Zocht je al een tijdje naar de beste boxspring van 2019? Hier vind je hem!

Beste boxspring

Slaap is voor ons allemaal zeer belangrijk. Zonder een goede nachtrust word je immers vermoeid wakker. Hierdoor ben je over het algemeen minder productief. Daarom is het handig om te zorgen voor een geschikte boxspring. De meeste boxsprings zijn hoger dan een normaal bed. Bovendien hebben boxsprings een robuuste uitstraling. Als er gesproken wordt over een boxspring, dan verwijst men vaak naar een boxspringcombinatie. Hierbij krijg je dus een onderstel, topmatras, matras en soms zelfs een hoofd- en voetbord. Kiezen voor een dergelijk bed betekent kiezen voor een open constructie. Hierdoor ventileert het bed goed en heb je geen harde bedrand waar je je aan kunt stoten. Zoek je naar de beste boxspring voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je namelijk om de beste boxspring te vinden.

Beste boxspring van 2019

In dit artikel kom je verschillende boxsprings tegen. We hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld, bestaande uit boxsprings van verschillende merken en afmetingen. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, recenseren we elk van de boxsprings in dit artikel afzonderlijk. Hierdoor kom je te weten welke voor- en nadelen elk model met zich meebrengt. Nadat je de top 5 met elkaar hebt vergeleken, kun je jouw beste boxspring uitkiezen. Aarzel dus niet langer, lees het artikel en kies jouw beste boxspring uit!

1. Beddenbriljant Boxspring Bravo – 180 x 200

Als je op zoek gaat naar een nieuwe boxspring, dan kun je verschillende factoren bekijken. Zo is het bijvoorbeeld handig om na te gaan hoe groot het bed is. Daarnaast kun je controleren wat er allemaal wordt meegeleverd. Ook is het belangrijk om te weten wat het maximaal belastbaar gewicht van het bed is. Is jouw beste boxspring echter een zeer compleet model die tegen een aantrekkelijke prijs wordt verkocht? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. Hier verwijzen we naar de Beddenbriljant Boxspring Bravo - 180 x 200Beddenbriljant Boxspring Bravo – 180 x 200. Dit model is wellicht de beste boxspring voor jou, omdat hij tegen de scherpste prijs wordt verkocht. Bovendien gaat het hier om een zeer complete variant.

Nadat je hebt gelezen dat dit model zeer compleet is, wil je waarschijnlijk graag weten wat er allemaal wordt meegeleverd. In de verpakking van deze boxspring vind je een topmatras, een hoofdbord, 2 harde boxen, 2 pocketvering matrassen en 12 ronde, zwarte poten. Nadat de boxspring in elkaar is gezet, kun je er gedurende lange tijd van genieten. Het gaat namelijk om een kwalitatief goed model. Als je kijkt naar de meegeleverde matrassen, dan verrast de fabrikant je ook op een positieve manier. Zo heeft het matras maar liefst 9 comfortzones. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je een ietwat zwaarder gewicht hebt. De boxspring heeft namelijk een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilogram.

Eigenschappen van de Beddenbriljant Boxspring Bravo – 180 x 200:

 • Het matras heeft een medium/stevige hardheid.
 • Het strak hoofdbord heeft een breedte die gelijk is aan de boxspring.
 • Je kunt er gedurende lange tijd van genieten, want hij is van uitstekende kwaliteit.
 • Met een dikte van 4 cm is het topmatras met een kern van comfortschuim comfortabel om op te liggen.
 • Aangezien hij zeer betaalbaar is, maakt dit model het voor iedereen mogelijk om een complete boxspring te kopen.
 • Zijn luxe pocketvering matras beschikt over 9 comfortzones en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg per zijde.
 • Als je kiest voor dit pakket, dan krijg je er 2 pocketvering matrassen bij, 2 harde boxen, 1 topmatras, 1 hoofdbord en 12 ronde, zwarte poten bij.

2. Beter Bed Basic boxspring Lugo Deluxe – Tweepersoons – 140x200cm

In je zoektocht naar de beste boxspring kom je verschillende varianten tegen. Zo kan het dat de kleur van de verschillende boxsprings verschilt. Daarnaast zijn de boxsprings verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Woon je samen met je partner en ben je daarom op zoek naar een deluxe tweepersoons boxspring? Dan kun je kiezen voor de Beter Bed Basic boxspring Lugo Deluxe – Tweepersoons – 140x200cm. Aangezien dit model is een afmeting heeft van 140 x 200 cm is hij een tweepersoons model. Je kunt er dus gerust met z’n tweeën op slapen. Om deze reden vinden wij dat dit Beter Bed Basic boxspring Lugo Deluxe - Tweepersoons - 140x200cmmodel de beste boxspring voor jou is. Dit pakket is bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd en is van uitstekende kwaliteit. Je kunt hem dus ook aanschaffen als je een klein budget hebt.

Het maakt niet uit hoe je slaapkamer eruit ziet, want deze boxspring past er perfect in. Hij heeft namelijk een kleur die overal bij past. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor beddengoed in de juiste kleur. Als je de Beter Bed Basic boxspring Lugo Deluxe – Tweepersoons – 140x200cm koopt, dan krijg je een compleet pakket. Dit pakket bestaat uit 2 vlakke boxen met latten, een hoofdbord en een polyester matras. Het SG24 matras heeft een hoogte van ongeveer 12 cm. Hierdoor is het matras geschikt voor personen die maximaal 80 kg wegen. Bovendien gaat het om een tweepersoonsmatras, dus je hoeft geen apart matras aan te schaffen.

Eigenschappen van de Beter Bed Basic boxspring Lugo Deluxe – Tweepersoons – 140x200cm:

 • Deze boxspring is van topkwaliteit, maar wordt tegen een lage prijs verkocht.
 • Je kunt hem in elke slaapkamer zetten, want hij heeft geen opvallende kleur.
 • Als je kiest voor dit pakket, dan krijg je er 2 vlakke boxen met latten, een hoofdbord en een matras bij.
 • Het matras heeft een hoogte van 12 cm en is geschikt voor personen met een maximaal lichaamsgewicht van 80 kg.

3. Boschbedding – Boxspring XXL – 90×200

In dit artikel hebben we je tot nu toe alleen verteld over tweepersoons boxsprings. Het ene model had een afmeting van 180 x 200 cm en het andere model een afmeting van 140 x 200 cm. Echter, als je alleen woont, dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een groot bed. Je slaapt dan lekker in je eenpersoons bed. Is jouw beste boxspring daarom een eenpersoons model? Dan raden wij de Boschbedding – Boxspring XXL – 90×200 aan. Dit model is wellicht de beste boxspring Boschbedding - Boxspring XXL - 90x200voor jou, omdat hij een eenpersoons variant is. Bovendien mag dit model gezien worden. Hij heeft namelijk een strak design en past goed bij slaapkamers met verschillende stijlen en designs.

Het is prettig te weten dat de Boschbedding – Boxspring XXL – 90×200 aantrekkelijk is geprijsd. Je kunt dus genieten van een fijne nachtrust zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Als je slaapt op dit bed, dan kom je goed tot rust. Het bed heeft namelijk het uiterlijk en comfort van een hotelbed. Ben je benieuwd naar de dikte van het matras? Het meegeleverde matras van deze boxspring is 21 cm dik. Bovendien is er gezorgd voor een geïntegreerd topdekmatras van koudschuim. Over ondersteuning hoef je je geen zorgen te maken wanneer je deze boxspring in huis hebt. Hij maakt namelijk gebruik van een luxe binnenvering systeem. Hierdoor is de ondersteuning optimaal. Je kunt zelfs het slaapcomfort naar wens instellen. Klinkt dit niet ideaal?

Eigenschappen van de Boschbedding – Boxspring XXL – 90×200:

 • Hij heeft het uiterlijk en comfort van een hotelbed.
 • Dankzij het strakke design kun je dit bed in elke slaapkamer zetten.
 • Door het luxe binnenvering systeem is de ondersteuning van dit bed optimaal.
 • Het gaat hier om een complete boxspring, dus je krijgt er ook een hoofdbord en matras bij.
 • Zelfs als je een klein budget hebt, kun je hem kopen, want dit model is aantrekkelijk geprijsd.
 • Er wordt een matras meegeleverd van 21 cm met een geïntegreerd topdekmatras van koudschuim.

4. Boxspring Berlijn – 160 x 200 cm (Merkloos)

Je hebt in dit artikel reeds over 3 aantrekkelijke boxsprings gelezen. Deze modellen waren allemaal van een ander merk. Vaak is het echter zo dat je ook merkloze varianten kunt kopen. Dergelijke modellen zijn over het algemeen wat lager geprijsd. Dit betekent echter niet dat ze onderschat mogen worden. Ze zijn namelijk vaak ook van goede kwaliteit. Klinkt een merkloze boxspring van goede kwaliteit als de beste boxspring voor jou? Dan kies je voor de Boxspring Berlijn – 160 x 200 cm (Merkloos). Dit model is wellicht de beste boxspring voor jou. Hij is namelijk een merkloze variant van goede kwaliteit. Daarnaast gaat het hier, net zoals bij de vorige modellen, om een complete boxspring. Boxspring Berlijn - 160 x 200 cm (Merkloos)Je krijgt er dus harde onderboxen, zwarte kunststof pootjes en een gestoffeerd hoofbord bij. Daarnaast wordt hij geleverd met 2 pocketmatrassen, omdat hij geen alledaags formaat heeft.

Het is prettig om te weten dat de meegeleverde pocket matrassen beschikken over thermisch geharde veren. Deze zitten elk in een apart zakje. Daarom kunnen ze onafhankelijk bewegen. Dankzij deze beweging kan het matras zich optimaal aan je lichaam aanpassen. Je ervaart dus een ultiem slaapcomfort. Bij deze boxspring is er niet echt sprake van een eenpersoons of tweepersoons bed. Hij heeft namelijk een afmeting van 160 x 200 cm. Dit wijkt af van de standaard eenpersoons en tweepersoons formaten. Je kunt er echter toch gemakkelijk met z’n tweeën op slapen, omdat hij breed genoeg is. Aarzel dus niet langer en schaf snel de Boxspring Berlijn – 160 x 200 cm (Merkloos) aan!

Eigenschappen van de Boxspring Berlijn – 160 x 200 cm (Merkloos):

 • Zijn pocketmatras heeft een totale dikte van 18 cm.
 • Standaard krijg je zwarte ronde pootjes van kunststof meegeleverd.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je er een koudschuim SG25 matras-topper van 4 cm dik bij.
 • Comfortabel slapen is nu voor iedereen betaalbaar, omdat deze boxspring van topkwaliteit scherp is geprijsd.
 • Kuilvorming komt bij koudschuim toppers niet voor, dus je geniet van heerlijk slaapcomfort en een matras dat lang meegaat.
 • Doordat het schuim in de matras-topper een open celstructuur heeft, ventileert het materiaal zeer goed en neemt het vocht op.
 • Je hoeft niets extra aan te schaffen als je voor dit model kiest, want hij is een compleet bed met onder andere een hoofdbord en matras.

5. SleepNext Spectra – Boxspring + TV Lift & Combi Deal – 180x200cm

Velen van ons vinden het prettig om nog even naar de tv te kijken voor het slapen gaan. Daarom zorgen we voor een tv in de slaapkamer. Waar zet je de tv echter? Je kunt hem tegen de muur bevestigen of je kunt hem gewoon aan het voeteneind van je bed zetten. Ben je een voorstaander van de tweede optie en zoek je ook naar de beste boxspring? Dan is de SleepNext Spectra – Boxspring + TV Lift & Combi Deal – 180x200cm de beste boxspring voor jou. Het gaat hier namelijk niet alleen om eenSleepNext Spectra - Boxspring + TV Lift & Combi Deal - 180x200cm complete boxspring, maar ook een tv lift. Hierdoor kun je optimaal naar de tv kijken voordat je gaat slapen. Zorg er wel voor dat je niet de hele nacht wakker blijft om naar de tv te kijken…

De SleepNext Spectra – Boxspring + TV Lift & Combi Deal – 180x200cm is een heerlijke boxspring. Dit heeft onder andere te maken met het design. Er is namelijk gezorgd voor vlakke stevige boxen van topkwaliteit. Deze boxen geven goede ondersteuning aan het Pocket 7 zone matras. Bovendien is de box rondom mooi gestoffeerd. Kijk je naar de onderkant, dan zie je dat er is gezorgd voor 6 poten onder de box. Wil je ook wat meer weten over het meegeleverd matras? Dit matras is 21 cm dik en pocket geveerd met 7 zones die zijn afgedekt met 4 cm comfortschuim aan beide zijden. Hierdoor kun je op beide zijden van het matras slapen. Als je dit pakket koopt, dan krijg je ook een topper, hoofdbord en tv lift meegeleverd. Het voetbord heeft een lift systeem dat tot 32 inch led tv’s aankan. Ook wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd.

Eigenschappen van de SleepNext Spectra – Boxspring + TV Lift & Combi Deal – 180x200cm:

 • Dit model is van topkwaliteit en is rondom mooi gestoffeerd.
 • Het matras van deze tweepersoons boxspring is tot 100 kg belastbaar.
 • Beide zijden van het matras zijn te beslapen en het matras is medium hard.
 • Standaard wordt er een topper meegeleverd in dezelfde maat als de totale boxspring.
 • De topper is 7 cm dik en wordt geleverd met een hoogwaardige kern van comfortschuim.
 • Kiezen voor dit model betekent kiezen voor een complete boxspring met leuke extraatjes.
 • Om de kern van de topper is er een hoes die je er af kunt halen en kunt wassen op 30 graden.
 • Door het matras regelmatig om te draaien, kun je er lang van genieten en blijft de ondersteuning goed.
 • Er is gezorgd voor een handige kopper set, dus het hoofdbord kan eenvoudig gekoppeld worden aan de boxen.
 • Zijn design wordt compleet gemaakt door het hoofdbord, dat rondom is gestoffeerd met hoogwaardige meubelstop.
 • Tv kijken terwijl je in bed ligt is mogelijk als je deze boxspring koopt, want zijn voetbord wordt voorzien van een lift systeem dat tot 32 inch led tv’s aankan.

Ook interessant: