Welke is de Beste Autoverzekering van 2020? Vergelijk hier de Goedkoopste Autoverzekeringen!

Als je een auto hebt, is het belangrijk om een verzekering ervoor af te sluiten. Ben je op zoek naar de beste autoverzekering? Wij helpen je om hem te vinden. Het is nou eenmaal een feit dat de verzekeringen verschillen in onder andere het premiebedrag en de voorwaarden. De beste autoverzekering voor jongeren hoeft niet de beste te zijn voor oudere auto-eigenaren. Vergelijk de 10 beste autoverzekeringen en bepaal zelf welke het beste bij je past.

De beste autoverzekering in 2020

Wij hebben een tabel voor je samengesteld met de 10 beste autoverzekeringen. Onder de tabel wijden wij bovendien uit over de 10 individuele verzekeringen en hun voorwaarden, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past!

[table id=4 /]

1. FBTO autoverzekering

Heb je een auto aangeschaft en stel je jezelf nu de vraag “wat is de beste autoverzekering?” Wellicht is de autoverzekering van FBTO de beste autoverzekering voor jou. Deze kun je namelijk precies samenstellen zoals jij wil. De verzekering bestaat uit een basisverzekering en je kunt hem aanvullen met modules die bij jou passen. Je hoeft dus alleen te betalen voor wat je zelf kiest. Als basisverzekering zijn er 3 opties, die gebaseerd zijn op onder andere de leeftijd van de auto. Misschien is de WA basisverzekering van FBTO de beste WA verzekering voor jou. Dit is de populairste basisverzekering van FBTO voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar en dekt schade aan (spullen van) anderen. Als basisverzekering kun je ook kiezen voor de WA-Plus verzekering en de WA-Casco verzekering. Nadat je voor een basisverzekering hebt gekozen, kun je deze aanvullen met modules die bij je passen.

Een voorbeeld van een aanvullende module van FBTO is de ongevallen inzittenden verzekering. Deze module betekent dat je jezelf en de overige inzittenden in de auto verzekert tijdens een ongeval. Een andere module is “eigen keuze herstelbedrijf”. Deze module spreekt voor zich en houdt in dat je bij schade zelf kunt bepalen met welk herstelbedrijf je wil werken. Afhankelijk van je leeftijd, de leeftijd van de auto en de gekozen basisverzekering, wordt de premie bepaald. Er worden bij FBTO maar liefst 7 aanvullende modules aangeboden, dus je vindt zeker de modules die het beste bij je passen. Wanneer je voor een basisverzekering en aanvullende modules hebt gekozen, kun je de verzekering indien gewenst online afsluiten.

Kenmerken van de FBTO autoverzekering:

 • Aanvullende modules kun je het hele jaar aan- en uitzetten.
 • Je kunt gemakkelijk en voordelig parkeren met Yellowbrick.
 • Je krijgt bij diefstal en total loss terug wat je voor de auto hebt betaald.
 • Bij schade vindt er een goede en snelle afhandeling plaats.
 • Je kunt de verzekering het eerste jaar niet opzeggen.
 • Er geldt een nieuwwaarderegeling van 3 jaar.

2. Inshared autoverzekering

Vind je dat de beste autoverzekering voor jou een Allrisk verzekering is? Dan kun je wellicht kiezen voor de Allrisk autoverzekering van Inshared. Deze verzekering dekt schade aan anderen, ruitbreuk en barsten, diefstal, brand en storm, schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt en aanschaf of nieuwwaarde bij total loss of diefstal tot 3 jaar. Als je wil weten wat de beste autoverzekering voor jongeren is, dan is deze Allrisk verzekering wellicht perfect. Vele jongeren zijn namelijk minder voorzichtig in het verkeer, waardoor de kans op een ongeluk of schade aan de auto groter is. Om dan niet met de handen in het haar te zitten wanneer er iets gebeurt, raden wij de Allrisk verzekering aan. Er worden ook andere autoverzekeringen aangeboden bij Inshared. Behalve de Allrisk verzekering kun je ook kiezen voor een WA verzekering, Beperkt Casco verzekering en Beperkt Casco Extra verzekering.

Wanneer je voor een van de verzekeringen van Inshared hebt gekozen aan de hand van jouw rijgedrag, leeftijd en de leeftijd van de auto, dan kun je ook nog kiezen voor aanvullende dekkingen. Deze dekkingen hebben te maken met inzittenden en pech. De inzittenden dekking houdt in dat de schade wordt betaald als mensen in je auto gewond raken, schade hebben aan hun spullen of overlijden. Uiteraard geldt de dekking ook voor jou zelf. De pechhulp houdt in dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week de partner van Inshared, Eurocross, kunt contacten als je onderweg pech hebt. Pech kan te maken hebben met je sleutels vergeten, een storing, een lege accu, een lege tank, een lekke band en noodreparaties. Bij Inshared zijn er tevens beloningen als je niet claimt.

Kenmerken van de Inshared autoverzekering:

 • Er wordt een lage premie, maar ruime dekking gehanteerd.
 • Als je een jaar geen schade claimt, krijg je een jaarbeloning.
 • Je krijgt gratis een andere auto mee als je auto total loss, gestolen of bij de hersteller in reparatie is.
 • Er wordt hulp bij schade aangeboden zowel in het binnen- als buitenland.
 • Er geldt een 3 jaar nieuwwaarde regeling.
 • Je kunt ook voor een halve allrisk verzekering kiezen.
 • De premie wordt na een schade niet verhoogd.
 • Je kunt hem dagelijks opzeggen.
 • De premie gaat omlaag naarmate je ouder wordt.
 • Er geldt een bobbiedekking, dus de kat en hond in de auto zijn ook meeverzekerd.
 • Je betaalt een eigen risico van €125 of €250 wanneer Inshared een schadebedrijf inschakelt.

3. Univé autoverzekering

Is het voor jou belangrijk om de beste autoverzekering te hebben? Dan is de Univé autoverzekering een goed alternatief. Dankzij de uitstekende service biedt deze verzekeraar wellicht de beste autoverzekering aan. Het premiebedrag is aantrekkelijk en de geboden service is uitstekend. Als je schade aan je auto oploopt, staat Univé dag en nacht voor je klaar. Aan de hand van de leeftijd van je auto en je persoonlijke voorkeuren kun je voor één van de drie aangeboden verzekeringspakketten kiezen. Kies je voor de WA verzekering, dan wordt schade die je aan anderen of hun spullen toebrengt gedekt. Bij deze verzekering kun je tevens tot 80% no-claimkorting krijgen. Voor meer voordelen kun je kiezen voor de WA+ verzekering. Deze verzekering heeft een eigen risico van €100 en vergoed behalve de dekking van de WA verzekering ook nog sommige schade aan je eigen auto.

Vind je de hoogste dekking het beste bij je passen? Dan raden wij de Allrisk oftewel volledig casco verzekering aan. Bij deze verzekering wordt vrijwel alle schade aan je eigen auto gedekt. Er geldt tevens een 1 jaar Nieuwwaardegarantie bij Allrisk Plus. Univé beloont je bovendien wanneer je een tweede auto bij hen verzekert. Je kunt ook gebruik maken van de collectieve korting. Wil je het gekozen verzekeringspakket aanvullen? Dat kan. Er zijn namelijk ook aanvullende dekkingen zoals de inzittendenverzekering, pechhulp en zelfs rechtshulp voor verkeer. De dekking Rechtshulp Verkeer houdt in dat je deskundige juridische bijstand krijgt als er een juridisch conflict ontstaat dat betrekking heeft op je auto. Schade kun je bij Univé gemakkelijk online melden.

Kenmerken van de Univé autoverzekering:

 • Als je voor het eerst een auto verzekert bij Univé, dan krijg je direct 50% korting op je autopremie.
 • Bij opgelopen schade aan je auto staat deze verzekeraar dag en nacht voor je klaar.
 • De Univé alarmcentrale is 24/7 beschikbaar.
 • Er zijn verschillende verzekeringsmogelijkheden van WA tot Allrisk.
 • De autoverzekering van Univé gaat gepaard met een aantrekkelijke premie en topservice.
 • Als je bij je vorige verzekeraar schadevrij hebt gereden, kun je tot 80% no-claimkorting krijgen op je premie van Univé.
 • Je kunt met vragen terecht bij regionale adviseurs.
 • Er is zelfs een budget autoverzekering beschikbaar.

4. Centraal Beheer autoverzekering

Welke auto verzekering is het beste? Dat hangt af van je leeftijd, de leeftijd van de auto, welke dekking je belangrijk vindt en eventueel andere mogelijkheden. Als de beste autoverzekering voor jou een verzekering is waarbij je je auto kunt delen, dan is de autoverzekering van Centraal Beheer wellicht de beste autoverzekering voor jou. Als je je auto maar af en toe nodig hebt, dan is het handig om hem te delen. Je helpt hiermee andere mensen. Daarom wil Centraal Beheer het delen van je auto zoveel mogelijk vergemakkelijken door slimme verzekeringsoplossingen aan te bieden. Het delen van de auto kan door hem uit te lenen aan een bekende, via een platform of een vaste groep mensen. Afhankelijk van degene of de personen met wie je de auto deelt, zijn er aparte verzekeringsmogelijkheden met andere voorwaarden.

De Univé autoverzekering bestaat uit 3 mogelijkheden. Je kunt kiezen voor de WA verzekering, oftewel de meest eenvoudige autoverzekering. Daarnaast kun je kiezen voor de WA+ verzekering, die ook schade aan je eigen auto dekt. Als je gaat voor de meest uitgebreide autoverzekering, dan is Allrisk de beste optie voor jou. Deze laatste verzekering wordt voornamelijk gekozen door mensen met een auto van 6 jaar en jonger. Univé biedt tevens aanvullende dekkingen aan zoals hulpverlening in het buitenland, rechtsbijstand verkeer en medisch, no-claimbeschermer en pechhulp in Nederland. Bij deze verzekeraar geldt bovendien hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting die je op de autoverzekering krijgt. Rijd je een elektrische auto? Dan gelden er ook speciale voorwaarden. De vele verzekeringsmogelijkheden, aanvullende dekkingen en speciale voorzieningen maken de Centraal Beheer autoverzekering een van de beste autoverzekeringen.

Kenmerken van de Centraal Beheer autoverzekering:

 • Bij de WA+ en Allrisk verzekering geldt tot 3 jaar na de aankoop van de auto dat je bij total loss of diefstal de aanschafwaarde terug krijgt.
 • Als je auto gerepareerd wordt door een garage uit het netwerk van Centraal Beheer, dan krijg je gratis vervangend vervoer.
 • Er geldt een uitmuntende schadeafhandeling en 24/7 service.
 • Accessoires zijn onbeperkt verzekerd.
 • Bij ruitvervanging betaal je geen eigen risico.
 • Bagage is standaard verzekerd tot €250.

5. OHRA

Heb je het beste voor je auto over? Ben je daarom op zoek naar de beste autoverzekering of de beste WA verzekering? Dan is de OHRA autoverzekering wellicht de beste autoverzekering voor jou. Deze verzekeraar begrijpt dat je het beste wil voor je auto, maar je niet een fortuin wil uitgeven aan verzekeringskosten. Je kunt bij deze verzekeraar daarom zelf een verzekering samenstellen die aansluit bij je wensen, je rijgedrag en sowieso ook je auto. Het eerste wat je doet is kiezen voor 1 van de 3 basisdekkingen, namelijk WA, WA Plus en Allrisk. Deze basisdekkingen hebben allemaal hun eigen voorwaarden. De Allrisk optie biedt de meeste dekkingen. Voor extra zekerheid voor jezelf en je auto kun je vervolgens extra dekkingen toevoegen. De 5 extra dekkingen zijn:

 • Schade Inzittenden
 • Pechhulp Nederland
 • Ongevallen Inzittenden
 • Rechtsbijstand Motorrijtuig
 • Aanvullend Pakket voor de WA Plus en Allrisk verzekering.

Behalve dat de OHRA autoverzekering zeer praktisch en persoonlijk is, is hij ook nog voordelig. Als je namelijk een tweede auto of motor bij hen verzekert, dan profiteer je ook van de hoge no-claimkorting van je eerste auto. Je stelt bij deze verzekeraar bovendien zelf je pakket samen, waardoor je ook zelf de premie bepaalt. Hierdoor is de premie altijd aantrekkelijk. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de premie aantrekkelijker te maken. Als je werkgever of vereniging een collectieve verzekering bij OHRA heeft afgesloten, dan profiteer je van een lagere premie. Een ander voordeel van OHRA is dat je kunt kiezen voor de gezinsautoregeling. Deze regeling brengt voordeel op het gebied van de no-claimkorting met zich mee. Je kunt een extra auto bovendien telefonisch verzekeren. Gemakkelijk toch?

Kenmerken van de OHRA autoverzekering:

 • Je kunt gemakkelijk een schade melden en een garage vinden met de OHRA applicatie.
 • Er zijn 5 extra dekkingen beschikbaar voor een verzekering op maat.
 • Bij schade is OHRA dag en nacht bereikbaar.
 • Er geldt een aantrekkelijke pakketkorting.
 • Het eigen risicobedrag bedraagt €
 • Je kunt een no-claimkorting tot 82% krijgen.
 • Alles is online te regelen, ook via je tablet of smartphone.
 • Er geldt altijd een vaste en lage prijs.
 • De Allrisk dekking krijgt de hoogste score op kwaliteit en extra lage premie.

6. HEMA autoverzekering

Is de beste autoverzekering voor jou een verzekering met vele voordelen? Dan is de HEMA autoverzekering wellicht de beste autoverzekering voor jou. HEMA begrijpt namelijk dat je auto belangrijk is en je er bijna niet zonder kunt. Daarom ben je er zeer zuinig op. Aangezien een ongelukje in een hoek schuilt, verzeker je daarom je auto. Bij HEMA profiteer je van een scherpe premie en een uitstekende dekking. Het afsluiten van de verzekering is zeer gemakkelijk. Je kunt in slechts enkele klikken de verzekering online aanvragen. De polisvoorwaarden zijn daarnaast duidelijk omschreven en daarom voor iedereen te begrijpen. Mocht je om de een of andere reden de verzekering willen opzeggen, dan kan dat ook wanneer je wil. Je hebt 3 opties op het gebied van de basisdekking: WA, WA+ beperkt casco en WA+ volledig casco. De laatste verzekering staat ook wel bekend als de Allrisk verzekering.

De HEMA autoverzekering gaat gepaard met een aantal voordelen. Een van de voordelen is dat je de schadevrije jaren die je bij je vorige verzekeraar hebt opgebouwd gemakkelijk kunt meenemen. Dat scheelt in combinatie met de scherpe premie veel geld. Bij HEMA kan je no-claimkorting zelfs oplopen tot 80%. Een ander voordeel is dat je kunt kiezen voor een eenvoudige, heldere verzekering. Nadat je voor een basispakket hebt gekozen, kun je namelijk ook aanvullende dekkingen aanschaffen. Deze zijn net zo aantrekkelijk geprijsd als de basisverzekeringen. Is er iets met je auto gebeurd en moet deze snel hersteld worden? Als je de WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco verzekering hebt, dan kun je jouw auto snel en goed laten repareren bij een van de schadeherstelbedrijven die bij HEMA zijn aangesloten. Je hebt bovendien recht op gratis vervoer, dus je kunt een gratis leenauto gebruiken.

Kenmerken van de HEMA autoverzekering:

 • De no-claimkorting kan oplopen tot 80%.
 • Je krijgt gratis vervangend vervoer.
 • Bij ruitschade kun je voor reparatie terecht bij Autototaalglas.
 • Schade wordt hersteld door ABS Autoherstel.
 • Je kunt schadevrije jaren die je bij je vorige verzekeraar hebt opgebouwd meenemen.
 • Er gelden duidelijke polisvoorwaarden.
 • Eventuele schade aan je auto wordt snel gerepareerd.
 • De verzekering kan gemakkelijk en snel worden aangesloten.
 • Er zijn 3 standaardverzekeringen en 3 aanvullende dekkingen.

7. Ditzo autoverzekering

Je hebt je auto lief en vraagt je daarom het volgende af: “welke auto verzekering is het beste?” Wij helpen je graag om de beste autoverzekering voor jouw behoeften en situatie te vinden. Wellicht is de autoverzekering van Ditzo de beste autoverzekering voor jongeren of juist voor oudere auto-eigenaren. Deze verzekering kun je gemakkelijk en direct online afsluiten. Je hebt keuze uit 3 basisdekkingen, namelijk de WA verzekering, Casco Beperkt verzekering en Casco Allrisk verzekering. De WA aanbieding van deze verzekeraar is wellicht de beste WA verzekering. Dit komt doordat schade die door of met je auto aan anderen is veroorzaakt wordt gedekt. Bij vele verzekeringsbedrijven is dit de enige dekking die de WA verzekering met zich meebrengt. Echter, deze verzekering dekt ook nog schade aan de bekleding van je eigen auto door vervoer van personen die bij een ongeval gewond zijn geraakt.

De WA verzekering dekt ook nog schade die door of met je auto is veroorzaakt aan een andere auto of aanhanger van jezelf. Tevens wordt schade aan anderen door een afvallende lading gedekt. Bij de Casco Beperkt verzekering en de Casco Allrisk verzekering wordt er meer gedekt. Je kiest voor de verzekering die het beste bij je rijgedrag, je leeftijd en de leeftijd van je auto past. Worden de zaken waarvoor je dekking wil niet gedekt in je standaardverzekering? Dan kun je aanvullende dekkingen erbij aanschaffen. Enkele aanvullende dekkingen zijn de Schade Inzittenden dekking en de Rechtsbijstandsdekking. Je kunt ook voor de extra dekking Pechhulp en Extra’s boven de €1000 kiezen. Als je al een auto bij Ditzo hebt verzekerd, dan krijg je korting op de verzekering van je tweede en derde auto.

Kenmerken van de Ditzo autoverzekering:

 • Je krijgt tot 75% no-claimkorting.
 • Schadevrije jaren zijn maar liefst 3 jaar geldig.
 • Er is een uitstekende pechhulpdekking mogelijk.
 • Ditzo geeft je extra korting op je tweede autoverzekering.
 • De tweede autoverzekering geldt ook voor je partner met wie je samenwoont en inwonende kinderen van ouder dan 23 jaar.
 • Er zijn 3 basisdekkingen en 4 aanvullende dekkingen mogelijk.
 • Je hebt voordeel bij reparatie binnen het eigen herstelnetwerk.
 • De verzekering kun je dagelijks opzeggen.
 • Bij total loss krijg je genoeg geld voor een gelijkwaardige auto.
 • Ditzo regelt vervangend vervoer met de haal en breng service.
 • Deze verzekeraar werkt niet met een papieren polis.
 • Je hoeft geen geld voor te schieten.
 • Ze zijn 24/7 bereikbaar voor schade.

8. Aegon autoverzekering

Is de autoverzekering van Aegon de beste autoverzekering voor jou? Je kunt met deze verzekering zonder zorgen de weg op. Je bent bij deze verzekeraar verzekerd van hulp bij een klein ongeval tot de volledige afhandeling van een schade. Als je van tevoren weet dat de verzekering je altijd bijstaat als er iets gebeurt, dan vraag je je nu misschien af hoe de Aegon autoverzekering precies werkt. Het is allemaal zeer eenvoudig. Je bepaalt namelijk zelf hoe je je auto verzekert, omdat er verschillende dekkingen worden aangeboden. De basisverzekeringen waar je uit kunt kiezen zijn de WA, WA Extra en Allrisk verzekering. De WA verzekering dekt geen schade door brand, diefstal, inbraak, joyriding, storm en hagel. Je krijgt bij dit verzekeringspakket ook geen leenauto wanneer je auto wordt gerepareerd. Schade door onder andere vandalisme en pechhulp worden hier ook niet gedekt. Dit is wel het geval bij de Allrisk verzekering.

Als je voor de WA Extra verzekering van Aegon kiest, dan gelden alle voordelen van de Allrisk verzekering behalve pechhulp en dekking bij schadeoorzaken zoals vandalisme. Heb je gekozen voor het pakket dat de meeste dekking met zich meebrengt, de Allrisk verzekering, dan kun je deze desgewenst verder uitbreiden naar Allrisk Compleet of Allrisk Royaal. Indien je een elektrische auto hebt, dan is de Allrisk Royaal verzekering wellicht de beste autoverzekering voor jou. Hier geldt namelijk gratis pechhulp, ook voor elektrische auto’s. Voor nog meer zekerheid kun je behalve de basisverzekering, al dan niet uitgebreid, ook aanvullende modules aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de ongevallenverzekering voor inzittenden, de accessoiredekking en de bonusbeschermer.

Kenmerken van de Aegon autoverzekering:

 • Je kunt rekenen op 24/7 hulpverlening bij schade, zelfs in het buitenland.
 • Kies je voor de Allrisk verzekering, dan geldt er ook dekking voor wanneer verkeerde brandstof is getankt.
 • Bij Allrisk Compleet en Royaal geldt ook lege accu service.
 • De Allrisk Royaal verzekering is inclusief pechhulp en je krijgt tot 3 jaar na de aanschaf de nieuwwaarde van de auto bij total loss.
 • De Aegon autoverzekeringen hebben een minimale looptijd van 1 jaar, waarna je de verzekering dagelijks kunt opzeggen. Vervolgens stopt de verzekering 1 maand later.
 • Bij schade krijg je een vervangende auto.
 • Het eigen risico bedraagt €
 • Bij een cataloguswaarde van boven de €000 bedraagt het eigen risicobedrag €1000.
 • Er geldt een nieuwwaarderegeling van 1 jaar met vervolgens 1,5% afschrijving per maand.
 • Deze verzekeraar beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
 • Schade tot €1000 kun je melden via een speciale applicatie op je mobiel.
 • Auto-accessoires zijn bij Aegon gratis meeverzekerd tot een bedrag van €
 • Er worden 3 basisverzekeringen aangeboden en je kunt de Allrisk verzekering uitbreiden. Er worden ook aanvullende dekkingen aangeboden.
 • Deze verzekeraar heeft een uitgebreid servicenetwerk voor schadeherstel.

9. Nationale Nederlanden autoverzekering

Wat is de beste autoverzekering? Dat hangt af van een aantal factoren. De verschillende verzekeraars kijken onder andere naar de leeftijd van je auto en jouw leeftijd. Voor jezelf dien je ook na te gaan hoe jouw rijgedrag is en welke dekking je belangrijk vindt. Aan de hand van deze gegevens kun je de beste autoverzekering kiezen. Als je voor de autoverzekering van Nationale Nederlanden kiest, dan ben je in slechts enkele stappen verzekerd. Eerst wordt de voorlopige premie berekend. Daarna vraag je de autoverzekering gemakkelijk online aan. Hierna stuurt de verzekeraar een bevestiging voor je via e-mail en de post. Wanneer je de bevestiging hebt ontvangen, ben je verzekerd. Gemakkelijk toch? Het kiezen van de perfecte verzekering is bovendien gemakkelijk. Je bepaalt namelijk zelf de basisverzekering. Nationale Nederlanden geeft je keuze uit een WA, WA beperkt casco en WA volledig casco verzekering.

De verschillende basisverzekeringen gaan gepaard met verschillende dekkingen. Je bepaalt bovendien ook zelf de hoogte van je eigen risico. Als je kiest voor een eigen risico, dan is je premie lager. Dit houdt in dat je bij schade een deel zelf betaalt. Als je geen eigen risicobedrag wil betalen, dan wordt in veel gevallen het volledige schadebedrag door de verzekeraar vergoed. Een aantrekkelijke eigenschap van deze verzekeraar is dat ze zeker zijn over hun diensten. Daarom hebben zij een unieke regel: als je niet tevreden bent over de manier waarop je bent geholpen bij schade aan je auto, dan geven ze je 4 maanden premie terug. Wil je meerdere verzekeringen aansluiten, dan kun je profiteren van het ZekerheidsPakket Particulieren. Door verschillende verzekeringen af te sluiten, kan de pakketkorting oplopen tot 8%.

Kenmerken van de Nationale Nederlanden autoverzekering:

 • Je krijgt tot 85% korting bij schadevrij rijden.
 • Bij Nationale Nederlanden bepaal je zelf je eigen risico.
 • Ben je niet tevreden over de afhandeling, dan krijg je 4 maanden premie terug.
 • Bij meerdere verzekeringen kun je profiteren van een pakketkorting.
 • Er geldt geen eigen risico als je schade laat herstellen door een bedrijf uit het netwerk van Nationale Nederlanden.
 • Kies zelf voor een basisverzekering en eventuele aanvullende dekkingen.
 • Je bent 2 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd.
 • Bij schade krijg je een vaste schademanager toegewezen die alles voor je regelt.
 • Je kunt de verzekering bij Nationale Nederlanden het eerste jaar niet opzeggen.
 • Nationale Nederlanden geeft je korting op de premie van je tweede auto.

10. AllSecur autoverzekering

Is de beste autoverzekering voor jou een transparante verzekering met superieure service? Dan raden wij de AllSecur autoverzekering aan. Als je vragen hebt voor de verzekeraar, dan kun je binnen een uur een reactie verwachten van het deskundig webcare team. De experts van deze verzekeraar zijn op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen die betrekking hebben op je auto. Daarom kunnen ze je keer op keer passend advies geven. Voor de superieure service heeft deze verzekeraar meerdere benoemingen gekregen. Ze hebben onder andere 6 keer achter elkaar De Beste Service award volgens de reviewsite Opiness in de wacht gesleept. De verzekeraar heeft ook 3 sterren gescoord voor de heldere polisvoorwaarden. Tevens hebben zij 5 jaar achtereen de maximale score gekregen van Moneyview. AllSecur was ook de winnaar van de WUA Web Service Scan voor autoverzekeringen.

Het is natuurlijk prachtig dat deze verzekeraar een goede service biedt, maar het is ook belangrijk om na te gaan wat de verschillende dekkingen inhouden. Aangezien elke situatie anders is, kun je bij deze verzekeraar voor 1 van de 3 dekkingen kiezen. Kies je voor de WA autoverzekering, dan wordt schade die je aan anderen toebrengt gedekt. De WA + Beperkt Casco verzekering dekt de schade die de WA autoverzekering dekt plus veelvoorkomende schade aan je eigen auto buiten je schuld zoals inbraakschade en ruitschade. Wil je helemaal beschermd zijn, dan raden wij de WA + Volledig Casco aan. Deze dekt dezelfde schade die de vorige dekkingen bieden plus meer. Als je auto jonger is dan 6 jaar, dan is deze dekking aanbevolen. Als jij ook een jonge rijder bent, dan is de Allrisk autoverzekering ook aanbevolen. Het gekozen basispakket kun je tevens uitbreiden met aanvullende dekkingen zoals pechhulp.

Kenmerken van de AllSecur autoverzekering:

 • Er geldt standaard geen eigen risico.
 • Deze verzekeraar is altijd telefonisch bereikbaar.
 • Ze bieden snelle hulp bij schade.
 • Je kunt de verzekering dagelijks wijzigen of opzeggen zonder opzegtermijn.
 • Ze hebben verschillende awards in de wacht gesleept voor de goede service.
 • Er wordt geen extra eigen risico in rekening gebracht voor jeugdige bestuurders.
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor huurkosten van een auto. Dit geldt ook bij totaal verlies.
 • AllSecur bepaalt met welk schadebedrijf er gewerkt wordt.
 • De uitkering bij total loss wordt bepaald aan de hand van de dagwaarde van je auto.
 • Je krijgt gratis een Premie Alert.

Conclusie van de beste autoverzekering

We zijn voor je nagegaan wat de eigenschappen en kenmerken van de autoverzekeringen van de 10 beste autoverzekeringsmaatschappijen zijn. Aan de hand van de voorwaarden, de geboden basisdekkingen en eventuele aanvullende dekkingen, kun je bepalen welke auto verzekering het beste voor jou is. In deze lijst vind je de beste WA verzekering en de beste autoverzekering voor jongeren. Verzeker je auto tegen een aantrekkelijk bedrag en geniet van de optimale dekking, vele kortingen en aanbiedingen!

Ook interessant: