Vind hier het beste elektrische mes van 2022. Vergelijk de beste koop!

Beste elektrische mes

Als je bezig bent in de keuken, dan is een mes onmisbaar.

Beste elektrische mes van 2022

Afbeelding
Product
Clatronic Elektrisch mes - 180 W
#1 Beoordeeld
Met dit Elektronische mes van Clatronic kunt u van alles snijden met 1 druk op de knop. De Clatronic… Meer
Severin EM 3965 Elektrisch Mes
Dit elektrische mes van Severin heeft een vermogen van 100 W. De messen zijn uitneembaar en gemaakt van… Meer
Rommelsbacher elektrisch mes EM150
Low-vibration motor. Fijn en grof kartel mes. 230 Volt. 120 Watt… Meer
Daewoo SYM-1359: Elektrisch mes
2 Universele messen Roestvrijstalen dubbele messen Ejectfunctie Veiligheidsschakelaar Sterke motor Afneembaar… Meer
Clatronic Em 3702 Elektrisch Mes Rvs Zwart
Clatronic EM 3702. Kleur van het product: Zwart, Zilver. Beste gebruik: Brood, Vis, Fruit, Vlees, Pastry,… Meer
Kenwood KN 650 Elektrisch mes
Kenwood KN650 Elektrisch mes Veelzijdig elektrisch mes veilig en comfortabelsnijden. Multifunctionele… Meer
Graef Ek502Eu Elektrisch Mes Zwart
− Praktisch elektrisch mes − Krachtige motor met veiligheidsschakelaar − Geleverd met 2 vaatwasserbestendige… Meer
KALORIK TKG EM 1001 Elektrisch mes
* Ideaal voor het snijden van brood, cake, vlees, diepvriesproducten, gebraad en nog veel meer. * Hoogwaardige… Meer
Tefal 8523.31 - Elektrisch Mes
Zelfslijpend Eject-knop veiligheidsgrip 100 Watt… Meer
Fritel houten display voor elektrisch mes EK3270
Product
#1 Beoordeeld

Met dit Elektronische mes van Clatronic kunt u van alles snijden met 1 druk op de knop. De Clatronic…Meer

Dit elektrische mes van Severin heeft een vermogen van 100 W. De messen zijn uitneembaar en gemaakt van…Meer

Low-vibration motor. Fijn en grof kartel mes. 230 Volt. 120 Watt…Meer

2 Universele messen Roestvrijstalen dubbele messen Ejectfunctie Veiligheidsschakelaar Sterke motor Afneembaar…Meer

Clatronic EM 3702. Kleur van het product: Zwart, Zilver. Beste gebruik: Brood, Vis, Fruit, Vlees, Pastry,…Meer

Kenwood KN650 Elektrisch mes Veelzijdig elektrisch mes veilig en comfortabelsnijden. Multifunctionele…Meer

− Praktisch elektrisch mes − Krachtige motor met veiligheidsschakelaar − Geleverd met 2 vaatwasserbestendige…Meer

* Ideaal voor het snijden van brood, cake, vlees, diepvriesproducten, gebraad en nog veel meer. * Hoogwaardige…Meer

Zelfslijpend Eject-knop veiligheidsgrip 100 Watt…Meer

We hebben je een indicatie gegeven van de factoren die belangrijk kunnen zijn bij het uitkiezen van een elektrisch mes. Het uitkiezen van het beste elektrische mes is echter toch niet zo eenvoudig. Er zijn namelijk enorm veel elektrische messen op de markt. Hierdoor kost het je veel tijd om het ideale model uit te kiezen. Omdat we je graag zoveel mogelijk op weg helpen, hebben we daarom een top 10 voor je samengesteld. Het gaat hierbij om messen van verschillende merken. Ook hebben de verschillende messen verschillende toepassingen en eigenschappen. Je kunt dus alsnog verschillende varianten met elkaar vergelijken, maar hebt hier veel minder tijd voor nodig. De messen uit de top 10 recenseren we ook. Hierdoor kom je meer te weten over elk afzonderlijk model. Je kiest op die manier gemakkelijker het beste elektrische mes voor jouw behoeften uit.
Denk er maar aan dat je een mes nodig hebt om je brood te snijden. Daarnaast kun je een mes ook goed gebruiken om bevroren etenswaren te snijden. Voor het efficiënt en eenvoudig snijden van diverse etenswaren kun je een elektrisch mes gebruiken. Een dergelijk mes geeft je de mogelijkheid om allerlei etenswaren gemakkelijk te snijden. Daarbij hoef je ook niet veel kracht te zetten. Hierdoor ben je in een handomdraai klaar met je kookvoorbereidingen. Zo kun je het eten sneller bereiden en kun je samen met je gezin sneller dineren. Zoek je daarom naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften? Dan kun je letten op factoren zoals de grootte van het mes, de lengte, het gewicht en zelfs het onderhoud. Lees dit artikel en vind het beste elektrische mes voor jouw behoeften!

1. Tristar Elektrisch Mes EM-2100

Misschien heb je al eerder gewerkt met een elektrisch mes. Dan heb je waarschijnlijk gezien dat dergelijke messen super handig zijn. Wat minder prettig is, is dat de tanden van de messen verschillen. Hierdoor kun je niet altijd alle etenswaren snijden met slechts 1 mes. Is daarom het beste elektrische mes voor jou een variant die met 2 messen geleverd wordt? Dan raden wij het Tristar Elektrisch Mes EM-2100 aan. Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou. Hij wordt namelijk geleverd met 2 verschillende roestvrijstalen messen. Eén van deze messen heeft grove tanden. Dit mes kun je dus gebruiken om bevroren brood en vlees eenvoudig te snijden. Tristar Elektrisch Mes EM-2100 Het andere mes heeft fijne tanden. Dat mes is hierdoor ideaal om zachtere producten zoals vers brood en cake te snijden. Je klikt de messen eenvoudig in de houder en laat ze weer gemakkelijk los met de eject-knop.

Het komt er in het kort dus op neer dat je met dit mes gemakkelijk kunt snijden door zowel brood als bevroren vlees. Hierbij hoef je je geen zorgen meer te maken over pijnlijke handen en armen. Je gebruikt het Tristar Elektrisch Mes EM-2100 namelijk om zelfs harde of bevroren producten eenvoudig te snijden. Deze mogelijkheid heeft het elektrische mes, omdat je 2 messen krijgt. De ene is goed voor harde producten en de andere voor zachte producten. Nadat je je etenswaren hebt gesneden, moet je het mes weer reinigen. Gelukkig is dit een fluitje van een cent. De messen zijn immers gemaakt van roestvrijstaal en kunnen gewassen worden in de vaatwasmachine. Op de messen is er een extra bescherming voor je vingers. Je kunt de messen hierdoor veilig in en uit de houder klikken.

Eigenschappen van het Tristar Elektrisch Mes EM-2100:

 • Dankzij de vingerbescherming zijn de messen veilig in gebruik.
 • Je krijgt 2 messen, namelijk 1 met grove en 1 met fijne tanden.
 • Hij heeft een 150 Watt motor, dus het gaat hier om een krachtige elektrisch mes.
 • Met dit mes kun je overal met gemak doorheen snijden, zelfs door bevroren voedsel en brood.
 • Reinigingsgemak is gegarandeerd, want de messen kunnen gewassen worden in de vaatwasmachine.

2. Tefal 8523.31

Stel je eens voor dat je een heerlijke ham cadeau krijgt. Dan wil je hem zo netjes mogelijk snijden. Het is namelijk prettig om een heerlijk plakje ham met schone snijkanten te eten. Om een dergelijk resultaat te krijgen, is het een goed idee om een elektrisch mes aan te schaffen. Is jouw beste elektrische mes een variant waar je voedsel in zeer dunne plakjes mee kunt snijden? Moeten de plakjes bovendien schone snijkanten hebben? Dan kies je voor de Tefal 8523.31. Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou. Je kunt hem namelijk gebruiken om Tefal 8523.31 voedsel in zeer dunne plakjes te snijden. Het voedsel heeft hierbij schone snijkanten. Je kunt dit mes om deze reden perfect gebruiken voor het eenvoudig snijden van vlees, brood, vis, gebak en nog veel meer.

Etenswaren snijden met de Tefal 8523.31 geschiedt niet alleen effectief, maar ook snel. Je kunt namelijk je eten in slechts enkele seconden in dunne plakjes snijden met dit mes. Nu ben je waarschijnlijk benieuwd geworden naar de werking van het mes. Dit mes heeft 2 verschillende bladen, namelijk een multi-sectie blad en een gekarteld blad. Hierdoor kun je er allerlei etenswaren effectief mee snijden. Bij het ontwerpen van dit mes is er tevens rekening gehouden met jouw veiligheid. Daarom heeft het mes een roestvrijstalen behuizing met touch rubberen coating. Je hebt hierdoor een stevige en veilige grip op het mes. Wil je het mes reinigen? Dan gebruik je de aparte eject knop om hem te verwijderen. Vervolgens reinig je hem in de vaatwasmachine.

Eigenschappen van de Tefal 8523.31:

 • In slechts enkele seconden snijd je vlees, vis, gebak, brood en nog veel meer.
 • Met dit mes kun je voedsel in zeer dunne plakjes snijden met schone snijkanten.
 • Hij heeft 2 verschillende bladen, namelijk een multi-sectie en een gekartelde kant.
 • De messen die meegeleverd worden als je dit elektrische mes koopt, zijn zelf-slijpend.
 • Voor een stevige en veilige grip heeft hij een roestvrijstalen behuizing met touch rubberen coating.
 • Je kunt het mes eenvoudig verwijderen met de eject knop en hem vervolgens reinigen in de vaatwasmachine.

3. Princess Elektrisch Mes 492952

In de wereld zijn er meer rechtshandigen dan linkshandigen. Daarom houdt men bij het ontwerpen van tools meestal rekening met rechtshandigen. Dit is niet prettig voor personen die linkshandig zijn. Zij kunnen namelijk minder gemakkelijk gebruik maken van deze tools. Is daarom jouw beste elektrische mes een variant voor links- én rechtshandigen? Dan raden wij het Princess Elektrisch Mes 492952 aan. Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou. Hij is namelijk geschikt Princess Elektrisch Mes 492952 voor zowel rechts- als linkshandigen. Dit komt doordat de fabrikant bij het ontwerpen van het ergonomische handvat rekening hiermee heeft gehouden. Hierdoor kan het mes door iedereen gebruikt worden.

Met het Princess Elektrisch Mes 492952 krijg je geen last meer van je arm bij het snijden van etenswaren. Dit komt doordat het handige mes een ergonomisch handvat heeft. Je kunt er dus comfortabel brood en bevroren producten mee snijden zonder te stoppen om uit te rusten. Bovendien krijg je bij aankoop van dit mes 2 messensets meegeleverd. Eén van deze messen is een multifunctioneel mes, waar je bijvoorbeeld brood en zachte producten mee kunt snijden. Dit mes is fijn getand. Het andere mes, een grof getande variant, is ideaal om bevroren voedsel te snijden. Je hebt dus altijd de juiste tool bij de hand. Beide messen beschikken over een speciale vingerbescherming. Je kunt ze dus veilig in en uit de houder klikken. Beide messen zijn van hoogwaardig metaal gemaakt en kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Eigenschappen van het Princess Elektrisch Mes 492952:

 • Het unieke van dit mes is dat hij geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen.
 • Dankzij de speciale vingerbescherming kun je de messen veilig in en uit de houder klikken.
 • Bij aankoop van dit mes krijg je er een handig opbergstation bij, waarin je de houder en messen kunt opbergen.
 • Hij heeft een ergonomisch handvat zodat je comfortabel etenswaren kunt snijden zonder te stoppen om uit te rusten.
 • Beide messen uit dit pakket zijn van hoogwaardig metaal gemaakt en kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden.
 • Je krijgt 2 messensets, waaronder een multifunctioneel, fijn getand mes en een grof getand mes voor bevroren producten.

4. Moulinex Secanto DJAC41

We hebben het in dit artikel reeds gehad over verschillende soorten elektrische messen. Je hebt daarbij gezien dat sommige varianten geleverd worden met 2 messen. Hierdoor heb je een apart mes om zachte voedingsmiddelen te snijden en een apart mes voor bevroren of hard voedsel. Daarnaast kun je kiezen voor een variant met zelf-slijpende messen. Als je een dergelijke variant in huis hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Hij onderhoudt als het ware zichzelf. Moulinex Secanto DJAC41 Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je hem op tijd reinigt. Klinkt een dergelijk model met zelf-slijpende messen als het beste elektrische mes voor jou? Dan raden wij de Moulinex Secanto DJAC41 aan.

Wij vinden dat de Moulinex Secanto DJAC41 het beste elektrische mes voor jou is. Hij kan namelijk gebruikt worden om diverse producten eenvoudig en snel te snijden. Daarnaast maakt dit model gebruik van messen met een zelf-slijpende werking. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar. Het enige wat je hoeft te doen is hem op tijd reinigen. Als je dit mes in huis hebt, dan ervaar je al gauw het gemak. Je kunt er namelijk alle soorten voedsel met groot gemak mee snijden. Zelfs diepvriesproducten worden met gemak gesneden. Er is bij dit mes tevens gezorgd voor een speciale knop om de messen los te koppelen. Deze eject knop zorgt dus voor extra gemak. Als je dit krachtige 100 W mes koopt, dan krijg je er een praktische en veilige opbergtas bij.

Eigenschappen van de Moulinex Secanto DJAC41:

 • In dit apparaat gaan er roestvrijstalen messen.
 • Er is gezorgd voor een speciale knop om de messen los te koppelen.
 • Bij aankoop van dit model krijg je er een praktische en veilige opbergtas bij.
 • Zijn messen hebben een zelf-slijpende werking, dus je hebt er bijna geen omkijken naar.
 • Hij is een krachtig 100 W elektrisch mes, dat ook gemakkelijk door diepvriesproducten kan snijden.

5. AEG EM 5669

Als je een elektrisch mes aanschaft, dan wil je op een eenvoudige wijze allerlei etenswaren snijden. Hierbij kun je denken aan zachte etenswaren zoals bijvoorbeeld brood en cake. Echter, we snijden ook regelmatig harde of bevroren producten. Daarom kiezen de meeste mensen voor een elektrisch mes met een dubbele werking. We hebben het tot nu toe alleen gehad over dergelijke elektrische messen. Met alle varianten in dit artikel kun je zowel harde als zachte producten snijden. AEG EM 5669 Dit geldt ook voor de variant die we nu recenseren. Dat model is wellicht het beste elektrische mes voor jou, omdat hij krachtig is. De AEG EM 5669 heeft namelijk een vermogen van maar liefst 180 Watt.

We vinden bovendien dat de AEG EM 5669 het beste elektrische mes voor jou is, vanwege zijn gekartelde, dubbelwerkende messen. Als je er eenmaal mee werkt, merk je namelijk meteen dat dit mes met gemak door allerlei voedsel snijdt. Denk hierbij aan vlees, groenten, brood en ook bevroren voedsel. Hierdoor maakt dit mes het ook eenvoudig om kleine sandwiches en mini taartjes te bereiden voor een feest met veel gasten. Tijdens het gebruik hoef je je geen zorgen te maken dat je een ongeluk zal krijgen. Het mes beschikt namelijk over een veiligheidsschakelaar en een mes-uitwerpknop. Je voorkomt hierdoor ongelukken tijdens het gebruik en tijdens het reinigen van het apparaat.

Eigenschappen van de AEG EM 5669:

 • Je kunt er allerlei verschillende etenswaren mee snijden.
 • Dit mes beschikt over speciaal getande, dubbelwerkende messen.
 • De roestvrijstalen messen zijn roest- en vaatwasmachinebestendig.
 • Tijdens het snijden zijn er weinig trillingen en hij heeft ook een stille werking.
 • Er is gezorgd voor een veiligheidsschakelaar zodat ongelukken worden voorkomen.

Ook interessant: