Vind hier de beste dubbel DIN radio van 2020 voor je auto!

Tijdens een autorit is het prettig om naar muziek te luisteren. Dit is vooral prettig wanneer je alleen vele uren onderweg bent en niemand hebt om tegen te praten. Daarom hebben auto’s een ingebouwde radio. Echter, de standaard radio voldoet niet altijd aan onze wensen. Wil jij het liefst een dubbel DIN radio in de auto hebben? Met een 2 DIN radio wordt de geluidskwaliteit nog beter. Je maakt hierdoor een lange autorit extra aangenaam. Hoe kies je de beste dubbel DIN radio uit? Je kunt nagaan welke eigenschappen je belangrijk vindt. Zo hebben sommige varianten een scherm waar je GPS of video’s op kunt afspelen. Het is daarnaast handig om naar de functies, het design en de prijs te kijken. Wij helpen je om de beste dubbel DIN radio te vinden.

Beste dubbel DIN radio van 2020

Als je zoekt naar de beste dubbel DIN radio, dan ben je hier op het juiste adres. We hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld. De radio’s die tot deze top 5 behoren, beschrijven we in dit artikel. We willen immers dat je een goed geïnformeerde keus maakt. Je kunt dus de recensies over de verschillende modellen lezen. Vervolgens vergelijk je de verschillende varianten met elkaar. Zo concludeer je welk model het beste aansluit bij jouw behoeften. Lees het artikel dus snel en vind gemakkelijk jouw beste dubbel DIN radio!

1. Pioneer MVH-A210BT

Het volgende is velen van ons al eens overkomen. Je zit in de auto, schakelt van station naar station, maar er is niets wat je bevalt. Dit is vervelend, omdat je dan niet lekker kan meezingen. Gelukkig hebben de meesten van ons wel muziek die we mooi vinden op onze smartphone. Is daarom jouw beste dubbel DIN radio een variant die ook muziek van andere bronnen afspeelt? Dan kun je kiezen voor de Pioneer MVH-A210BT. Dit model is wellicht de beste dubbel DIN radio voor jou. Hij kan immers Pioneer MVH-A210BTmedia van je USB-opslag en ook je iPhone afspelen. Eigenlijk komt het erop neer dat deze radio audio en video van vrijwel elke bron kan afspelen. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen tijdens een lange rit in de auto.

Als je de Pioneer MVH-A210BT gebruikt, dan kun je bovendien veilig je telefoon gebruiken tijdens het rijden. Hij heeft namelijk ook een Bluetooth hands-free mogelijkheid. Hierdoor gebruik je je telefoon veilig tijdens het rijden. Ook draadloos streamen via Bluetooth is mogelijk vanaf compatibele telefoons. Mocht je stilstaan en video’s willen bekijken, dan kan dat ook. Er is bij deze radio immers gezorgd voor een weerstand biedend ClearType scherm. Dit scherm is ontworpen om prachtige scherpe en gedetailleerde beelden te produceren. Het scherm is zelfs geoptimaliseerd voor een verbeterde zichtbaarheid. Heb je een iPod of iPhone? Daar is de radio compatibel mee. Dankzij Direct Control voor iPhones en iPods kun je deze apparaten rechtstreeks vanuit het dashboard van je auto beheren. Vervolgens geniet je van geweldig geluid.

Eigenschappen van de Pioneer MVH-A210BT:

 • Hij is compatibel met Android Connect.
 • Directe bediening via je iPhone en iPod is mogelijk.
 • Handsfree bellen is mogelijk als je deze radio in je auto hebt.
 • Dankzij de 13-bands grafische equalizer kun je jouw audio-invoer aanpassen voor optimaal muziekplezier.
 • Je hebt de mogelijkheid om een achteruitrijcamera toe te voegen, want hij beschikt over een camera-ingang.
 • Elk apparaat kun je via een USB-interfacekabel aansluiten om hem op te laden of om van helder en kraakvrij geluid te genieten.
 • Het display en de toetsverlichting kun je instellen op de binnenverlichting van je voertuig met een onbeperkt aantal kleurencombinaties.

2. Mekede Navigatie autoradio RNS 510

Heb je een VW, Seat of Skoda auto en zoek je naar de beste dubbel DIN radio voor deze auto? Dan kun je kiezen voor een variant van de fabrikant Mekede. Deze fabriek heeft zich speciaal gericht op radio’s voor diverse modellen van Volkswagen. Echter, je kunt de radio’s ook installeren in Seat en Skoda auto’s. Een aantrekkelijke radio van dit merk is de Mekede Navigatie autoradio RNS 510. Wellicht is dit model de beste dubbel DIN radio voor jou. Hij kan namelijk gebruikt worden in verschillende auto’s. Hierbij denk je onder andere aan de VW Golf 5 (2003-2009), Mekede Navigatie autoradio RNS 510de VW Passat CC (2008-2012), de Seat Altea (2004-2011), de Seat Toledo (2007), de Skoda Rapid (2012-2014) en de Skoda Yeti (2009-2013). Er zijn ook andere compatibele auto’s van deze merken.

Het is een goed idee om de Mekede Navigatie autoradio RNS 510 te kopen. Deze radio heeft immers een navigatiesysteem van topkwaliteit. Daarnaast is hij pasklaar en sluit hij naadloos aan. Dit heeft de radio mede te danken aan de meegeleverde toebehoren. Je krijgt er zelfs Europa 3D navigatiesoftware bij. Hierdoor kun je je eenvoudig door heel Europa laten rijden. Zelfs door Turkije word je veilig geleid dankzij de navigatiesoftware met TTS (tekst-naar-spraak). Als je muziek wil beluisteren via de radio, dan hoef je niet speciaal een station te selecteren. Je kunt immers ook externe opslagmedia koppelen aan de radio. Denk maar aan SD-kaarten en USB-sticks. Je geniet dus keer op keer van prettige autoritten.

Eigenschappen van de Mekede Navigatie autoradio RNS 510:

 • Hij kan in verschillende talen ingesteld worden.
 • Er is gezorgd voor een zeer snelle CPU van 600 mHz en Windows CE 6.0.
 • Desgewenst stel je zelf de knoppenverlichting in om rood of groen licht te zien.
 • Versterkers en een subwoofer kunnen worden aangesloten aan de extra uitgangen.
 • Bij het instappen verbindt de Bluetooth carkit met ingebouwde en externe microfoon automatisch.
 • Muziekbestanden kunnen via de Bluetoothverbinding van je telefoon afgespeeld worden op de radio.
 • Doordat hij uitgangen heeft voor audio en video, kun je desgewenst extra schermen in de hoofdsteunen bevestigen.
 • De radio is voorzien van een handige audio/video-ingang zodat je bijvoorbeeld een achteruitrijcamera kunt installeren.
 • Dit apparaat werkt volledig met originele stuurwielbediening en boordcomputerovername door middel van de meegeleverde CANBUS aansluiting.
 • Gebruiksgemak is gegarandeerd dankzij het 7 inch LCD breedbeeld beeldscherm (16:9) met snelle capacitieve touchscreen en het zeer overzichtelijk menu.

3. GadgetTech HD Dubbel din autoradio 7″

Je hebt gezien dat sommige radio’s speciaal zijn ontworpen voor bepaalde automerken en -modellen. Dit is niet voor iedereen ideaal. Er zijn namelijk ook minder bekende automerken, waarvoor er geen speciale radio’s zijn vervaardigd. Gelukkig is dat geen probleem. Je kunt namelijk ook kiezen voor een universele radio. Is daarom jouw beste dubbel DIN radio een universele variant? Dan raden wij de GadgetTech HD Dubbel din autoradio 7″ aan. Dit model is wellicht de beste dubbel DIN radio voor jouw auto. Hij is namelijk een universeel model. GadgetTech HD Dubbel din autoradio 7"Dit betekent dat je hem in elke auto kunt installeren. Wist je bovendien dat hij een plug and play variant is? Dat betekent dat je hem slechts hoeft te koppelen in de auto en je hem daarna meteen kunt gebruiken.

Kiezen voor de GadgetTech HD Dubbel din autoradio 7″ betekent kiezen voor veel mogelijkheden. Zo beschikt dit apparaat over Bluetooth. Je kunt deze functie gebruiken om muziek vanaf bijvoorbeeld je smartphone naar de radio te streamen. Ook heb je dankzij Bluetooth de mogelijkheid om handsfree te bellen. Daarnaast heeft de radio een USB-functie. Hierdoor kun je muziek beluisteren via deze aansluiting, maar het is ook mogelijk om video’s te bekijken. Deze video’s komen tevoorschijn op het 7 inch beeldscherm. Voor extra afspeelmogelijkheden heeft de radio ook de standaard radio-optie, een SD-slot en een AUX-ingang. Aangezien veiligheid van immens belang is, is er bij de radio zelfs gezorgd voor een ingebouwde microfoon en een achteruitrijcamera. Als je de radio koopt, dan krijg je er een afstandsbediening bij. Hij wordt tevens geleverd met de nodige bekabeling en een handige handleiding.

Eigenschappen van de GadgetTech HD Dubbel din autoradio 7″:

 • Het gaat hier om een universele autoradio.
 • Audioformaten die worden ondersteund zijn MP3, WMA, WAV, MKV, FLAC, APE en OGG.
 • Aangezien inbouwframes kunnen verschillen per auto, wordt dit model zonder inbouwframe geleverd.
 • Bij aankoop van deze plug & play radio krijg je er een afstandsbediening, bekabeling en een handleiding bij.
 • Videoformaten die de radio ondersteunt zijn RM, RRMVB, DVD, VCD, MP1, MP2, DIVA!, XVID, MP4, H263, H264, FLV, 3GP, SWF, AVI, MJPEG en ASF.

4. Cartronix Rns 510 passend voor Volkswagen Autoradio

In je zoektocht naar de beste dubbel DIN radio let je op verschillende zaken. Eén van de belangrijkste zaken is het merk auto waar de radio voor is gemaakt. Er zijn namelijk ook wel universele modellen, maar vaak zijn de radio’s voor specifieke auto’s ontworpen. Dat heb je gezien bij de tweede radio die we hebben gerecenseerd. Vond je dat model geschikt, maar kwam jouw automodel niet voor in het lijstje? Dan is de Cartronix Rns 510 passend voor Volkswagen Autoradio wellicht de beste dubbel DIN radio voor jou. Net als de tweede autoradio in Cartronix Rns 510 passend voor Volkswagen Autoradiodeze lijst, is ook dit model geschikt voor Volkswagen, Skoda en Seat auto’s. Als jouw automodel niet behoorde tot het lijstje van de tweede autoradio, dan is dit model wellicht compatibel met jouw auto.

Gebruikers zijn zeer tevreden over de werking van de Cartronix Rns 510 passend voor Volkswagen Autoradio. Er is namelijk bij deze radio gezorgd voor een zeer handig navigatiesysteem. Dit systeem is uitgerust met originele IGO kaarten van Europa. Je komt dus steeds weer gemakkelijk op de plaats van bestemming aan. Bij deze radio is er gezorgd voor allerlei handige opties. Behalve navigatie beschikt hij immers ook over een handige radio-functie. Daarnaast is er gezorgd voor Bluetooth. Hiermee kun je bellen en muziek afspelen. De radio beschikt tevens over een USB-, SD-, AUX- en DVD-functie. Je hebt dus een waar multimediasysteem in je auto. Ondanks het systeem uitgebreid is, kun je hem toch eenvoudig bedienen. Bij de fabrikant van deze radio staat gebruiksvriendelijkheid namelijk op de eerste plaats.

Eigenschappen van de Cartronix Rns 510 passend voor Volkswagen Autoradio:

 • Hij is gebruiksvriendelijk en heeft een prettig overzicht.
 • Deze radio past naadloos in de auto, omdat hij auto-specifiek is.
 • Er is gewerkt met het Windows systeem waardoor je je applicaties en navigatie gemakkelijk kunt bedienen.
 • Het gaat hier om een alles in één multimediasysteem, want hij beschikt over alles van navigatie tot het afspelen van muziek.
 • Met je telefoon in de hand achter het stuur zitten hoeft niet meer, want de radio beschikt over een handige handsfree optie.

5. BrandWay Dubbel Din Autoradio met Achteruitrijcamera

Sommige autoradio’s zijn veel meer dan alleen multimediasystemen. Zo komen bepaalde varianten compleet met een achteruitrijcamera. Hierdoor kun je veilig naar achteren rijden zonder je zorgen te maken dat je een paaltje of een dier aanrijdt. Is daarom de beste dubbel DIN radio voor jouw auto een variant met een achteruitrijcamera? Dan kies je voor de BrandWay Dubbel Din Autoradio met Achteruitrijcamera. Dit model is wellicht de beste dubbel DIN radio voor jou. Hij komt namelijk compleet met een achteruitrijcamera. Hierdoor rijd je veilig en zorgeloos achteruit. De beelden van de camera worden bovendien BrandWay Dubbel Din Autoradio met Achteruitrijcameraeenvoudig op het 7 inch scherm van de radio weergegeven. Je hoeft je hoofd dus niet eens om te keren wanneer je achteruit rijdt. Dankzij het parkeersysteem gaat de camera automatisch aan wanneer je achteruit rijdt.

Aangezien het hier gaat om een autoradio, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de audio-eigenschappen. Ook daar is er veel aandacht aan besteed. Zo heeft dit model een speaker impedantie van 4 ohm en een tuning bereik van 87.5-108MHz. Wil je niet luisteren naar de muziek die er op de radio wordt afgespeeld? Geen probleem. De BrandWay Dubbel Din Autoradio met Achteruitrijcamera heeft namelijk een Bluetooth functie. Deze functie gebruik je om draadloos audio van bijvoorbeeld je smartphone te streamen naar de radio. Je bepaalt dus zelf welke muziek er wordt afgespeeld in je auto. De Bluetooth van de radio heeft echter ook een andere functie. Zo kun je deze in combinatie met de ingebouwde microfoon gebruiken om handsfree te bellen. Er is bij de radio ook gezorgd voor een multifunctionele USB-poort. Desgewenst laad je je mobiele telefoon op met deze uitgang.

Eigenschappen van de BrandWay Dubbel Din Autoradio met Achteruitrijcamera:

 • Diverse video- en audio-formaten worden ondersteund.
 • Volwaardige bediening is mogelijk met de afstandsbediening.
 • Als je achteruit rijdt schakelt de achteruitrijcamera zichzelf automatisch in.
 • Foto browsen wordt door deze radio ondersteund met JPEG en andere formaten.
 • Hij beschikt over een multifunctionele USB-poort, dus je kunt met de uitgang ook je mobiele telefoon opladen.
 • Houd er rekening mee dat het wellicht nodig is om een inbouwframe aan te schaffen om de radio in je auto te monteren.
 • Ingebouwde Bluetooth kun je gebruiken voor draadloze audio streaming, maar ook in combinatie met de ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.
 • Dit pakket bestaat uit een 2-DIN autoradio met een 7 inch touchscreen, een Bluetooth afstandsbediening voor het stuurwiel, een losse afstandsbediening, een achteruitrijcamera met 4 LED lampen, ongeveer 6 meter lange videokabel en een handleiding.

Ook interessant: