bikini vandaag besteld morgen in huis

Het is soms erg vervelend. Het er komt een leuke beach party of het schijnt weer in Nederland, dan heb je natuurlijk een mooie bikini nodig! En natuurlijk snel ook! No problem, zie de bovenstaande webshops voor een overzicht waar jij je bikini kunt bestellen en morgen heb je hem gewoon in huis. Bij sommige webshops bezorgen ze zelf voor 10:00 uur. ideaal toch? Ben je dus op zoek naar een bikini die je morgen in huis moet hebben. Twijfel dan niet om de webshops hierboven te bekijken.

Ik vind het altijd heerlijk om mijn bikini aan te trekken en nog leuker om een nieuwe bikini te kopen. Heb jij je ideale bikini al gevonden? Wij willen je daar in ieder geval graag bij helpen. Zie de webshops hierboven waar jij heel snel aan je nieuwe bikini kunt komen.

Daarom ook voor ons gelijk de mogelijkheid om je meer te vertellen over de nieuwe trends.

Heb je nog geen print? Probeer er dan zo snel mogelijk een bikini te regelen met print. Denk hierbij aan een exotische dierenprint of een romantische bloemenprint, die zijn nu namelijk erg in.

We zien ook wel andere soorten prints op bikini’s voorbij komen. Denk hierbij aan slangen en tijger prints. De bikini collecties van tegenwoordig zijn erg fris en vrolijk. Om het leuker te zeggen, ze stralen echt de zomer uit!

Retro is simpel weg erg populair aankomende zomer. Dus denk hierbij aan mooie, hoog getailleerde broekjes met unieke details met prints.

Afgelopen zomer zagen we vooral knal kleuren die heel erg opvielen. Nu is het meer pastelkleuren. We zien roze, blauw en groen. Dit vind ik ook veel mooier in badmode.

Ik vind een bikini met een roze pastel tint veel vrouwelijker en het heeft een zachte en lieve uitstraling.

Stoffen! Een bikini heeft nou eenmaal erg veel te verduren. Zee, zon, zout, chloor en water zijn dingen waar een bikini constant last van heeft en dit kan je bikini erg snel laten slijten. Om dit te voorkomen worden bikini’s geproduceerd uit verschillende stoffen.

Er zijn twee soorten stoffen die erg vaak worden gebruikt bij bikini’s. Dit zijn polyamide en elasthaan. Polyamide is scheur en slijt vast, het neemt weinig water op en droogt daarnaast ook snel. Het is daarnaast een vaste stof dus het rekt niet. Ideaal voor bikini’s!