Hatchimals Kopen – Online Bestellen in Nederland en Belgie

Hatchimals

Een nieuwe trend! Hatchimals. Kinderen kunnen de beestjes uitbroeden en vervolgens opvoeden. Je kunt de Hatchimals kopen online in een ei, je geeft hem vervolgens aan je zoon of dochter en vervolgens aan hen de taak om het uit te broeden. Er gebeuren vervolgens allerlei leuke innovatieve en interactieve dingen met het beestje.

Wat is een Hatchimal?

Hatchimal
Hachimals zijn interactieve vogeltjes die je koopt in een ei. Welk vogeltje eruit komt is een verrassing. Je hebt altijd 2 opties of je nu een Pengualas of een Draggles hebt gekozen. Je krijgt uit je ei één van de twee verschillende interactieve Hatchimals. Als je het ei goed verzorgd en je bent lief voor je ei dan gaan de ogen van je Hatchimal oplichten en vertellen je hoe het zich voelt. Als je aan het spelen bent met je ei, komt je ei tussen de 20 en 50 minuten uit. Je kunt zachtjes op het ei tikken zodat je Hatchimal daarop reageert en uit het ei wil. Wanneer dat zover is kun je zien aan de verschillende regenboogkleuren die de ogen van je Hatchimal hebben. Je ei kan maar één keer uitkomen. Wanneer je even stopt met spelen met je ei, stopt ook het uitkomen. Het uitbroeden begint weer als je verder speelt. Als je er veel mee speelt en rustige bewegingen maakt, dan moedig je het ei aan om uit te komen. Je Hatchimal heeft 3 fases, van baby tot peuter. Als je naar een volgende fase gaat zingt je Hatchimal “Hatchi birthday”. Je Hatchimal kan veel leren zoals lopen, praten, dansen, zingen en spelletjes spelen. Je Hatchimal kan jouw zin herhalen in zijn eigen stem.

Welke Hatchimal is in Nederland verkrijgbaar?

Hatchimal Draggles groen / blauw
Hatchimal Draggles paars
Hatchimal Pengualas turquoise / roze
Hatchimal Pengualas roze

Op zoek naar een Hatchimals voor de beste prijs? Doe dan geen moeite, we hebben het hier al voor je uitgezocht.

Waar kan ik Hatchimals kopen?

[table id=1 /]

De voorraad wisselt nogal per webshop maar wordt indien leverbaar bij de leverancier dagelijks aangevuld. Bekijk daarom alle webshops uit de tabel hierboven waar het beschikbaar is.

De varianten online vergelijken

Hatchimals kopen en bestellen in Nederland
We herinneren ons allemaal nog de eerste furby’s: het was een enorme rage! En terecht, want het waren leuke innovatieve furby’s. Tegenwoordig heb je nóg leukere: die onthouden daadwerkelijk wat jij gezegd hebt. Ze worden wakker als je lawaai maakt. Speelgoed wordt dus steeds innovatiever en je kunt er ook echt meer mee. Dat geldt ook voor het diertje. De Hatchimals beginnen hun leven in een ei, net als vogels. De Hatchimals hebben, nadat ze zijn ‘uitgekomen’ hebben ze ook echt een eigen karakter. Er zijn twee varianten met een eigen karakter: Pengualas en Draggles. De Pengualas zijn overwegend blij, grappig, vriendelijk en zo af en toe een beetje onhandig. Draggles zijn energiek, dapper, nieuwsgierig, maar ook vooral heel erg knuffelig. Bekijk hieronder een korte teaser! Dan kun je het voor jezelf vergelijken!

Soms een tikkeltje onbeschoft

De Hatchimals zijn niet altijd even fatsoenlijk, maar ach, wat geeft het? Als de oogjes oranje worden, moet de Hatchimal een boertje laten! Maar uiteraard is daar ook iets aan te doen. Door het beestje te kantelen zijn ze binnen no-time van het geboer af. Als ze de beestjes rood worden, geven ze aan dat ze zich niet helemaal in hun element voelen. Van streek, boos en ze hebben aandacht nodig. Een aai over de bol doet dan wonderen. Als de ogen in allerlei kleuren beginnen te knipperen willen ze graag aandacht. Verschillende spelletjes kun je spelen om hen te vermaken. Voor kinderen is dat ontzettend goed, want zo leren ook zij dat verzorging en aandacht ontzettend belangrijk is. Veel ouders kiezen daarom ook voor dit stukje speelgoed, omdat het een dubbele werking heeft. Het is niet alleen leuk om met zo’n beestje te spelen, het snijdt het mes ook nog eens aan twee kanten!

Aandacht is belangrijk

De Hatchimals beginnen pas écht te leven als ze voldoende aandacht en verzorging krijgen van je zoon of dochter. Hoe meer liefde en aandacht het beestje krijgt, hoe beter het beestje zich ontwikkelt. Want ja, het beestje heeft ook leeftijdsperioden. Het ontwikkelt zich rustig van baby tot peuter tot kind. Innovatief is het zeker én kinderen vinden het leuk. Een Hatchimal kopen is daarmee ook goed voor de ontwikkeling van je kind.

Wanneer komt het ei uit?

Het is natuurlijk voor kinderen ontzettend spannend, want wanneer komt het uit nou eindelijk uit? Kinderen zijn dan ook geneigd om het ei overal mee naar toe te nemen: school, de crèche en ga zo maar door. Het uitkomen gebeurt alleen als je kind er daadwerkelijk bij is. Daar zijn slimme technieken voor! Je kunt het niet met elkaar vergelijken, want je weet nooit wanneer het precies uitkomt!

Bloggers kopen het ook online!

Ook bloggers hebben de rage opgepikt, zowel binnen als buiten Nederland. Bekijk hieronder een filmpje van een bekende blogger met een leuke video. Deze blogger zegt dat een Hatchimal kopen in ieder geval een goed idee is!

Waar kan je een Hatchimal kopen (Nederland)?

[table id=1 /]

Diverse speelgoedwebsites verkopen de Hatchimal. Je kunt het kopen bij onder andere FonQ.nl en Bol.com. Zie hiervoor onderstaande tabel voor Nederlandse shops.

Hatchimals kopen en resetten na gebruik

Indien gewenst kun je het speelgoed ook resetten naar een eerdere fase. Op de onderkant zit een klein pijltje waar je een pin in kunt stoppen. Als je die +/- twee seconden ingedrukt houdt, kun je je Hatchimal resetten. Dat werkt alleen als het diertje daadwerkelijk aan staat. Je hebt je Hatchimal dan teruggezet naar de babyfase! Dan kun je je beestje precies laten zijn zoals jij wilt. Juf Jannie geeft uitleg hieronder!

Andere vragen die we vaak krijgen:

Hoe kan ik mijn hatchimal resetten?

Spelen met je hatchimal is leuk. Soms is het nodig om je hatchimal te resetten naar de babyfase. Je kunt je hatchimal eenvoudig resetten naar een vorige fase met de volgende methode. Op de onderkant van je hatchimal zit een pijltje waar je een pinnetje in kunt doen. Hou dit pinnetje twee seconden ingedrukt en je hatchimal is gereset. Je hatchimal bevindt zich dan weer in de babyfase. Je kunt je hatchimal weer opnieuw opvoeden.

Kan mijn hatchimal opnieuw uitkomen?

Een hatchimals kan maar één keer uitkomen. Hatchimals willen niet terug in het ei maar lekker met je spelen. Het ei waarin je hatchimal is uitgekomen kan je weggooien en niet hergebruiken.

Kan het geluid van mijn hatchimals zachter?

Je kunt het geluid van je hatchimals halveren als het uit het ei is gekomen.
Zet je hatchimals uit. (off).
Houd het buikje ingedrukt en zet tegelijkertijd je hatchimals weer aan (on).
Wil je weer terug naar het maximale volume?
Zet je hatchimals uit (off) en weer aan (on) en druk niet op het buikje.

Hoe kan ik mijn hatchimals reinigen?

Je hatchimals kan niet tegen water, dat kan de elektronische onderdelen beschadigen.
Schoonmaken doe je met een licht vochtig doekje.

Hoe zet ik mijn hatchimals ei uit?

Houd het ei 8 seconden of langer ondersteboven om het uit te zetten.

Relevante zoektermen:
hatchimal aanbieding
hatchimals kopen online
hatchimal uitverkocht
hatchimal online bestellen
hatchimal bestellen
hatchimal kopen belgie
hatchimal intertoys
hatchimal roze

Let op: deze website maakt geen onderdeel uit van SpinMaster, het bedrijf dat het speelgoed produceert. Deze website is slechts informatief voor onze bezoekers.

Hatchimals Kopen – Online Bestellen in Nederland en Belgie
4.9 (97.89%) 19 votes
Click here to add a comment

Leave a comment: