Wil je de beste Chromebook van 2019 aanschaffen? Vind hem hier!

Beste chromebook

De meesten van ons kunnen zich geen leven meer indenken zonder een laptop of desktop. Op een computer kun je namelijk notities maken, rapporten en verslagen maken, naar films kijken, naar muziek luisteren, enzovoorts. Wil je een nieuwe laptop aanschaffen? Dan is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er verschillende soorten zijn. Een belangrijk verschil is het besturingssysteem. Er zijn bijvoorbeeld Windows laptops, maar ook Apple laptops die draaien op het iOS besturingssysteem. Wist je dat er ook een derde variant is? Hier verwijzen we naar Chromebooks die draaien op het besturingssysteem Chrome OS. Windows programma’s werken dus niet op deze apparaten. Echter, het voordeel van deze laptops is dat je niet meer hoeft te wachten. Je hoeft slechts in te loggen met je Google-account en kunt verder direct aan de slag. Op zoek naar de beste chromebook? Lees dit artikel en vind jouw beste chromebook vandaag!

Beste chromebook van 2019

Hoewel een chromebook werkt met een ander besturingssysteem dan Windows en Apple laptops, kun je er dezelfde dingen mee doen. Zo kun je ook gerust bestanden opslaan in de cloud. Daarnaast zijn er duizenden Google apps die je op de laptop kunt downloaden. Zo voer je gerust al je dagelijkse taken uit. Denk er maar aan dat je naar hartenlust kunt internetten en e-mailen. Ook kun je de laptop gebruiken om te studeren, verslagen te maken en voor entertainmentdoeleinden. Je kunt chromebooks van elkaar onderscheiden aan de hand van onder andere hun schermdiameter, de opslagcapaciteit en de beeldkwaliteit. Om je te assisteren hebben we een top 5 samengesteld. Deze chromebooks presteren goed en brengen diverse voordelen met zich mee. Aan de hand van deze lijst kun je dus jouw beste chromebook selecteren. Lees de recensies snel, vergelijk de verschillende modellen en kies jouw beste chromebook uit!

1. Asus Chromebook C523NA-EJ0052 – 15.6 Inch

Sommige personen gebruiken hun laptop om zware programma’s te draaien. Denk bijvoorbeeld aan video editing software, grafische programma’s, enzovoorts. Dergelijke personen hebben een laptop nodig met een zeer krachtige processor en extreem goede videokaart. Echter, er zijn ook personen die een laptop alleen gebruiken voor basis handelingen. Denk maar aan internetten, notities maken en diverse apps gebruiken. Behoor jij tot de tweede groep en is daarom jouw beste chromebook een variant voor basis gebruik? Dan kun je kiezen voor de Asus Chromebook C523NA-EJ0052 – 15.6 Inch. Asus Chromebook C523NA-EJ0052 - 15.6 InchDit model is wellicht de beste chromebook voor jou. Hij is namelijk perfect voor basis gebruik. Zo kun je hem gebruiken om notities te maken, te e-mailen, internetten en diverse apps te gebruiken.

Zelfs voor multimedia doeleinden is deze laptop perfect. Hij heeft namelijk een Full HD IPS scherm. Je geniet dus keer op keer van een heldere kleurweergave en een scherp beeld. Hierdoor is de laptop perfect om films en series te bekijken. Denk je maar in welke mogelijkheden je allemaal hebt als je ook Netflix installeert op de chromebook. Het maakt niet uit waar je deze laptop mee naartoe neemt, want hij mag overal gezien worden. De Asus Chromebook C523NA-EJ0052 – 15.6 Inch heeft namelijk een moderne uitstraling. Zijn design is uniek vanwege onder andere de extra dunne schermranden. Of je de laptop nou gebruikt om te werken of om films te kijken, je ziet alles duidelijk. Hij heeft namelijk een 15,6 inch beeldscherm, dus je hebt veel werkruimte.

Eigenschappen van de Asus Chromebook C523NA-EJ0052 – 15.6 Inch:

 • Dit model heeft een QWERTY toetsenbord.
 • Door de dunne schermranden heeft hij een strak design.
 • Vanwege de aluminium behuizing heeft hij een licht gewicht.
 • Bestanden raak je niet meer kwijt, want je kunt werken in de cloud.
 • Houd er rekening mee dat deze laptop niet beschikt over touchscreen.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je een jaar lang Google One met 100 GB cloud opslag.
 • Apps zoals Netflix, Candy Crush en nog veel meer kunnen gebruikt worden op deze computer.
 • Er is gezorgd voor een IPS beeldscherm, dus je geniet van de grote kijkhoek en heldere kleurweergave.
 • Snelheid is gegarandeerd, want de laptop start in slechts enkele seconden op en blijft bovendien altijd snel.
 • Als je houdt van gemak, dan is dit apparaat ideaal, want beveiliging is ingebouwd en updates vinden automatisch plaats.
 • Indien je graag met Microsoft Office programma’s werkt, kun je Office 365 kopen en de Microsoft Office app via de Google Play Store installeren.
 • Personen die veel onderweg zijn doen er goed aan om dit apparaat te kopen, want je kunt er de hele dag door op werken dankzij de lange batterijduur.
 • Deze chromebook is minder geschikt voor personen die veel opslagruimte nodig hebben op de schijf en personen die zware taken uitvoeren zoals videobewerking en games buiten de Play Store.

2. Acer Aspire C720p – Touchscreen | 4GB – Refurbished

Gemak dient de mens. Daarom kiezen we er steeds vaker voor om apparaten aan te schaffen die eenvoudig zijn te gebruiken. Sommige apparaten brengen zelfs extra voordelen met zich mee. Denk maar aan laptops die ervoor zorgen dat je eenvoudig kunt werken, maar ook kunt ontspannen. Is jouw beste chromebook daarom een variant die je snelle en eenvoudige toegang biedt tot alles wat je nodig hebt? Dan raden wij de Acer Aspire C720p – Touchscreen | 4GB – Refurbished aan. Dit model is wellicht de beste chromebook voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot alles Acer Aspire C720p - Touchscreen 4GB - Refurbishedwat je nodig hebt. Daarnaast kun je er ook een scala aan Google apps op gebruiken. Het is zelfs mogelijk om diensten te installeren voor het bekijken en beheren van je foto’s en sociale netwerken.

Nadat je de Acer Aspire C720p – Touchscreen | 4GB – Refurbished hebt gekocht, gebruik je hem meteen. Hij gaat namelijk snel aan. Vervolgens hoef je geen tijd te verliezen om software te installeren. Nadat je hem hebt uitgepakt, ga je er dus meteen mee aan de slag. Hoewel je niet allerlei programma’s hoeft te installeren, heb je die mogelijkheid wel. Er zijn namelijk duizenden apps beschikbaar in de Chrome Web Store. Deze applicaties kun je gebruiken om je chromebook te personaliseren. Gelukkig is er gezorgd voor gratis en automatische updates. Hierdoor wordt de kwaliteit van het apparaat gewaarborgd. Hij blijft bovendien altijd up-to-date. Je neemt dit apparaat bovendien overal mee naartoe. Hij is namelijk opmerkelijk dun en licht, dus je neemt hem gemakkelijk met je mee.

Eigenschappen van de Acer Aspire C720p – Touchscreen | 4GB – Refurbished:

 • Hij heeft een qwertytoetsenbord zoals gebruikt wordt in Nederland.
 • Dit apparaat bied je snel op meer plaatsen toegang tot je digitale bezit.
 • Opslag in de cloud is mogelijk waardoor je apps, documenten, foto’s en meer beveiligd zijn opgeslagen in de cloud.
 • Houd er rekening mee dat Windows programma’s zoals Microsoft Office niet geïnstalleerd kunnen worden op deze laptop.
 • Deze chromebook is zodanig ontworpen dat virussen en malware geen schijn van kans maken en je hoeft niet eens antivirusprogramma’s te installeren.
 • Dankzij de automatische updates blijven al je apps up-to-date en geniet je van het nieuwste besturingssysteem zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.
 • Zonder setup kun je direct aan de slag, dus je bent geen tijd kwijt aan het installeren van software en kunt na het uitpakken van de laptop meteen aan de slag gaan.
 • Bestanden van Microsoft Office, Photoshop, Illustrator en meer dan 30 andere bestandstypen kun je rechtstreeks weergeven in Google Drive en je kunt ook gebruik maken van Google Docs.

3. HP Chromebook 14-db0410nd – 14 Inch

Van vrijwel elk apparaat zijn er basismodellen en geavanceerde varianten. Afhankelijk van jouw behoeften, beslis je dus of je liever kiest voor een basis variant of juist een geavanceerd model. Dit geldt ook voor het uitkiezen van een nieuwe chromebook. Heb je besloten dat jouw beste chromebook een basis variant is? Dan is de HP Chromebook 14-db0410nd – 14 Inch wellicht de ideale laptop voor jou. Dit apparaat is wat kleiner dan de varianten die we hiervoor hebben gerecenseerd. Hij heeft namelijk een schermdiagonaal van 14 inch. Echter, hij mag niet onderschat worden. HP Chromebook 14-db0410nd - 14 InchHij heeft namelijk een snelle werking, beschikt over een scherp beeld en is perfect voor basis gebruik. Daarnaast is dit model wellicht de beste chromebook voor jou, omdat hij tegen een stootje kan.

Als er gesproken wordt over basis gebruik, dan denk je misschien aan het maken van notities en verzenden van e-mails. Echter, basis gebruik kan nog veel meer omvatten. Dat bewijst de HP Chromebook 14-db0410nd – 14 Inch. Hij laat je namelijk zien dat je naar hartenlust kunt internetten, e-mailen, apps kunt gebruiken en notities kunt maken. Hierdoor is hij perfect voor gebruik op bijvoorbeeld een kantoor. Je kunt er ook gerust films en series op bekijken en hem zo als entertainment computer gebruiken. Dankzij het Full HD IPS scherm geniet je keer op keer van een heldere kleurweergave en een scherp beeld. Bekijk dus al je favoriete films op deze laptop. Doordat hij bovendien een stevige kunststof behuizing heeft, kan dit model ook nog eens tegen een stootje. Je kunt er dus lang van genieten.

Eigenschappen van de HP Chromebook 14-db0410nd – 14 Inch:

 • Houd er rekening mee dat dit model geen touchscreen heeft.
 • Doordat je in de cloud werkt, hoef je nooit meer bestanden kwijt te raken.
 • Dankzij de lange batterijduur maakt het niet uit dat je veel onderweg bent.
 • Dit apparaat met een QWERTY toetsenbord is snel genoeg voor basis gebruik.
 • Indien je veel opslagruimte nodig hebt op de schijf, is dit model niet ideaal voor jou.
 • Zijn stevige kunststof behuizing zorgt ervoor dat dit apparaat tegen een stootje kan.
 • Apps zoals Candy Crush, Netflix en nog veel meer draaien soepel op deze computer.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je een jaar lang Google One met 100 GB cloud opslag.
 • Snelheidsfanaten zijn dol op dit apparaat, omdat hij snel blijft en in enkele seconden opstart.
 • Gemak is gegarandeerd want beveiliging is ingebouwd en de updates vinden automatisch plaats.
 • Je kunt er geen zware taken mee uitvoeren zoals videobewerking en games buiten de Play Store.
 • Voor entertainmentdoeleinden is hij perfect, want hij heeft een grote kijkhoek en heldere kleurweergave door het IPS beeldscherm.
 • Personen die graag met Microsoft Office programma’s werken, kunnen Office 365 kopen en vervolgens de Microsoft Office app via de Google Play Store installeren.

4. Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH – 14.0 Inch

Werk je regelmatig in lichte omgevingen? Dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat er soms reflecties zijn in het scherm. Dit is niet prettig, omdat je dan minder goed ziet wat er op je scherm gebeurt. Echter, je wil optimaal werken en kan niet altijd zomaar naar een andere omgeving gaan. Daarom is de beste chromebook voor zo’n situatie een variant met een matte afwerking. Kennen wij een dergelijke variant? Ja! Je kunt namelijk kiezen voor de Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH – 14.0 Inch. Wij vinden dat dit model de beste chromebook voor jou is. Hij is namelijk voorzien van een matte schermafwerking. Hierdoor Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH - 14.0 Inchworden reflecties in het scherm voorkomen. Je kunt dus met plezier werken in lichte omgevingen. Ook in donkere omgevingen presteert dit apparaat goed, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Wil je weten waar je dit apparaat voor kunt gebruiken? De Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH – 14.0 Inch is ideaal voor basis handelingen. Zo kun je er gemakkelijk diverse apps op installeren en gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om notities te maken op de computer. Je gebruikt hem tevens om te e-mailen en te internetten. Genoeg gewerkt? Dan is het tijd om een beetje te ontspannen. Ook deze mogelijkheid heb je als je deze laptop in huis hebt. Hij heeft namelijk een Full HD beeldscherm en biedt dus een goede beeldkwaliteit. Daarom kun je optimaal genieten van je favoriete films en series. Is het tijd geworden om uit huis of van kantoor te gaan? Geen nood! Je kunt de laptop namelijk gemakkelijk met je meenemen. Dit komt doordat hij een licht gewicht en compact formaat heeft.

Eigenschappen van de Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH – 14.0 Inch:

 • Doordat je in de cloud kunt werken, raak je nooit meer bestanden kwijt.
 • Houd er rekening mee dat deze chromebook geen touchscreen beeldscherm heeft.
 • Bij aankoop van dit model, krijg je een jaar lang Google One met 100 GB cloud opslag.
 • Een hoge snelheid is gegarandeerd, omdat hij snel opstart en een snelle werking heeft.
 • Als je veel opslagruimte nodig hebt op de schijf, dan kun je liever een andere laptop uitkiezen.
 • Het Full HD beeldscherm biedt een goede beeldkwaliteit voor het bekijken van diverse films en series.
 • Je kunt er geen zware handelingen mee verrichten zoals videobewerking en games buiten de Play Store.
 • Dankzij de lange batterijduur kun je er de hele dag op werken zonder hem tussendoor te hoeven opladen.
 • Apps zoals Candy Crush, Netflix en nog veel meer kun je probleemloos installeren en gebruiken op deze computer.
 • Dit apparaat met een QWERTY toetsenbord heeft een licht gewicht en compact formaat, dus je neemt hem overal mee naartoe.
 • Geniet van een hoge mate van gebruiksgemak, want beveiliging is bij dit apparaat ingebouwd en de updates vinden automatisch plaats.
 • Werk je graag met Microsoft Office programma’s, dan kun je Office 365 kopen en vervolgens de Microsoft Office app via de Google Play Store installeren.

3. Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 – 14 Inch

In dit artikel hebben we je over verschillende soorten chromebooks verteld. Het ene model is bijvoorbeeld ideaal voor basis handelingen, terwijl het andere model tegen een stootje kan. Over het algemeen, kun je op elk van deze laptops films en series bekijken. Ben je echter op zoek naar een entertainment pc? Dan is het handig om te kiezen voor een chromebook die speciaal voor films en series is ontworpen. Klinkt een dergelijk model als de beste chromebook voor jou? Dan raden wij de Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 – 14 Inch aan. Dit model is wellicht de beste chromebook voor jou. Hij is immers speciaal ontworpen voor het bekijken van films en series. Om je zo Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 - 14 Inchcomfortabel mogelijk te laten genieten van je entertainment, heeft deze chromebook een omklapbaar touchscreen. Er is tevens gezorgd voor super dunne schermranden en een scherp beeld.

Zoals je ziet, is de Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 – 14 Inch perfect om series en films te bekijken. Hij heeft immers ook een scherp Full HD beeld met een heldere kleurweergave. Hoewel ontspanning nodig is, hebben we allemaal ook bepaalde verplichtingen. Vaak kunnen we dergelijke taken op de computer uitvoeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je moet studeren uit een digitaal boek. Je kunt ook verslagen en rapporten opstellen voor het werk op de computer. Ook deze handelingen zijn mogelijk als je deze chromebook in huis hebt. Hij heeft namelijk een snelle en stille Intel Core M processor. Je kunt dus eenvoudig en snel meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren. Tot slot heeft het apparaat een mooi ontwerp. Dit heeft hij mede te danken aan de volledig metalen behuizing. Je neemt hem dus graag met je mee wanneer je uit huis gaat.

Eigenschappen van de Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 – 14 Inch:

 • Er is gezorgd voor een Intel Core M processor, die snel en erg stil is.
 • Het apparaat start in slechts enkele seconden op en blijft vervolgens snel werken.
 • Aangezien hij een omklapbare touchscreen heeft, kun je hem ook als tablet gebruiken.
 • Dankzij de metalen behuizing en extra dunne schermranden heeft dit apparaat een mooi design.
 • Houd er rekening mee dat zijn scherm glanzend is en je dus wellicht last kunt krijgen van reflecties.
 • Personen die veel onderweg zijn hebben niets te vrezen, want de laptop heeft een lange batterijduur.
 • Geniet van gemak als je dit apparaat gebruikt, want de beveiliging is ingebouwd en de updates zijn automatisch.
 • Deze computer is perfect voor personen die graag in de cloud werken, want ze raken nooit meer bestanden kwijt.
 • Als je deze chromebook met een qwertytoetsenbord koopt, dan krijg je een jaar lang Google One met 100 GB cloud opslag.
 • Apps zoals Netflix en Candy Crush kun je soepen draaien op deze chromebook, dus het ontbreekt je niet aan entertainment.
 • Microsoft Office programma’s kun je gebruiken op deze laptop, maar je moet dan wel Office 365 kopen en de Microsoft Office app via de Google Play Store installeren.
 • Hij wordt niet aanbevolen als je zware taken erop wil uitvoeren zoals videobewerking en games buiten de Play Store en hij is ook niet handig als je veel interne opslagruimte nodig hebt.

Ook interessant: