De beste Amerikaanse koelkast van 2024 vind je hier. Vergelijk de top 10!

Beste Amerikaanse koelkast

Afhankelijk van hoe vaak je inkopen doet, kies je voor een kleine of juist grotere koelkast.

Beste Amerikaanse koelkast van 2024

Afbeelding
Product
CHiQ FSS559NEI42D - Amerikaanse koelkast - 559L (203 + 356) - no frost
#1 Beoordeeld
De klassieke side-by-side koelkast CSS559NEI42D van CHiQ biedt een groot koelvolume met hoogwaardige…  
Wiggo WR-MD18DX - Amerikaanse Koelkast - No Frost - Water Dispenser - Met Display - Super Freeze - 419 Liter - Zwart - RVS
De Wiggo WR-MD18DX is een stijlvolle en lux afgewerkte koelkast met een Geborsteld zwart look. Een combinatie…  
Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Met Waterdispenser en Display - No Frost - 439 Liter - Zwart
De Bella BSBS-455WB is een typische Amerikaanse Koelkast met maar liefst 439 liter aan ruimte. Hiervan…  
Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart
De Exquisit SBS236-040FB is een ruime vrijstaande Amerikaanse koelkast. Deze alleskunner die met z'n…  
Samsung RS68A884CSL - SpaceMax - Amerikaanse koelkast
De Samsung RS68A884CSL Amerikaanse koelkast is met energielabel C zeer energiezuinig en beschikt over…  
Samsung RS66A8101B1 - Serie 6 - Amerikaanse koelkast
De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast beschikt over een ruimte van 641 liter dankzij SpaceMax,…  
Bella BSBS-445B - Amerikaanse koelkast - Met Display - No Frost - 442 Liter - Zwart
De Bella BSBS-445B is een typische Amerikaanse Koelkast met maar liefst 442 liter aan ruimte. Hiervan…  
Samsung RS68A8840B1 - Amerikaanse Koelkast - Strak design - Zwart - Ijsmaker - Waterdispenser - Zuinig - 634L - NofFrost
• Twin Cooling Plus • Metalen koelkanaal Metal Cooling • Nauwkeurige koeling • IJsmachine (tot 1,4 kg…  
Product
#1 Beoordeeld

De klassieke side-by-side koelkast CSS559NEI42D van CHiQ biedt een groot koelvolume met hoogwaardige… 

De Wiggo WR-MD18DX is een stijlvolle en lux afgewerkte koelkast met een Geborsteld zwart look. Een combinatie… 

De Bella BSBS-455WB is een typische Amerikaanse Koelkast met maar liefst 439 liter aan ruimte. Hiervan… 

De Exquisit SBS236-040FB is een ruime vrijstaande Amerikaanse koelkast. Deze alleskunner die met z'n… 

De Samsung RS68A884CSL Amerikaanse koelkast is met energielabel C zeer energiezuinig en beschikt over… 

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast beschikt over een ruimte van 641 liter dankzij SpaceMax,… 

De Bella BSBS-445B is een typische Amerikaanse Koelkast met maar liefst 442 liter aan ruimte. Hiervan… 

• Twin Cooling Plus • Metalen koelkanaal Metal Cooling • Nauwkeurige koeling • IJsmachine (tot 1,4 kg… 

Bij het uitkiezen van een nieuwe koelkast kun je op verschillende zaken letten. We hebben hierboven 2 voorbeelden aangehaald, namelijk de breedte en de aan- of afwezigheid van een dispenser. Je kunt echter ook nagaan welke energieklasse gepaard gaat met het apparaat en hoeveel koel- en vriesruimte hij heeft. Daarnaast is het handig om te controleren welke extra functies met de koelkast gepaard gaan. Doordat je op zoveel factoren kunt letten, kan het moeilijk lijken om de beste Amerikaanse koelkast uit te kiezen. Gelukkig staan wij voor je klaar. We hebben namelijk een top 10 voor je samengesteld. Hierbij gaat het om koelkasten van topkwaliteit en met verschillende mogelijkheden. We recenseren bovendien elk model zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Nadat je dit artikel hebt gelezen en de koelkasten met elkaar hebt vergeleken, kies je jouw beste Amerikaanse koelkast uit!
Je wil namelijk dat alle spullen die koel bewaard moeten worden een plek hebben. Helaas komt het vaker voor dat we een kleine koelkast in huis hebben en we veel spullen willen koelen. Hierdoor krijg je te kampen met een overvolle frigo die niet meer dicht kan. Heb je besloten dat het tijd wordt voor een nieuwe koelkast? Dan biedt een Amerikaanse koelkast, oftewel side by side koelkast, uitkomst. Door de praktische indeling is er in een dergelijke koelkast tot 3 keer meer ruimte dan bij een gewone koel-vriescombinatie. Zoek je daarom naar de beste Amerikaanse koelkast? Dan kun je op verschillende zaken letten. Ga onder andere na of je een model wil hebben met een dispenser. Je kunt ook letten op de breedte. Zo vind je gemakkelijk jouw beste Amerikaanse koelkast.

CHiQ FSS559NEI42D – Amerikaanse koelkast met 559L inhoud en no frost technologie

Bent u op zoek naar een ruime, energiezuinige Amerikaanse koelkast? Dan is de CHiQ FSS559NEI42D wellicht iets voor u. Met zijn totale inhoud van 559 liter inclusief een aparte vriesruimte van maar liefst 356 liter biedt deze koelkast genoeg opslagruimte voor uw dagelijkse boodschappen en meer. Daarnaast beschikt de koelkast over handige functies zoals no frost technologie (het automatisch ontdooien van het vriesgedeelte) en LED-verlichting voor optimaal zicht in uw koelkast.

 • Inhoud: 203 liter koelen & 356 liter vriezen
 • No frost technologie, dus hoeft nooit te worden ontdooid
 • Energieklasse A+++, zeer energiezuinig
 • Verschillende verszones met verschillende temperaturen mogelijk
 • LED-verlichting voor optimale verlichting binnenin de kast

Kortom, als u op zoek bent naar een ruime Amerikaanse koelkast met praktische functies die ook nog eens energiezuinig is, dan is de CHiQ FSS559NEI42D geschikt voor u. Het No Frost systeem houdt het apparaat ijsvrij waardoor uw eten langer vers blijft en vervelend schoonmaken tot het verleden behoort. De LED-verlichting maakt het zoeken naar producten gemakkelijker terwijl er door middel van verschillende zones ook rekening gehouden kan worden met wat voor soort producten waar moeten staan om zo lang mogelijk vers te blijven. Al deze eigenschappen maken dit product tot een populaire keuze onder consumenten.

Wiggo WR-MD18DX – Amerikaanse Koelkast

De Wiggo WR-MD18DX is een prachtige Amerikaanse koelkast met een inhoud van maar liefst 419 liter. Deze koelkast heeft niet alleen een strak ontwerp in het zwart en roestvrij staal, maar beschikt ook over handige functies die ervoor zorgen dat je voedingswaren langer vers blijven. Een no frost systeem zorgt ervoor dat er geen ijsafzetting plaatsvindt en dankzij de super freeze functie worden producten snel ingevroren waardoor hun smaak en textuur behouden blijft.

 • Inhoud van 419 liter
 • No frost systeem voor geen ijsafzetting
 • Water dispenser voor koud drinkwater
 • Super freeze functie voor snel invriezen van producten
 • Multifunctioneel display om nauwkeurig de temperatuur te regelen

Kortom, deze koelkast biedt voldoende opslagcapaciteit met alle functionaliteiten om jouw voedingsproducten perfect op te slaan. Voor gezinnen of mensen die veel gasten ontvangen is dit dan ook de ideale uitkomst.

De Bella BSBS-455WB Amerikaanse Koelkast: Stijlvol, Groot en Efficiënt

Deze prachtige zwarte Amerikaanse koelkast heeft een totale inhoud van 439 liter en biedt voldoende ruimte voor al jouw boodschappen. Met de handige waterdispenser ben je altijd verzekerd van koud water of ijsblokjes, zonder dat je de deur hoeft te openen. Daarnaast beschikt deze koelkast over No Frost technologie waardoor het ontdooien van de vriezer verleden tijd is.

Het moderne display aan de buitenzijde maakt het mogelijk om gemakkelijk instellingen aan te passen en geeft informatie over temperatuur, energieverbruik en alarmmeldingen. De Bella BSBS-455WB is niet alleen stijlvol maar ook zeer efficiënt dankzij het A++ energielabel.

 • Totale inhoud: 439 liter
 • No Frost technologie
 • Waterdispenser voor koud water of ijsblokjes
 • Moderne display met diverse functies
 • Energiezuinig met A++ label

Kortom, als jij op zoek bent naar een grote, stijlvolle en efficiënte koelkast dan is deze Bella BSBS-455WB absoluut iets voor jou. Het biedt genoeg ruimte voor al jouw boodschappen terwijl het ook nog eens bijdraagt aan een gezonde levensstijl door altijd fris gekoeld water binnen handbereik te hebben.

Exquisit SBS236-040FB – Amerikaanse koelkast: het toppunt van luxe

De Exquisit SBS236-040FB is een indrukwekkende zwarte Amerikaanse koelkast met een totale inhoud van 442 liter. Met deze ruime en stijlvolle koelkast haal je het toppunt van luxe in huis. Het Total No Frost-systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer, dus ontdooien is niet nodig.

Het display op de voorkant geeft alle belangrijke informatie over temperatuur en status weer, waardoor je altijd volledige controle hebt over de werking van de koelkast. De Super Freeze functie zorgt ervoor dat nieuwe items extra snel ingevroren worden om zo hun kwaliteit te behouden.

 • Totale inhoud: 442 liter
 • Total No Frost-systeem, geen ijsvorming in vriezer
 • Display voor eenvoudige bediening
 • Super Freeze functie voor extra snelle invriezing
 • Geluidsniveau: slechts 40 dB

Dus als je op zoek bent naar een luxueuze Amerikaanse koelkast die ook nog eens functionaliteit biedt, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Met zijn grote capaciteit en slimme functies profiteer je altijd van verse producten en drankjes binnen handbereik.
En dankzij het geluidsniveau dat lager ligt dan gemiddeld hoef jij geen last te hebben van ronkende geluiden uit jouw keuken!

Samsung RS68A884CSL – SpaceMax – Amerikaanse koelkast

De Samsung RS68A884CSL is een stijlvolle Amerikaanse koelkast die niet alleen mooi oogt in de keuken, maar ook zeer praktisch en efficiënt is. Dankzij het SpaceMax-systeem heeft deze koelkast een grotere inhoud dan vergelijkbare modellen met dezelfde buitenafmetingen. Bovendien beschikt hij over de nieuwste technologieën om voedsel langer vers te houden en energiezuinig te werken.

 • Grote netto-inhoud van 617 liter
 • SpaceMax-technologie voor meer ruimte binnenin
 • Twin Cooling Plus-systeem voor optimale temperatuur en vochtigheidsgraad
 • Ingebouwde ijs- en waterdispenser (met kinderslot)
 • Zuinige A++ energieklasse (jaarlijks verbruik: 387 kWh)
 • FlexZone-lade die kan worden gebruikt als vriezer of als extra koellade

Kortom, wie op zoek is naar een grote, mooie en functionele Amerikaanse koelkast met alle moderne snufjes zal zeker blij zijn met de Samsung RS68A884CSL. Deze betrouwbare machine biedt enorme opslagcapaciteit zonder dat je interieur moet wijken.

Ook interessant: