Op zoek naar de beste airfloss van 2022? Vergelijk dan gauw de beste koop!

Beste airfloss

De meesten van ons vinden een goede mondhygiëne belangrijk. Daarom poetsen we onze tanden 2 keer per dag.

Beste airfloss van 2022

Afbeelding
Product
Philips Sonicare Airfloss HX8211/02 - Flosser
#1 Beoordeeld
Als je niet regelmatig flost, is de Philips Sonicare AirFloss HX82 een eenvoudige oplossing voor een… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Als je niet regelmatig flost, is de Philips Sonicare AirFloss HX82 een eenvoudige oplossing voor een…Meer

We hebben je verteld dat we je kunnen helpen om jouw beste airfloss te vinden. Hoe doen we dat? We vertellen je over de top 10 modellen van het jaar. Deze top 10 is samengesteld aan de hand van een aantal factoren. Er is onder andere gekeken naar de beste koop. Daarnaast is er ook gelet op de kwaliteit en de prijs van verschillende modellen. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, recenseren we bovendien elk model. Zo kun je optimaal de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Op die manier maak je een goed geïnformeerde keus. Aarzel daarom niet langer, lees het artikel, vergelijk de verschillende varianten en kies jouw beste airfloss uit!
Echter, door alleen je tanden te poetsen, maak je ze niet helemaal schoon. Tandplak en vuil kan immers ook op plekken zitten waar je tandenborstel niet goed bij komt. Denk maar aan tussen je tanden en kiezen. Wil je deze plekken toch goed schoonmaken om ontstoken tandvlees en gaatjes te voorkomen? Dan kun je een airfloss gebruiken. Dit is niets anders dan een elektrisch flosapparaat of een monddouche. Hoe kies je echter het ideale model uit? Door verschillende varianten met elkaar te vergelijken. Wij helpen je daarbij. Lees daarom snel dit artikel om jouw beste airfloss te vinden.

1. Philips Sonicare AirFloss HX8210

Velen van ons weten dat het belangrijk is om te flossen. Echter, dit maakt niet altijd een deel uit van onze regelmatige mondverzorgingsroutine. Hier word je wellicht over aangesproken wanneer je voor controle naar de tandarts gaat. Gelukkig is er een perfecte oplossing. Je kunt gebruik maken van een airfloss. Klinkt een variant die eenvoudig is te gebruiken en effectief werkt als de beste airfloss voor jou? Dan kies je voor de Philips Sonicare AirFloss HX8210 Philips Sonicare AirFloss HX8210. Dit model is wellicht de beste airfloss voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat je op een eenvoudige en effectieve manier je tanden kunt schoonmaken. Zo zorg je voor een goede mondhygiëne.

De Philips Sonicare AirFloss HX8210 verjaagt bovendien de moeite van het flossen. Hij werkt immers veilig en zacht op je tandvlees en tanden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over pijn tijdens het flossen. Je vindt het op den duur zelfs prettig om te zorgen voor een diepe reiniging van je gebit. Bij dit elektrisch flosapparaat is er gezorgd voor lucht- en microdruppeltechnologie. Deze technologie die samenwerkt met mondspoeling of water helpt bij het verwijderen van tandplak in moeilijke gebieden. Er is tevens gezorgd voor één-knop functionaliteit en een begeleidingspunt. Hierdoor zorgt de elektrische flosser voor een gerichte reiniging. Je kunt dankzij deze technologie ook de hele mond snel reinigen.

Eigenschappen van de Philips Sonicare AirFloss HX8210:

 • Flossen wordt een deel van je dagelijkse routine als je dit apparaat in huis hebt.
 • Je maakt je gebit op een effectieve manier schoon met dit elektrisch flosapparaat.
 • Hij zorgt voor een gerichte reiniging en maakt het mogelijk om de hele mond snel te reinigen.
 • Tandplak kan zelfs in moeilijke gebieden verwijderd worden door dit apparaatje te gebruiken.
 • Als je hem koopt, dan krijg je er een mondstuk, ergonomische handgreep en multispanningslader bij.

2. Philips Sonicare Airfloss HX8211/02

Vind je het niet leuk om met flosdraad te flossen? Dan is het een goed idee om een elektrisch flosapparaat aan te schaffen. Er zijn verschillende varianten flosapparaten. Denk maar aan de Waterpik monddouches en de airfloss apparaten. De Waterpik modellen zijn over het algemeen wat groter dan de Philips varianten. Zoek je daarom naar de beste airfloss voor jouw behoeften? Het uitkiezen van het ideale model heeft te maken met jouw voorkeuren. Wat dacht je van een variant met een hoge mate van gebruiksgemak? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan raden wij de Philips Sonicare Airfloss HX8211/02 aan. Dit model is wellicht de beste airfloss voor jou. Philips Sonicare Airfloss HX8211/02 Bij dit model is er namelijk gezorgd voor een hoge mate van gebruiksgemak. Denk er bijvoorbeeld aan dat hij een handvat heeft met een slank en ergonomisch ontwerp. Ook is er gezorgd voor een batterij-indicator.

Als je dus niet regelmatig flost, dan is de Philips Sonicare Airfloss HX8211/02 perfect voor jou. Hij vormt namelijk een eenvoudige oplossing voor een effectieve schoonmaak tussen je tanden. Bovendien heb je bij dit apparaat de mogelijkheid om hem in combinatie met (mond)water te gebruiken. Je mond voelt dus lekker fris aan nadat je hem hebt gebruikt. Daarnaast is er gezorgd voor een speciale technologie. Deze maakt gebruik van lucht en microdruppels om tandplak op moeilijk bereikbare plekken te verwijderen. Er is nog een eigenschap die dit apparaat uniek maakt. Hij heeft namelijk een functie voor automatische activering. Dit houdt in dat het apparaat je hele mond in slechts 30 seconden kan reinigen. Hij werkt dus niet alleen effectief, maar ook snel!

Eigenschappen van de Philips Sonicare Airfloss HX8211/02:

 • Je kunt de spuitkop gemakkelijk plaatsen en verwijderen.
 • In slechts 2 weken verbetert hij de gezondheid van je tandvlees.
 • Als hij volledig is opgeladen, heeft zijn batterij een levensduur tot 2 weken.
 • Houd er rekening mee dat de spuitkom iedere 6 maanden vervangen moet worden.
 • Voor optimaal gebruiksgemak heeft hij een handvat met een slank, ergonomisch ontwerp.
 • Er is een functie voor automatische activering, die de hele mond in slechts 30 seconden reinigt.
 • Hij heeft een zeer goede werking en verwijdert tot wel 100% meer tandplak dan gewoon flosdraad.
 • Dit apparaat heeft een batterij-indicator, die je bij een knipperend licht aangeeft dat de batterij bijna leeg is.

3. Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger HX8431/01

Heeft de tandarts je ook gezegd dat je dagelijks moet flossen? Dan doe je er alles aan om je aan deze regel te houden. In het drukke leven kan het echter voorkomen dat het flossen er af en toe niet bij inschiet. Gelukkig kun je dan kiezen voor een elektrisch flosapparaat. Is de beste airfloss voor jou daarom een variant met een snelle werking? Dan kies je voor de Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger HX8431/01. Dit model is wellicht de beste airfloss voor jou. Philips Sonicare AirFloss Ultra - interdentale reiniger HX8431/01 Als je hem gebruikt, dan reinig je namelijk eenvoudig en effectief tussen je tanden. Dit kan in minder dan 60 seconden per dag. De tijd die je dus besteedt aan het flossen is bijna verwaarloosbaar.

Hoewel je met dit apparaat snel kunt flossen, betekent dit niet dat je minder goed te werk gaat. Mondreiniging met dit model is namelijk klinisch bewezen even effectief voor de gezondheid van je tandvlees als flossen met flosdraad. Je zorgt dus niet alleen voor een snelle reiniging van je gebit, maar ook een goede reiniging. Het is mogelijk om dit elektrische flosapparaat te gebruiken in combinatie met water of mondwater. Waar je ook voor kiest, je mond voelt fris aan na een behandeling. Gebruik de Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger HX8431/01 dus om op een eenvoudige manier dieper tussen je tanden schoon te maken. Ook helpt het gebruik van dit apparaat je om met een gezonde gewoon te beginnen.

Eigenschappen van de Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger HX8431/01:

 • Binnen 2 weken kan dit apparaat ervoor zorgen dat je tandvlees gezonder is.
 • Het handvat wordt in minder dan 10 seconden gevuld met het vul- en oplaadstation.
 • Met dit apparaat is het mogelijk om binnen slechts 60 seconden je hele gebit te reinigen.
 • In het reservoir is er genoeg ruimte voor 2 weken mondwater en het station houdt het handvat opgeladen.
 • Hij is eenvoudig te gebruiken, want je kunt de krachtige spray naar wens aanpassen via de startknop naar enkele, dubbele of drievoudige spray-herhaling.
 • Door dit apparaat te gebruiken, verwijder je 99,9% van de tandplak in behandelde delen van je gebit, waardoor je de kans op gaatjes aanzienlijk vermindert.

4. Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03

Wil je graag flossen met water en lucht? Dan is het een goed idee om een elektrisch flosapparaat aan te schaffen. Je hebt intussen gelezen over 3 fantastische modellen. Als je echter nog niet hebt gevonden waar je naar zoekt, dan lees je gauw verder. Vond je dat het vorige model bijna voldeed aan je vereisten? Vind je het echter belangrijk dat jouw beste airfloss geleverd wordt met 2 spuitkoppen? Dan is de beste airfloss voor jou de Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03. Dit model komt in veel opzichten overeen met het vorige model dat we hebben gerecenseerd. Alleen krijg je er 2 spuitkoppen bij in plaats van 1. Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03 Net zoals bij het vorige model kun je hem gebruiken met mondwater, water of een combinatie van de 2. Je kunt hem ook gebruiken voor een effectieve reiniging tussen je tanden in minder dan 60 seconden per dag.

Het prettige van dergelijke apparaten is tevens dat ze draadloos zijn. Dit betekent dat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het flossen. Je zit immers niet vast aan een stopcontact. Als je de Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03 koopt, dan kun je gebruik maken van een handig laadstation. Op dit station kun je tevens de spuitkoppen kwijt. Hierdoor verlies je ze niet gemakkelijk. Ook houd je ze eenvoudig en bovendien hygiënisch uit elkaar. Dat is vooral hanig als je de airfloss bijvoorbeeld met je partner wil delen. Net zoals bij het vorige elektrisch flosapparaat is er ook bij dit model gezorgd voor 3 verschillende intensiteitsstanden. Je kunt dus gemakkelijk je flosbeurt aanpassen aan de gevoeligheid van je tanden of tandvlees.

Eigenschappen van de Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03:

 • Voor een nog schoner resultaat kun je het reservoir vullen met mondspoeling.
 • Geniet van gezonder tandvlees binnen 2 weken door dit apparaat te gebruiken.
 • Je kunt het handvat in minder dan 10 seconden vullen met het vul- en oplaadstation.
 • Zijn reservoir is groot genoeg voor 2 weken mondwater en het station houdt het handvat opgeladen.
 • Het is mogelijk om je gebit in slechts 60 seconden per dag te reinigen met dit elektrische flosapparaat.
 • Gebruiksgemak is gegarnadeerd, want je kunt de krachtige spray naar wens aanpassen via de startknop.
 • Aangezien hij geleverd wordt met 2 spuitkoppen, kun je gelijk een tijdje vooruit of je kunt de airfloss samen met je partner gebruiken.
 • Als je hem gebruikt, verwijder je 99,9% van de tandplak in behandelde delen van je gebit, waardoor je de kans op gaatjes aanzienlijk vermindert.

5. Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill HX8462/01

We zijn aan het einde van deze top 5 gekomen. Je hebt dus reeds 4 modellen met elkaar kunnen vergelijken. Vind je echter dat de beste airfloss voor jou een zeer geavanceerd model is? Dan kennen wij een variant die goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill HX8462/01. Wij vinden dat dit model de beste airfloss voor jou is. Van deze reeks is hij immers de meest geavanceerde set. Deze eigenschappen heeft hij mede te danken aan zijn automatisch vul- en laadstation. Het station laadt namelijk het flosapparaat niet alleen op, maar vult hem ook meteen bij met water of mondwater. Hierdoor is het elektrische Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill HX8462/01 flosapparaat altijd klaar voor gebruik. Je kunt hem dan ook wanneer je maar wil gebruiken. In de set zitten er bovendien 2 spuitkoppen. Je kunt hem dus desgewenst delen met je partner of een familielid.

Door de Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill HX8462/01 te gebruiken, zorg je voor een effectieve reiniging van je gebit. Deze reiniging is bovendien even gezond en effectief als handmatig flossen. Binnen slechts 2 weken geniet je van gezonder tandvlees als je dit apparaat gebruikt. Bovendien reinigt hij je hele mond in slechts 60 seconden. Ook verwijder je met dit flosapparaat tot maar liefst 99,9% van de tandplak van de behandelde delen. Op een gemakkelijke manier zorg je dus voor een diepere reiniging tussen je tanden. Wist je dat het apparaat eenvoudig werkt? Hij combineert immers lucht en (mond)water met elkaar en spuit dit mengsel krachtig en veilig tussen je tanden. Hiervoor vul je eerst het reservoir. Vervolgens pas je de krachtige luchtstootjes van het apparaat zelf aan. Tot slot beweeg je de spuitkop langzaam langs je tanden. Om spatten te voorkomen sluit je je lippen een beetje.

Eigenschappen van de Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill HX8462/01:

 • Voor een frissere ervaring kun je mondwater in het reservoir zetten.
 • Reinig je gebit met dit apparaat voor gezonder tandvlees binnen 2 weken.
 • Je verwijdert met deze airfloss tandplak om de kans op gaatjes te verkleinen.
 • Zijn vul- en laadstation vult het handvat automatisch in minder dan 10 seconden.
 • Krachtige bursts spoelen bij dit apparaat tandplak weg die na het poetsen is blijven zitten.
 • Het is mogelijk om je hele gebit in slechts 60 seconden per dag te reinigen met dit apparaat.
 • Hij is enorm gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om de krachtige spray naar wens aan te passen.
 • Er worden 2 spuitkoppen meegeleverd, dus je kunt hem desgewenst samen gebruiken met iemand anders.
 • Dankzij het compacte ontwerp zijn nu ook de minder goed bereikbare plekken in je mond goed bereikbaar.

Ook interessant: