Zoek je al een tijdje naar de beste buggy van 2022? Vind hem hier!

Beste buggy

Als ouder wil je het leven zo gemakkelijk mogelijk maken voor je kinderen.

Beste buggy van 2022

Afbeelding
Product
Hamilton Buggy One Sport R1 Magicfold Black ™
#1 Beoordeeld
Maak kennis met de Hamilton One Sport R1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design… Meer
Hamilton Buggy One Sport R1 Magicfold Grey ™
Maak kennis met de Hamilton One Sport R1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design… Meer
Bebies First Buggy Multi Standen - Zwart
De Multi buggy van Bebies First is een lichtgewicht buggy en heeft een traploos verstelbare zitting.… Meer
XAdventure Buggy Brava - Zwart
Comfortabel de wereld verkennen doe je natuurlijk met de XAdventure buggy Brava! Met deze lichtgewicht… Meer
Topmark Mika Buggy - Black
Met de Topmark MIKA buggy ga je lekker op stap. De buggy wordt compleet geleverd met een bekleding inclusief… Meer
Hamilton One Sport R1 Magicfold Red ™
"Over ons: Wij zijn Hamilton en leveren echte innovatie in de kinderwagenmarkt. De Hamilton kinderwagen… Meer
Cabino buggy compact - zwart
De mooie luxe en comfortabele Compact buggy van Cabino is je alles wat je nodig hebt voor een fijne wandeling.… Meer
Hamilton Buggy One Prime X1 Magic Fold® Black
Maak kennis met de Hamilton One Prime X1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design… Meer
Hauck Lift Up 4 Buggy - Caviar/Stone
De Lift Up 4 is een buggy die gemakkelijk opgevouwen en opgeborgen kan worden. Trek aan de ontgrendelingslus… Meer
Quinny Zapp Flex Buggy - Black on Black
Altijd klaar om te vertrekken met de uiterst wendbare Quinny Zapp Flex. De Quinny Zapp Flex is zeer compact… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Maak kennis met de Hamilton One Sport R1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design…Meer

Maak kennis met de Hamilton One Sport R1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design…Meer

De Multi buggy van Bebies First is een lichtgewicht buggy en heeft een traploos verstelbare zitting.…Meer

Comfortabel de wereld verkennen doe je natuurlijk met de XAdventure buggy Brava! Met deze lichtgewicht…Meer

Met de Topmark MIKA buggy ga je lekker op stap. De buggy wordt compleet geleverd met een bekleding inclusief…Meer

"Over ons: Wij zijn Hamilton en leveren echte innovatie in de kinderwagenmarkt. De Hamilton kinderwagen…Meer

De mooie luxe en comfortabele Compact buggy van Cabino is je alles wat je nodig hebt voor een fijne wandeling.…Meer

Maak kennis met de Hamilton One Prime X1 MagicFold®. Deze kinderwagen beschikt over een strak design…Meer

De Lift Up 4 is een buggy die gemakkelijk opgevouwen en opgeborgen kan worden. Trek aan de ontgrendelingslus…Meer

Altijd klaar om te vertrekken met de uiterst wendbare Quinny Zapp Flex. De Quinny Zapp Flex is zeer compact…Meer

We hebben je verteld over enkele factoren die een rol spelen bij het uitkiezen van de beste buggy. Er zijn echter nog andere zaken waar je op kunt letten. Doordat je op veel factoren kunt letten, lijkt het soms moeilijk om het ideale model te selecteren. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je op weg. We hebben namelijk een top 10 voor je samengesteld. Hierbij hebben we gekozen voor modellen die door veel consumenten gekocht worden. We hebben daarnaast rekening gehouden met de kwaliteit, omdat we begrijpen dat je er lang van wil genieten. Je kunt geen variant uitkiezen door alleen de naam te lezen. Daarom hebben we de verschillende buggy’s ook gerecenseerd. Je kunt dus alle modellen optimaal met elkaar vergelijken. Zo maak je een goed geïnformeerde keus en kies je eenvoudig jouw beste buggy uit.
Ook wil je hen graag met je meenemen wanneer je op stap gaat. Daarom kies je voor een buggy. Een dergelijke wandelwagen is geschikt voor kindertjes tussen de 6 maanden en vier jaar. Vaak gaat dit gepaard met een gewicht van maximaal 15 kilogram. Buggy’s zijn enorm handig. Ze zijn namelijk licht en kunnen compact ingeklapt worden. Ook kun je sommige varianten op de fiets meenemen. Heb je een klein kind dat nog veel slaapt, dan is het handig als je de buggy kunt verstellen in slaapstanden. Het uitkiezen van de beste buggy hangt dus af van verschillende factoren. Denk er bijvoorbeeld aan dat er ook duobuggy’s zijn. Dergelijke modellen zijn geschikt voor 2 kinderen. Wij helpen je door middel van dit artikel om de beste buggy voor jouw behoeften te vinden.

1. Topmark Mika Buggy

Als je naar de automarkt gaat, kun je kiezen voor luxe auto’s zoals Lamborghini’s of Ferrari’s. Deze auto’s zien er prachtig uit, maar zijn over het algemeen niet geschikt voor frequent gebruik. Hetzelfde geldt voor sommige buggy’s. Er zijn namelijk varianten waar je kindje heerlijk achterover leunend in kan slapen. Ook kun je bij dergelijke varianten gemakkelijk de positie van je kind wijzigen. Klinkt een dergelijke luxe buggy voor incidenteel gebruik als de beste buggy voor jou? Dan kun je kiezen voor de Topmark Mika Buggy. Dit model is wellicht de beste buggy voor jou. Hij is namelijk een luxe variant, die geschikt is voor Topmark Mika Buggy incidenteel gebruik. Als je kiest voor dit model dan kan je kindje er achterover leunend in slapen. Ook kun je hem gemakkelijk inklappen. Dankzij het compacte formaat neem je hem tevens gemakkelijk mee.

Kies je voor de Topmark Mika Buggy, dan weet je dat je kindje lekker op stap gaat. Dit model krijg je namelijk compleet met een bekleding. Er is tevens gezorgd voor een 5-puntsveiligheidsgordel, een zon- en windkap en zelfs een boodschappenmand. Als je kindje niet in een bepaalde positie wil zitten of liggen, dan maak je je ook geen zorgen. Dit komt doordat je de rugleuning van de wandelwagen eenvoudig kunt verstellen in 5 posities van de zit- naar slaapstand. Zelfs de beensteun kan versteld worden in 2 standen. Je weet dus van tevoren dat je kindje geniet van de rit. Bij het uitkiezen van een buggy, houd je ook rekening met je eigen comfort. Daarom kun je bij dit model de voorwielen laten zwenken of je kunt ze vastzetten. Tijdens het rijden geeft de vering op alle wielen extra comfort.

Eigenschappen van de Topmark Mika Buggy:

 • Doordat dit model slechts 7 kg weegt, kun je hem ook gebruiken als fietsbuggy.
 • Hij is geschikt voor kinderen van 6 tot 48 maanden, met een maximaal gewicht van 15 kg.
 • Het is mogelijk om de voetensteun van dit model te verstellen zodat je kind er comfortabel in zit.
 • Je kind geniet met volle teugen van de rit, want je kunt de buggy verstellen in 5 verschillende slaapstanden.

2. Maclaren – Buggy Techno XT

We hebben het zojuist gehad over een luxe buggy. Bij dat model kon je van alles verstellen om voor extra comfort voor je kind te zorgen. Er zijn echter ook minder luxe modellen met veel opties. Klinkt een dergelijk model ideaal? Heb je bovendien een zeer jong kind dat je in de buggy wil vervoeren? In de inleiding hebben we aangegeven dat buggy’s over het algemeen geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 maanden. Gelukkig zijn er op elke regel uitzonderingen. Daarom kennen wij de beste buggy voor jou. We verwijzen hier naar de Maclaren - Buggy Techno XT Maclaren – Buggy Techno XT. Dit model is wellicht de beste buggy voor jou. Hij is namelijk ook een luxe variant met veel opties. Daarnaast kun je dit model gebruiken voor kinderen vanaf 0 maanden.

Personen met kinderen weten dat kindertjes niet altijd rustig willen zitten of liggen. Net als volwassenen willen zij namelijk ook van stand verwisselen. Het probleem is echter dat ze dat nog niet zelf kunnen doen. Daarom is een buggy met veel opties handig. In het geval van deze buggy kun je de zitting verstellen in 4 standen. Bovendien heeft dit model een afneembare, in de machine wasbare hoes. Je kunt hem dus ook gemakkelijk reinigen. Nu ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de andere opties van de Maclaren – Buggy Techno XT. Dit model heeft een voetensteun, roterende wieltjes en vering op alle wielen. Je kunt dus rekenen op een comfortabele rit voor je kindje. Ook jij geniet van de rit, want de ergonomische handvaten zijn in hoogte verstelbaar.

Eigenschappen van de Maclaren – Buggy Techno XT:

 • Hij weegt slechts 6,5 kg.
 • Je kunt de rugleuning in 4 standen verstellen.
 • Er is gezorgd voor een uitschuifbare benensteun voor extra zitcomfort.
 • De kap van deze buggy is waterafstotend en beschikt over UV-bescherming.
 • Voor een goede zichtbaarheid in het donker heeft zijn kap een reflectiepaneel.
 • Voor extra veiligheid heeft hij een 5-punts veiligheidsgordel met in hoogte verstelbare schouderbandjes.
 • Voor extra comfort voor zowel de ouder als het kind, krijg je dit model met een boodschappenmandje, een zonnekap en een regen- en windzeil.

3. Hauck Lift Up 4 Buggy – Fungi

Ongeacht hoe vaak je een buggy gebruikt, je hebt bij thuiskomst een plek nodig om de buggy op te bergen. Daarom kiezen sommigen ervoor om een buggy te kopen die eenvoudig opgevouwen en opgeborgen kan worden. Klinkt een dergelijk model als de beste buggy voor jou? Dan kies je voor de Hauck Lift Up 4 Buggy – Fungi. Wij vinden dat dit model de beste buggy voor jou is. Hij kan namelijk eenvoudig gemakkelijk en opgevouwen worden. Het enige wat je hoeft te doen om hem compact op te vouwen, is trekken aan de ontgrendelingslus. Deze handeling kun je met slechts 1 hand doen. Hierdoor houd je je andere Hauck Lift Up 4 Buggy - Fungi hand vrij voor je kindje. Vervolgens fungeert de lus als praktisch handvat om de buggy te dragen. Hierdoor is deze wandelwagen perfect voor uitstapjes met de bus of trein of wanneer je een trap moet beklimmen.

Het besturen van de Hauck Lift Up 4 Buggy – Fungi is super eenvoudig. Dit model is namelijk licht en beschikt over zwenkwielen. Is je kind tijdens de rit in slaap gevallen? Dan wordt hij/zij niet zomaar wakker. De wielen en vering zorgen er namelijk voor dat schokken worden opgevangen op ruwere ondergronden. Bij het ontwerpen van dit model heeft de fabrikant niet alleen rekening gehouden met je kindje. Daarom is er gezorgd voor voorwielen die zwenkwielen zijn. Deze kunnen bovendien 360 graden draaien en kunnen vergrendeld worden. Je kunt de wandelwagen dus gemakkelijk besturen. Sta je stil, dan beweegt de buggy niet zomaar. Zijn parkeerrem is namelijk betrouwbaar en voorkomt dat de buggy zomaar beweegt. Het maakt ook niet uit of mama of papa de buggy bestuurt. Hij heeft namelijk een zachte handgreep die je kunt instellen op de lengte van mama of papa.

Eigenschappen van de Hauck Lift Up 4 Buggy – Fungi:

 • Dankzij de royale afmetingen biedt hij genoeg bewegingsvrijheid.
 • Deze buggy is te combineren met een zacht draagbedje of een autostoel.
 • Anders dan bij andere buggy’s is dit model ook geschikt voor pasgeborenen.
 • Hoewel je hem vanaf de geboorte kunt gebruiken, is hij ook geschikt voor kinderen tot 22 kg.
 • Zijn éénhandig opvouwmechanisme zorgt ervoor dat je hem eenvoudig kunt ontgrendelen en opvouwen.
 • Bij dit model is er gezorgd voor posities van zittend tot liggend en een verstelbare rugsteun en voetensteun.
 • Je kunt de handgreep van deze sportieve buggy instellen op de lengte van de ouder om er comfortabel mee te lopen.
 • Het is mogelijk om de grote overkapping uit te schuiven en naar voren te trekken om je kindje beter te beschermen tegen zon, wind en regen.

4. City Buggy Xadventure Domino

De meeste buggy’s kun je vrijwel overal naartoe meenemen. Denk er maar aan dat je een wandeling maakt door een park. Je kunt je kindje dan gezellig meenemen in de buggy. Ook als je bijvoorbeeld naar de winkel gaat of iemand gaat bezoeken, neem je je kindje in de buggy mee. Er zijn echter buggy’s die speciaal zijn ontworpen voor wandelen in de stad. Vaak kun je dergelijke modellen ook gewoon naar andere plekken brengen. Is een dergelijke variant de beste buggy voor jou? Dan raden wij de City Buggy Xadventure Domino aan. City Buggy Xadventure domino Dit model is wellicht de beste buggy voor jou. Je kunt hem namelijk gebruiken om je kindje comfortabel mee op pad te nemen. Bovendien is dit model een lichte stadsbuggy. Hij is dus ideaal voor wandelingen in de stad.

In de City Buggy Xadventure Domino zit je kindje comfortabel. Je kunt de wandelwagen namelijk instellen op verschillende standen. Hij is daarnaast relatief licht, want hij weegt slechts 6,3 kilogram. Hierdoor is hij eenvoudig mee te nemen op de fiets. Als je kindje geen zin meer heeft om te zitten, kun je het zitje van deze wandelwagen eenvoudig verstellen. Hierbij verstel je hem van de zit- tot ligstand. Is het weer plotseling veranderd? Dat is gelukkig geen probleem. Je kunt namelijk met de verlengbare zonnekap je kind beschermen tegen wind en zon. Ook de fabrikant van dit model heeft rekening gehouden met de comfort van jou als ouder. Daarom is er aan de voorkant van het wagentje gezorgd voor 2 zwenkwieltjes. Deze bieden optimaal stuurcomfort.

Eigenschappen van de City Buggy Xadventure domino:

 • Hij kan een maximaal gewicht aan van 15 kilogram en beschikt over een 5-puntsgordel.
 • Dit model, dat voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN-1888, is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.
 • Met het handige uitschuifbare handvat kun je hem omtoveren tot een trolley, om hem eenvoudig overal mee naartoe te nemen.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je er een handige transporttas bij, waar je de buggy mee op kunt vouwen tot een handig en compact pakketje.
 • Bij deze wandelwagen met een ergonomische zitting, een verlengbare zonnekap en zwenkwielen is er gezorgd voor een verstelbare voetensteun.

5. Cabino – Buggy Compact

Veel artsen adviseren om je baby, dreumes of peuter regelmatig mee te nemen om te wandelen. Dit kun je vooral in de vroege morgen doen wanneer de zon nog niet fel is. Er zijn verschillende manieren om met je kindje te wandelen. Zo kun je hem/haar op de arm meenemen, in een kinderwagen of desgewenst in een buggy. Als je kiest voor een kinderwagen of buggy, dan is het belangrijk om voor een comfortabel model te kiezen. Zo geniet je kindje optimaal van de wandeling. Is daarom de beste buggy voor jou een luxe en comfortabele variant? Dan kun je kiezen voor de Cabino - Buggy Compact Cabino – Buggy Compact. Dit model is wellicht de beste buggy voor jou. Hij is namelijk mooi, lux en comfortabel. Hierdoor heb je alles bij de hand wat nodig is voor een fijne wandeling voor jou en je kindje.

Het maakt niet uit waar je naartoe moet gaan, want je kunt je kindje gemakkelijk met je meenemen. Dit komt doordat de Cabino – Buggy Compact zowel perfect is voor boodschappen als een dagje uit. Het prettige is tevens dat hij al gebruikt kan worden vanaf je kindje 6 maandjes oud is. De naam van deze buggy is niet zomaar “Compact”. Hij is namelijk een compact en lichtgewicht model. Hierdoor kun je hem overal mee naartoe nemen. Als je kijkt naar zijn duwer, dan zie je dat deze slechts 98 cm hoog is. Hierdoor krijg je alvast een beeld van hoe compact hij is. Bij het ontwerpen van dit model is er met van alles rekening gehouden. Daarom krijg je hem met een zonnekap, regenhoes, voetenzak en boodschappenmand. Je kiest dus voor een mooi afgewerkte en complete buggy tegen een aantrekkelijke prijs.

Eigenschappen van de Cabino – Buggy Compact:

 • Het is mogelijk om de bumper van deze wandelwagen af te nemen.
 • Doordat de zitting comfortabel is, geniet je kindje met volle teugen van de wandeling.
 • Als je hem koopt, dan krijg je er een voetenzak, boodschappenmand, zonnekap en regenhoes bij.
 • Deze buggy met een stalen frame beschikt over een rugleuning die je in 3 standen kunt verstellen.
 • Hij is zeer compact en heeft een licht gewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Ook interessant: