Beste handdoeken
Home » Op zoek naar de beste handdoeken van 2019? Hier vind je ze!

Op zoek naar de beste handdoeken van 2019? Hier vind je ze!

Wanneer je na een lange dag thuis komt, is een warm bad of douche vaak het eerste waar je aan denkt. Een dergelijk bad zorgt er namelijk voor dat je weer tot rust kunt komen. Deze rust wordt bovendien benadrukt wanneer er een zijdezachte handdoek op je wacht. Het lastige is echter dat je de handdoeken niet mag uitproberen voordat je ze aanschaft. Zo komt het weleens voor dat de handdoek eerst een paar keer gewassen moet worden voordat hij je comfortabel afdroogt. Je kunt gelukkig op een eenvoudige manier kiezen voor de beste handdoeken. Door te kiezen voor een handdoek van 100% katoen weet je namelijk dat je jezelf er comfortabel mee kunt afdrogen. Dergelijke modellen absorberen namelijk goed en blijven lang mooi. Dit is zelfs het geval nadat je ze herhaaldelijk hebt gewassen op 60 graden Celsius. Lees dit artikel en vind hier gemakkelijk jouw beste handdoeken!

Beste handdoeken van 2019

We hebben je verteld dat je voor een handdoek kunt kiezen aan de hand van het gebruikte materiaal. Het uitkiezen van jouw beste handdoeken kun je echter ook baseren op andere factoren. Denk er maar aan dat je kunt kiezen voor een handdoek van hotelkwaliteit. Daarnaast zijn er ook ultra soft handdoeken. Je kunt tevens kiezen voor een handdoek van extra zware kwaliteit. Waar je voor kiest hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Hetzelfde geldt voor de desbetreffende kleur. Houd er wel rekening mee dat als je kiest voor een handdoek met een sprankelende kleur, je badkamer meteen een make-over krijgt. In dit artikel vertellen we je over de top 5 handdoeken van het jaar. Deze zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende kleuren en afmetingen. Door de recensies te lezen, vergelijk je de verschillende modellen. Aan de hand daarvan kun je vandaag nog jouw beste handdoeken uitkiezen.

1. WT Trading Hotel Handdoek – Set van 3 Stuks – 70×140 cm

De meesten van ons vinden het prettig om een lekker warm bad te nemen. Heb je geen badkuip, dan ga je lekker onder de douche staan. Op warme dagen is het daarentegen prettig om een koud bad of koude douche te nemen. Of je nou met koud of juist warm water baadt, nadat je bent gebaad wil je jezelf afdrogen. Daarom is het belangrijk dat je goede handdoeken in huis bent. Ben je op zoek naar de beste handdoeken voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor een variant van 100% katoen. Dergelijke modellen absorberen goed en blijven lang mooi. Is een dergelijke handdoek daarom ideaal voor jou? Kies dan voor de WT Trading Hotel Handdoek - Set van 3 Stuks - 70x140 cmWT Trading Hotel Handdoek – Set van 3 Stuks – 70×140 cm. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om een set van 3 handdoeken. Deze handdoeken zijn allemaal gemaakt van 100% katoen.

Het zijn, om precies te zijn, hotel handdoeken. Deze zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat je lichaam goed wordt afgedroogd. Ook blijven de handdoeken lang mooi. Het is daarom prettig om te weten dat de handdoeken in een set van 3 stuks komen. Je kunt dus iedereen in je gezin een eigen handdoek geven. Woon je alleen, dan heb je reserve handdoeken. Om die reden vinden wij dat de WT Trading Hotel Handdoek – Set van 3 Stuks – 70×140 cm de beste handdoeken voor jou zijn. Het maakt niet uit of je een klein gezin hebt of dat je alleen woont. In elke scenario zijn deze heerlijke hotel handdoeken een aanwinst voor je huishouden. Handdoeken moeten namelijk lekker zacht en fris zijn. Daar heeft de fabrikant van deze handdoeken voor gezorgd. Je kunt je dus de volgende keer lekker en goed afdrogen met deze handdoeken.

Eigenschappen van de WT Trading Hotel Handdoek – Set van 3 Stuks – 70×140 cm:

 • Het gaat hier om een set handdoeken, dus je krijgt niet 1, maar 3 handdoeken meegeleverd.
 • De handige hotel handdoeken hebben een afmeting van 70 x 140 cm en een dikte van 400 gram per m2.
 • Je kunt lang van deze handdoeken genieten, want ze zijn van 100% katoen gemaakt en zijn van topkwaliteit.
 • Doordat de handdoeken heerlijk zacht zijn, je goed afdrogen en erg mooi blijven, zijn ze een aanwinst voor elk huishouden.

2. De Witte Lietaer Imagine – Badhanddoeken 50×100 cm – Set van 3

Waar let je op wanneer je op zoek gaat naar nieuwe handdoeken? Sommige personen gaan na van welk materiaal verschillende handdoeken zijn gemaakt. Het is ook handig om te kijken naar de afmeting van de handdoeken. Zo kun je namelijk nagaan of je jezelf gemakkelijk in de handdoek kunt wikkelen. Sommige handdoeken gebruikt men zelfs speciaal om het haar af te drogen. In dat geval, zijn het meestal kleinere handdoeken. Zijn jouw beste handdoeken modellen die zowel thuis als bij spacentra of schoonheidsinstituten gebruikt kunnen worden? Als je antwoord op die vraag “ja” is, dan kennen wij een set die goed bij je past. Hier verwijzen we naar de De Witte Lietaer Imagine – Badhanddoeken 50×100 cm – Set van 3. De Witte Lietaer Imagine – Badhanddoeken 50x100 cm - Set van 3Deze handdoeken zijn de beste handdoeken voor jou. Ze zijn namelijk multifunctioneel. Zo kun je ze goed thuis gebruiken, maar ze zijn ook geschikt voor gebruik in spacentra of schoonheidsinstituten.

Dit is niet verbazingwekkend, omdat de Imagine badlinnencollectie een high end badlijn is met een luxueuze uitstraling. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor personen die thuis willen relaxen. Aangezien de collectie ook gericht is op spacentra en schoonheidsinstituten zijn de handdoeken van uitstekende kwaliteit. Als je naar de uitstraling van de handdoeken kijkt, dan zie je dat ze een eigentijdse boorafwerking hebben. Zo zijn hun kleuren geïnspireerd door wellness tendensen. Denk maar aan de varianten met verfijnde, neutrale natuurtinten. Je kunt echter ook kiezen voor frisse, watertinten en zelfs warme, Aziatische kleuren. Handdoeken uit de De Witte Lietaer Imagine – Badhanddoeken 50×100 cm – Set van 3 zijn echter blauw-grijs. Ze hebben dus een mooie, maar toch neutrale kleur die niet snel opvalt. Je kunt deze handdoeken met een goede kleurvastheid bij het wassen reinigen in de wasmachine tot 90 graden Celsius.

Eigenschappen van de De Witte Lietaer Imagine – Badhanddoeken 50×100 cm – Set van 3:

 • Het gaat hier om een set van 3 handdoeken met een blauw-grijze kleur.
 • Er is gebruik gemaakt van 100% ringgesponnen, gekaard katoen met een enkeldraadse lus.
 • Doordat ze een hoge absorptiegraad hebben, drogen deze handdoeken van 50 x 100 cm je goed af.
 • Handdoeken uit deze set voelen zacht aan, hebben een beperkt krimppercentage en een vormvaste boord.
 • Deze badhanddoeken zijn wasbaar tot 90 graden Celsius en hebben een goede kleurvastheid bij het wassen.
 • Voor een maximale bescherming tegen het licht, veelvuldig wassen en chloor, zijn de handdoeken Indanthreen geverfd.

3. JY&K Haarhanddoek 50×20

Tot nu toe hebben we het gehad over handdoeken die je kunt gebruiken om je lichaam af te drogen. De handdoeken zijn namelijk redelijk groot. Als je echter je haar hebt gewassen, dan gebruik je vaak een andere handdoek om je haar af te drogen. Hier gaat het over het algemeen om een iets kleinere handdoek. Was je regelmatig je haar en wil je daarom een speciale handdoek hebben om je haar af te drogen? Dan hoef je niet speciaal te kiezen voor een standaard handdoek. Er zijn namelijk ook speciale haarhanddoeken. Klinkt een dergelijk model als een van de beste handdoeken voor jou? Dan raden wij de JY&K Haarhanddoek 50×20 aan. JY&K Haarhanddoek 50x20Dit model is wellicht een van de beste handdoeken voor jou. De handdoek is namelijk speciaal ontworpen om je haar te drogen. Zijn afmeting is ook daarop afgestemd.

Wanneer je dus uit de douche komt, dan pak je de JY&K Haarhanddoek 50×20. Deze haartulband kun je gemakkelijk om je haren wikkelen. Doordat je gebruik maakt van deze speciale handdoek, beschadigen je haren niet. Dit kan wel gebeuren wanneer je je haren ruw afdroogt met een gewone handdoek. Met de tulband op je hoofd, zorg je er bovendien voor dat je haren op een natuurlijke manier kunnen uitlekken. Hierdoor beschadig je je haar niet door gebruik te maken van een haardroger. Terwijl de tulband op je hoofd is, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je je hele slaapkamer nat maakt. De haartulband is namelijk voorzien van een groot vochtopnamevermogen. Het vocht blijft dus netjes zitten in de tulband. Desgewenst kun je deze haarhanddoek zelfs gebruiken wanneer je je haar verft!

Eigenschappen van de JY&K Haarhanddoek 50×20:

 • Desgewenst kun je hem gebruiken wanneer je je haar hebt geverfd.
 • Wanneer je uit de douche komt, kun je de haartulband om je haren wikkelen.
 • Deze handdoek van 50 x 20 cm is speciaal gemaakt voor het afdrogen van je haar.
 • Met deze haartulband op je hoofd zorg je ervoor dat je haren op een natuurlijke manier kunnen uitlekken.
 • Doordat de handdoek een groot vochtopnamevermogen heeft, hoef je je geen zorgen te maken dat hij lekt.
 • Als je deze haartulband gebruikt, voorkom je dat je haar beschadigt doordat je het op een ruwe manier hebt afgedroogd met een handdoek.

4. Byrklund Set – 10x Handdoek 50x100cm

Het uitkiezen van de beste handdoeken lijkt voor sommige personen op een moeilijke opgave. Er zijn namelijk enorm veel modellen waar je voor kunt kiezen. Het helpt echter wanneer je van tevoren weet naar welke stof je op zoek bent. Daarnaast is het handig als je van tevoren weet welke afmeting jouw handdoek moet hebben. Ook is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat hoeveel handdoeken je nodig hebt. In de vorige recensies hebben we je verteld over handdoeken sets bestaande uit 3 handdoeken en een enkele handdoek. Vind je 3 handdoeken echter niet genoeg? Dat kan komen doordat je een salon hebt waar je per klant een schone handdoek gebruikt. Het kan ook dat je een groot gezin hebt en Byrklund Set - 10x Handdoek 50x100cmdaarom meerdere handdoeken nodig hebt. Zijn de beste handdoeken voor jou handdoeken die in een grote set komen? Kies dan voor de Byrklund Set – 10x Handdoek 50x100cm.

In de Byrklund Set – 10x Handdoek 50x100cm vind je 10 handdoeken. Dit zijn dus de beste handdoeken voor jou, omdat je in 1 keer genoeg handdoeken hebt voor je salon of groot gezin. Bovendien gaat het hier om topkwaliteit handdoeken. De modellen in deze set zijn namelijk gemaakt van goede kwaliteit badstof oftewel 100% katoen. Hierbij wordt vocht gemakkelijk opgenomen. Je kunt dus optimaal genieten van het afdrogen van je lichaam wanneer je deze handdoeken gebruikt. Het maakt niet uit of je slechts af en toe gebruik maakt van de handdoeken of dagelijks. Je ervaart namelijk elke dag weer het comfort van de zachte handdoeken. Bij het wassen van de handdoeken is het belangrijk dat je rekening houdt met de maximale temperatuur. Als je deze handdoeken namelijk in de wasmachine reinigt, dan houd je rekening met een maximale temperatuur van 40 graden Celsius. Zo gaan de handdoeken lang mee.

Eigenschappen van de Byrklund Set – 10x Handdoek 50x100cm:

 • In deze set zitten er 10 handdoeken van 50 x 100 cm.
 • Je kunt de handdoeken in deze set wassen tot 40 graden Celsius.
 • Het gaat hier om zachte handdoeken, dus ze brengen comfort met zich mee.
 • Doordat ze van 100% katoen zijn gemaakt, drogen de handdoeken je goed af.
 • De handdoeken, die gemakkelijk vocht opnemen, wegen 500 gram per vierkante meter.

5. Queens Badhanddoek – 9-pack Handdoeken – 70×140 cm

Nadat je bent gebaad of gedoucht voel je je over het algemeen lekker ontspannen. Een goed bad of lekkere douche zorgt namelijk voor een ontspannende werking op zowel je lichaam als geest. Nadat je uit de badkamer komt, is het belangrijk dat je je lichaam afdroogt. Daar gebruik je een handdoek voor. Velen van ons vinden het prettig wanneer we ons na een bad of douche kunnen wikkelen in zachtheid. Daarom kiezen we ook voor zachte handdoeken. Zijn de beste handdoeken voor jou daarom zachte modellen, die van 100% katoenen badtextiel zijn gemaakt? Kies dan voor de Queens Badhanddoek – 9-pack Handdoeken – 70×140 cm. Queens Badhanddoek - 9-pack Handdoeken - 70x140 cmDeze handdoeken zijn wellicht de beste handdoeken voor jou, omdat ze luxe met zich meebrengen. Zo kun je optimaal genieten van zachtheid wanneer je je in de handdoeken wikkelt.

Het gaat hier bovendien om badkamerhanddoeken. Met deze handdoeken droog je je snel en comfortabel af. Je kunt bovendien lang van de handdoeken genieten, want ze zijn van topkwaliteit. Als we kijken naar het gebruikte materiaal, dan zien we dat de handdoeken van 100% katoenen badtextiel zijn gemaakt. Bovendien voelen de handdoeken zacht en warm aan. Je hoeft bovendien niet lang nat te blijven, want de badstoflusjes van deze handdoeken nemen vocht enorm snel op. Daarnaast masseert het zachte badstof je huid. Zo geniet je keer op keer van je bad of douche én het moment waarop je je afdroogt. Het leuke van deze handdoeken is bovendien dat ze er prachtig uitzien. Ze hebben bovendien een lange levensduur, zelfs nadat je hen vele malen hebt gewassen. Daarnaast zijn de handdoeken een sieraad voor je badkamer. Ze hebben namelijk een prachtige antraciet kleur.

Eigenschappen van de Queens Badhanddoek – 9-pack Handdoeken – 70×140 cm:

 • Elke handdoek in deze set is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen.
 • Zelfs na het vele wassen hebben deze handdoeken een lange levensduur.
 • In deze set zitten er 9 handdoeken van 70 x 140 cm en met een dikte van 500 g/m2.
 • Deze handdoeken zijn een waar sieraad in je badkamer, want ze hebben een mooie kleur en een luxe uitstraling.
 • Wanneer je je afdroogt met deze handdoeken geniet je er optimaal van, want de handdoeken zijn aangenaam zacht.
 • Na het baden of douchen hoef je niet lang nat te blijven, want de slijtvaste handdoeken hebben een hoog absorptievermogen.

Add comment