Beste voetenbad
Home » Vind hier het beste voetenbad van 2019!

Vind hier het beste voetenbad van 2019!

Lichaamsverzorging is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen. Over het algemeen, als we denken aan lichaamsverzorging, denken we aan het zetten van lotion of olie voor het lichaam. Er zijn ook andere vormen van lichaamsverzorging. Denk er bijvoorbeeld aan dat een gezichtsbehandeling niet alleen prettig aanvoelt, maar ook goed is voor je gezicht en decolleté. Soms vergeten we dat onze voeten hard werken. Daarom is het belangrijk om ook genoeg aandacht te besteden aan het verzorgen van onze voeten. Een eenvoudige manier om de voeten te verzorgen is door ze te zetten in een voetbad. Aangezien er enorm veel voetbaden zijn, is het handig als je het beste voetenbad voor jouw behoeften uitkiest. Daarbij kun je letten op de maten en eventuele temperatuurregeling. Je kunt tevens nagaan of jouw ideaal voetbad een massagebehandeling en/of bubbelfunctie heeft. Zo vind je gemakkelijk het beste voetenbad voor jouw behoeften.

Beste voetenbad van 2019

Het uitkiezen van het beste voetenbad hoeft helemaal geen uitdaging te zijn. Je hoeft namelijk slechts na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Vervolgens vergelijk je enkele modellen met elkaar. Zo vind je het ideale model. Om je wat werk uit handen te nemen, hebben we meerdere varianten met elkaar vergeleken. Aan de hand van die vergelijking hebben we een top 5 voor je samengesteld. In dit artikel vertellen we je daarom over deze top 5. We zorgen er daarbij voor dat elk voetbad wordt gerecenseerd. Zo weet je er alles over waardoor je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Je kunt desgewenst ook kiezen voor jouw ideaal model aan de hand van je budget. Elke variant in deze lijst is immers van goede kwaliteit. Ook is elk voetbad in dit artikel geliefd door vele gebruikers. Vind hier dus gemakkelijk het beste voetenbad voor jouw behoeften!

1. Sanitas SFB 07 massage voetenbad

Er zijn verschillende eigenschappen waar je op kunt letten als je naar het beste voetenbad zoekt. Denk er maar aan dat de verschillende modellen komen in diverse maten. Ook kun je de voetbaden onderscheiden aan de hand van hun functies. De eenvoudigere modellen hebben over het algemeen een massagefunctie. Wat geavanceerdere modellen komen daarentegen met meerdere functies. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bij de geavanceerdere voetbaden vaak zelf de watertemperatuur kunt instellen. Wil je jouw voeten optimaal onderhouden? Is daarom jouw ideaal voetbad een variant met niet 1, maar 3 handige functies? Dan kun je kiezen voor het Sanitas SFB 07 massage voetenbad. Dit model is wellicht het beste voetenbad voor jou. Sanitas SFB 07 massage voetenbadHij zorgt immers voor heerlijke ontspanning voor je voeten. Daarnaast is er bij dit model gezorgd voor maar liefst 3 handige functies. Je verwent je voeten dus bij elke behandeling.

Nu wil je waarschijnlijk weten om welke 3 functies het precies gaat. Het Sanitas SFB 07 massage voetenbad heeft een watertemperatuurregeling, vibratiemassage en bruismassage. Als we kijken naar de watertemperatuurregeling, dan zien we dat er is gezorgd voor verwarming onder het voetbed. Deze verwarming is ingebouwd. Dankzij deze functie kan warm water door de ingeschakelde verwarming enige tijd warm gehouden worden. Je kunt er echter geen koud water mee verwarmen. Sommige personen vinden dat een voetbad zonder massagefunctie niet geschikt is. Daarom heeft de fabrikant van dit model gezorgd voor een massage-opzetstuk. Dit stuk zorgt voor een prettige massage. Ook stimuleert het de doorbloeding. Als je dus gebruik maakt van dit voetbad, dan draag je bij aan de ontspanning van je vermoeide voeten. Het maakt met dit voetbad in huis niet uit in welk seizoen je behoefte hebt aan een voetbad. Heerlijke ontspanning is namelijk het hele jaar door belangrijk.

Eigenschappen van het Sanitas SFB 07 massage voetenbad:

 • Er is gezorgd voor 3 functies, namelijk watertemperatuurregeling, bruismassage en vibratiemassage.
 • Als je de bloedsomloop wil stimuleren, kun je zeezout-extracten gebruiken in het water van het voetbad.
 • Voor het eenvoudig uitschenken van het water heeft dit voetbad een afgiettuit en afneembaar spatschild.
 • Zijn voetbed heeft een massagefunctie en je krijgt er zelfs een massageopzetstuk bij voor optimaal genot.
 • Het snoer van dit weldadig voetbad met bruiswerking is 1,8 meter lang, dus je hebt genoeg bewegingsvrijheid.
 • Om te voorkomen dat het voetbad wegglijdt terwijl je erin ontspant, heeft hij slipbestendige rubberen voetjes.
 • Een warm voetenbad met arnica (valkruid), rozemarijn of een voetbad met lavendel of tijm is een weldaad voor vermoeide voeten.

2. Beurer FB35

Als we het nou willen toegeven of niet, lekkere geuren hebben vaak een ontspannende werking. Daarom worden er vaak in salons wierookstokjes gebrand. Deze stokjes zorgen namelijk voor een ontspannen en relaxte sfeer. Wil je deze techniek ook toepassen wanneer je je voeten verwent? Of is het voor jou belangrijk dat je heerlijke aroma kunt toevoegen aan je voetbad? Dan is het beste voetenbad voor jou wellicht een variant met een verwijderbare aromafilter. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Beurer FB35. Dit model is wellicht het beste voetenbad voor jou. Hij is namelijk voorzien van een verwijderbare aromafilter. Doordat dit filter aanwezig is, kun je gemakkelijk een heerlijke aroma toevoegen aan je voetbad. Beurer FB35Zo geniet je van een ontspannende aromatherapie terwijl je voeten worden gemasseerd. Net zoals bij het vorige voetbad, is ook deze variant voorzien van meerdere functies.

Als je dus gebruik maakt van de Beurer FB35, dan kun je kiezen uit diverse behandelingen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de mogelijkheid hebt om de temperatuur te regelen. Je zorgt dus voor een efficiëntere behandeling dan wanneer je gewoon je voeten in koud water zet. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling met vibratie. Op die manier worden je voeten lekker gemasseerd. Een bruismassage voor ultieme ontspanning behoort ook tot de mogelijkheden. Wist je bovendien dat wanneer je dit voetenbad gebruikt, hij diverse weldadige werkingen met zich mee kan brengen? Hierbij verwijzen we naar het stimuleren van de doorbloeding en het bevorderen van de celregeneratie. Het voetenbad kan tevens zorgen voor de revitalisering en activering van de voeten. Daarnaast kan hij verkrampte spieren losmaken. Dankzij de vele positieve werkingen, is het dus een goed idee om je voeten te behandelen in dit voetenbad.

Eigenschappen van het Beurer FB35:

 • Infrarood licht zorgt voor kalmerende punten.
 • Zijn voetbed is voorzien van een massagefunctie.
 • Afneembare rolinzetstukken zorgen voor een voetreflexmassage.
 • Voor het veilig opbergen van dit voetenbad, heeft hij een koordhaspel.
 • Bij dit model is er gezorgd voor 16 geïntegreerde magneten voor magneetveldtoepassing.
 • Bewegingsvrijheid is gegarandeerd, want hij heeft een kabellengte van ongeveer 1,8 meter.
 • Je krijgt er 3 verwisselbare pedicure-opzetstukken bij met een handige ophangmogelijkheid.
 • Houd er rekening mee dat dit voetbad ideaal is voor personen met schoenmaat 46 of kleiner.
 • Er is bij dit model gezorgd voor slipbestendige rubberen voetjes en een praktische draaggreep.
 • Kies uit maar liefst 3 functies, namelijk bruismassage, vibratiemassage of watertemperatuurregeling.
 • Het verwijderbare aromafilter zorgt voor een eenvoudig gebruik van bad-toevoegingen voor ontspannende aromatherapie.
 • Door je voeten te behandelen in dit voetenbad, stimuleer je de doorbloeding, bevorder je de celregeneratie, revitaliseer en activeer je je voeten en maak je verkrampte spieren los.

3. Medisana Comfort FS885 – Voetenbad

Misschien sta je er niet bij stil, maar je voeten dragen je je hele leven lang. Het is daarom van immens belang dat je goed voor je voeten zorgt. Zo kun je af en toe je voeten ontspannen in een voetenbad. Wil je daadwerkelijk lichter door het leven stappen met goed verzorgde voeten? Dan is het belangrijk dat je voor het beste voetenbad voor jouw behoeften kiest. Wij helpen je om het ideale model te vinden. Wat dacht je van een voetenbubbelbad waar je je voeten flink mee kunt verwennen? Is het voor jou bovendien belangrijk dat het bad zowel op ergonomisch als technisch vlak nauwkeurig is afgewerkt? Dan kennen wij het ideale voetbad voor jou. Medisana Comfort FS885 - VoetenbadHier verwijzen we naar het Medisana Comfort FS885 – Voetenbad. Wij vinden dat dit model het beste voetenbad voor jou is. Hij draagt er namelijk aan bij dat je voeten optimaal verzorgd worden.

Door regelmatig gebruik te maken van het Medisana Comfort FS885 – Voetenbad, kun je dus lichter door het leven stappen. Dit apparaat is bovendien zowel op ergonomisch als technisch vlak nauwkeurig afgewerkt. Daarnaast is hij eenvoudig in gebruik. Je kunt bovendien kiezen voor diverse functies. Om het apparaat te bedienen, maak je gebruik van de 4 knoppen op het digitale scherm. Zo kun je kiezen voor een 3-in-1 massage met bubbels. Wil je niet zo’n intensieve behandeling, dan is een infraroodbehandeling ook mogelijk. Je kunt tevens kiezen voor een vibratiemassage. Voor een luxe behandeling is het zelfs mogelijk om al deze functies tegelijk te laten werken. Zo worden je voeten zalig verwend. Je voetreflexmassage is bovendien helemaal compleet dankzij de massagerollers die zowel de onder- als binnenkant van je voeten masseren. Laat desgewenst het water tot 48 graden Celsius opwarmen of stel de geïntegreerde timer in.

Eigenschappen van het Medisana Comfort FS885 – Voetenbad:

 • Je kunt de timer instellen op 20, 30, 40, 50 of 60 minuten.
 • De timer en watertemperatuur wordt digitaal weergegeven.
 • Verwarming van het water is regelbaar tussen de 20 en 48 graden Celsius.
 • Dankzij het dubbelwandig omhulsel is een goede warmte-isolatie mogelijk.
 • Een intensieve voetreflexmassage behoort tot de mogelijkheden van dit voetenbad.
 • Bij dit model is er gezorgd voor een 3-in-1 functie, namelijk bubbelmassage, vibratiemassage en infraroodlicht.
 • Er is gezorgd voor ergonomisch geplaatste luchtbubbelgaatjes, automatisch infraroodlicht en een warmtefunctie.
 • Voor optimaal genot beschikt dit voetenbad, dat geschikt is voor personen met schoenmaat 46 of kleiner, over massagerollers.
 • Hij beschikt over verwisselbare massagerollers voor de onderkant van je voeten en massagerollers in het middendeel om de binnenkant van de voeten te masseren.

4. AEG FMI5567 90W

In je zoektocht naar het beste voetenbad kom je verschillende modellen tegen. Je ziet onder andere dat de formaten van voetbaden verschillen. Daarnaast valt het je waarschijnlijk ook al gauw op dat de functies kunnen afwijken. Zo heeft het ene voetbad alleen een masserende functie, terwijl je bij een ander model zelfs de temperatuur kunt instellen. Het vinden van het ideale model hangt dus af van jouw persoonlijke voorkeuren. Is jouw ideaal voetbad een voetmassageapparaat dat ongemak vermindert, vermoeidheid verlicht en pijnlijke voeten ontspant? Dan raden wij de AEG FMI5567 90W aan. Dit model is wellicht het beste voetenbad voor jou, omdat hij precies voor deze doeleinden is ontworpen. Zo vermindert het voetbad ongemak, AEG FMI5567 90Wverlicht hij vermoeidheid en hij ontspant pijnlijke voeten. Hij is daarom bijzonder geschikt voor thuisgebruik. Op koude winterdagen merk je bovendien al gauw dat dit model onvervangbaar is.

Hoe werkt hij precies? De AEG FMI5567 90W werkt met een intensief draaikolk effect. Er is bovendien gezorgd voor een verwarmde voetmat. Hierdoor blijven je voeten te allen tijde warm gehouden. Daarnaast dragen de massage noppen bij aan de stimulans van de voetreflexzone. Wanneer het tijd is geworden om de vloeistof uit het voetbad te gooien, heb je er ook geen problemen mee. Bij dit voetbad is er namelijk gezorgd voor inkepingen. Hierdoor kun je de vloeistof eenvoudig uitgieten zonder dat je vloer nat wordt. Zet je je voeten in het voetenbad, dan voel je een ontspannende, verzachtende warmte. Daarnaast zorgt het massage-effect ervoor dat vermoeide of pijnlijke spieren worden behandeld. Ook sport verrekkingen worden optimaal behandeld. Het apparaat verlicht zelfs callusen en bunionettes. Wist je dat je dit voetbad kunt gebruiken terwijl je naar de tv kijkt, leest of naar de radio luistert? Je komt dus helemaal tot rust.

Eigenschappen van de AEG FMI5567 90W:

 • Hij is voorzien van een 4-staps schakelaar.
 • Het voetbad kan gebruikt worden met of zonder water.
 • Er is gezorgd voor inkepingen zodat je de vloeistof eenvoudig kunt afgieten.
 • Zijn massageroller is afneembaar, wat ideaal is voor voetreflexzone massages.
 • Dit model beschikt over massagenoppen voor stimulatie van de voetreflexzone.
 • Bij dit model is er gezorgd voor afneembare spatbescherming en een waterniveau-indicator.
 • Deze machine glijdt niet zomaar weg, want hij is voorzien van een grote antislip rubberen voet.
 • Terwijl je geniet van een voetmassage van dit voetenbad kun je ook naar de tv kijken, radio luisteren of een boek lezen.
 • Je kunt kiezen uit 3 standen, namelijk massage, warmte/draaikolk en een combinatie van warmte, draaikolk en massage.

5. RIO FTBH -luxe XXL

Als je voeten vermoeid zijn of pijnlijk aanvoelen, dan kun je ze zetten in een voetenbad. Een dergelijk apparaat heeft namelijk een verlichtende werking op je voeten. Het is bij het uitkiezen van een bepaald model wel belangrijk dat je let op de werking. Zo zijn bepaalde voetbaden namelijk geschikt voor personen die hun voeten gewoon willen verwennen. Andere modellen hebben daarentegen een intensievere werking. Hierdoor zorgen dergelijke modellen voor verlichting van pijnen. Er zijn zelfs voetbaden die bijdragen aan een betere doorbloeding. Is jouw beste voetenbad een variant die vermoeide, pijnlijke voeten behandelt? Dan kun je kiezen voor de RIO FTBH -luxe XXL. Dit model is vanwege zijn geavanceerde werking wellicht het beste voetenbad voor jou. RIO FTBH -luxe XXLDenk er bijvoorbeeld aan dat je dit model kunt gebruiken om je vermoeide, pijnlijke voeten te behandelen. Het gaat immers om een verkwikkend voetenbad.

Er is bij de RIO FTBH -luxe XXL gebruik gemaakt van 6 reflexologie voetrollen. Deze zorgen ervoor dat belangrijke drukpunten in je voeten gemasseerd worden. Dit draagt bij aan het verhogen van je energieniveau. De zachte trillingen zorgen en bovendien in combinatie met de hydrotherapie voor dat je spieren gemasseerd worden. Daarnaast kalmeert deze werking je pezen en ligamenten, waardoor je je voeten nieuw leven inblaast. Als extraatje is er ook gezorgd voor infrarood lichtpuntjes. Deze zorgen ervoor dat er een extra kalmerend effect ontstaat. Voor een optimale werking houdt het apparaat het water op temperatuur. Doordat het water niet afkoelt en er sprake is van vibratie en een bubbelmassage, helpt het apparaat om je vermoeide, pijnlijke voeten verder te verzorgen en te herstellen. Desgewenst voeg je een heerlijke aroma toe aan de vloeistof, waardoor je geniet van een ontspannende aromatherapie.

Eigenschappen van de RIO FTBH -luxe XXL:

 • Infrarood LED’s zorgen voor kalmerende punten.
 • Zijn snoer is 1,5 meter lang, wat inhoudt dat je toch nog genoeg bewegingsvrijheid hebt.
 • De wanden van dit voetenbad zijn thermisch geïsoleerd, dus hij houdt het water op temperatuur.
 • Er is gezorgd voor 6 voetreflex stimulators, maar het apparaat is ook voorzien van hydrotherapie jets.
 • Het verplaatsen van dit model is een fluitje van een cent, want er is gezorgd voor een handige handgreep.
 • Een unieke eigenschap van dit voetenbad is dat hij geschikt is voor personen met schoenmaat 48,5 of kleiner.
 • Bij dit model is er gezord voor een snoer opbergmogelijkheid, waardoor je hem keer op keer veilig kunt opbergen.
 • Met dit apparaat in huis geniet je lekker thuis van een rustgevend ritueel om spanning en ongemakken te verlichten.
 • Reflexologie voetrollen masseren belangrijke drukpunten in je voeten, wat kan helpen bij het verhogen van je energieniveau.
 • Desgewenst kun je een lekker geurtje toevoegen voor een ontspannende aromatherapie, want hij komt met een aroma diffuser.
 • Voor het verder verzorgen en helpen herstellen van je vermoeide, pijnlijke voeten heeft hij een vibratiefunctie en bubbelmassagemogelijkheid.
 • Zachte trillingen in combinatie met de hydrotherapie jet massage zorgen ervoor dat de spieren, pezen en ligamenten worden gekalmeerd om je voeten nieuw leven in te blazen.

Add comment