Beste FM transmitter
Home » Zoek je al een tijdje naar de beste FM transmitter van 2019? Vergelijk dan hier de top 5!

Zoek je al een tijdje naar de beste FM transmitter van 2019? Vergelijk dan hier de top 5!

De meesten van ons vinden het prettig om zo nu en dan naar muziek te luisteren. Muziek kan er namelijk voor zorgen dat je beter geluimd bent. Ook automobilisten luisteren vaak naar muziek. Hierdoor is de rit naar de plaats van bestemming een stuk aangenamer, of je nou te kampen hebt met files, lange afstanden of gewoon een saaie rit. Met een FM-transmitter heb je de mogelijkheid om bijna overal je favoriete muziek te beluisteren. Daarom gebruiken veel automobilisten een FM-transmitter. Vanwege de verkeersveiligheid zijn er speciale voor deze doelgroep speciale handsfree uitvoeringen ontwikkeld. Je kunt echter ook kiezen voor transmitters waar je een SD-kaart of USB-stick in kunt zetten. Zo beluister je eenvoudig je lievelingsmuziek. Sommige transmitters zijn zelfs compatibel met diverse smartphones. Zoek je daarom naar de beste FM transmitter voor jouw behoeften? Lees dan dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste FM transmitter!

Beste FM transmitter van 2019

Met een FM-transmitter kun je vaak snel en gemakkelijk aan de slag. Dit maakt dat nog veel meer personen deze gadgets aanschaffen. Jij bent nu geïnteresseerd in het aanschaffen van de beste FM transmitter van 2019. Bij ons ben je op het juiste adres. We begrijpen namelijk dat het moeilijk kan zijn om 1 specifiek model, uit de honderdduizenden modellen die worden vervaardigd, uit te kiezen. Daarom helpen we je op weg. We hebben allereerst een top 5 lijst voor je samengesteld. Vervolgens hebben we elk van deze modellen afzonderlijk gerecenseerd. Daarbij hebben we ook nog de kenmerken van elk model voor je opgesomd. Hierdoor hoef je slechts 5 varianten met elkaar te vergelijken. Je zoektocht is dus korter én je bent er zeker van dat, ongeacht voor welk model je kiest, je een topkwaliteit product aanschaft. Aarzel dus niet en vind hier vandaag nog jouw beste FM transmitter!

1. Uniq Bestseller Bluetooth FM Transmitter

Zoek je naar de beste FM transmitter voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Misschien heb je je volledige muziekcollectie op je smartphone. Als dat het geval is, dan wil je over het algemeen niet met een extra USB stick of meerdere cd’s op stap gaan. De ideale FM transmitter voor jou is dan een model waar je audiobestanden van je mobiele apparaten mee kunt streamen via FM-radiosignalen. Een transmitter die je deze mogelijkheid geeft, is de Uniq Bestseller Bluetooth FM Transmitter. Dit model is wellicht de beste FM transmitter voor jou, omdat je gemakkelijk audiobestanden kunt verzenden van je mobiele apparaten naar autoradiosystemen via FM-radiosignalen. Je geniet Uniq Bestseller Bluetooth FM Transmitterdus optimaal van je eigen afspeellijst. Met de transmitter kun je ook muziek streamen vanaf een TF-/USB-flashdisk, geheugenkaart of micro SD kaart. Je hebt dus genoeg mogelijkheden.

Wanneer je de mogelijkheden van een FM-transmitter bekijkt, houd je ook rekening met de bestanden die hij ondersteunt. In het geval van de Uniq Bestseller Bluetooth FM Transmitter gaat het om muziekbestanden zoals MP3, WMA en WAV. Behalve voor het beluisteren van muziek kun je de transmitter ook op andere manieren handig gebruiken. Zo geeft hij je de mogelijkheid om hands-free te bellen. Hij is namelijk ook een CarKit. Beantwoord tijdens het rijden dus gerust telefoongesprekken zonder je telefoon vast te pakken. Ook het afwijzen, weigeren en opnieuw bellen behoren tot de mogelijkheden wanneer je gebruik maakt van de handsfree-functie. Als het apparaat is gekoppeld of Bluetooth is verbonden, dan geeft de gesproken stem aan of het apparaat wel of niet is verbonden. Je blijft dus gefocust op de weg. Indien nodig, kun je de transmitter zelfs gebruiken als USB-laadstation, want hij heeft een 5 V, 2,1 A USB-oplaadpoort.

Eigenschappen van de Uniq Bestseller Bluetooth FM Transmitter:

 • Dit apparaat is compatibel met vrijwel elke smartphone.
 • Je krijgt een afstandsbediening meegeleverd wanneer je deze FM transmitter koopt.
 • Door gebruik te maken van de M-knop van dit apparaat kun je eenvoudig schakelen tussen bestanden van je TF-kaart, Bluetooth en USB-disk, dus je hebt enorm veel afspeelmogelijkheden.
 • Mocht het nodig zijn om je smartphone of ander soortgelijk apparaat op te laden, dan kun je de transmitter gebruiken als USB-oplaadpoort, want hij heeft een 5 V, 2,1 A USB-oplaadpoort voor het snel opladen van dergelijke apparaten.
 • Als je de stekker in de sigarettenaansteker steekt, de FM-radio in je auto aanzet en zoekt naar een leegradiostation, dan kun je dit koppelen aan de transmitter om vervolgens het apparaat aan je telefoon te koppelen om je eigen afspeellijst te beluisteren.
 • Hij beschikt over een groot scherm van 1,44 inch, dat het inkomende oproepnummer toont, maar ook het spanningsniveau in de accu van de auto, het volume, de FM-frequentie en de naam van het nummer laat zien wanneer je muziek van een TF-kaart of USB-flashdisk afspeelt.
 • Zo lang je een FM-signaal hebt, kun je muziek van je Bluetooth-audioapparatuur naar je autoradio afspelen, maar de FM-transmitter ondersteunt ook het afspelen van muziek van een TF-kaart, USB-flashdisk en je kunt er gemakkelijk muziek mee streamen van onder andere het MP3 en MP4-format.

2. Camenco Draadloze Auto FM Transmitter Bluetooth USB Oplader

Als je op zoek gaat naar een apparaat dat afhankelijk is van andere apparaten of een andere stroombron, dan is het belangrijk om na te gaan of de desbetreffende apparaten wel compatibel zijn met elkaar. In het geval van een FM-transmitter is het handig om na te gaan of hij werkt in iedere auto. Hoewel dit vaak wel het geval is, kun je toch nagaan of dit expliciet is aangegeven. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. Is de beste FM transmitter voor jou daarom een multifunctioneel model dat geschikt is voor iedere auto? Dan raden wij de Camenco Draadloze Auto FM Transmitter Bluetooth USB Oplader aan. Dit model is wellicht de beste FM Camenco Draadloze Auto FM Transmitter Bluetooth USB Opladertransmitter voor jou, omdat je hem kunt gebruiken in iedere auto. Bovendien is de transmitter een multifunctioneel model. Daarom is hij enorm handig voor wanneer je onderweg bent met de auto.

Hoe werkt de Camenco Draadloze Auto FM Transmitter Bluetooth USB Oplader precies? Je koppelt gemakkelijk de Bluetooth functie en kunt vervolgens luisteren naar bijvoorbeeld prachtige Spotify nummers. Bij deze FM-transmitter is er ook gezorgd voor dubbele USB-poorten. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je elektronische apparaten onderweg volgeladen worden. Wanneer je vervolgens op je bestemming aankomt, dan hoef je niet alsnog op zoek te gaan naar een manier om je smartphone op te laden. De dubbele USB-poorten zijn ook handig voor wanneer je met meer dan 1 persoon op stap gaat. Je kunt namelijk 2 smartphones tegelijkertijd opladen. Behalve voor het opladen van je apparaten en het beluisteren van je eigen muziek kun je de transmitter ook gebruiken om handsfree te bellen. Zo kun je veilig van de ene naar de andere plek gaan en heb je toch nog de mogelijkheid om je telefoongesprekken tijdens het rijden te beantwoorden.

Eigenschappen van de Camenco Draadloze Auto FM Transmitter Bluetooth USB Oplader:

 • Deze transmitter kan gebruikt worden in elke auto met een 12V – 24V sigarettenaansteker.
 • Met deze transmitter kun je handsfree bellen, waardoor je gerust je telefoongesprekken kunt beantwoorden en toch veilig van de ene naar de andere plek kunt gaan.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor dubbele USB-poorten, dus je kunt gerust je apparaten onderweg opladen of je kunt je eigen smartphone en die van je bijrijder tegelijkertijd opladen.
 • Voor het installeren van de transmitter plug je deze gadget in de 12V – 24V sigarettenaansluiting, zoek je naar een frequentie die niet door een radiozender bezet is, koppel je deze FM frequentie met de transmitter en vervolgens kun je Bluetooth koppelen om je favoriete muziek af te spelen en handsfree te bellen.

3. MyGear Bluetooth FM Transmitter

Naarmate de technologie verder wordt ontwikkeld hebben we steeds meer mogelijkheden. Dit geldt ook voor FM-transmitters. Bij de allereerste transmitters had je waarschijnlijk alleen de mogelijkheid om muziek af te spelen. Je zag op het scherm dan hooguit de naam of het afspeelnummer van het lied dat er werd afgespeeld. Gelukkig zijn de transmitters van nu geavanceerder. Je kunt dus allerlei gegevens aflezen van het scherm. Is daarom de beste FM transmitter voor jou een variant die enorm veel gegevens laat zien op het scherm? Moet het apparaat tevens gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden? Dan kies je voor de MyGear Bluetooth FM Transmitter. Wij vinden dat dit model de beste FM transmitter voor jou is, want hij laat je enorm veel gegevens zien op zijn scherm. MyGear Bluetooth FM TransmitterZo zie je het inkomende oproepnummer, volume, de naam van het muzieknummer, de FM-frequentie en het accuspanningsniveau van de auto op het scherm.

Als je leest hoeveel mogelijkheden je hebt wanneer je de MyGear Bluetooth FM Transmitter installeert, dan denk je wellicht dat het gaat om een ingewikkelde installatie. Gelukkig is dat niet het geval. Je hoeft namelijk slechts de draadloze transmitter te pluggen in je 12V of 24V aansluiting, koppelt hem vervolgens eenmalig via Bluetooth met je mobiele telefoon en stelt hierna de zendfrequentie in om geluid af te spelen over de luidsprekers in je auto. Hierna geniet je van de vele voordelen die de transmitter met zich meebrengt. Denk er bijvoorbeeld aan dat dit apparaat beschikt over een ingebouwde microfoon, een stabiel FM-signaal en zelfs ruis- en windonderdrukking door CVC-technologie. Hierdoor geniet je van een full-duplex geluidskwaliteit tijdens het handsfree bellen in de auto. Je kunt met dit apparaat tevens muziek afspelen van 4 platformen, namelijk Bluetooth, SD-kabel, USB-schijf en met een 3,5 mm audiokabel (AUX).

Eigenschappen van de MyGear Bluetooth FM Transmitter:

 • Hij heeft een bereik van 15 meter.
 • Het is belangrijk dat je ervoor zorgt om een radiofrequentie te selecteren die geen radiokanaal heeft.
 • Desgewenst kun je dit apparaat gebruiken als USB-laadstation, want de carkit beschikt over een 5 V, 2,1 A USB-oplaadpoort voor het snel opladen van je apparaten.
 • Tijdens het handsfree bellen met deze FM-transmitter, maak je gebruik van de ingebouwde microfoon van het apparaat, geniet je van een stabiel FM-signaal en profiteer je van ruis- en windonderdrukking door CVC-technologie voor een full-duplex geluidskwaliteit.
 • Nadat je de transmitter in je auto hebt geïnstalleerd, heb je 4 manieren om muziek af te spelen en te genieten van geluid van topkwaliteit, want je kunt muziek streamen naar de speakers van je auto via Bluetooth, SD-kabel, USB-schijf en met een 3,5 mm audiokabel (AUX).
 • Als je dit apparaat in je auto installeert, dan hoef je niet meerdere apparaten in je auto te hebben, want je hebt vele mogelijkheden met slechts deze FM transmitter in je auto.

4. Xiaomi Roidmi 3S FM transmitter

Als je met de auto ergens naartoe rijdt, dan is het prettig als je de mogelijkheid hebt om naar muziek te luisteren. Hoewel er veel FM-radiozenders zijn, is er toch niet altijd iets op de radio waar jij graag naar luistert. Dit is vervelend, omdat je eigen afspeellijst wel zeker een of meerdere liederen heeft die bij je stemming aansluiten. Je hebt dan de mogelijkheid om gebruik te maken van je smartphone, maar vaak zijn de speakers van onze smartphones niet zo krachtig. Daarnaast kun je ook gewoon een headset of oordopjes koppelen aan je smartphone en op die manier muziek van je smartphone beluisteren. Het probleem hiermee is echter dat je dan niet meer Xiaomi Roidmi 3S FM transmitterhoort wat er om je heen gebeurt. Tijdens het rijden is dat wel belangrijk. Daarom zet je de beste FM transmitter voor jouw behoeften in je auto. Bijvoorbeeld de Xiaomi Roidmi 3S FM transmitter.

Waarom is de Xiaomi Roidmi 3S FM transmitter een aanrader? Deze transmitter laat zien dat eenvoud niet betekent dat je minder mogelijkheden hebt. Dit model is immers een eenvoudig model. Echter, hij is wellicht de beste FM transmitter voor jou. Je hoeft met dit apparaat in je auto namelijk niet meer te hopen dat er goede muziek op de radio is, want je speelt muziek van je eigen telefoon af. Eerst stop je de transmitter in je autostekker, vervolgens verbind je je telefoon door middel van Bluetooth aan de transmitter en tot slot zendt de FM-transmitter het FM-signaal uit. Nu hoef je slechts op je radio de door jou gekozen frequentie te selecteren. Hierna hoor je je eigen muziek. Je hebt dus altijd de gewenste afspeellijsten bij de hand. De meesten van ons gaan namelijk nooit zonder onze smartphone uit huis…

Eigenschappen van de Xiaomi Roidmi 3S FM transmitter:

 • Hoewel deze FM transmitter een eenvoudig model is, zorgt hij er wel voor dat je gemakkelijk je eigen muziek kunt beluisteren wanneer je in de auto bent.
 • Behalve voor het beluisteren van muziek van je smartphone via de speakers van je auto kun je deze FM-transmitter ook gebruiken om je apparaat of apparaten op te laden via de dubbele USB-oplader.
 • Houd er rekening mee dat de modelnaam van dit apparaatje op den duur door de fabrikant is veranderd, waardoor de opdruk op je adapter in plaats van Roidmi nu Mojietu is en ook de naam van de app is gewijzigd naar Mojietu.
 • Het installeren van de transmitter is een fluitje van een cent, want je hoeft hem slechts in je autostekker te steken, je telefoon via Bluetooth ermee te verbinden en vervolgens zendt het apparaat het FM signaal uit, waarna je op je radio slechts de door jou gekozen frequentie hoeft te selecteren om je muziek te horen.

5. Wireless FM Transmitter (Merkloos)

Tot nu toe hebben we het gehad over FM transmitters van (redelijk) bekende merken. Echter, je hoeft niet altijd te kiezen voor een apparaat van een bekend merk om een product van topkwaliteit in huis te halen. Soms kun je ook een merkloos apparaat aanschaffen en geniet je tegen minder geld van dezelfde voordelen die een variant van een bekend merk met zich meebrengt. Heb je een wat lager budget en is het daarom belangrijk voor jou om tegen een lagere prijs een topkwaliteit FM-transmitter aan te schaffen? Dan biedt een merkloze transmitter wellicht dé uitkomst. Is daarom de beste FM transmitter voor jou een merkloze variant? Kies dan voor de Wireless FM Transmitter (Merkloos). Wireless FM Transmitter (Merkloos)Dit model is wellicht de beste FM transmitter voor jou, omdat hij weliswaar een merkloze variant is, maar hij handige mogelijkheden met zich meebrengt.

Wanneer je de Wireless FM Transmitter (Merkloos) gebruikt, dan kun je gemakkelijk je smartphone op een draadloze wijze via Bluetooth koppelen aan je autoradio. Zo kun je je favoriete muziek van je smartphone in je auto beluisteren. De transmitter is behalve voor het beluisteren van muziek ook perfect om handsfree te telefoneren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je onderweg bent en je telefoon overgaat, omdat je gewoon kunt opnemen en je tegelijkertijd houdt aan de verkeersregels. Wanneer je het gesprek hebt beantwoord via de transmitter, dan maak je gebruik van zijn ingebouwde microfoon. Je bedient de transmitter bovendien gemakkelijk met de knoppen op het apparaat zelf. Krijg je op je telefoon de melding dat je batterij opgeladen moet worden? Dan heb je bij de FM-transmitter 2 USB-aansluitingen waar je je telefoon en misschien ook je tablet tegelijkertijd aan kunt opladen.

Eigenschappen van de Wireless FM Transmitter (Merkloos):

 • Je kunt gemakkelijk je smartphone aansluiten op de FM-transmitter via Bluetooth.
 • Muziek kun je met dit apparaat draadloos afspelen van je telefoon of een USB-stick op iedere FM-radio.
 • Er is gezorgd voor een duo USB-oplader van 5V, 2A, dus je kunt tegelijkertijd je smartphone en tablet opladen wanneer je onderweg bent.
 • Aangezien een aansluiting via Bluetooth de batterij sneller leeg laat lopen, kun je desgewenst je telefoon op de transmitter aansluiten via een AUX-kabel.
 • Het apparaat onthoudt de laatst gekozen FM frequentie, waardoor het na de installatie steeds gemakkelijk is om je muziek af te spelen via de FM-transmitter.
 • Op een van de USB-poorten kun je een USB-stick met muziek in MP3-format aansluiten als je geen zin hebt in je afspeellijst op je smartphone of als je (nog) geen muziek op je smartphone hebt gezet.

Add comment