Op zoek naar de beste auto oplader van 2023? Vergelijk dan de top 10!

Beste auto oplader

Sommige personen zijn vaak onderweg. Hierdoor is het voor hen lastig om hun smartphone op te laden.

Beste auto oplader van 2023

Afbeelding
Product
MMOBIEL Universele Autolader (ZWART) - 2 USB Poorten - 5V/1.0 + 2.1A - inclusief Blauwe LED
#1 Beoordeeld
MMOBIEL Auto-adapter met 2 usb aansluitingen herkent direct uw toestel voor optimaal high-speed efficiënt… Meer
Belkin autolader met 2 poorten - 2.4A - Zwart
De Belkin autolader is voorzien van twee poorten: je kunt dus twee apparaten tegelijk opladen. Beide… Meer
Oplader met USB C oplaadkabel - Geschikt voor Samsung S20 / S10 / S9 / S8 - HTC/Huawei/Oppo/Sony - wit
Oplader voor Samsung inclusief USB C oplaadkabel Met deze 2A oplader inclusief 1 meter ubc-c datakabel… Meer
Auto oplader USB-A & USB-C geschikt voor Apple iPad/Iphone & Samsung (7, 8, X, XR, XS, 11, 12, S10, S20, S21) - Quick charge 3.0 - Adapter - Autolader - Dubbele USB - Sigarettenaansteker auto - Snellader
Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader - Zwart
Ben je veel onderweg? Dan kun je tijdens het rijden je smartphone of tablet handig opladen met deze Anker… Meer
MMOBIEL Multi Compacte 3.0 Auto Lader Oplader - Dual USB Port Sigaretten Aansteker - voor Elektronische Apparaten (zwart)
Hoge compatibiliteit en snel laden: deze multi compacte duimmaat autolader past op alle sigaretten aansteker… Meer
Oplader voor Samsung - Inclusief USB-C oplaadkabel - Voor Samsung - HTC/Huawei/Oppo/Sony - zwart
Oplader voor Samsung inclusief USB-C oplaadkabel Met deze 2A oplader inclusief 1 meter ubc-c datakabel… Meer
Anker PowerDrive Speed Autolader Zwart
Ben je veel onderweg? Dan kun je tijdens het rijden je smartphone of tablet handig opladen met deze Anker… Meer
MMOBIEL High Speed 4 USB Ports Autolader Adapter - 12V Sigarettenaansteker - Multi Oplaadadapter - voor 4 Apparaten
MMOBIEL Autolader/adapter met 4 High Speed USB poorten. High Speed 4 USB aansluitingen, autolader adapter… Meer
MaxedMore Mini USB Autolader (Zwart) - Auto Lader met 2 USB 2.4A Oplaad Poorten - Oplader voor Navigatie / Telefoon / Tablet in de Auto - Autostekker - Car Charger
Blijf genieten van het prachtige interieur in je auto met de mini USB autolader van MaxedMore! Door middel… Meer
Product
#1 Beoordeeld

MMOBIEL Auto-adapter met 2 usb aansluitingen herkent direct uw toestel voor optimaal high-speed efficiënt…Meer

De Belkin autolader is voorzien van twee poorten: je kunt dus twee apparaten tegelijk opladen. Beide…Meer

Oplader voor Samsung inclusief USB C oplaadkabel Met deze 2A oplader inclusief 1 meter ubc-c datakabel…Meer

Ben je veel onderweg? Dan kun je tijdens het rijden je smartphone of tablet handig opladen met deze Anker…Meer

Hoge compatibiliteit en snel laden: deze multi compacte duimmaat autolader past op alle sigaretten aansteker…Meer

Oplader voor Samsung inclusief USB-C oplaadkabel Met deze 2A oplader inclusief 1 meter ubc-c datakabel…Meer

Ben je veel onderweg? Dan kun je tijdens het rijden je smartphone of tablet handig opladen met deze Anker…Meer

MMOBIEL Autolader/adapter met 4 High Speed USB poorten. High Speed 4 USB aansluitingen, autolader adapter…Meer

De meeste autoladers werken volgens hetzelfde principe. Daarom kiezen sommige personen voor het eerste model dat ze tegenkomen. Er zijn echter enkele zaken waar je op let om de beste auto oplader uit te kiezen. Zo ga je na of je een variant wil hebben met slechts 1 USB-uitgang. Dergelijke modellen kunnen slechts 1 toestel opladen. Je kunt echter ook kiezen voor een autolader met meerdere USB-uitgangen. Dergelijke modellen geven je de mogelijkheid om meerdere toestellen tegelijkertijd op te laden. Daarnaast kun je op de kleur en zelfs grootte van de oplader letten. Helaas kun je niet met alle autoladers elk toestel opladen. Daarom ga je ook na wat de compatibiliteit van de lader is. Om je optimaal op weg te helpen, hebben we een top 10 voor je samengesteld. Elk van deze modellen recenseren we. Vergelijk de laders dus met elkaar en kies jouw beste auto oplader uit!
Zij zijn namelijk niet vaak in de buurt van een stopcontact. Herken je deze situatie, omdat jij ook vaak onderweg bent? Dan kun je ervoor kiezen om een powerbank aan te schaffen. Echter, ook een powerbank moet weer opgeladen worden. Voor personen die vaak met de auto onderweg zijn, is er daarom een andere oplossing. Zij schaffen een autolader aan. Een dergelijk apparaatje sluit je aan op de zogenoemde sigarettenaansteker van je auto. De lader heeft een USB-uitgang. Daar steek je de oplaadkabel van je smartphone in. Het andere uiteinde van de kabel steek je in je smartphone. Zo wordt je smartphone in de auto opgeladen. Zoek je naar de beste auto oplader? Ga dan na of je een variant met 1 of meer USB-uitgangen prefereert. Hier vind je jouw beste auto oplader!

1. Belkin autolader met vaste Apple Lightning kabel en USB poort – 1.2A – 3.4A

We kennen allemaal het vervelend gevoel wanneer de batterij van onze smartphone bijna leeg is. Je denkt dan aan de gesprekken die je zal missen als de batterij leegloopt. Ook denk je eraan dat je geen muziek meer kunt beluisteren via je smartphone. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken als je onderweg een autolader hebt. Met een dergelijk apparaat laadt je namelijk je toestel gewoon in de auto op. Zoek je daarom naar de beste auto oplader voor jouw behoeften? Gaat het daarbij om een variant die je toestel snel kan opladen? Dan kies je voor de Belkin autolader met vaste Apple Lightning kabel en USB poort – 1.2A – 3.4A. Belkin autolader met vaste Apple Lightning kabel en USB poort - 1.2A - 3.4A Dit model is wellicht de beste auto oplader voor jou. Je hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken dat de batterij van je smartphone het zal opgeven. Ook is deze lader enorm snel.

De autolader is zelfs speciaal ontworpen om te passen bij je actieve levensstijl. Als we kijken naar het design van de lader, dan zien we dat hij een stijlvol ontwerp heeft. Dit model is namelijk compact en strak ontworpen. Je kunt hem bovendien zo goed als overal gebruiken om je batterij op te laden. Weet je waarom deze lader in staat is om mobiele toestellen razendsnel op te laden? Dat komt doordat hij beschikt over een vaste lightning kabel, die je toestel tot wel 3,4 A kan opladen. Deze lightning/ USB-kabel wordt bovendien meegeleverd. Je kunt dus in een handomdraai toestellen met een Lightning-connector opladen. Heb je zowel je smartphone als tablet bij je en is van beide toestellen het batterijniveau laag? Dan kun je gebruik maken van de vrije USB-poort. Sluit daar elke gewenste kabel op aan. Je laadt dus tegelijkertijd 2 apparaten op in de auto!

Eigenschappen van de Belkin autolader met vaste Apple Lightning kabel en USB poort – 1.2A – 3.4A:

 • Zijn lightning USB-kabel heeft een lengte van 1,2 meter.
 • Hij heeft een mooie vormgeving en mag daarom gezien worden.
 • Houd er rekening mee dat de lengte van de kabel beperkt is, omdat het gaat om een gekrulde kabel.
 • Zelfs wanneer je geen gebruik maakt van de vaste kabel, kun je elke USB-kabel aansluiten op de lader.
 • Met dit apparaat kun je je toestel enorm snel opladen door gebruik te maken van de vaste 3,4 A kabel.
 • Door de extra USB aansluiting en gekrulde kabel is hij zeer praktisch, want je kunt 2 toestellen tegelijkertijd opladen.
 • Aangezien topkwaliteit belangrijk is voor de fabrikant van deze lader, wordt elke mobiele lader geleverd met een aangesloten-apparatuurgarantie.
 • Je kunt hem gebruiken voor het opladen van verschillende toestellen zoals de iPad Air, iPad mini, iPhone 5s, 5c en 5 en ook de iPod touch 5e generatie en iPod nano 7e
 • Over schade aan je waardevolle toestel door blikseminslag of spanningspieken hoef je je geen zorgen te maken, omdat er is gezorgd voor een intelligent schakelsysteem met een ingebouwde spanningsmeter, die de stroombenodigdheden van het apparaat detecteert en reageert op onregelmatigheden.

2. MMOBIEL Universele Waterdichte Drie Gaten Paneel Duo USB Oplader inclusief Blauwe LED Indicatie en Sigaret Oplader

Een autolader is een oplader die je steekt in de sigarettenaansteker van je auto. Er zijn echter ook andere voertuigen en apparaten die beschikken over een sigarettenaansteker. Als je graag nieuwe dingen ontdekt, dan heb je misschien weleens een autolader in een andere sigarettenaansteker gestopt. Hierbij verwijzen we dus naar een sigarettenaansteker die niet in een auto is. Misschien heeft de lader die je toen in de sigarettenaansteker hebt gestoken niet gewerkt. Dit kan te maken hebben met de spanning en het vermogen van het apparaat. Heb je misschien een motorfiets, boot of ander apparaat/voertuig met een sigarettenaansteker? Wil je jouw toestel ook gemakkelijk via dat voertuig of apparaat opladen? MMOBIEL Universele Waterdichte Drie Gaten Paneel Duo USB Oplader inclusief Blauwe LED Indicatie en Sigaret Oplader Dan is de beste auto oplader voor jou wellicht een universele variant. Denk maar aan de MMOBIEL Universele Waterdichte Drie Gaten Paneel Duo USB Oplader inclusief Blauwe LED Indicatie en Sigaret Oplader.

Wij vinden dat dit model de beste auto oplader voor jou is. Hij is namelijk een waterdichte variant die je kunt gebruiken bij verschillende voertuigen en apparaten. Dit komt doordat hij universeel is. Echter, het feit dat hij een 12V-24V input en een output van 5V 2,1 A heeft, speelt ook een rol. Hierdoor kun je zijn sigaretten-aanstekerplug onder andere gebruiken bij boten, motorfietsen, caravans, ATV’s, auto’s en andere watervoertuigen. Ben je bezig met een tractor of grasmaaier? Dan komt hij ook goed van pas. De MMOBIEL Universele Waterdichte Drie Gaten Paneel Duo USB Oplader inclusief Blauwe LED Indicatie en Sigaret Oplader is namelijk multifunctioneel. Over het weer hoef je je ook geen zorgen te maken. De oplader is namelijk waterdicht en ook stofdicht. Net zoals het geval is bij de vorige oplader, kun je ook bij dit model 2 toestellen tegelijkertijd opladen. Handig toch?

Eigenschappen van de MMOBIEL Universele Waterdichte Drie Gaten Paneel Duo USB Oplader inclusief Blauwe LED Indicatie en Sigaret Oplader:

 • Er is gezorgd voor blauwe LED indicatie verlichting.
 • Behalve in voertuigen kan hij ook gebruikt worden bij grasmaaiers.
 • Hij beschikt over 2 USB-poorten en een stof-/waterdichte afsluiting.
 • De Contactdoos heeft een 12V-24V input en een output van 5V 2.1A.
 • Bij dit model krijg je alle benodigdheden om er meteen mee aan de slag te gaan.
 • Twee toestellen kunnen tegelijkertijd opgeladen worden door deze auto oplader.
 • Je krijgt er een digitale voltmeter, bedrading en de nodige aansluitingsaccessoires bij.
 • In het pakket zitten er 3 aansluitkabels met ingebouwde zekering, een adapter en 4 schroeven.
 • Voor een apparaat dat zo multifunctioneel is, is hij niet enorm groot, want hij is slechts 15 cm lang, 4,3 cm breed en 5,6 cm hoog.
 • Dit model kun je steken in de sigarettenaansteker van je auto, ATV, caravan, motorfiets, tractor, boot en andere watervoertuigen.

3. Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

Tegenwoordig hebben de meesten van ons meer dan 1 smartphone. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gebruik maakt van de diensten van 2 telecom providers. Ook als je slechts van 1 smartphone gebruik maakt, kun je 2 toestellen hebben die opgeladen moeten worden. Denk maar eraan dat je misschien je smartphone gebruikt om te bellen, maar een ander apparaat om muziek te beluisteren. Ook het muziekapparaat moet op den duur opgeladen worden. Als je enigszins pech hebt, dan is het nodig om beide apparaten tegelijkertijd op te laden. In dat geval is het handig als je een dubbele oplader bij de hand hebt. Ben je onderweg? Dan is de beste auto oplader voor jou een variant met 2 USB-poorten. Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader Moet het bovendien gaan om een relatief eenvoudige autolader? Dan raden wij de Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader aan. Dit model is wellicht de beste auto oplader voor jou.

We vinden dat de Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader goed bij je past. Hij is namelijk een eenvoudige autolader, maar doet zijn werk goed. Zo geeft hij je de mogelijkheid om tegelijkertijd 2 toestellen op te laden. Hij beschikt namelijk over 2 USB-poorten. Je hoeft dus niet de moeilijke keuze te maken welk apparaat je eerst wil opladen. Bij dit apparaat kun je immers beide apparaten op hetzelfde moment opladen. Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te maken van deze oplader, is hem steken in de sigarettenaansteker van je auto. Vervolgens steek je de oplaadkabels van je toestellen in zijn USB-poorten. Het andere uiteinde steek je, zoals gewoonlijk, in de oplaadpoort van je toestel. Hierna heb je er vrijwel geen omkijken meer naar. Je apparaat wordt namelijk meteen opgeladen. Ook geniet je lang van de oplader, want hij is van betrouwbare Anker kwaliteit.

Eigenschappen van de Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader:

 • Doordat hij een fraai design heeft, mag deze oplader gezien worden in je auto.
 • Je kunt lang genieten van deze oplader, want hij is van betrouwbare Anker kwaliteit.
 • Hoewel hij een eenvoudig model is, mag hij niet onderschat worden, want de lader doet zijn werk goed.
 • Aangezien dit apparaat beschikt over 2 USB-poorten gebruik je hem om gemakkelijk 2 toestellen tegelijkertijd op te laden.
 • Houd er rekening mee dat er bij dit model geen oplaadkabel wordt meegeleverd, maar dit hoeft geen probleem te zijn, omdat smartphones en dergelijke apparaten over het algemeen geleverd worden met hun eigen oplaadkabel.

4. Dunlop – 3-weg Splitter 12/24 Volt Met Twee Usb-poorten

Toen autoladers voor het eerst werden ontworpen, hadden vrijwel alle modellen slechts 1 USB-poort. Het was hierdoor voor gebruikers met meerdere toestellen moeilijk om te beslissen welk apparaat eerst opgeladen moest worden. Nu behoort dat probleem gelukkig tot het verleden. Er zijn namelijk veel autoladers met 2 of meer USB-poorten. Hierdoor kun je behalve je eigen smartphone ook die van je partner tegelijkertijd opladen wanneer jullie onderweg zijn. In dit artikel hebben we je tot nu toe alleen verteld over autoladers met 2 USB-poorten. Wij kennen echter een soortgelijk model met 2 USB-poorten, maar ook met een drievoudige verdeelstekker. Klinkt een dergelijke oplader als de beste auto lader voor jou? Kies dan voor de Dunlop – 3-weg Splitter 12/24 Volt Met Twee Usb-poorten. Dunlop - 3-weg Splitter 12 24 Volt Met Twee Usb-poorten Deze variant is wellicht de beste auto oplader voor jou, omdat hij een uniek apparaat is. Hij is namelijk voorzien van 2 USB-poorten én een drievoudige verdeelstekker.

Dit betekent dat wanneer je hem in je auto hebt, je nooit meer ruzie hoeft te krijgen over wie wat mag opladen in de auto. Het enige wat je hoeft te doen om te werken met de oplader is de verdeelstekker pluggen in de sigarettenplug. Vervolgens heb je meteen 3 verdeelpunten en ook nog eens 2 USB-aansluitingen. Doordat er sprake is van een drievoudige verdeelstekker is het net alsof je auto ineens 3 sigarettenaanstekers heeft. Als je dus nog 2 eenvoudige autoladers aanschaft, dan kun je in 1 keer minstens 4 apparaten opladen. De Dunlop – 3-weg Splitter 12/24 Volt Met Twee Usb-poorten is dus perfect voor zakenlieden. Ga maar na dat je beide van je smartphones tegelijkertijd kunt opladen. Echter, je hebt ook de mogelijkheid om meteen je tablet en misschien ook je iPod op te laden. Stel zelfs je bijrijder tevreden door zijn/haar toestel tegelijkertijd op te laden.

Eigenschappen van de Dunlop – 3-weg Splitter 12/24 Volt Met Twee Usb-poorten:

 • Zijn kabel heeft een lengte van 50 cm.
 • Het gaat hier om een autolader met een drievoudige verdeelstekker.
 • Als je hem gebruikt zonder extra autoladers, dan kun je er 2 apparaten tegelijkertijd mee opladen.
 • Houd er rekening mee dat, omdat hij veel mogelijkheden heeft, hij een groot toestel is dat relatief veel ruimte in beslag neemt in je auto.
 • Doordat hij een drievoudige verdeelstekker heeft, kun je er een aantal verschillende toestellen tegelijkertijd mee opladen, zo lang je beschikt over meerdere autoladers.

5. Belkin autolader met 2 poorten – 2.4A

Als je op zoek gaat naar een nieuwe autolader kun je letten op verschillende eigenschappen. Sommige personen gaan na over hoeveel USB-poorten de verschillende opladers beschikken. Als je daarop let, dan zie je al gauw dat veel autoladers tegenwoordig beschikken over 2 USB-poorten. Je kunt echter ook naar andere factoren kijken. Denk maar aan de compatibiliteit van de autolader. Over het algemeen zijn apparaten die speciaal voor Apple producten zijn gemaakt, niet compatibel met Android apparaten. Omgekeerd werken vele Apple apparaten ook niet met accessoires die voor Android apparaten zijn ontwikkeld. Heb jij apparaten met verschillende besturingssystemen? Is daarom jouw beste auto oplader een variant met universele compatibiliteit? Schaf dan gauw de Belkin autolader met 2 poorten - 2.4A Belkin autolader met 2 poorten – 2.4A aan. Dit model is wellicht de beste auto oplader voor jou. Hij is namelijk universeel compatibel. Je kunt hem dus gebruiken voor alle apparaten met USB-A-ondersteuning.

Net zoals de andere autoladers in dit artikel, is ook de Belkin autolader met 2 poorten – 2.4A voorzien van 2 poorten. Je kunt hem dus gebruiken om 2 apparaten tegelijk op te laden. Beide poorten zijn universeel compatibel. Doordat het totale uitgangsvermogen 24 watt en 4,8 ampère bedraagt, heeft elke poort een eigen vermogen van 2,4 A. Hiermee kun je gemakkelijk je smartphone, tablet of ander apparaat opladen. Enkele voorbeelden van andere apparaten die je hiermee kunt opladen, zijn smartwatches, actiecamera’s, powerbanks en draagbare luidsprekers. Het komt er dus op neer dat je met deze autolader apparaten die je nodig ebt altijd opgeladen kunt houden. Hierbij maakt het niet uit of je onderweg bent naar het werk of dat je een weekendje weggaat. Het is bovendien prettig te weten dat de fabrikant vertrouwen heeft in zijn producten. Daarom krijg je van de fabrikant Belkin apparatuurgarantie op de autolader.

Eigenschappen van de Belkin autolader met 2 poorten – 2.4A:

 • Dit model heeft een strakke vormgeving en is daarom een stijlvolle toevoeging in je auto.
 • Er is gezorgd voor een LED lampje dat de oplaadstatus van het desbetreffend apparaat aangeeft.
 • Aangezien hij beschikt over 2 USB-poorten, kun je met deze autolader gemakkelijk 2 apparaten tegelijkertijd opladen.
 • Bij het aanschaffen van deze autolader is het belangrijk om er rekening mee te houden dat hij geleverd wordt zonder kabel.
 • Hij zorgt voor een totaal vermogen van 24 W en 4,8 A, dus elke poort krijgt 2,4 A, wat perfect is om apparaten zoals smartphones en tablets op te laden.
 • Behalve voor het opladen van smartphones en tablets kun je hem ook gebruiken om bijvoorbeeld draagbare luidsprekers, smartwatches en powerbanks op te laden.
 • Deze oplader beschikt over universele USB-A-poorten, dus je kunt elk type smartphone ermee opladen, waaronder modellen van Apple, LG, Huawei, Google en Samsung.

Ook interessant: