Tanden witter laten lijken?

tanden witten

Je tanden witter laten lijken? Wie wil dat nou niet!

Er zijn vele trucjes om je tanden witter te laten lijken in plaats van bleken of strips te gebruiken. Met deze trucjes kun je ook veel kosten besparen.

  1. Gebruik rode lippenstift. Rode lippenstift laat je tanden witter lijkenrode-lippenstift-met-hoedomdat het lekker fel uitstraalt. Rode lippenstift is dus een goed advies daarmee lijken je tanden veel witter dan normaal.
  2. Verf je haren. Hoe donkerder je haar is hoe witter je tanden lijken.
  3. Zorg ervoor dat je ogen extra opvallen. Als je ogen extra opvallen dan zullen minder witte tanden niet zo snel opvallen. Kleuren als blauw en paars kunnen er worden gebruikt omdat ze deze zomer helemaal in zijn.Kylie-img-1
  4. Kleed jezelf aan in het grijs, zilver, blauw en wit. Blauw licht je tanden goed op, waarom dus geen blauwe sjaal? Grijs, zilver en wit doen het ook goed omdat het afgeleide kleuren zijn van blauw.  maxresdefaultCombineer de kleuren met elkaar waardoor je stijl veranderd in meerdere kleuren, doe bijvoorbeeld grijze sportschoenen, blauwe broek, witte shirt en een zilveren sjaal aan.
  5. Zorg ervoor dat je een fijne bronzer gebruikt. Als je contour aan je gezicht brengt door bepaalde delen van je gezicht te highlighten en andere delen juist donker maakt zorgt dat voor een goede contrast. Als je al wat bronzer op je jukbeenderen en op de brug van je neus kan het in het geval van je tanden een grote verschil maken.

 

Tanden witter laten lijken?
Rate this post
Click here to add a comment

Leave a comment: