Vind de beste 3D pen van 2022 hier en uit je creativiteit!

Beste 3D pen

Als je het nou toegeeft of niet, we zijn allemaal (een beetje) creatief. Daarom is het prettig om deze creativiteit te stimuleren wanneer je erachter komt op welke manier jij creatief bent.

Beste 3D pen van 2022

Afbeelding
Product
3Dandprint 3D Pen Starterspakket Rood - Inclusief 50 Meter Filament - 5 Stencils
#1 Beoordeeld
Met een 3D Pen van 3Dandprint teken je geweldige 3D tekeningen in de lucht! De 3D Pen werkt met filamenten… Meer
3D pen - Oplaadbaar - Blauw
Tekenplezier en oneindig mogelijkheden Met een 3D pen teken je geweldige 3D tekeningen in de lucht. De… Meer
XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla +clips +3dpad +cleaning
XXL-SET: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla filament + opbergclips +3d drawingpad + cleaningfilament… Meer
3D Teken Pen Speelgoed Starterset Blauw – Tekenen en Knutselen voor Kinderen – 3D Knutselpakket met LCD Scherm en 12x3M Filamenten
Heb jij altijd al jouw tekeningen tot leven willen wekken? Of houd je gewoon ontzettend van tekenen en… Meer
Monati 3D pen starterspakket - Inclusief 50m vullingen - Knutselen voor jongens en meisjes - Roze
Met de Monati® 3D pen kun je de mooiste creaties maken. Kinderen kunnen zich uren vermaken en hun creativiteit… Meer
3D pen filament pakket XL 20 kleuren PLA
XL pakket PLA filament 1.75mm voor de 3D printerpen. Geschikt voor alle gangbare 3D pennen, maar NIET… Meer
3D Pen - Inclusief 50 Meter Filament + 3D Tekenmat + Vingerbeschermers + 3D-Pen Houder + 10 Stencils - 3D Pen Starterspakket - Blauw
Kinderen zijn creatief van zichzelf en zitten boordevol inspiratie. Een 3D pen is hierdoor het perfecte… Meer
3D Teken Pen Speelgoed Filamenten 15X10M – Tekenen en Knutselen Navullingen voor Kinderen – 3D Knutselpakket met Vullingen
✔️ Gebruiksvriendelijk ✔️ Tijd & Geld besparend ✔️ Mooie Opbergzak ✔️ 15 Verschillende Kleuren X 10 Meter… Meer
Dell Active Pen PN557W
Zeichnen und schreiben Sie ganz natürlich und genau Schreiben Sie Ihr nächstes Dokument, zeichnen Sie… Meer
Yaqubi - 3D pen - 3D teken pen - 3D pen starterspakket - GRATIS 110 METER PLA FILAMENT - 3doodler - 3D set - 3D tekenen - Pla - Filament - Blauw - Speelgoed - tekenen
Product
#1 Beoordeeld

Met een 3D Pen van 3Dandprint teken je geweldige 3D tekeningen in de lucht! De 3D Pen werkt met filamenten…Meer

Tekenplezier en oneindig mogelijkheden Met een 3D pen teken je geweldige 3D tekeningen in de lucht. De…Meer

XXL-SET: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla filament + opbergclips +3d drawingpad + cleaningfilament…Meer

Heb jij altijd al jouw tekeningen tot leven willen wekken? Of houd je gewoon ontzettend van tekenen en…Meer

Met de Monati® 3D pen kun je de mooiste creaties maken. Kinderen kunnen zich uren vermaken en hun creativiteit…Meer

XL pakket PLA filament 1.75mm voor de 3D printerpen. Geschikt voor alle gangbare 3D pennen, maar NIET…Meer

Kinderen zijn creatief van zichzelf en zitten boordevol inspiratie. Een 3D pen is hierdoor het perfecte…Meer

✔️ Gebruiksvriendelijk ✔️ Tijd & Geld besparend ✔️ Mooie Opbergzak ✔️ 15 Verschillende Kleuren X 10 Meter…Meer

Zeichnen und schreiben Sie ganz natürlich und genau Schreiben Sie Ihr nächstes Dokument, zeichnen Sie…Meer

Nu daar je een beeld hebt van de verschillende soorten 3D-pennen die verkocht worden, kun je gericht op zoek gaan naar de beste 3D pen voor jouw behoeften. Je kunt namelijk aan de hand van je expertise niveau kiezen voor een bepaald model. Er zijn echter ook andere factoren die je keuze kunnen beïnvloeden. Daarom vinden wij het belangrijk om je zo goed mogelijk op weg te helpen. We begrijpen dat het te lang zal duren als je alle 3D pennen die ooit zijn gecreëerd met elkaar zou vergelijken. Daarom hebben we een top 10 voor je samengesteld. Deze modellen zijn getest door andere gebruikers en zijn als geweldig ervaren. Om je een goed geïnformeerde keus te laten maken, recenseren we echter ook elk model afzonderlijk. Je vergelijkt dus zelf de verschillende modellen en beslist vervolgens welke 3D-pen de beste 3D pen voor jouw behoeften is!
Sommigen kunnen bijvoorbeeld mooie tekeningen maken, anderen ontwerpen schattige sieraden en er zijn zelfs personen die spannende verhalen kunnen verzinnen. Weet je nog niet helemaal zeker op welke manier jij creatief bent? Dan kun je een 3D-pen gebruiken. Een dergelijke pen stimuleert namelijk de creativiteit. Zoek je daarom naar de beste 3D pen voor jouw behoeften? Dan is het handig om op verschillende factoren te letten. Voor starters of kinderen tot 8 jaar kun je bijvoorbeeld een instapmodel kopen. Ben je een gevorderde creatieveling, dan kun je een luxe uitvoering selecteren. Er zijn ook professionele uitvoeringen. Welke uitvoering ook bij je past, een 3D-pen is een onmisbaar gereedschap voor een (amateur) kunstenaar. Vind hier jouw beste 3D pen!

1. Polaroid Play – 3D-Pen

Als je op zoek gaat naar de beste 3D pen voor jouw behoeften, dan kun je op verschillende manieren te werk gaan. Zo kun je kiezen voor een bepaald model aan de hand van je eigen expertise. Er zijn namelijk 3D pennen voor zowel beginners als gevorderden en je kunt zelfs kiezen voor een professioneel model. Daarnaast kun je ook kiezen voor een pen voor kinderen of een variant voor volwassenen. Wil je niet op al deze factoren letten, maar vind je het wel belangrijk dat jouw 3D-pen een variant is die je gemakkelijk kunt gebruiken? Moet hij ondanks zijn gebruiksgemak Polaroid Play - 3D-Pen toch nog veel mogelijkheden met zich meebrengen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. Hier verwijzen we naar de Polaroid Play – 3D-Pen. Wij vinden dat dit model de beste 3D pen voor jou is.

De Polaroid Play – 3D-Pen is een aanrader, omdat hij gemakkelijk is te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen om een meesterwerk te creëren is de pen aansluiten en vervolgens 1 van de 20 super Polaroid Play PLA filament kleuren aan te sluiten. Hierna kun je meteen beginnen met het creëren van een meesterwerk. Hoewel deze pen eenvoudig is te gebruiken, mag hij toch niet onderschat worden. Hij brengt namelijk eindeloos veel mogelijkheden met zich mee. Zo kun je de “stencilize” knop in de Polaroid Play Trace App gebruiken om je eigen foto’s om te zetten in een stencil, dat je gemakkelijk kunt overnemen. Zo maak je van je eigen foto’s een prachtige 3D tekening! Waar je wel rekening moet houden wanneer je hem gebruikt, is dat bepaalde delen van de pen zeer warm worden tijdens het gebruik. Laat de pen dus volledig afkoelen voordat je hem opruimt.

Eigenschappen van de Polaroid Play – 3D-Pen:

 • Als je de pen meer dan 10 minuten niet gebruikt, werpt hij het filament automatisch uit.
 • Hoewel hij eenvoudig is te gebruiken, brengt deze 3D-pen veel mogelijkheden met zich mee.
 • Houd er rekening mee dat deze pen geen speelgoed is, maar dat hij alleen gebruikt moet worden voor het maken va 3D ontwerpen.
 • Aangezien delen van dit product erg warm kunnen worden tijdens het gebruik, is het belangrijk dat je de top van de pen niet aanraakt en dat je hem altijd volledig laat afkoelen voordat je hem opruimt.

2. 3D Print Pen met 6 Snelheden & Inclusief Filamenten – 3Dandprint

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld over de verschillende soorten 3D-pennen die verkrijgbaar zijn. Over het algemeen kijkt men naar het niveau van de artiest om te beslissen welke pen het beste bij hem/haar past. Ben jij een echte hobbyist en ben je daarom op zoek naar de beste 3D pen voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor de 3D Print Pen met 6 Snelheden & Inclusief Filamenten – 3Dandprint. Dit model is een aanrader voor elke hobbyist, omdat hij je assisteert om de mooiste 3D creaties te maken. Er is bij dit model zelfs gezorgd voor allerlei handige functies, waardoor je keer 3D Print Pen met 6 Snelheden & Inclusief Filamenten - 3Dandprint op keer prachtige dingen kunt creëren. Denk er bijvoorbeeld aan dat deze 3D-pen beschikt over 6 snelheden en een instelbare temperatuur. Vind je daarom dat dit model de beste 3D pen voor jou is?

We willen je graag meer vertellen over de 3D Print Pen met 6 Snelheden & Inclusief Filamenten – 3Dandprint. Wanneer je deze variant gebruikt, voel je je als een echte kunstenaar. Je maakt namelijk 3D tekeningen in de lucht en maakt gebruik van filamenten, dus je knutselt met kunststof. Het aantrekkelijke van de pen is bovendien dat hij geschikt is voor zowel educatief, professioneel als creatief gebruik. Hierdoor kan hij gebruikt worden door zowel kinderen als volwassenen; zo lang je maar een hobbyist bent. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je eigen sieraden, kunstwerken of bouwmodellen te maken? Je kunt zelfs de 3D-pen gebruiken om speelgoed te repareren. Hierdoor zijn de mogelijkheden van deze pen eindeloos. Wanneer je de pen koopt, dan krijg je er 3 stuks PLA-filamenten bij, maar je kunt de pen ook gebruiken met 1,75 mm filament van PLA, PETG en ABS.

Eigenschappen van de 3D Print Pen met 6 Snelheden & Inclusief Filamenten – 3Dandprint:

 • Hij is geschikt voor educatief, creatief en zelfs professioneel gebruik.
 • Bij deze 3D-pen kun je kiezen uit 6 snelheden en een temperatuur tussen de 60 en 240 graden Celsius.
 • Deze pen is speciaal ontworpen voor hobbyisten, maar kan zowel door kinderen als volwassenen gebruikt worden.
 • Bij aankoop van dit model krijg je er 3 stuks PLA-filamenten bij, maar hij is ook te gebruiken met 1,75 mm filament van ABS, PETG en PLA.
 • Met dit model kun je allerlei unieke kunstwerken maken, zoals sieraden en zelfs bouwmodellen, maar hij kan ook gebruikt orden om speelgoed te repareren, dus de mogelijkheden die de pen met zich meebrengt zijn eindeloos.

3. 3Doodler Create 3D Printing Pen – Smokey Blue

Als je zoekt naar de beste 3D pen voor jouw behoeften, dan is het handig om eerst na te gaan wat je precies met de pen wil doen. Je kunt tevens modellen die je al eerder hebt gebruikt, vergelijken met nieuwere varianten. Heb jij al eerder gebruik gemaakt van de 3Doodler 2.0 pen? Dan heb je al ervaring met de producten van het merk 3Doodler. Deze fabrikant heeft een nieuwer model op de markt gebracht, namelijk de 3Doodler Create 3D Printing Pen – Smokey Blue. Als je goede ervaringen had met zijn voorganger, dan is dit model wellicht de beste 3D pen voor jou. Bij dit model is namelijk de LED vervangen door een Ambient Light Bar. 3Doodler Create 3D Printing Pen - Smokey Blue Ook is er gezorgd voor een vernieuwd Drive systeem. Hierdoor voert de pen sneller, sterker en vlotter door. Je voelt je dus als een echte kunstenaar wanneer je ermee aan de slag gaat.

Een andere verandering bij de 3Doodler Create 3D Printing Pen – Smokey Blue is dat de knoppen zijn aangepast. Dit model heeft namelijk en knop voor hoge snelheid en een knop voor de normale snelheid. Hoewel ook de uitstraling van de pen is aangepast naar een aluminium design, maakt dit voor veel gebruikers niet zoveel uit, omdat ze de pen niet als zodanig om het design aanschaffen. Wat wel belangrijk is voor gebruikers, is dat deze variant gemakkelijker is te gebruiken en hij intuïtiever is dan zijn voorganger. Hierdoor is de compacte pen ideaal voor iedere creatieve ziel. Een belangrijke overeenkomst tussen deze pen en zijn voorganger, is dat je ook met dit model naar hartenlust tekeningen kunt maken in 3D. Denk er maar aan dat je kunstwerken creëert op papier, op een ander 3D object of elders. Je hebt met deze pen namelijk alle vrijheid om creatief te zijn.

Eigenschappen van de 3Doodler Create 3D Printing Pen – Smokey Blue:

 • In plaats van LED heeft deze pen een Ambient Light Bar.
 • Vergeleken met zijn voorganger, kun je dit model gemakkelijker gebruiken en hij is intuïtiever.
 • Bij deze 3D pen is het Drive systeem vernieuwd, waardoor hij sneller, vlotter en sterker doorvoert.
 • Als je gebruik maakt van deze 3D pen, dan heb je de mogelijkheid om zowel in ABS als in PLA te printen.
 • Dit model heeft aangepaste knoppen en je kunt gebruik maken van de speciaal toegevoegde knop voor de hoge snelheid of de knop voor de normale snelheid.
 • Je kunt de pen zeer gemakkelijk gebruiken, want je tekent met een stukje gesmolten plastic in de gewenste vorm, waarbij het plastic onmiddellijk hardt, waardoor hij de vorm krijgt die je zelf getekend hebt.

4. Set: 3D Pen MyRiwell Advanced + 12x10m pla + clips + cleaning + 3dpad

Tot nu toe hebben we het steeds gehad over 3D-pennen die al dan niet geleverd worden met filamenten. Misschien vind je dat een dergelijk model niet compleet genoeg is. Als dat het geval is, dan is de beste 3D pen voor jou waarschijnlijk een model dat niet als pen alleen geleverd wordt. Wij raden in zo’n geval een 3D pen pakket aan. Een dergelijk pakket is de Set: 3D Pen MyRiwell Advanced + 12x10m pla + clips + cleaning + 3dpad. Dit model is een aanrader, omdat het hier gaat om een zeer ruim en compleet packet, bestaande uit de 3D pen zelf, diverse filamenten, opbergclips, Set 3D Pen MyRiwell Advanced + 12x10m pla + clips + cleaning + 3dpad cleaning filamenten en een 3D-tekenbord, dat hittebestendig is tot 275 graden Celsius. Je krijgt er ook een handige Nederlandse handleiding bij zodat je er meteen mee aan de slag kunt gaan.

Nu daar je weet wat er allemaal in de set zit, wil je waarschijnlijk weten wat je allemaal met de Set: 3D Pen MyRiwell Advanced + 12x10m pla + clips + cleaning + 3dpad kunt doen. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: je gebruikt de 3D pen om in de lucht te tekenen als een kunstenaar. Je krijgt met dit model namelijk van alles voor elkaar. Bovendien beslis je zelf welk materiaal je gebruikt om unieke meesterwerken te creëren, want de pen is zowel geschikt voor ABS als PLA. Er is bij dit model zelfs gezorgd voor een handig LCD display, waarop je precies kunt nagaan op welke temperatuur je de pen hebt ingesteld. Via hetzelfde display kun je ook de temperatuur juist afregelen. Er is zelfs gezorgd voor een snelheidsschuif, waar je tijdens het printen de snelheid mee kunt regelen.

Eigenschappen van de Set: 3D Pen MyRiwell Advanced + 12x10m pla + clips + cleaning + 3dpad:

 • Je beslist zelf welk materiaal je wil gebruiken om allerlei unieke dingen te ontwerpen, want de pen is geschikt voor zowel ABS als PLA.
 • Op de pen is er een LCD display waarop je de temperatuur kunt aflezen, maar je ook de temperatuur zelf kunt instellen voor optimale creativiteit.
 • Bij deze 3D pen is er gezorgd voor een snelheidsschuif, die je kunt gebruiken tijdens het printen om de snelheid te regelen, zodat je optimaal prachtige kunstwerken kunt creëren.
 • Het gaat hier om een zeer complete set, waardoor je als hobbyist of ook gewoon beginner meteen na de aanschaf van dit pakket aan de slag kunt gaan met allerlei meesterwerken.
 • Deze set is zeer uniek, omdat hij beschikt over een 3D-Pad, die je veelvoudig kunt gebruiken, je er ook sluitclips bij krijgt voor om het filament en hij geleverd wordt met een cleaning filament om de 3D pen juist te onderhouden voor langdurig gebruik.

5. Polaroid Root Play 3D Pen (Merkloos)

Heb je al eerder gebruik gemaakt van 3D pennen? Dan ken je enkele merken waarschijnlijk die we reeds hebben benoemd. Wist je echter dat je voor het creëren van allerlei meesterwerken niet altijd hoeft te kiezen voor een 3D pen van een bekend merk? Er zijn namelijk zelfs merkloze varianten die enorm goed presteren. Klinkt een dergelijke merkloze variant als de beste 3D pen voor jou? Dan raden wij de Polaroid Root Play 3D Pen (Merkloos) aan. Dit model past wellicht goed bij je, omdat hij een merkloos product is, maar hij toch niet onderschat mag worden. Hij brengt namelijk goede prestaties met zich mee. Zo kun je de pen gebruiken om je creativiteit te uiten in Polaroid Root Play 3D Pen (Merkloos) prachtige 3-dimensionale stijl. Het unieke van deze pen is bovendien dat je 3D creaties kunt maken in echt hout. Krijg je vanwege enthousiasme al een warm gevoel van binnen?

Een 3D pen wordt zodanig ontworpen, dat je hem kunt gebruiken om je creativiteit optimaal tot uiting te laten komen. Afhankelijk van het type pen dat je uitkiest, creëer je meesterwerken in een bepaald materiaal. Echter, de pret eindigt niet altijd bij je meesterwerken. Soms gaat de pen namelijk gepaard met andere leuke creatieve mogelijkheden. In het geval van de Polaroid Root Play 3D Pen (Merkloos) kun je ook gebruik maken van een speciale applicatie. Het gaat hier namelijk om de Polaroid Trace App. Met deze applicatie heb je de mogelijkheid om 3D templates direct op je tablet over te trekken. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om zelf 3D templates te maken. Ideaal voor wanneer je je kind of partner ook wil interesseren in deze vorm van kunst. Creëer een template en laat hen dit op hun tablets overtrekken. Ontdek dus je eigen creativiteit en inspireer ook anderen!

Eigenschappen van de Polaroid Root Play 3D Pen (Merkloos):

 • Volgens de fabrikant is deze 3D pen geschikt voor personen vanaf 14 jaar.
 • Deze 3D pen is zeer uniek, omdat je er prachtige kunstwerken mee kunt maken in echt hout.
 • Door deze pen te gebruiken, zorg je ervoor dat je eigen creativiteit tot uiting komt in 3-dimensionale stijl.
 • De fabrikant van deze pen biedt een speciale applicatie aan, waar je onder andere 3D templates direct op je tablet kunt overtrekken.
 • Het is belangrijk dat je de pen na gebruik eerst volledig laat afkoelen voordat je hem opbergt om te voorkomen dat hij andere spullen beschadigt.
 • Om ervoor te zorgen dat je keer op keer veilig bezig bent, is het belangrijk om eerst de handleiding aandachtig door te nemen, voordat je de pen gebruikt.
 • Voorkom brandwonden door de punt van de pen of het gesmolten plastic niet aan te raken, want delen van dit product worden tijdens gebruik enorm heet.
 • Desgewenst kun je de Polaroid Trace App gebruiken om zelf 3D templates te maken, waardoor je je partner of kinderen ook kunt interesseren in deze kunstvorm.

Ook interessant: