? Dan is de Albatros Oval Bladers Spinkit – 10 gr – Bladmaat 4 wellicht de beste spinner voor jou. Dit model heeft namelijk bladmaat 4 en is een set van de bovenste plank. Als je kijkt naar het design van de Albatros Oval Bladers Spinkit – 10 gr – Bladmaat 4, dan zie je dat hij beschikt over een rode pluim, vlijmscherpe dreggen en een ovaal blad. Hij is tevens verzwaard en heeft een gewicht van 10 gram.

Eigenschappen van de Albatros Oval Bladers Spinkit – 10 gr – Bladmaat 4:

 • Deze verzwaarde spinner beschikt over bladmaat 4 en heeft een gewicht van 10 gram.
 • Wanneer je kiest voor dit model, dan weet je dat je voor topkwaliteit kiest, want hij is een set van de bovenste plank.
 • Hij is voorzien van een rode pluim om vissen aan te trekken, maar heeft ook vlijmscherpe dreggen en een ovaal blad.

4. 10 Ondex Spinners Mix

Als je zoekt naar de beste spinner voor jouw behoeften, dan kun je letten op onder andere de bladmaat van de spinners. Er zijn echter ook 10 Ondex Spinners Mixpersonen die een bepaalde spinner uitkiezen aan de hand van zijn uitstraling. Daarnaast heb je ook de optie om te kiezen voor een spinner aan de hand van zijn gewicht of waarvoor je hem precies kunt gebruiken. Ben je van plan te vissen in de Nederlandse polders? Dan is de set van 10 Ondex Spinners Mix wellicht de beste spinner voor jou. Deze spinner is namelijk uitermate geschikt om te vissen in de Nederlandse polders. Hij heeft daarnaast een ongeëvenaarde vangkracht. Waaraan heeft hij deze vangkracht te danken? Deze kracht heeft hij onder andere te danken aan zijn speciale vorm. Met deze spinner kun je namelijk enorm langzaam door ondiep water vissen. Hierbij gebeurt het vissen op een manier die onweerstaanbaar is voor roofvissen.

Ben je dus van plan om te vissen in ondiep en stilstaand water? Dan is de 10 Ondex Spinners Mix ideaal! De spinners uit deze set krijg je in verschillende kleuren en ook verschillende gewichten.

Eigenschappen van de10 Ondex Spinners Mix:

 • Als je in ondiep en stilstaand water wil vissen, dan is deze set ideaal.
 • Hij wordt geleverd met meerdere spinners in verschillende kleuren en verschillende gewichten.
 • Met deze spinners kun je langzaam door ondiep water vissen, want de spinners hebben een speciale vorm.
 • Dit model is zeer geschikt voor het vissen in de Nederlandse polders en heeft een ongeëvenaarde vangkracht.

5. Albatros Follow – Fish Spinner – Bladmaat 1 – Clear

Zoek je naar de beste spinner voor jouw behoeften? Dan is het handig om na te gaan welk type vis je wil vangen. Er zijn namelijk verschillende soorten vissen. Albatros Follow - Fish Spinner - Bladmaat 1 - ClearSommige vissen happen graag een zacht aas terwijl andere vissen slechts iets zien bewegen en er meteen in bijten. Dergelijke vissen zijn gemakkelijker te vangen. In het geval van deze vissen, kun je letten op het gewicht van de spinner zodat je op de juiste diepte van het water vist. Ook is het handig om te kiezen voor een bepaalde bladmaat. Klinkt bladmaat 1 ideaal? Dan kies je voor de Albatros Follow – Fish Spinner – Bladmaat 1 – Clear. Wij vinden dat dit model de beste spinner voor jou is, omdat hij bladmaat 1 heeft. Hij is tevens doorzichtig, waardoor de vis niet gauw ziet dat het gaat om kunstaas. De vis merkt namelijk alleen de trilling op.

Wanneer je de Albatros Follow – Fish Spinner – Bladmaat 1 – Clear in het water laat zakken, dan lijkt het erop alsof er een echt visje daar zwemt. Zelfs wanneer de vis bijt in het aas denkt hij nog dat het gaat om een echt visje, omdat deze spinner een combinatie is van een spinner en een softbait visje. De roofvis bijt dus in iets zachts.

Eigenschappen van de Albatros Follow – Fish Spinner – Bladmaat 1 – Clear:

 • Deze spinner heeft bladmaat 1.
 • Het gaat hier om een stukje kunstaas met een doorzichtige kleur, waardoor het erop lijkt alsof er een echt visje daar zwemt.
 • Dit model is een combinatie van een spinner en een softbait visje, dus roofvissen worden gemakkelijk aangetrokken door het aas.

Add comment