Vergelijk de beste koop en vind hier de beste babyfoon van 2019!

Beste babyfoon

Met een baby of kind in huis moet je extra voorzichtig zijn. Doordat baby’s niet kunnen praten en peuters van alles vastpakken, is het belangrijk dat je vaak in hun buurt bent. Als je in de buurt bent van je kindje, dan hoor je precies wanneer hij/zij huilt en kun je kijken wat er aan de hand is. In de realiteit heb je ook andere dingen te doen in huis. Daarom kun je niet de hele tijd naar je baby of kindje kijken. Gelukkig zijn er babyfoons. Met een dergelijke babyfoon ben je altijd met je kindje verbonden. Zoek je daarom naar de beste babyfoon voor jouw behoeften? Dan ga je na of je een variant wil met of zonder een camera. Er zijn ook babyfoons met een spraakfunctie. Zo kun je op afstand communiceren met je kindje. Wij helpen je om de beste babyfoon voor jouw behoeften te vinden.

Beste babyfoon van 2019

We hebben je een beeld gegeven van de verschillende soorten babyfoons waar je voor kunt kiezen. Er zijn namelijk babyfoons met alleen audio. Dergelijke modellen zijn prima wanneer je het genoeg vindt om je baby alleen te kunnen horen. Je kunt echter ook kiezen voor een babyfoon met een camera. Zo zie je wat er gebeurt in de kinderkamer of in de ruimte waar je baby/peuter zich bevindt. Er zijn zelfs slimme babyfoons. Met dergelijke modellen kun je via je smartphone of tablet je kindje in de gaten houden. Dit kan zelfs buitenshuis. Je bepaalt zelf welk type de beste babyfoon voor jou is. Hierbij helpen wij je een handje. We hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld. Elk van deze modellen recenseren we. Ook sommen we de eigenschappen op. Zo kun je de verschillende babyfoons met elkaar vergelijken. Je vindt dus gemakkelijk jouw beste babyfoon hier!

1. Alecto DBX-85 ECO DECT

Sommige ouders vinden het belangrijk om precies te zien wat hun baby doet. Echter, als je een lief kindje hebt, dan is dat niet altijd nodig. Als je namelijk hoort wanneer je kindje huilt, dan weet je dat hij/zij iets nodig heeft. Wil je slechts horen wat er gebeurt in de kinderkamer? Dan is de beste babyfoon voor jou wellicht een eenvoudige audio babyfoon. Wij kennen een dergelijk model dat ook nog betrouwbaar is. Hier verwijzen we naar de Alecto DBX-85 ECO DECT. We vinden dat dit model de beste babyfoon voor jou is. Hij is namelijk niet alleen betrouwbaar, maar reageert ook zodra je kindje een geluid maakt. Het gaat in het kort dus om Alecto DBX-85 ECO DECTeen eenvoudig model dat tegen een aantrekkelijke prijs wordt verkocht. Ook kun je gemakkelijk werken met dit apparaat, omdat hij alleen beschikt over de hoognodige functies.

De Alecto DBX-85 ECO DECT is een apparaat zonder veel poespas. Hij doet gewoon waar je hem voor wil gebruiken. Zo biedt hij een veilige en zekere manier om je kindje in de gaten te houden. Ook is hij geliefd door vele jonge ouders, omdat hij eenvoudig is te bedienen. Hoe werkt hij dan? Je sluit de babyunit eerst aan. Vervolgens laad je de ouderunit op. Hierna leg je met een simpele druk op de knop verbinding tussen de 2 units. Nadat je dit hebt gedaan, hoef je je slechts zorgen te maken dat de babyfoon opgeladen blijft. Hij werkt namelijk meteen en heeft zelfs een goede geluidskwaliteit. Een eenvoudigere bediening is niet mogelijk. We hebben je verteld dat deze babyfoon aanschakelt zodra je kindje geluid maakt. Gaat hij ook aan wanneer bijvoorbeeld je huisdier langsloopt, dan kun je desgewenst de gevoeligheid van het apparaat aanpassen.

Eigenschappen van de Alecto DBX-85 ECO DECT:

 • Hij heeft een goede geluidskwaliteit en een instelbare gevoeligheid.
 • Via de ouderunit kun je terugpraten om je kindje gerust te stellen als het nodig is.
 • Aangezien deze babyfoon behoort tot de ECO-reeks, heeft hij een laag stralingsniveau.
 • Er is bij de ouderunit gezorgd voor een noodbatterij vak voor wanneer er geen stroom is.
 • Vanwege het lage stralingsniveau kun je dit apparaat lang gebruiken zonder dat je hem hoeft op te laden.
 • Bij dit apparaat kun je rekenen op een helder en storingsvrij geluid, tot over een afstand van wel 300 meter.
 • Het is mogelijk om de verbinding met de kinderkamer de hele tijd open te houden door de gevoeligheid heel hoog te zetten.
 • Hij heeft een stand-by tijd van tot wel 24 uur, dus je komt gemakkelijk de avond en nacht door zonder hem tussendoor op te laden.
 • Begint de batterij leeg te raken, dan krijg je een geluidssignaal, waardoor je genoeg tijd hebt om de desbetreffende unit in het laadstation te plaatsen.

2. Luvion Easy – Babyfoon met camera

Bij vrijwel elk apparaat kun je kiezen voor een eenvoudig model of een geavanceerd model. Soms zijn de geavanceerde functies handig, maar deze zijn niet altijd nodig. Daarom kiezen bepaalde personen juist voor eenvoudige apparaten. Behoor jij tot deze groep en wil je graag een eenvoudige babyfoon hebben? Moet jouw beste babyfoon echter een video babyfoon zijn? Dan raden wij de Luvion Easy – Babyfoon met camera aan. Dit model is wellicht de beste babyfoon voor jou. Hij is namelijk een video babyfoon. Je kunt hem dus gebruiken om je kindje te horen én te zien. Ook is er bij dit model gezorgd voor de essentiële functies. Zo kom je niets tekort. Luvion Easy - Babyfoon met cameraHij mag echter niet onderschat worden, want de babyfoon is een no-nonsense model. Bovendien is dit apparaat van topkwaliteit. Als je deze babyfoon in huis hebt, heb je complete gemoedsrust.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je kindje alleen in de kamer hebt gelaten. Als je tussendoor wil nagaan wat hij/zij doet, dan kun je namelijk naar de babyfoon kijken. Begint je kindje te huilen, dan hoor je dat ook meteen. Dit komt doordat de Luvion Easy – Babyfoon met camera beschikt over alle essentiële functionaliteiten. Sommige personen geloven pas dat een bepaald apparaat geschikt is, wanneer anderen hem goed vinden. In het geval van deze babyfoon is er geen twijfel aan dat hij een aanrader is. Hij is namelijk bij bepaalde vergelijkingssites als beste beoordeeld. Ook heeft hij de titel best reviewed gekregen. Nadat je hem hebt aangeschaft, kun je hem in slechts 1 minuut installeren. Bovendien werkt de babyfoon intuïtief en hij is eenvoudig in gebruik. Het maakt niet uit waar je hem neerzet, want hij ziet er overal prachtig uit.

Eigenschappen van de Luvion Easy – Babyfoon met camera:

 • Er is gezorgd voor een 2 inch kleurenmonitor.
 • Bij geluid activeert de VOX functie de babyfoon.
 • Zijn ouderunit beschikt over een oplaadbare Lithium batterij.
 • Voor een constante beeldkwaliteit wordt er automatisch een kanaal gekozen.
 • De camera van deze babyfoon kun je in vrijwel iedere richting draaien en monteren.
 • Onder optimale omstandigheden of in een open veld heeft hij een bereik tot 250 meter.
 • Het is mogelijk om via de babyfoon tegen je baby te praten dankzij de terugspreekfunctie.
 • Als de ruimte slecht is verlicht, dan wordt nachtzicht tot 5 meter automatisch ingeschakeld.
 • Dankzij de kamertemperatuurweergave kun je de temperatuur in de babykamer in de gaten houden.
 • Een gecodeerd signaal zorgt bij deze babyfoon voor een 100% volledige, veilige en storingsvrije connectie.
 • Dit apparaat is ontwikkeld in Nederland en geeft een waarschuwing wanneer je buiten bereik bent of wanneer de batterijen leeg beginnen te lopen.
 • Eenvoudig gebruik is gegarandeerd, want je kunt hem gemakkelijk en snel installeren, maar je kunt ook het volume en de gevoeligheid eenvoudig instellen.

3. Orretti X3 Cloud Wifi 2 MP Camera

Aan het begin van dit artikel hebben we gesproken over de verschillende soorten babyfoons. We hebben daarbij aangehaald dat je kunt kiezen voor een babyfoon met alleen audio. Er zijn echter ook babyfoons met een camera. Tot slot zijn er nog geavanceerdere modellen. We hebben je reeds verteld over een babyfoon met alleen audio en een eenvoudig model met een camera. Is jouw beste babyfoon echter een geavanceerd model? Dan kun je kiezen voor de Orretti X3 Cloud Wifi 2 MP Camera. Wij vinden dat dit model de beste babyfoon voor jou is. Met deze camera kun je immers ieder hoekje van een kamer in de gaten houden. Is je kindje groter geworden en heb je de babyfoon niet meer nodig? Orretti X3 Cloud Wifi 2 MP CameraGeen probleem. Je kunt dit apparaat dan ook als beveiligingscamera gebruiken. Bij dit apparaat is er gezorgd voor geavanceerde functies. Zo kun je de camera draaien, kantelen en inzoomen.

Het leuke van deze camera is dat hij voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kun je hem gebruiken als babyfoon om je kind in de gaten te houden. Wil je echter je huisdier op afstand in de gaten houden? Die mogelijkheid heb je ook. In tegenstelling tot sommige andere camera’s ondersteunt dit model behalve bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Hierdoor is hij perfect als babyfoon. Je hoort namelijk wanneer je kindje begint te huilen. Vervolgens kijk je wat er in de kamer gebeurt. Bij deze babyfoon is er zelfs gezorgd voor een terugspreekfunctie. Hierdoor luister je op afstand mee. Echter, indien nodig, kun je ook op afstand terugpraten of je baby sussen. Enkele intelligente functies van deze camera zijn de 355 graden horizontale rotatie, 55 graden tilting en nachtzicht. Zo geeft de camera je een gerust gevoel, ongeacht hoe ver je bent.

Eigenschappen van de Orretti X3 Cloud Wifi 2 MP Camera:

 • Het is mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen.
 • Dankzij de Nightvision-functie heb je een uitstekend nachtzicht.
 • Maximaal 5 gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken op deze camera.
 • Desgewenst kun je 24/7 opnames maken via een Micro SD kaart (een gratis dienst).
 • Via een iOS/Android smartphone en wifi maak je gemakkelijk contact met de camera.
 • Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen.
 • Je kunt deze camera gebruiken als beveiligingsmiddel, maar ook als babyfoon met camera op afstand.
 • Voor externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, ongeacht waar je bent, gebruik je de applicatie.
 • Om de installatie en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken, wordt hij geleverd met een Nederlandstalige handleiding.
 • Houd er rekening mee dat deze camera alleen het wifi 2.4 GHz signaal ondersteunt, dus het 5 GHz signaal wordt niet ondersteund.
 • De kijkhoek van deze camera kan omlaag, omhoog, naar links en naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurd.
 • Een ingebouwde beelddetectiesensor zendt op afstand bewegings- en geluidsalarmen uit wanneer plotselinge beeld- of geluidsveranderingen optreden.
 • Dankzij de Cloud functie kun je beelden 24/7 opnemen op de Cloud en de eerste 30 dagen is er sprake van gratis Cloud opname, maar daarna kost deze dienst je $6,99 Amerikaanse dollar per maand.
 • Realtime worden activiteiten van je baby gemonitord door de wifi-camera, zelfs wanneer je op kantoor bent, in de sportschool staat of aan het koken bent, dus je houd je baby waar en wanneer je maar wil in de gaten.
 • Dit apparaat krijg je met een QR-code die je kunt scannen met de app om zo de camera in een handomdraai op wifi in te stellen met behulp van een mobiel apparaat, waarna je direct de live video via je computer, telefoon of tablet kunt bekijken.

4. Philips Avent SCD560/00

In dit artikel hebben we je reeds verteld over een audio babyfoon. Over het algemeen worden dergelijke modellen gezien als de eenvoudige varianten. Je kunt echter ook kiezen voor een ietwat geavanceerder model met alleen audio. Klinkt een uitstekende audio babyfoon als de beste babyfoon voor jou? Dan kennen we een model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Philips Avent SCD560/00. Wij vinden dat dit model de beste babyfoon voor jou is. Hij is namelijk wel een audio babyfoon, maar hij heeft een uitstekende werking. Dit apparaat beschikt over een display en geeft tevens helder geluid. Zo kun je je kindje altijd goed horen. Indien je niet meteen naar de babykamer Philips Avent SCD560/00kunt gaan, kun je je baby op afstand geruststellen. Er is namelijk gezorgd voor een terugspreekfuncties. Bij dit model heb je zelfs de mogelijkheid om slaapliedjes af te spelen op de babyfoon.

Over het algemeen vinden ouders het belangrijk om er zeker van te zijn dat het goed gaat met hun kindje. Dit betekent dat je ook wil dat de temperatuur in de babykamer precies goed is. Gelukkig hoef je niet steeds naar de babykamer te lopen om de temperatuur te meten. Als je namelijk de Philips Avent SCD560/00 in huis hebt, dan houd je gemakkelijk de temperatuur in de gaten. Hij laat namelijk op het display op de ouderunit de temperatuur van de babykamer zien. Het is ook fijn te weten dat deze babyfoon betrouwbaar en stralingsarm is. Hij maakt deel uit van de ECO-lijn van Philips en is daarom stralingsarm. Ook heeft hij fijne functies, waardoor je je baby op elk moment in de gaten kunt houden. Dit kan zelfs wanneer je in een andere kamer bent. Je hoort duidelijk ieder lachje, murmeltje en hikje!

Eigenschappen van de Philips Avent SCD560/00:

 • Je kunt de terugspreekfunctie met een druk op de knop inschakelen.
 • Een comfortabel halskoord zorgt voor totale bewegingsvrijheid in en om het huis.
 • Deze babyfoon heeft een binnenbereik tot 50 meter en een buitenbereik tot 330 meter.
 • Zijn slimme ECO-modus minimaliseert automatisch het energieverbruik en zendvermogen.
 • Indien de batterij bijna leeg is of je begeeft je buiten het bereik van de babyfoon, dan geeft de ouderunit een waarschuwing.
 • Zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt, gaat lampjes branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is.
 • Gegevenscodering zorgt ervoor dat de babyfoon beschikt over een volledige privéverbinding, waardoor alleen jij je baby kunt horen.
 • Aangezien het geruststellende geluid van je stem het enige is wat je baby nodig heeft, heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie.
 • Onrustige baby’s kun je kalmeren met een van de 5 rustige, ontspannende slaapliedjes die je vanuit iedere kamer in huis kunt selecteren.
 • Dankzij de DECT-technologie weet je zeker dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons geen storing veroorzaken.
 • Ieder lachje, hikje en murmeltje hoor je duidelijk, want de DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.
 • Help je baby om rustig te worden en in slaap te vallen met de rustgevende gloed van het nachtlampje van de babyfoon, dat je kunt inschakelen vanaf zowel de ouder- als babyunit.
 • Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer bijhouden, want een speciale temperatuursensor waarschuwt je meteen via het digitale display op de ouderunit wanneer het klimaat in de babykamer verandert.

5. VB601 Babyfoon met Camera

In dit artikel hebben we je verteld over 2 audio babyfoons, 1 babyfoon met camera en 1 geavanceerde babyfoon. Je hebt dus een recensie gelezen over alle mogelijke typen babyfoons. Het kan echter dat je toch jouw beste babyfoon nog niet hebt gevonden. Dit kan komen doordat de desbetreffende modellen niet beschikten over bepaalde specifieke eigenschappen. Maak je echter geen zorgen, want we vertellen je over nog 1 babyfoon. Klinkt een babyfoon met een camera ideaal? Een dergelijke babyfoon kan je complete gemoedsrust geven. Als een dergelijk model bij je past, dan kun je kiezen voor de VB601 Babyfoon met Camera. Dit model is wellicht de beste babyfoon voor jou. Je kunt je baby er namelijk goed mee in de gaten houden. VB601 Babyfoon met CameraHierbij zie je precies wat er in de kinderkamer gebeurt. Daarom zorgt de camera voor complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn verwerkt in dit apparaat.

Als je gebruik maakt van deze babyfoon dan kun je rekenen op topprestaties. Het gaat immers om een apparaat van een premium merk. Nadat je dit model hebt aangeschaft, kun je hem gemakkelijk installeren. Het kost je slechts 1 minuut om hem te installeren. Vervolgens werkt het apparaat intuïtief. Hierdoor is hij zeer eenvoudig in gebruik. Sommige personen zetten een nachtlampje aan in de baby- of kinderkamer. Echter, andere ouders vinden een nachtlampje niet nodig. Hoe kunnen zij hun baby dan zien? Als ze beschikken over de VB601 Babyfoon met Camera hoeven ze zich geen zorgen te maken. De babyfoon is namelijk voorzien van nachtzicht. Zo kan het kindje ook in het donker in de gaten gehouden worden. Wil je kindje je geruststellende stem horen? Daarvoor hoef je niet naar de baby-/kinderkamer te lopen. Er is bij deze babyfoon namelijk gezorgd voor een terugspreekfunctie.

Eigenschappen van de VB601 Babyfoon met Camera:

 • Bij geluid activeert de VOX functie de babyfoon.
 • In de ouderunit zit er een oplaadbare Lithium batterij.
 • Nachtzicht tot 5 meter wordt bij dit apparaat automatisch ingeschakeld.
 • Het is mogelijk om de camera in vrijwel iedere richting te monteren en draaien.
 • Indien gewenst kun je het volume en de gevoeligheid gemakkelijk zelf instellen.
 • Onder optimale omstandigheden of in een open veld heeft dit apparaat een bereik tot 260 meter.
 • Er is gezorgd voor een terugspreekfunctie waardoor je tegen je baby kunt praten via de babyfoon.
 • De temperatuur in de babykamer houd je gemakkelijk in de gaten dankzij de kamertemperatuurweergave.
 • Dankzij het gecodeerd signaal zorgt deze babyfoon voor een 100% volledig, veilige en storingsvrije verbinding.
 • Raken de batterijen leeg of ben je buiten bereik, dan geeft de babyfoon met een 2 inch kleurenmonitor je een waarschuwing.
 • Aangezien een consistente beeldkwaliteit belangrijk is, wordt het kanaal automatisch gekozen om te zorgen voor een consistente beeldkwaliteit.

Ook interessant: