Kledingtips

Hieronder staan een aantal tips die je helpen er verzorgd en goed gekleed uit te laten zien.

Goed opgeruimde kledingkast

Doe de kleding die je niet meer draagt weg, en zorg ervoor dat je alleen maar kleding in je kast hebt die je wel wilt gaan dragen. Zorg dat je een overzicht hebt in je kleding, een stapelbroeken, een stapel shirts en hang kreukende kleding op in je kast. Het belangrijkste is dat je het bij houdt.

Kledingplan voor een week

Maak een kledingplan, zorg ervoor dat je gaat voor complete outfits. Zorg ervoor dat alles schoon is als je het wilt dragen. het scheelt je in de ochtend veel tijd. Hierbij zijn ook een aantal apps die je erbij helpen.

Accessoires

Zorg ervoor dat je de accessoires niet vergeet. Tassen, schoenen, riemen, sieraden, sjaals en schoenen maken je outfit compleet.

Varieer

Probeer altijd verschillende combinaties te maken. Draag je shirt eens op een andere broek of rok. Kijk naar kleurcombinaties die je laten verrassen.

Rekening houden met het weer

Als je vrij bent draag je andere kleren dan dat je naar school of werk gaat.  Als je weet dat het warm is dan houd je daar rekening mee, maar als je niet zeker bent over het weer zorg er dan voor dat je kleding draagt in laagjes door bijvoorbeeld een vest op je shirt aan te trekken.

 

 

Kledingtips
Rate this post
Click here to add a comment

Leave a comment: