Je vindt hier gemakkelijk de beste broodbakmachine van 2022!

Beste broodbakmachine

Sommige personen zijn dol op brood. Daarom eten zij brood als ontbijt en soms ook als tussendoortje.

Beste broodbakmachine van 2022

Afbeelding
Product
Inventum BM55 - Broodbakmachine
#1 Beoordeeld
De Inventum broodbakmachine BM55 is geschikt voor maximaal 800 gram brood. De broodbakmachine heeft 12… Meer
Panasonic SD-2500WXE - Broodbakmachine
Broodbakker met vernieuwde 100% glutenvrij brood instelling, nieuwe specialiteitsinstelling en een nieuwe… Meer
Princess 152006 - Broodbakmachine
Elke ochtend wakker worden met de geur van versgebakken brood. Met de volautomatische cool-touch Princess… Meer
Tomado TBM9001B - broodbakmachine - 900 gram - display - matzwart
Met deze broodbakmachine TBM9001B van Tomado met uitneembaar bakblik bak je eenvoudig de lekkerste broden.… Meer
Inventum BM125 - Broodbakmachine - Zwart
De Inventum broodbakmachine BM125 is geschikt voor 900 en 1200 gram brood. De broodbakmachine heeft twaalf… Meer
Moulinex - Home Bread Baguette OW6101 - Broodbakmachine
Met de Moulinex Home Bread Baguette maak je zelf het lekkerste brood en stokbrood voor de hele familie.… Meer
Moulinex Pain Doré OW210130 - Broodbakmachine
Pain Doré, de oplossing om thuis eenvoudig heerlijk brood te bakken. Geniet thuis elke ochtend van lekker… Meer
Panasonic SD-ZB2512KXE - Broodbakmachine
Elke dag vers zelfgemaakt brood. Kies uw favoriete gezonde ingredienten en de Panasonic broodbakmachine… Meer
Princess 152007 Homemade Deluxe - Broodbakmachine
Verwen jezelf met elke ochtend vers en warm zelfgebakken brood. Met de deluxe Princess 152007 broodbakmachine… Meer
Russell Hobbs 18036-56 Classics - Broodbakmachine
Er gaat niets boven de smaak en geur van zelfgebakken brood, dat een zalige geur in huis verspreidt.… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De Inventum broodbakmachine BM55 is geschikt voor maximaal 800 gram brood. De broodbakmachine heeft 12…Meer

Broodbakker met vernieuwde 100% glutenvrij brood instelling, nieuwe specialiteitsinstelling en een nieuwe…Meer

Elke ochtend wakker worden met de geur van versgebakken brood. Met de volautomatische cool-touch Princess…Meer

Met deze broodbakmachine TBM9001B van Tomado met uitneembaar bakblik bak je eenvoudig de lekkerste broden.…Meer

De Inventum broodbakmachine BM125 is geschikt voor 900 en 1200 gram brood. De broodbakmachine heeft twaalf…Meer

Met de Moulinex Home Bread Baguette maak je zelf het lekkerste brood en stokbrood voor de hele familie.…Meer

Pain Doré, de oplossing om thuis eenvoudig heerlijk brood te bakken. Geniet thuis elke ochtend van lekker…Meer

Elke dag vers zelfgemaakt brood. Kies uw favoriete gezonde ingredienten en de Panasonic broodbakmachine…Meer

Verwen jezelf met elke ochtend vers en warm zelfgebakken brood. Met de deluxe Princess 152007 broodbakmachine…Meer

Er gaat niets boven de smaak en geur van zelfgebakken brood, dat een zalige geur in huis verspreidt.…Meer

Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten als je op zoek gaat naar de beste broodbakmachine. Zo kun je nagaan hoeveel brood je per keer wil bakken. Aan de hand daarvan kun je een machine met een bepaalde maat uitkiezen. Het is echter ook handig als je let op de functies die het apparaat met zich meebrengt. Sommige varianten zijn immers specifiek ontworpen om brood te bakken. Weer andere modellen geven je echter ook andere opties. Je kunt met de geavanceerdere modellen gevarieerde voeding op tafel zetten. Waar je ook op let, het is handig om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Wie wil er echter honderden broodbakmachines met elkaar vergelijken? Om je zoektocht te vergemakkelijken hebben we daarom een top 10 voor je samengesteld. Deze broodbakmachines recenseren we. Je kunt de verschillende modellen dus met elkaar vergelijken en aan de hand daarvan jouw beste broodbakmachine uitkiezen.
Wanneer je brood koopt, is het over het algemeen de eerste dag vers. Laat je hem echter wat langer staan, dan proef je dat hij minder lekker is. Waarom kies je er dan niet voor om elke dag vers brood op tafel te zetten? Dit klinkt misschien moeilijk, maar is enorm gemakkelijk. Het enige wat je hoeft aan te schaffen is een broodbakmachine. Met een dergelijk apparaat in huis ben je niet meer afhankelijk van de warme bakker. Je bakt namelijk je brood gemakkelijk zelf. Als je op zoek gaat naar de beste broodbakmachine voor jouw behoeften, dan kun je letten op de maten. Er zijn namelijk broodbakmachines in diverse maten. Ga daarom van tevoren na hoeveel brood je per keer wil bakken. Wij helpen je om jouw beste broodbakmachine te vinden!

1. Panasonic SD-2511KXE

Zoek je naar de beste broodbakmachine voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan aan welke vereisten een dergelijke machine voor jou moet voldoen. Sommige personen willen een eenvoudig model, dat doet waarvoor hij gemaakt is: brood bakken. Echter, er zijn ook andere personen die een machine willen met meerdere broodprogramma’s. Met dergelijke machines kun je namelijk verschillende soorten brood bakken. Zo hoef jij of je gezin nooit te vervelen van het brood. Kun je je terugvinden in het bovenstaande? Is daarom de ideale broodbakmachine voor jou een variant met meerdere broodprogramma’s? Dan is de Panasonic SD-2511KXE een aanrader. Dit apparaat is de beste broodbakmachine voor jou. Hij beschikt namelijk over Panasonic SD-2511KXE meerdere broodprogramma’s. Hierdoor kun je steeds je brood op een andere manier bakken. Je geniet dus van gevarieerd brood en maakt keer op keer een goede indruk op je gezin.

Om precies te zijn, kun je bij de Panasonic SD-2511KXE kiezen uit 17 verschillende broodprogramma’s. Je kunt dus gemakkelijk Rustiek ambachtelijk brood bakken of Rustiek sodabrood. Lust je deze broodsoorten niet? Dan bak je gerust Rustiek zuurdesem. Het apparaat geeft je zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende broodformaten en korstkleuren. Je kunt je brood dus steeds naar wens bakken. Als niet iedereen in huis van hetzelfde type brood houdt, dan kun je ook gerust verschillende broodsoorten bakken. Het apparaat maakt namelijk het broodbakproces super eenvoudig. Bij deze machine is er bovendien gezorgd voor een temperatuursensor. Deze sensor zorgt ervoor dat elk proces van de broodbakprogramma’s wordt afgestemd op de omgevingstemperatuur. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want de totale baktijd van elk programma blijft gewoon hetzelfde, ongeacht de temperatuuromstandigheden. Doordat er een automatische ingrediëntendispenser is kun je ook rozijnen, noten, enzovoorts toevoegen aan je brood.

Eigenschappen van de Panasonic SD-2511KXE:

 • Extra ingrediënten worden door de ingrediëntendispenser gelijkmatig door het brood verdeeld.
 • Elk proces van dit apparaat wordt afgestemd op de omgevingstemperatuur dankzij de temperatuursensor.
 • Hoewel de verschillende processen worden afgestemd op de omgevingstemperatuur, blijft de totale baktijd van elk programma hetzelfde.
 • Je kunt kiezen uit 17 verschillende broodprogramma’s waardoor je verschillende soorten brood kunt bakken en ook zelf het broodformaat en de korstkleur bepaalt.
 • Hij beschikt over een automatische ingrediëntendispenser waardoor je rozijnen, noten, fijngesneden gedroogd fruit, granen en andere lekkernijen kunt toevoegen aan je brood.

2. Inventum BM55

We hebben je verteld dat het handig is om na te gaan hoeveel brood je per keer wil bakken. Dit heeft namelijk te maken met de capaciteit van verschillende broodbakmachines. In de ene kun je namelijk een grote hoeveelheid deeg zetten om zo veel brood te bakken. Er zijn echter ook kleinere machines, die perfect zijn voor kleine gezinnen. Dergelijke modellen hebben namelijk een kleinere capaciteit. Misschien wil je geen enorm grote broodbakmachine, maar wil je ook geen super kleine. Als dat het geval is, dan is de beste broodbakmachine voor jou wellicht een variant met een capaciteit van 800 gram. Klinkt een dergelijk model perfect? Dan is de Inventum BM55 Inventum BM55 wellicht de beste broodbakmachine voor jou. In dit apparaat kun je namelijk maximaal 800 gram brood bakken. Wil je een kleinere hoeveelheid bakken, dan heb je die mogelijkheid ook!

Net zoals bij het vorige model, heeft ook de Inventum BM55 speciale programma’s. Bij dit apparaat kun je gebruik maken van maar liefst 12 automatische programma’s. Zo is er een programma om jam te maken en glutenvrij brood. Handig toch? Het enige wat je hoeft te doen, is de ingrediënten in het bakblik zetten, het juiste programma instellen en vervolgens neemt de machine de rest van het werk op zich. Hierbij gaat het om het kneden, mengen, rijzen en bakken van het brood. Het gehele proces vindt automatisch plaats. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je geen ster bent in de keuken. Nadat je brood hebt gebakken in deze machine, ziet men je toch als een keukenprins(es). Er is bij deze machine zelfs gezorgd voor een instelbare timer. Hiermee kun je het programma ’s nachts laten beginnen. Vervolgens staat er ’s morgens vers gebakken brood klaar.

Eigenschappen van de Inventum BM55:

 • In dit apparaat kun je maximaal 800 gram brood bakken.
 • Het kneden, mengen, rijzen en bakken verloopt in dit apparaat volledig automatisch.
 • Doordat er maar liefst 12 automatische programma’s zijn, kun je gemakkelijk allerlei lekkernijen klaarmaken.
 • Er is zelfs een automatisch programma voor het bakken van glutenvrij brood en voor het maken van heerlijke jam.
 • Hij heeft een instelbare timer, waardoor je ’s nachts het programma laat beginnen om ’s morgens te genieten van vers gebakken brood.
 • Brood bakken is enorm eenvoudig als je dit apparaat gebruikt, want je hoeft slechts de ingrediënten in het bakblik te zetten, het juiste programma in te stellen en de broodbakmachine doet de rest.

3. Domo B3970

Hoewel er broodbakmachines bestaan met een basiswerking, zijn dergelijke modellen minder populair. Over het algemeen, kiest men namelijk eerder voor de wat geavanceerdere machines. Deze geavanceerde apparaten hebben namelijk automatische bakprogramma’s, die het maken van brood vergemakkelijken. Ook heb je over het algemeen meer bakmogelijkheden als je voor een dergelijk model kiest. Zoek je daarom naar een dergelijk model met automatische bakprogramma’s? Is jouw beste broodbakmachine bovendien een variant met een bakkuip met een antiaanbaklaag? Als een dergelijke variant ideaal klinkt, dan kies je voor de Domo B3970. Dit model raden wij aan, omdat hij een handige broodbakmachine is met automatische bakprogramma’s. De mogelijkheden in dit apparaat zijn dus bijna eindeloos. Bovendien is deze machine de beste broodbakmachine voor jou, Domo B3970 omdat hij beschikt over een bakkuip met een antiaanbaklaag. Deze laag voorkomt dat er broodrestjes blijven plakken in de kuip. Hierdoor is het schoonmaken van de machine eenvoudig.

Nu wil je waarschijnlijk weten hoeveel automatische bakprogramma’s dit apparaat heeft. De Domo B3970 heeft net als de vorige machine die we hebben gerecenseerd, 12 bakprogramma’s. Je kunt dus gemakkelijk allerlei lekkernijen bereiden. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden die hij met zich meebrengt, kunnen we je vertellen dat je behalve brood ook gewoon jam en cake kunt maken in de machine. Heerlijk toch? Je maakt dus niet alleen gezonde gerechten klaar, maar ook lekkernijen. Zo heb je altijd tussendoortjes in huis. Heb je zoals velen van ons weinig tijd? Dan kan het erop lijken alsof de bakprogramma’s veel tijd in beslag nemen. Daar heeft de fabrikant gelukkig rekening mee gehouden. Er is daarom gezorgd voor een handig snelprogramma. Met dit programma is je brood al binnen een uur klaar. Volg het bakproces gemakkelijk via het grote kijkvenster en het lcd-display.

Eigenschappen van de Domo B3970:

 • Je kunt er 750 – 1000 gram brood in bakken.
 • Bij aankoop van deze machine krijg je er een kneedhaak bij.
 • De bakkuip kun je gemakkelijk schoonmaken, want hij heeft een antiaanbaklaag.
 • Om het bakproces optimaal te volgen, heeft dit apparaat een groot kijkvenster en een lcd-display.
 • Dankzij het handige snelprogramma kun je op momenten wanneer je haast hebt al binnen een uur brood bakken.
 • Het maakt niet uit of je houdt van een lichte of juist donkere korst, want dat stel je zelf in met de korstcontroletoets.
 • Hij heeft maar liefst 12 programma’s waardoor je niet alleen verschillende soorten brood kunt maken, maar ook jam en cake.
 • Er is gezorgd voor een programmeerbare timer van maximaal 13 uur, dus je kunt het apparaat ’s nachts aanzetten om ’s morgens te genieten van vers gebakken brood.

4. Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE

In je zoektocht naar de beste broodbakmachine voor jouw behoeften kom je verschillende varianten tegen. Zo zijn er machines met veel automatische programma’s, maar er zijn ook broodbakmachines waar je het brood zelf moet bakken. Kijk jij minder naar eventuele automatische programma’s en meer naar een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel? Met een dergelijk model ben je er namelijk zeker van dat je op een eenvoudige wijze brood kunt bakken. Klinkt daarom een machine met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel ideaal? Dan is de Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE wellicht de beste broodbakmachine voor jou. Dit apparaat heeft een moderne cool-touch behuizing. Hij heeft daarnaast een gebogen uiterlijk en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dankzij deze eigenschappen is dit apparaat een waardevolle aanwinst in je keuken. Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE Je kunt namelijk op elk gewenst moment vers brood bakken van verse ingrediënten. Tijdens het bakken van je brood, kun je bij dit apparaat ook steeds rekening houden met specifieke dieetwensen.

Zo is het mogelijk om in de Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE glutenvrij, zoutarm of vezelrijk brood te bakken. Er is namelijk een 100% glutenvrij broodprogramma. Met dit programma kun je met glutenvrije broodmixen en meelsoorten het lekkerste glutenvrij brood bakken. Ook is er een specialiteitsinstelling. Deze geeft je de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan granen en meelsoorten te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spelt, een harde tarwesoort. Het komt er dus op neer dat je allerlei ingrediënten kunt toevoegen waar je anders niet gemakkelijk brood mee kunt bakken. Bij dit apparaat kun je bovendien snel en gemakkelijk zelf appelmoes en confituur maken. Hiervoor gebruik je de Compote en Confituur functie. In de gebruiksaanwijzing vind je zelfs 8 confituur- en 6 compoterecepten. Je kunt dus meteen na de aanschaf met het apparaat experimenteren. De anti-kleeflaag van de broodpan en de kneedbladen is bekleed met een coating van diamantdeeltjes.

Eigenschappen van de Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE:

 • Hij bevat 10 brood- en deeginstellingen voor 3 formaten brood, dus je bakt je brood zoals jij het lekker vindt.
 • Met zijn 100% glutenvrij broodprogramma kun je met glutenvrije broodmixen en meelsoorten het lekkerste glutenvrij brood bakken.
 • Zijn gebruiksaanwijzing bevat 8 confituur- en 6 compoterecepten zodat je meteen na ontvangst met het apparaat kunt experimenteren.
 • In dit apparaat kun je snel en eenvoudig zelf appelmoes en confituur maken door gebruik te maken van de Compote- en Confituurfunctie.
 • Als je brood bakt in dit apparaat, dan kun je in een handomdraai vers brood bakken van verse ingrediënten, terwijl je rekening houdt met specifieke dieetwensen.
 • Dit apparaat heeft een moderne cool-touch behuizing en een gebogen ontwerp met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, dus hij is een waardevolle aanwinst in elke keuken.
 • Doordat de anti-kleeflaag van de broodpan en de kneedbladen bekleed zijn met een coating van diamantdeeltjes, is deze broodbakker 2 keer zo degelijk en krasvrij als zijn voorgangers.
 • Er is gezorgd voor een specialiteitsinstelling die je de mogelijkheid geeft om een grote verscheidenheid aan granen en meelsoorten te gebruiken, waar je anders niet makkelijk brood mee kunt bakken.

5. Moulinex Pain Doré OW210130

Als je dol bent op vers gebakken brood, dan is het handig om je brood zelf te bakken. Dit kun je gewoon in een oven doen, maar het is eenvoudiger om brood in een broodbakmachine te bakken. Is het voor jou van immens belang dat jouw machine eenvoudig is te gebruiken? Dan is de Moulinex Pain Doré OW210130 wellicht de beste broodbakmachine voor jou. Dit apparaat biedt immers dé oplossing om thuis gemakkelijk heerlijk brood te bakken. Je kunt hem super gemakkelijk gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten toevoegen volgens de instructies. Vervolgens stel je de machine in. Hierna doet het apparaat al het werk en hoef jij er niet eens meer naar te kijken. Moulinex Pain Doré OW210130 Dit heeft het apparaat mede te danken aan de 12 volledig automatische programma’s. Deze programma’s zijn binnen handbereik en geven je de mogelijkheid om te experimenteren met je deeg.

Zo kun je met de Moulinex Pain Doré OW210130 huishoudbrood, zoet brood, volkoren brood, snel brood, Frans brood, roggebrood en glutenvrij brood maken. Lust je een dagje geen brood? Dan kun je het apparaat ook gebruiken voor de bereiding van cake, jam en havermoutpap. Zelfs gistdeeg kan in deze machine bereid worden. We hebben je reeds verteld over de automatische programma’s. Deze programma’s kun je gemakkelijk selecteren. Je kijkt namelijk eerst op het intuïtieve controlepaneel op het grote scherm. Daarop zie je alle instellingen die je kunt selecteren. Heb je reeds de instellingen geselecteerd, dan kun je ze alsnog aflezen van het scherm. Hierdoor ontstaat er maximaal gebruiksgemak. Aangezien iedereen andere voorkeuren heeft, kun je bij dit apparaat zelf het gewicht en bruiningsniveau van je brood instellen. Hij kan van 500 gram tot 1 kg brood aan voor grote of kleine honger. Stel ook de kleur van de korst in!

Eigenschappen van de Moulinex Pain Doré OW210130:

 • Zijn broodpan is vaatwasmachinebestendig voor een eenvoudige reiniging.
 • Alle geselecteerde instellingen worden op het grote scherm weergegeven voor maximaal gebruiksgemak.
 • Als je dit apparaat koopt, dan krijg je er een receptenboek bij, dus je hoeft echt geen chef te zijn om thuis lekker brood te bakken.
 • Hij heeft een uitgestelde start tot 15 uur en 1 uur automatische warmhoudfunctie, dus je kunt genieten van vers gebakken brood wanneer je maar wil.
 • Het meegeleverde receptenboek legt met tekeningen uit hoe je eenvoudige recepten kunt bereiden zoals snel brood, Frans brood, volkoren brood en zelfs cake, jam en pizzadeeg.
 • Je kunt deze broodbakmachine eenvoudig schoonmaken, want hij beschikt over een uitneembare broodpan met een antiaanbaklaag zodat je het brood eenvoudig kunt verwijderen.
 • Om brood te bakken in deze machine hoef je niet veel te doen, want je voegt de ingrediënten volgens de instructies toe, stelt het apparaat in en vervolgens doet de broodbakmachine de rest.
 • Dankzij de 3 gewichtsinstellingen en 3 bruiningsniveaus kun je van 500 gram tot 1 kg brood bakken en bepalen of zijn kortst licht gebakken moet zijn, je brood heel krokant moet zijn of iets daartussen.

Ook interessant: