Hier vind je de beste bokshandschoenen van 2022!

Beste bokshandschoenen

Beoefen je vaak vechtsporten? Of ben je misschien van plan om daar in de toekomst lessen in te nemen?

Beste bokshandschoenen van 2022

Afbeelding
Product
UFC - MMA Handschoenen | (Kick)Bokshandschoenen | Vechtsporthandschoenen
#1 Beoordeeld
Zit je op een vechtsport & wil jij je stoten effectief op kracht en precisie trainen? Deze mma handschoenen… Meer
Adidas Speed 50 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Wit 14oz
De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad… Meer
Avento Bokshandschoenen PU - 10 Oz - Zwart/Geel
Boksen is een veelzijdige sport die je helpt je energie te focussen, je innerlijke kracht te ervaren… Meer
Adidas Speed 50 - Bokshandschoenen - Zwart/Wit - 10oz
De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad… Meer
Adidas Speed 50 - Bokshandschoenen - Zwart/Wit - 12oz
De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad… Meer
Benlee bokshandschoenen Sistar 14 oz roze
De Benlee Sistar bokshandschoenen zijn speciaal ontworpen voor de smallere dames handen en polsen. De… Meer
adidas Binnenhandschoenen Met Voering Zwart/Blauw Medium
adidas Binnenhandschoenen Met Voeding zwart/blauw Dit zijn de ideale binnenhandschoenen voor in uw (kick)bokshandschoenen… Meer
Adidas Speed 100 - (kick)bokshandschoenen - Zwart/Wit - 16oz
Adidas Speed 100 - (kick)bokshandschoenen - Zwart/Wit - 16oz (ADISBG-100-90100) De Adidas Speed 100 Bokshandschoenen… Meer
Bruce Lee Boks Bandage - Boxing Wraps - Boksbandages - Kickboks bandage - Paar - 450 cm - Geel
Traditioneel boksen, thaiboksen, kickboksen. Allemaal sporten waarbij klappen uitgedeeld worden en jouw… Meer
Matchu Sports - Bokshandschoenen - Kickbokshandschoenen 12 OZ - Heren/Dames
De bokshandschoenen van Matchu Sports zijn te gebruiken voor zowel boksen als kickboksen en zijn uitermate… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Zit je op een vechtsport & wil jij je stoten effectief op kracht en precisie trainen? Deze mma handschoenen…Meer

De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad…Meer

Boksen is een veelzijdige sport die je helpt je energie te focussen, je innerlijke kracht te ervaren…Meer

De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad…Meer

De Adidas Speed serie is gemaakt voor vechtsporters die van snelheid houden, snelle combinaties en pad…Meer

De Benlee Sistar bokshandschoenen zijn speciaal ontworpen voor de smallere dames handen en polsen. De…Meer

adidas Binnenhandschoenen Met Voeding zwart/blauw Dit zijn de ideale binnenhandschoenen voor in uw (kick)bokshandschoenen…Meer

Adidas Speed 100 - (kick)bokshandschoenen - Zwart/Wit - 16oz (ADISBG-100-90100) De Adidas Speed 100 Bokshandschoenen…Meer

Traditioneel boksen, thaiboksen, kickboksen. Allemaal sporten waarbij klappen uitgedeeld worden en jouw…Meer

De bokshandschoenen van Matchu Sports zijn te gebruiken voor zowel boksen als kickboksen en zijn uitermate…Meer

Er zijn bepaalde zaken waar je op kunt letten bij het uitkiezen van de beste bokshandschoenen voor jouw behoeften. We hebben reeds enkele voorbeelden hiervan aangehaald. Echter, er zijn ook verschillende soorten bokshandschoenen. Zelfs het gewicht van de handschoenen kan verschillen. Daarom is het handig om gewoon een top 10 lijst te bekijken. Zo hoef je niet honderden handschoenen met elkaar te vergelijken. Wij hebben een top 10 lijst voor je samengesteld. We gaan echter een stapje verder. In dit artikel recenseren we namelijk ook elk van de handschoenen uit de top 10. Je ontdekt dus wat elk model uniek maakt. Desgewenst kun je vervolgens de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Op die manier vind je gemakkelijk de beste bokshandschoenen voor jouw behoeften.
Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan je uitrusting. Een belangrijk deel van de uitrusting zijn de bokshandschoenen. Goede bokshandschoenen zijn namelijk essentieel voor een goede (kick)boks prestatie. Doordat boksen een zeer intensieve sport is, is het belangrijk dat je jezelf goed beschermd. Het is ook van immens belang om je goed voor te bereiden. Zoek je daarom naar de beste bokshandschoenen? Dan zijn er verschillende zaken waar je op let. Zo is het handig om naar het gebruiksgemak te kijken. Het materiaal waarvan de handschoenen zijn gemaakt is ook belangrijk. Kijk tevens naar de maat, het onderhoud en het design van de handschoenen. Zo vind je gemakkelijk jouw beste bokshandschoenen.

1. Hammer Boxing Binnenhandschoen Elastic Fit

Sommige bokshandschoenen zijn geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden. Er zijn ook handschoenen die je aantrekt onder je (grotere) bokshandschoen. Ben je op zoek naar een dergelijke handschoen voor onder je kickbokshandschoen? Dan zijn jouw beste bokshandschoenen wellicht binnenhandschoenen. Wij kennen een dergelijke handschoen, namelijk de Hammer Boxing Binnenhandschoen Elastic Fit. Deze handschoenen zijn wellicht de beste bokshandschoenen voor jou. Je trekt ze namelijk aan als een handschoen. Vervolgens wikkel je de 2,5 meter lange bandage om je pols. Hammer Boxing Binnenhandschoen Elastic Fit Doordat deze handschoenen zijn gemaakt van comfortabel, elastisch materiaal, zitten de boksbandages als gegoten onder je kickboks- of bokshandschoen. De binnenhandschoenen beschikken bovendien over extra padding.

Dankzij de extra padding beschermt de Hammer Boxing Binnenhandschoen Elastic Fit je handen. Daarnaast zijn ook je vingers en gewrichten beschermd tegen harde klappen. Als je deze handschoenen aan doet, dan zijn je bokshandschoenen zelfs beschermd tegen transpiratievocht. Het materiaal van deze handschoenen neemt namelijk vocht op. Hierdoor verleng je de levensduur van je bokshandschoenen. Nadat je hebt getraind ben je waarschijnlijk bezweet. Dit geldt ook voor je handen. Hierdoor zijn de handschoenen op den duur niet fris meer. Daar is er een geschikte oplossing voor. Deze unieke handschoenen zijn namelijk gemaakt van speciaal materiaal. Je kunt ze dus gewoon in de wasmachine reinigen. Ook blijft de elasticiteit van deze handschoenen in maar S/M behouden.

Eigenschappen van de Hammer Boxing Binnenhandschoen Elastic Fit:

 • Deze handschoenen in maat S/M kun je gewoon in de wasmachine reinigen.
 • Zelfs na langdurig gebruik behouden de binnenhandschoenen hun elasticiteit.
 • Zijn materiaal neemt vocht op, waardoor je bokshandschoenen beschermd worden tegen transpiratievocht.
 • Door het comfortabele, elastische materiaal zitten de boksbandages als gegoten onder je bokshandschoenen.
 • Het gaat hier om binnenhandschoenen met extra padding, die je handen, vingers en gewrichten beschermen tegen harde klappen.

2. Everlast pro bokshandschoenen 8 oz – geveterde uitvoering

Als je vaak naar bokswedstrijden kijkt, dan ken je de goede boksers waarschijnlijk wel. Denk maar aan namen zoals Manny Pacquiao, Floyd Mayweather en Muhammed Ali. Deze boksers zijn zeer succesvol. Wist je dat het allemaal begint bij het uitkiezen van de juiste materialen? Daarom is het belangrijk dat je niet zomaar een paar bokshandschoenen uitkiest. Ga onder andere na welk gewicht jouw ideale bokshandschoenen moeten hebben. Je kunt daarnaast erover nadenken of je liever handschoenen wil hebben voor trainingen of juist wedstrijden. Everlast pro bokshandschoenen 8 oz - geveterde uitvoering Zijn jouw beste bokshandschoenen varianten van topkwaliteit, die geschikt zijn voor zowel wedstrijden als trainingen? Dan kies je voor de Everlast pro bokshandschoenen 8 oz – geveterde uitvoering.

Wij vinden dat de Everlast pro bokshandschoenen 8 oz – geveterde uitvoering de beste bokshandschoenen voor jou zijn. Dit komt doordat deze handschoenen van topkwaliteit zijn. Bovendien zijn de handschoenen prachtig afgewerkt. Hierdoor passen ze goed bij een ambitieuze bokser zoals jij. Het prettige van deze handschoenen is dat ze gebruikt kunnen worden tijdens trainingen en sparren. Echter, je kunt ze ook gerust dragen bij wedstrijden. Je hebt dus al vooraf getraind met de handschoenen. Hierdoor heb je een zelfverzekerd gevoel bij de wedstrijden. Als je deze handschoenen in huis hebt, maakt het niet eens uit of je een beginner of gevorderde bokser bent. De handschoenen zijn namelijk ideaal voor zowel beginnende als gevorderde boksers.

Eigenschappen van de Everlast pro bokshandschoenen 8 oz – geveterde uitvoering:

 • Ze hebben een sluiting met een geveterde uitvoering.
 • Je kunt ze zowel bij wedstrijden als trainingen en sparren gebruiken.
 • De 8 oz handschoenen zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderde boksers.
 • Er is bij deze handschoenen van PU leer gezorgd voor 3 lagen absorberende foam.
 • Over de maat hoef je je geen zorgen te maken, want het gaat hier om One size handschoenen.

3. Bruce Lee Signature Bokshandschoenen – Spar handschoenen

Als je dol bent op gevechtssporten, dan heb je vast wel eens een film van Bruce Lee bekeken. Deze man is namelijk een legende op het gebied van vechtsporten. Is hij jouw held en wil je daarom leren stoten als Bruce Lee? Dan zijn de beste bokshandschoenen wellicht de varianten met zijn naam. We verwijzen hier naar de Bruce Lee Signature Bokshandschoenen – Spar handschoenen. Deze handschoenen zijn wellicht de beste bokshandschoenen voor jou. Ze hebben namelijk de naam “Bruce Lee”. Dit is echter niet het enige wat de handschoenen uniek maakt. Bruce Lee Signature Bokshandschoenen - Spar handschoenen Velen vinden het namelijk prettig dat deze handschoenen ideaal zijn voor de beginnende bokser. Je kunt als beginner dus de handschoenen aandoen en vervolgens trainen met een bokszak.

Doordat deze handschoenen ideaal zijn voor trainen met een bokszak, worden ze ook wel sparring handschoenen genoemd. Ze kunnen bovendien gedragen worden door zowel kinderen als volwassenen. Daarbij let je slechts op de maat. Het is namelijk belangrijk dat de bokshandschoenen je goed passen. Wanneer je de juiste maat hebt uitgekozen, trek je de handschoenen aan en begin je te trainen. Daarbij geniet je lang van de handschoenen. De Bruce Lee Signature Bokshandschoenen – Spar handschoenen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Dit komt doordat ze van stevig en duurzaam kunstleer zijn gemaakt. Aangezien het oog ook wat wil, hebben de handschoenen een fraai design. Er is bij deze handschoenen zelfs gezorgd voor een zachte schuimvulling. Deze zorgt voor optimale bescherming van je handen tijdens trainingen. Voor extra bescherming kun je echter ook binnenhandschoenen of boksbandages dragen.

Eigenschappen van de Bruce Lee Signature Bokshandschoenen – Spar handschoenen:

 • Deze bokshandschoenen zijn ideaal voor de beginnende bokser.
 • Je kunt de handschoenen dragen wanneer je traint met een bokszak.
 • Voor extra versteviging rondom de polsen hebben de handschoenen een brede klittenbandsluiting.
 • Door genoeg te trainen met deze Bruce Lee Signature handschoenen, kun je na verloop van tijd leren stoten als Bruce Lee.
 • Optimale bescherming van je handen tijdens trainingen is gegarandeerd, want er is gezorgd voor een zachte schuimvulling.
 • Aangezien het hier gaat om bokshandschoenen in maat S, zijn de handschoenen perfect voor kinderhanden en kleine dameshanden.

4. Booster (kick)bokshandschoenen BT Starter

Er zijn voor verschillende boksniveaus ook verschillende bokshandschoenen. Zo kun je voor beginners andere typen bokshandschoenen aanschaffen dan voor gevorderden. Hetzelfde geldt ook voor wedstrijdhandschoenen en trainingshandschoenen. Denk er bijvoorbeeld aan dat er tijdens wedstrijden over het algemeen gevochten wordt met 10 of 12 oz handschoenen. Echter, tijdens de training heb je de mogelijkheid om zwaarder te trainen. Je kunt ook gewoon met meer gewicht trainen. Hierdoor leer je jezelf aan om je armen omhoog te houden. Je dekt op die manier immers je lichaam, waardoor je minder gauw geraakt wordt door je tegenstaander. Booster (kick)bokshandschoenen BT Starter Daarom kiezen sommige boksers voor een maatje groter of zwaarder. Zijn de beste bokshandschoenen voor jou ook een maatje zwaarder? Dan kies je voor de Booster (kick)bokshandschoenen BT Starter.

Wij vinden dat de Booster (kick)bokshandschoenen BT Starter de beste bokshandschoenen voor jou zijn. Het gaat hier namelijk om handschoenen van 14 oz. Zoals je ziet, zijn deze handschoenen wat zwaarder dan de wedstrijdhandschoenen. Hierdoor bereid je jezelf goed voor op wedstrijden. Tijdens de wedstrijd trek je de lichtere handschoenen aan. Je kunt dankzij het zwaardere trainingsgewicht ook harder slaan. Dit is dus het geval als je traint met deze handschoenen, die gemaakt zijn van synthetisch leder. Het is wel belangrijk te vermelden dat deze variant een startershandschoen is. Hij is dus perfect voor de beginnende (kick)bokser. Doordat de handschoen met een klittenbandsluiting aantrekkelijk is geprijsd, kun je hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt.

Eigenschappen van de Booster (kick)bokshandschoenen BT Starter:

 • Dankzij de klittenbandsluiting kun je hem gemakkelijk aan- en uitdoen.
 • Doordat hij relatief goedkoop is, kun je hem ook kopen als je slechts een klein budget hebt.
 • Hij is gemaakt van soepel kunstleder, heeft een lange velcro sluiting en is perfect voor beginners.
 • Dit model is wat zwaarder dan de standaard wedstrijdhandschoenen, dus je traint jezelf om de armen omhoog te houden.

5. Adidas Speed 100 Vechtsporthandschoenen

Er zijn verschillende soorten vechtsporters. De een traint om harde slagen uit te delen terwijl de ander van het snelle werk houdt. Ben jij iemand die van het snelle werk houdt? Dan zijn de beste bokshandschoenen voor jou varianten waarmee je snelle combinaties kunt maken en waarmee pad training mogelijk is. Wij kennen dergelijke handschoenen, namelijk de Adidas Speed 100 Vechtsporthandschoenen. Deze handschoenen zijn wellicht de beste bokshandschoenen voor jou. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen voor het snelle werk. Het unieke van de handschoenen is echter hun IMF-foam padding. Deze bestaat uit 1 stuk, helemaal van de vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas Speed 100 Vechtsporthandschoenen De speciale padding zorgt voor veel extra comfort. Ook krijgt de pols extra ondersteuning en bescherming. Je kunt dus optimaal vechten met de handschoenen.

Wanneer je de Adidas Speed 100 Vechtsporthandschoenen aan hebt, geniet je van de heerlijke pasvorm. De handschoenen beschermen bovendien je handen tot het uiterste. Dit heeft mede te maken met het materiaal waarvan de handschoenen zijn gemaakt. Ze zijn immers van PU3G/Maya materiaal gemaakt. Hierdoor zijn ze van topkwaliteit. Er is bij het ontwerpen van de handschoenen zelfs rekening gehouden met het design. Daarom zien de handschoenen er schitterend en opvallend uit. Voor extra comfort en een goede, stevige sluiting, hebben de handschoenen een deels elastische klittenbandsluiting. Na dit alles gelezen te hebben, wil je vast wel weten voor welke boksers de handschoenen bestemd zijn. Deze handschoenen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bovendien kun je ze dragen om te thai-/ kickboksen, maar ook om origineel te boksen.

Eigenschappen van de Adidas Speed 100 Vechtsporthandschoenen:

 • Deze One size 12 oz handschoenen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Zowel voor het kick-/ thaiboksen als origineel boksen kun je de handschoenen gebruiken.
 • Een unieke eigenschap van de handschoenen is dat ze beschikken over IMF-foam padding.
 • Als je de handschoen draagt, geniet je van een heerlijke pasvorm en bescherming van je handen tot het uiterste.
 • Er is gezorgd voor een deels elastische klittenbandsluiting, die zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting.
 • Hij is gemaakt van PU3G/Maya materiaal van hoogwaardige kwaliteit en beschikt over een schitterend opvallend design.
 • Doordat de padding uit 1 stuk is gemaakt van de vingertoppen tot aan het einde van de pols, wordt veel extra comfort geboden en krijgt de pols extra ondersteuning en bescherming.

Ook interessant: