De Beste Fietsnavigatie Van 2022 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Beste fietsnavigatie

Doordat er nieuwe wegen worden gemaakt en er nieuwe buurten ontstaan, is het soms moeilijk om je bestemming te bereiken.

Beste fietsnavigatie van 2022

Afbeelding
Product
Beeline VELO Fietsnavigator grijs
#1 Beoordeeld
Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline… Meer
A-Rival Teasi One - GPS Fietsnavigatie - Zwart
Maak de mooiste fietsroutes met de Teasi One van A-Rival! De Teasi One fiets GPS navigatie is klein en… Meer
Beeline VELO Fietsnavigator geel
Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline… Meer
Navman BIKE1000 navigator 8,89 cm (3.5") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart, Blauw 146 g
Eenvoudige navigatie\nGemakkelijke fietsnavigatie met grote knoppen.\n\nFiets- en wegenkaarten reeds… Meer
Mio CYCLO HEART RATE MONITOR
Mio Borstband Mio Ant+, hartslagsensor voor modellen 105, 305 & 505. De Mio Borstband ANT+ is een draadloze… Meer
Beeline MOTO Bar Clamp Mount
Metalen Bar clamp geschikt alle Beeline Motos Geschikt voor standaard sturen met een doorsnede van 22… Meer
Beeline VELO Fietsnavigator rood
Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline… Meer
Mio CYCLO LIMITED EDITION CASE
CYCLO LIMITED EDITION CASE for 400/405/605 with Header Card… Meer
Mio - Cadanssensor - Draadloos - Mio Cyclo 105 / 305 / 505 - Zwart
Candanssensor Mio Passend voor MIO Cyclo 105 / 305 / 505… Meer
Mio CYCLO SPEED&CADENCE SENSOR
SPEED & CADENCE SENSOR (NON MAGNET) FOR CYCLO 405/605… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline…Meer

Maak de mooiste fietsroutes met de Teasi One van A-Rival! De Teasi One fiets GPS navigatie is klein en…Meer

Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline…Meer

Eenvoudige navigatie\nGemakkelijke fietsnavigatie met grote knoppen.\n\nFiets- en wegenkaarten reeds…Meer

Mio Borstband Mio Ant+, hartslagsensor voor modellen 105, 305 & 505. De Mio Borstband ANT+ is een draadloze…Meer

Metalen Bar clamp geschikt alle Beeline Motos Geschikt voor standaard sturen met een doorsnede van 22…Meer

Fiets navigatie De eenvoudigste manier van navigeren. 1) Kies de route op uw telefoon 2) Bevestig Beeline…Meer

CYCLO LIMITED EDITION CASE for 400/405/605 with Header Card…Meer

Candanssensor Mio Passend voor MIO Cyclo 105 / 305 / 505…Meer

SPEED & CADENCE SENSOR (NON MAGNET) FOR CYCLO 405/605…Meer

We hebben je in het kort verteld over enkele functies van fietsnavigatiesystemen. Afhankelijk van de navigatie waar je voor kiest, profiteer je ook van andere mogelijkheden. Zo beschikken de navigatiesystemen vaak over voorgeladen fietskaarten. Deze helpen je om de meest geschikte fietsroutes uit te kiezen. Daarnaast meten de systemen vaak ook andere zaken. Denk maar aan informatie over je snelheid, cadans en hartslag. Je kunt fietsnavigatie zelfs gebruiken om gedeelde ritten op te zoeken en ritten te delen. Je begrijpt nu waarom het van immens belang is dat je voor de beste fietsnavigatie kiest. Gelukkig is het maken van deze keuze een fluitje van een cent. We hebben namelijk een top 10 voor je samengesteld met de top fietsnavigatiesystemen van dit moment. Elk systeem is tevens afzonderlijk gerecenseerd. Zo kun je optimaal de beste fietsnavigatie uitkiezen.
Het bereiken van je bestemming kan ook ingewikkelder worden door bijvoorbeeld wegomleggingen. Wat kun je in een dergelijk geval doen? Juist! Je gebruikt navigatie. Dit geldt voor zowel personen op de fiets als personen in de auto. Echter, vandaag focussen we op fietsnavigatie. Deze vorm van navigatie werkt op dezelfde manier als autonavigatie. Alleen wordt er hier gewerkt met kaarten en functies die zijn afgestemd op het fietsen. Een dergelijk navigatiesysteem beschikt onder andere over een ingebouwde gps-sensor. Deze bepaalt je snelheid, afgelegde afstand en positie. Je kunt dus altijd de weg vinden. Zoek je naar de beste fietsnavigatie? Wij helpen je door middel van dit artikel om jouw beste fietsnavigatie te vinden!

1. Beeline Fietsnavigator

Sommige personen hebben al eerder gebruik gemaakt van een navigatiesysteem. Hierdoor weten ze ongeveer wat ze van een dergelijk systeem kunnen verwachten. Het kan echter dat je een nare ervaring had met je vorige fietsnavigatie. Misschien sloot het systeem niet helemaal aan bij je verwachtingen. Beeline Fietsnavigator Er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Je kunt namelijk kiezen voor een systeem dat door fietsers voor fietsers is ontwikkeld. Klinkt zo’n systeem als de beste fietsnavigatie voor jou? Dan raden we de Beeline Fietsnavigator aan. Dit systeem is wellicht de beste fietsnavigatie voor jou. Hij is namelijk door fietsers ontworpen en sluit daarom goed aan bij je fietsverwachtingen. Als je met dit systeem werkt, dan is de route in slechts 1 oogopslag duidelijk. Je wordt dus niet afgeleid. Bovendien is de navigatie compact en eenvoudig te bedienen vanaf het stuur.

Eigenlijk komt het erop neer dat je met dit systeem super gemakkelijk kunt navigeren. Eerst kies je de route op je telefoon. Vervolgens bevestig je de Beeline Fietsnavigator aan je stuur. Hierna geniet je van je fietstocht. Zo eenvoudig is dat. Misschien wil je nu weten of het allemaal werkelijk zo eenvoudig is. Het antwoord op deze vraag is “ja”. Navigeren met dit apparaat is namelijk duidelijk en intuïtief. Je volgt gewoon de pijl en komt aan op de plaats van bestemming. Per situatie kun je bovendien de beste navigatiemethode selecteren. Wil je een doelgerichte navigatie, dan kies je voor de “route” methode. Zo kun je een snelle fietsroute volgen, waarbij de pijl de route aangeeft. Als je echter avontuurlijk fietst of wil genieten van de omgeving, dan is de “kompas” methode aanbevolen. De prijs laat je hierbij zien waar je eindbestemming is. Vervolgens kun je zelf de route uitkiezen.

Eigenschappen van de Beeline Fietsnavigator:

 • Je kiest zelf voor de route- of kompas-methode.
 • Dit apparaat verbind je via Bluetooth met je telefoon.
 • Het instellen van dit navigatiesysteem is super eenvoudig.
 • Nadat je hem 1 keer hebt opgeladen, kun je er 30 uur lang mee werken.
 • Hij werkt zowel met Apple- als Android-systemen en wijst de juiste weg aan door middel van Google Maps.

2. Garmin eTrex Touch 25 – Premium

Verschillende navigatiesystemen worden ontwikkeld voor verschillende gebruikstoepassingen. Je kunt hierbij denken aan navigatiesystemen voor auto’s of juist voor fietsen. Echter, er zijn ook andere categorieën waar je navigatiesystemen in kunt indelen. Denk er maar aan dat sommige Garmin eTrex Touch 25 - Premium systemen speciaal voor avontuurlijke fietsers zijn ontworpen. Je kunt tevens kiezen voor een systeem dat geschikt is voor het hele gezin. Klinkt een systeem voor het hele gezin perfect? Dan is de Garmin eTrex Touch 25 – Premium de beste fietsnavigatie voor jou. Dit systeem is namelijk een navigatietoestel voor het hele gezin. Bovendien kun je hem gebruiken voor buitenactiviteiten, avonturen in de bergen en ga zo door. Hij is de beste fietsnavigatie voor iedereen die erop uit wil in de natuur. Dit betekent dat ook wandelaars er goed aan doen om hem aan te schaffen.

De Garmin eTrex Touch 25 – Premium staat niet zomaar bekend als een systeem voor het hele gezin. Hij is namelijk eenvoudig te gebruiken. Zo wordt hij geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten. Er is zelfs gezorgd voor geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor verschillende recreatieve activiteiten. Daarnaast beschikt hij over maar liefst 250.000 geocoaches voor leuke outdoor-avonturen. Als je deze fietsnavigatie aanschaft, dan krijg je er een handige fietssteun bij. Hierdoor kun je direct op pad. Trek er dus gezellig op uit en geniet van de natuur met het hele gezin. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken dat je de weg kwijtraakt. Dit navigatiesysteem wijst je namelijk de weg, ongeacht waar je heengaat.

Eigenschappen van de Garmin eTrex Touch 25 – Premium:

 • Er is gezorgd voor een helder, 2,6-inch capacitief kleuren-touchscreen.
 • Papierloos geocoachen is mogelijk met 250.000 vooraf geladen caches.
 • Deze fietsnavigatie komt met een 3-assig kompas met kantelcompensatie.
 • Dit toestel is geschikt voor het hele gezin en is geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten.
 • Hij beschikt over vooraf geladen TopoActive Europe kaarten en je krijgt er een fietssteun bij.
 • Je kunt recreatieve paden en routes downloaden die je tijdens het fietsen of wandelen kunt volgen.

3. Mio Cyclo 310 Benelux

Fietsen is een leuke bezigheid. Je maakt namelijk kennis met de omgeving en geniet tegelijkertijd van de openlucht. Ook is fietsen een goede manier om fit te blijven. Als je bezig bent te fietsen, dan wil je meestal niet veel bagage bij je hebben. Echter, je wil ook niet verdwalen tijdens het fietsen. Mio Cyclo 310 Benelux Daarom is het handig om een lichtgewicht fietsnavigatiesysteem aan te schaffen. Zo kun je optimaal genieten van de fietservaring terwijl je eenvoudig je bestemming bereikt. Is daarom de beste fietsnavigatie voor jou een lichtgewicht en gebruiksvriendelijk model? Dan raden wij de Mio Cyclo 310 Benelux aan. Dit model is voor jou wellicht de beste fietsnavigatie. Hij is namelijk lichtgewicht, dus je bevestigt hem gemakkelijk aan je fiets. Daarnaast gaat het hier om een gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt dus gemakkelijk je bestemming bereiken.

Verschillende factoren zorgen ervoor dat dit systeem gebruiksvriendelijk is. Zo beschikt hij over vooraf geïnstalleerde kaarten van de Benelux. Dit betekent dat je er meteen op pad mee kunt gaan in Nederland, Luxemburg en België. Het is ook fijn dat de Mio Cyclo 310 Benelux je moeiteloos van A naar B brengt. Soms kan het echter voorkomen dat je niet op zoek bent naar de snelste route. Misschien wil je gewoon de omgeving verkennen zonder de weg kwijt te raken. Dan komt deze fietsnavigatie ook goed van pas. Zo kun je de Surprise Me-functie gebruiken. Deze laat je aan de hand van de ingevoerde bestemming, tijd en afstand zelf kiezen uit 3 verschillende fietsroutes. Hierna brengt hij je stapsgewijs, met duidelijke geluidssignalen en instructies naar je bestemming. Je krijgt er zelfs software bij, waarmee je je routegeschiedenis en prestaties kunt terugkijken. Daarnaast installeer je zelf kaartupdates download je mooie routes.

Eigenschappen van de Mio Cyclo 310 Benelux:

 • Je krijgt er kaartmateriaal bij van zowel wegen als fietspaden.
 • De Surprise Me-functie verrast je steeds weer met een andere route.
 • Houd er rekening mee dat je er geen hartslag-, cadans- of snelheidssensor aan kunt koppelen.
 • Turn-by-turn navigatie is mogelijk van A naar B of over een zelfgemaakte of gedownloade route.

4. Navman Bike 1000 GPS Fietsnavigatie 3.5 inch scherm

Fietsen is leuk. Tijdens het fietsen krijg je schone lucht binnen en heb je beweging. Bovendien kun je gemakkelijk langs de weg stoppen om een foto van de natuur te maken. In de bovenstaande stelling verwijzen we naar recreatief fietsen. Er zijn echter ook personen die geen andere keus hebben. Navman Bike 1000 GPS Zij fietsen, omdat ze een bepaalde bestemming moeten bereiken. Het maakt niet uit of je nou recreatief fietst of fietst om een bestemming te bereiken. In beide gevallen is het belangrijk dat je de juiste weg volgt. Daarom doe je er goed aan om een fietsnavigatiesysteem aan te schaffen. Wat dacht je van een variant die je helpt om de mooiste fietsroutes te maken? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan is de Navman Bike 1000 GPS Fietsnavigatie 3.5 inch scherm jouw beste fietsnavigatie.

Wij vinden dat de Navman Bike 1000 GPS Fietsnavigatie 3.5 inch scherm de beste fietsnavigatie voor jou is. Hij helpt je namelijk om prachtige fietsroutes te maken. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je gemakkelijk je weg naar huis of je bestemming vindt. Het prettige van dit systeem is dat hij eenvoudig is te gebruiken. Daar draagt zijn 3,5 inch aanraakscherm aan bij. Er is tevens gezorgd voor een eenvoudig menu en grote knoppen. Ook deze eigenschappen vergemakkelijken het gebruik. Als je kijkt naar de functies van dit model, dan sta je versteld van de vele mogelijkheden. Zo geeft hij informatie weer zoals de snelheid, afstand en het aantal verbrande calorieën. Er is tevens gezorgd voor nuttige POI’s voor fietsers, zoals eerste-hulplocaties, eten & drinken en fietswinkels. Je kunt zelfs gebruik maken van vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps met 23 landen.

Eigenschappen van de Navman Bike 1000 GPS Fietsnavigatie 3.5 inch scherm:

 • Hij is IPX5 waterbestendig.
 • Zijn batterij gaat tot 10 uur mee.
 • Je krijgt heldere richtlijnen met geluid bij elke aanwijzing.
 • Dit systeem geeft je exacte locatie weer zodat je precies weet waar je bent.
 • Informatie zoals de snelheid, afstand en het aantal verbrande calorieën wordt weergegeven.
 • Desgewenst selecteer je een tijd of afstand met Navman Choices, waarna je uit 2 unieke routes kunt kiezen.
 • Vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps met 23 landen, maken dat je dit systeem vrijwel overal kunt gebruiken.

5. Teasi one 4

Als je van plan bent te gaan fietsen, dan wil je op je fiets stappen en wegrijden. Dat kan echter niet altijd, omdat je soms eerst je navigatiesysteem moet instellen. Gelukkig is dat niet bij alle navigatiesystemen een verplichting. Bij sommige systemen kun je namelijk slechts uitpakken, inschakelen en Teasi one 4 genieten van je rit. Klinkt een dergelijk systeem als de beste fietsnavigatie voor jou? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt immers kiezen voor de Teasi one 4. Dit model is voor echte fietsliefhebbers wellicht de beste fietsnavigatie. Dat komt doordat je hem kunt uitpakken, inschakelen en er meteen van kunt genieten. Nu wil je wellicht weten wat deze fietsnavigatie zo uniek maakt. Daar vertellen we je alles over. Hij beschikt onder andere over 4 profielen, namelijk fietsen, wandelen, varen en skiën. Dit betekent dat hij in verschillende situaties super handig is.

Ongeacht welke activiteit je onderneemt, je verdwaalt niet met de Teasi one 4. Op deze fietsnavigatie is namelijk de kaart van Europa voor geïnstalleerd. Je kunt deze geïnstalleerde kaart bovendien gratis uitbreiden en updaten. Als we kijken naar de functies van het navigatiesysteem, dan zien we dat hij een 800 MHz Mstar processor heeft. Deze zorgt ervoor dat het systeem razendsnel reageert. Bovendien is er gezorgd voor een relatief groot werkgeheugen. Je kunt dus steeds rekenen op topprestaties. Bij aankoop van dit apparaat krijg je er een fietssteun mee. Hierdoor kun je hem meteen bevestigen aan je fiets. Is de batterij van het navigatiesysteem leeggelopen? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Je kunt hem namelijk gemakkelijk opladen via de USB-kabel.

Eigenschappen van de Teasi one 4:

 • Met een 800 MHz Mstar processor kun je steeds rekenen op snelle prestaties.
 • Je vertelt het apparaat wat je wil gaan doen en hij laat je zien waar je heen moet gaan.
 • Er is gezorgd voor intelligente routering, waardoor je altijd op het beste pad terecht komt.
 • Dit apparaat combineert 4 profielen in 1 apparaat, namelijk fietsen, wandelen, varen en skiën.
 • Hij beschikt over een goed ontworpen menustructuur en een eenvoudig vormgegeven interface.

Ook interessant: