Home » De Krups BW 4108 vandaag nog kopen? Bekijk de review!

De Krups BW 4108 vandaag nog kopen? Bekijk de review!

De meeste waterkokers kunnen alleen aan de kook brengen. Daarmee zijn de mogelijkheden wel op. Deze Krups BW 4108 is een uitzondering. Hij heeft namelijk vijf standen. Zo kun je water langer laten doorkoken om te zuiveren. Kun je water tot bijvoorbeeld 60 graden opwarmen. Maar de meest prettig stand, is toch wel het op temperatuut houden van het water. Heel handig als je wat meet visite hebt, die een voor een binnen komt druppelen. Je water blijft heet en je kunt elke gast direct een kop thee inschenken. Wel even opletten, dat je tijdig het water bijvult, maar met 1,5 liter kun je heel wat koppen thee zetten. Al die mogelijkheden zijn in het begin even wennen. Als je dat doorhebt, is het een fantastisch waterkoker. Goede inhoud 1,5 liter en een goede vulopening.

Krups BW 4108 Review

De Krups BW 4108 is een zeer geode waterkoker. Het water kookt erg snel al bij 2,5 minuut bij 1 liter water. Het heeft een waterfilter. Je kunt het water ook langer koken om het te zuiveren. het heeft 5 warmtemogelijkheden die je zelf in kunt stellen wat erg prettig is als je bijvoorbeeld water op 60 graden nodig hebt. Uitstekende bouwkwaliteit, je ziet dat deze waterkoker met aandacht is gebouwd. Dat komt ook tot uiting in de prijs, maar van deze waterkoker heb je waarschijnlijk vele jaren plezier. Design is helemaal zwart. Je vindt het mooi of niet. Smaken verschillend. Het is prettig dat bij deze Krups BW 4108 het kijkglas aan de zijkant, waar je goed kunt aflezen hoeveel water er nog in zit. Veel fabrikanten plaatsen dat glas achter het handvat.

De waterkoker kookt het water erg snel. Hij is ook lagere temperaturen in te stellen en hij heeft ook een warmhouder functie. De waterkoker kan het water ook extra lang koken om bacteriën te doden. Ik kan alleen niet wennen aan het harde geluid/ piep die maakt bij het op de houder plaatsen, bij bereiken van de ingestelde temperatuur. De Krups BW 4108 waterkoker raakt nooit van de kook. Iedere keer opnieuw verwarmt hij probleemloos het water voor je. Hierbij heb je zelf de keuze op welke temperatuur je het water brengt. De Krups BW 4108 waterkoker kent namelijk 5 verschillende temperatuurinstellingen. En als het water dan op temperatuur is, blijft het op temperatuur.

Zien is geloven, ook met de Krups BW 4108 waterkoker. Om dit kracht op te zetten, heeft Krups BW 4108 voorzien van een goed afleesbaar display. Hierop zie je direct wat de watertemperatuur is. Dat is echter nog niet alles, want zodra het water de gewenste temperatuur bereikt heeft, gaat er een belsignaal af. Alsof dat nog niet duidelijk genoeg is, verandert het venster ook nog eens van kleur. Waar hij blauw is als het water koud is, wordt hij rood wanneer het water warmer wordt. Het kan dus haast niet duidelijker bij de Krups BW 4108 waterkoker.

Voordelen Krups BW 4108

De Krups BW 4108 bezit hele mooie voordelen. Te denken aan de temperatuur instelling die heel gemakkelijk gaat. Het lichtgewicht, een piepje als de temperatuur is bereikt, het heeft een mooi design en is super snel op temperatuur.

Nadelen Krups BW 4108

Een nadeel van de Krups BW 4108 is dat het snel kalkaanslag aan de binnenkant van de bodem ontwikkeld.

Conclusie van deze Krups BW 4108

De Krups BW 1408 waterkoker blijft altijd op temperatuur, hij verwarmt het water automatisch opnieuw naar een van de 5 temperatuurinstellingen die je kiest, voor maar liefst 30 minuten. Ook in het bedieningsgemak blinkt de BW 4108 waterkoker van Krups uit, deze is voorzien van een goed afleesbaar display welke de watertemperatuur aangeeft. Als de gewenste temperatuur bereikt is gaat er een belsignaal af en de koker kleurt rood als het water warm is en blauw wanneer het water koud is. Een scharnierende en vergrendelbare deksel en roestvrijstalen bodem met afgeschermd element. Voor de veiligheid een droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling.

Add comment

Inhoudsopgave