Vind hier gemakkelijk de beste elektrische onderdeken van 2019!

Beste elektrische onderdeken

Tijdens donkere dagen is het over het algemeen koud. Dan wil je niets liever dan te kruipen onder je deken en bijvoorbeeld een goed boek te lezen. Als je onder je deken kruipt, dan duurt het een tijdje voordat je optimaal van de warmte kunt genieten. De deken moet namelijk eerst verwarmd worden. Gelukkig is er een manier om dat proces over te slaan. Klinkt het niet geweldig om onder de deken te kruipen en te voelen dat het bed lekker warm is? Als een dergelijke ervaring je aanstaat, dan kun je een elektrische onderdeken aanschaffen. Daarmee houd je jezelf lekker warm. Je legt een elektrische onderdeken op je matras of onder je hoeslaken. Zo verwarm je je bed ermee. Zoek je daarom naar de beste elektrische onderdelen voor jouw behoeften? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij helpen je om jouw beste elektrische onderdeken te vinden!

Beste elektrische onderdeken van 2019

We hebben je verteld dat we je kunnen helpen om jouw beste elektrische onderdeken te vinden. Hoe gaat dit precies te werk? We hebben eerst het voorwerk gedaan. Zo zijn we nagegaan welke elektrische onderdekens populair zijn onder gebruikers. We hebben ook gekeken naar de betaalbaarheid en de kwaliteit van deze onderdekens. Aan de hand van al deze gegevens hebben we een top 5 samengesteld. We begrijpen echter dat het moeilijk is om een bepaald product uit te kiezen als je alleen zijn naam kent. Daarom hebben we ook elk van de 5 elektrische onderdekens voor je gerecenseerd. De recensies over deze producten lees je in dit artikel. Nadat je de recensies en eigenschappen per onderdeken hebt gelezen, kun je een vergelijking maken. Hierna concludeer je welke variant jouw favoriete is. Je kunt dus gemakkelijk en snel jouw beste elektrische onderdeken vinden door dit artikel te lezen.

1. Inventum HN197V

Wie vindt het nou niet lekker om te kruipen onder zijn/haar deken? Dit is vooral prettig wanneer het weer wat koeler is. Als je echter naar bed gaat, dan is je bed nog best koel. Hierdoor kun je niet meteen wegdromen. Zoek je daarom naar de beste elektrische onderdeken voor jouw behoeften? Dan kun je letten op diverse factoren. Eerst bekijk je de afmeting van de onderdeken. Vervolgens ga je na of je hem voor 1 of meerdere personen wil gebruiken. Je kunt zelfs nagaan of je de voetenzone apart kunt instellen. Dit is vooral handig voor personen met koude voeten. Is een eenpersoonsdeken met een apart instelbare voetenzone perfect voor jou? Inventum HN197VDan raden wij de Inventum HN197V aan. Deze onderdeken is wellicht de beste elektrische onderdeken voor jou. Het gaat hier immers om een eenpersoonsdeken met een apart instelbare voetenzone.

Met de Inventum HN197V in huis kun je dus elke avond kruipen in een behaaglijk voorverwarmd bed. Aangezien niet iedereen houdt van dezelfde temperatuur, is de temperatuur van deze onderdeken instelbaar. Zo heeft deze elektrische onderdeken maar liefst 9 warmtestanden. Je bepaalt dus zelf hoe warm of hoe koel het in je bed is. Bovendien zijn de warmtestanden verdeeld in 2 zones, namelijk een lichaams- en een voetengedeelte. Je kunt gemakkelijk voor een bepaalde warmtestand kiezen per zone. Bij deze onderdeken is er zelfs gezorgd voor een antibacteriële coating. Zo kun je elke avond zorgeloos naar bed gaan. Maak gebruik van Eco control zodat je simpel het verbruik kunt aflezen in kWh. Hierdoor merk je al gauw dat dit apparaat niet veel stroom verbruikt. De onderdeken beschikt over een verlichte schakelaar met een afneembaar LCD display. Je kunt de onderdeken dus gerust wassen in de wasmachine.

Eigenschappen van de Inventum HN197V:

 • Hij heeft een afmeting van 160 x 80 cm.
 • Op de deken is er gezorgd voor een antibacteriële coating.
 • Deze eenpersoonsdeken beschikt over een apart instelbare voetenzone.
 • Je kunt door middel van de eco controle gemakkelijk het verbruik aflezen in kWh.
 • Er is gezorgd voor een verlichte schakelaar met een afneembaar LCD display, dus je kunt gerust de deken wassen in de wasmachine.
 • Bij deze onderdeken heb je keuze uit 9 warmtestanden, die zijn verdeeld in 2 zones, namelijk het lichaamsgedeelte en het voetengedeelte.

2. Medisana HUB warmte-onderdeken ( 150 cm x 80 cm )

Voor sommige mensen is het bijna onmogelijk om in slaap te vallen als hun bed koud is. Daarom is het handig om je bed van tevoren lekker te verwarmen. In een lekker warm bed wordt je lichaam zacht verwarmd en ontspannen. Een dergelijke situatie is mogelijk als je een elektrische onderdeken aanschaft. Is de beste elektrische onderdeken voor jou een variant die de bloedcirculatie in verharde spieren bevordert? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan kennen wij de ideale onderdeken voor jou. Hier verwijzen we naar de Medisana HUB warmte-onderdeken ( 150 cm x 80 cm ). Deze deken is wellicht de beste elektrische onderdeken voor jou. Hij verwarmt namelijk je bed waardoor je kunt slapen op een lekker warm bed. Vervolgens Medisana HUB warmte-onderdeken ( 150 cm x 80 cm )verwarmt en ontspant hij je gehele lichaam zachtjes. Door dit proces wordt de bloedcirculatie in verharde spieren gestimuleerd. De deken bevordert ook het welzijn na een vermoeiende dag.

Hoe werkt de Medisana HUB warmte-onderdeken ( 150 cm x 80 cm )? Eerst spreid je de onderdeken uit onder je beddenlaken. Je kunt hem optimaal bevestigen op je bed. Dit doe je door gebruik te maken van de 4 bevestigingslussen aan de langszijden van het warmteonderbed. De lussen gebruik je immers om het warmteonderbed met een geschikt koord of geschikte band te bevestigen aan het matras. Houd er wel rekening mee dat het warmteonderbed in langs- en dwarsrichting strak ligt op het matras. Vervolgens houdt deze onderdeken het bed op een aangename temperatuur. Hierdoor kun je je heerlijk ontspannen wanneer je naar bed gaat. Zo val je ook snel in slaap. Als je deze onderdeken in huis hebt, dan kun je de temperatuur zelf instellen. Er is namelijk gezorgd voor elektrische temperatuurcontrole. Deze temperatuurcontrole regelt de temperatuur overeenkomstig de geselecteerde stand van de schakelaar.

Eigenschappen van de Medisana HUB warmte-onderdeken ( 150 cm x 80 cm ):

 • Je kunt kiezen uit 2 temperatuurstanden.
 • Let op: er is niet gezorgd voor een veiligheidssysteem tegen oververhitting.
 • Houd er rekening mee dat je de correctie positie moet controleren voordat je naar bed gaat.
 • Nadat je hebt geslapen op deze onderdeken, vergeet je de stress van een vermoeiende dag.
 • Deze deken verwarmt en ontspant je gehele lichaam en stimuleert de bloedcirculatie in verharde spieren.
 • De onderdeken is gemaakt van comfortabel zacht materiaal waardoor je er lekker op kunt wegdromen.
 • Hij beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningselement waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen.
 • Als je een bedlaken spreidt op je elektrische onderdeken, dan kan het warmteonderbed de warmte het beste afgeven.

3. Tristar BW-4751 Elektrische Onderdeken – 150 x 70 cm – 3 verwarmingsniveaus

In je zoektocht naar een nieuwe elektrische onderdeken kom je diverse modellen tegen. Zo zie je dat de afmeting van de verschillende varianten verschilt. Je merkt ook gauw dat de temperatuurstanden kunnen verschillen. Het ligt dus aan jou om te kiezen voor een variant die bij je past. Wil je altijd een lekker warm bed hebben? Dan is de beste elektrische onderdeken voor jou wellicht de Tristar BW-4751 Elektrische Onderdeken – 150 x 70 cm – 3 verwarmingsniveaus. Wij vinden dat dit model de beste elektrische onderdeken voor jou is, omdat hij zorgt voor een lekker warm bed. Het gaat hier bovendien om een eenpersoonsdeken met verschillende temperatuurstanden oftewel verwarmingsniveaus. Hierdoor bepaal je zelf hoe warm of koel je bed aanvoelt. Tristar BW-4751 Elektrische Onderdeken – 150 x 70 cm – 3 verwarmingsniveausDe deken is gemaakt van 100% polyester. Je zet hem op het matras voordat je gaat slapen. Nadat je hem aan hebt gezet, zorgt hij ervoor dat je bed warm is.

Dankzij deze functie kun je elke keer wanneer je gaat slapen rekenen op een lekker warm bed. Zelfs nadat je de deken hebt uitgezet, blijft de warmte nog een tijdje hangen. Hierdoor slaap je lekker ontspannen en comfortabel. Aangezien niet iedereen dezelfde warmtestand even aangenaam vindt, kun je kiezen uit 3 verschillende warmteniveaus. Zo stel je de ideale temperatuur in. Je gaat dus niet meer met ijskoude voeten slapen. Hoe lekker jouw onderdeken je bed ook verwarmt, hij moet na verloop van tijd gereinigd worden. Gelukkig is dit reinigingsproces eenvoudig. Je kunt namelijk de warmteregelaar loskoppelen. Zo was je de Tristar BW-4751 Elektrische Onderdeken – 150 x 70 cm – 3 verwarmingsniveaus gewoon in de wasmachine. Oververhittingsbeveiliging zorgt bij deze deken ervoor dat indien hij een te hoge temperatuur bereikt, hij automatisch wordt uitgeschakeld. Ook krijg je de deken in een plastic beschermzak. Hierdoor kun je hem gemakkelijk opbergen na gebruik.

Eigenschappen van de Tristar BW-4751 Elektrische Onderdeken – 150 x 70 cm – 3 verwarmingsniveaus:

 • Dit model is gemaakt van 100% polyester en is daarom zeer comfortabel.
 • Met een formaat van 150 x 70 cm is deze onderdeken perfect voor één persoon.
 • De fabrikant geeft je op deze elektrische onderdeken maar liefst 24 maanden garantie.
 • Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken, want de deken is geschikt voor de wasmachine.
 • In de doos vind je niet alleen de elektrische onderdeken, maar ook nog een handleiding.
 • Bij deze onderdeken kun je de ideale temperatuur selecteren uit 3 verschillende warmteniveaus.
 • Hij is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, dus de deken gaat automatisch uit bij een te hoge temperatuur.

4. Domo DO605ED

Tot nu toe hebben we je verteld over verschillende soorten elektrische onderdekens. We hebben onder andere gezien dat de eenpersoonsvarianten populair zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat jij alleen kunt bepalen welke temperatuur je aangenaam vindt. Als je de deken dus met je partner moet delen, dan kan het dat jij en je partner niet dezelfde warmtestand willen instellen. Bij het lezen van de recensies van de andere onderdekens, heb je ook gezien dat het aantal warmtestanden kan verschillen. Wil je veel eigen zeggenschap hebben op het gebied van jouw gewenste warmte? Is daarom jouw beste elektrische onderdeken een variant met relatief veel warmtestanden? Dan raden wij de Domo DO605ED aan. Domo DO605EDDit model is wellicht de beste elektrische onderdeken voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat je bed heerlijk wordt verwarmd. Je hoeft dus niet meer te kruipen in een koud bed.

Een van de eigenschappen die de Domo DO605ED aantrekkelijk maakt, is het feit dat hij beschikt over meerdere warmtestanden. Om precies te zijn, gaat het om maar liefst 6 warmtestanden. Je hebt dus veel eigen inbreng op het gebied van de temperatuur van je bed. Bovendien kun je bij dit model zelfs een timer instellen. Zo verbruikt de deken niet continu stroom, maar zorgt hij er toch voor dat je aangenaam kunt slapen. Er zijn in totaal 2 timer-instellingen. De onderdeken is zelfs veilig in gebruik. Hij beschikt namelijk over oververhittingsbeveiliging. Dit houdt in dat als de temperatuur te hoog wordt, de deken zichzelf uitschakelt. Hierdoor word je dus niet midden in de nacht wakker van een te heet bed. Voor extra ligcomfort is deze deken gemaakt van zachte fleece stof. Hij kan bovendien voor optimaal gebruiksgemak in de wasmachine gewassen worden.

Eigenschappen van de Domo DO605ED:

 • Van de fabrikant krijg je 2 jaar garantie op deze elektrische onderdeken.
 • Hij heeft een afmeting van 70 x 150 cm en is daarom perfect voor 1 persoon.
 • Voor optimaal ligcomfort is deze onderdeken gemaakt van zachte fleece stof.
 • Zijn snoer is afkoppelbaar waardoor je hem gemakkelijk in de wasmachine kunt wassen.
 • Stel de timer in op 1 of 8 uur zodat de deken zichzelf na een tijdje uitschakelt en zo energie bespaart.
 • Dankzij de oververhittingsbeveiliging gaat hij automatisch uit wanneer een te hoge temperatuur wordt bereikt.
 • Doordat je kunt kiezen uit maar liefst 6 warmtestanden kun je steeds kiezen voor de temperatuur die jij aangenaam vindt.

5. Cresta, KTS101 1P Elektrische Onderdeken 150 x 80 cm

Als je op zoek gaat naar de beste elektrische onderdeken, dan kun je kiezen voor verschillende modellen. Over het algemeen hebben deze onderdekens een soortgelijke werking. Ze verwarmen immers je bed zodat je niet in een koud bed hoeft te kruipen. Door in een warm bed te kruipen val je sneller in slaap. Je voelt je over het algemeen ook comfortabeler als je op een warm bed kunt slapen. Waar je wel op let als je verschillende onderdekens met elkaar vergelijkt, is de afmeting van de deken. Sommige modellen zijn namelijk bedoeld voor 1 persoon, terwijl andere modellen bestemd zijn voor tweepersoonsbedden. Zelfs als je meerdere eenpersoonsvarianten met elkaar vergelijkt, Cresta, KTS101 1P Elektrische Onderdeken 150 x 80 cmzie je dat ze allemaal anders zijn. Wat dacht je van een variant met een afmeting van 150 x 80 cm? De Cresta, KTS101 1P Elektrische Onderdeken 150 x 80 cm heeft deze afmeting.

Wij vinden dat de Cresta, KTS101 1P Elektrische Onderdeken 150 x 80 cm de beste elektrische onderdeken voor jou is. Hij is namelijk een heerlijke warme- en comfortabele deken. Deze deken is bovendien geschikt voor 1 persoon. Hij komt zelfs met een controller. Die gebruik je om de temperatuur naar wens in te stellen. Je kunt deze onderdeken gemakkelijk gebruiken. Zo zet je hem onder het laken. Daar verwarmt hij je bed. Doordat deze deken bovendien is gemaakt van zachte Polar-fleece voelt hij heerlijk zacht aan. Je droomt al uren voordat je gaat slapen van het lekkere, comfortabele gevoel van de onderdeken. Ook kun je kiezen voor 4 warmtestanden. Zo is een comfortabel gebruik gegarandeerd. Hoewel deze deken van zichzelf energiezuinig is, kun je desgewenst de verwarming toch lager zetten. Op die manier bezuinig je op stookkosten. Na verloop van tijd kun je de deken wassen in de wasmachine.

Eigenschappen van de Cresta, KTS101 1P Elektrische Onderdeken 150 x 80 cm:

 • Op koude dagen houdt deze deken je aangenaam warm.
 • Deze warmtedeken is een lekker warme en comfortabele deken.
 • Aangezien hij is gemaakt van zachte Polar-fleece voelt hij heerlijk zacht aan.
 • Er is gezorgd voor 3 warmtestanden, waardoor je hem comfortabel kunt gebruiken.
 • Met een afmeting van 150 x 80 cm verwarmt de onderdeken je gehele eenpersoonsbed.
 • Je kunt deze onderdeken gemakkelijk onder het laken leggen om het bed voor te verwarmen.
 • Dit model beschikt over oververhittingsbeveiliging dus hij gaat automatisch uit als het te heet wordt.
 • Hij is geschikt voor 1 persoon en komt met een controller zodat je de temperatuur naar wens kunt instellen.
 • Hoewel deze deken energiezuinig is, heb je alsnog de mogelijkheid om de verwarming lager te zetten om zo te bezuinigen op stookkosten.

Ook interessant: