vandaag besteld vandaag in huis

Het nieuwe bestellen! Vandaag besteld, vandaag in huis. Dit is natuurlijk ongelofelijk en naar mijn mening de toekomst. Coolblue is de eerste webshop in Nederland die deze dienst levert.

Vele webshops kunnen nog niet dezelfde dag leveren gezien dat ongelofelijk veel vraagt van het logistieke proces. Deze moet natuurlijk ongelofelijk goed geregeld zijn. Het zou me eerlijk gezegd niks verbazen dat PostNL dit als een extra standaard dienst zou aanbieden voor webshops. Dat is natuurlijk iets duurder, maar wel de moeite waard voor sommigen.

Coolblue en bol.com hebben deze dienst al geïntroduceerd en mensen zijn er erg lovend over! Ze hebben er voor gezorgd dat deze dienst mogelijk is door online bestellingen nog sneller te bezorgen door verbetering van hun infrastructuur. Dit is natuurlijk ideaal als je een last minute feestje of BBQ hebt. Let wel even goed op de tarief, dit kan namelijk verschillen.

Binnen de e-commerce landschap zijn er weinig bedrijven die gebruik maken van deze dienst gezien de kosten die nodig zijn voor de logistiek en man kracht.

Hou er natuurlijk wel rekening mee dat dit alleen van toepassing is voor producten die de webshops zelf op voorraad hebben. Anders wordt het natuurlijk moeilijk om de producten dezelfde dag te leveren.