Wil je graag de beste hondenbrokken van 2022 uitkiezen? Lees dan dit artikel!

Beste hondenbrokken

Wij eten en drinken dagelijks om in leven te blijven. Hetzelfde geldt voor dieren. Ook zij moeten eten en drinken om in leven te blijven.

Beste hondenbrokken van 2022

Afbeelding
Product
Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg
#1 Beoordeeld
Royal Canin Selection Croc biedt een volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden. Door de textuur… Meer
Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 14 kg
Royal Canin Hypoallergenic speciaal voor honden die last hebben van voedselovergevoeligheid. Helpt huid… Meer
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg
Helpt kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te behouden. Door hun kleine formaat… Meer
Cavom Compleet - Rund/Schaap - Hondenvoer - 20 kg
Door de speciale manier van persen zijn de hondenbrokken van Cavom Compleet veel luchtiger dan andere… Meer
Bonzo VitaFit Menubrokken Adult - Kip en Groenten - Honden droogvoer - 15 kg
Voor een gelukkige, gezonde en alerte volwassen hond Normaal actieve honden hebben uitgebalanceerde voeding… Meer
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg
Heeft je hond regelmatig last van jeuk? Of moet hij vaak braken na het eten? Dan kan je dierenarts een… Meer
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15+3 kg Bonusbag
Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen… Meer
Royal Canin Mobility C2P - Hondenvoer - 12 kg
Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Dan… Meer
Royal Canin Medium Adult - Hondenvoer - 15+3 kg Bonusbag
Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand… Meer
Royal Canin Gastro Intestinal - Hondenvoer - 14 kg
Royal Canin Gastro Intestinal voor een optimale ondersteuning van de spijsvertering van uw hond. Royal… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Royal Canin Selection Croc biedt een volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden. Door de textuur…Meer

Royal Canin Hypoallergenic speciaal voor honden die last hebben van voedselovergevoeligheid. Helpt huid…Meer

Helpt kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te behouden. Door hun kleine formaat…Meer

Door de speciale manier van persen zijn de hondenbrokken van Cavom Compleet veel luchtiger dan andere…Meer

Voor een gelukkige, gezonde en alerte volwassen hond Normaal actieve honden hebben uitgebalanceerde voeding…Meer

Heeft je hond regelmatig last van jeuk? Of moet hij vaak braken na het eten? Dan kan je dierenarts een…Meer

Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen…Meer

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Dan…Meer

Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand…Meer

Royal Canin Gastro Intestinal voor een optimale ondersteuning van de spijsvertering van uw hond. Royal…Meer

Hoewel je wellicht op zoek was naar de top 10 beste hondenbrokken, is het waarschijnlijk prettiger als je kunt kiezen uit een top 10. Hierdoor vind je sneller de ideale brokken voor je hond. Let bij het vergelijken van de verschillende varianten onder andere op de samenstelling van de brokken. Het is handig om te kiezen voor een samenstelling die is afgestemd op wat je hond nodig heeft. Je kunt namelijk kiezen voor hondenvoer aan de hand van de leeftijd van je hond, maar je kunt ook kiezen voor hondenvoeding aan de hand van het ras van je hond. Zelfs voor honden met een speciaal dieet, zoals honden met overgewicht, is er speciale voeding. Daarom is het handig om dit artikel te lezen over de top 10 beste hondenbrokken van het jaar en de verschillende varianten met elkaar te vergelijken. Zo kies je de ideale voeding voor jouw viervoeter uit!
Als dieren in het wild zijn, zorgen ze voor hun eigen voeding. Echter, als we huisdieren hebben, is het onze verantwoordelijkheid om hen te voorzien van eten en drinken. Als je dus een hond in huis hebt, dan kun je op zoek gaan naar de top 10 beste hondenbrokken. Op die manier weet je dat je kiest voor een goede variant hondenvoer, maar tegelijkertijd kun je ook verschillende brokken met elkaar vergelijken. Zo voorzie je je trouwe viervoeter van het ideale hondenvoer voor zijn/haar behoeften. Wij vertellen je in dit artikel niet over de top 10 hondenbrokken, maar de top 10. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het vergelijken van verschillende brokken en kun je toch kiezen voor de beste hondenbrokken voor jouw viervoeter.

1. Pedigree Vital Protection Adult – Rund – Hondenvoer – 15 kg

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat je kunt kiezen voor hondenbrokken aan de hand van het dieet dat je hond volgt. Sommige honden moeten namelijk special voeding krijgen, omdat ze overgewicht hebben of niet kunnen tegen bepaalde stoffen. Volgt jouw trouwe viervoeter geen speciaal dieet? Is hij/zij tussen de 2 en 8 jaar oud? Zoek je daarom naar hondenbrokken die daarbij aansluiten? Dan kies je voor het Pedigree Vital Protection Adult – Rund – Hondenvoer – 15 kg. Hoewel dit voer geen speciaal voedingsdoel heeft, gaat het hier wellicht om de beste hondenbrokken voor jouw viervoeter. De brokken zijn namelijk speciaal bedoeld voor Pedigree Vital Protection Adult - Rund - Hondenvoer - 15 kg volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar. In de verpakking vind je bovendien maar liefst 15 kilogram aan hondenvoer, dus je kunt je hond gedurende langere tijd voeden met deze brokken.

Bij het uitkiezen van hondenbrokken, is het ook belangrijk om na te gaan welke voordelen het voer met zich meebrengt. Zo zijn sommige brokken speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een goede verteerbaarheid. Weer andere brokken zorgen voor een gezonde huid en vacht. Om deze reden vinden velen dat het Pedigree Vital Protection Adult – Rund – Hondenvoer – 15 kg behoort tot de beste hondenbrokken. Deze droge brokken zijn namelijk speciaal ontwikkeld om voeding te bieden, die tegemoet komt aan de behoeften van je hond. Zo helpen de brokken om het gebit van je hond schoon te houden. De brokken zorgen tevens voor een goede verteerbaarheid. Daarnaast gaat er met deze voeding een gezonde huid en vacht gepaard. Zelfs bij het ondersteunen van een sterk immuunsysteem dragen zij een handje bij. Je hond profiteert dus van allerlei voordelen als je hem/haar deze voeding geeft.

Eigenschappen van de hondenbrokken Pedigree Vital Protection Adult – Rund – Hondenvoer – 15 kg:

 • In de verpakking zit er 15 kilogram aan hondenbrokken.
 • Als je hond deze brokken eet, dan wordt een sterk immuunsysteem ondersteunt.
 • De droge brokken zorgen voor een goede verteerbaarheid en een gezonde huid en vacht.
 • Door deze voeding aan je hond te geven, help je om het gebit van je hond schoon te houden.
 • Je kunt deze brokken geven aan volwassen honden van 2 tot 8 jaar, die zich niet aan een speciaal dieet hoeven te houden.

2. Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer – 20 kg

Sommigen van ons hebben meer dan 1 hond in huis. Hierbij gaat het soms om honden van verschillende rassen. Als je dus kiest voor hondenbrokken die zijn gebaseerd op een bepaald ras, dan moet je steeds 2 verschillende soorten hondenbrokken kopen. Wil je dat niet en zijn daarom de beste hondenbrokken voor jou brokken die geschikt zijn voor alle soorten honden? Moet het bovendien gaan om voeding voor volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar? Dan kies je voor het Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer – 20 kg. Wij vinden dat deze brokken de beste hondenbrokken zijn voor personen die honden van verschillende rassen in huis hebben. Deze brokken, die een volledige onderhoudsvoeding Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg bieden voor volwassen honden, zijn namelijk geschikt voor alle soorten honden. Dankzij de textuur en vorm van de brokken, pakken je honden de brokken gemakkelijk op om erop te kauwen.

Het Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer – 20 kg komt in een verpakking van 20 kilogram. Deze hoeveelheid is perfect voor personen die meerdere honden hebben, want dan hoeven ze niet steeds naar de winkel te gaan om opnieuw brokken te kopen. Bovendien zorgt deze voeding voor vitale honden. Hoewel de voedingsbehoeften per hond verschillen, afhankelijk van de leeftijd en het activiteitenniveau, zorgt de uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen in deze brokken voor een betere darmbalans. Een optimale opname van voedingsstoffen is ook gegarandeerd, waardoor de brokken bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je hond(en). De brokken zorgen ook voor een goede verteerbaarheid dankzij geselecteerde eiwitten en specifieke vezels. In de brokken zitten er zelfs 30 voedingsstoffen, waardoor je honden genieten van smakelijke en volledige voeding. Er zijn in de brokken geen onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen, waardoor de lichaamsconditie van je honden in vorm wordt gehouden.

Eigenschappen van de hondenbrokken Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer – 20 kg:

 • Een goede verteerbaarheid is gegarandeerd, want in de voeding zitten er geselecteerde eiwitten en specifieke vezels.
 • De fabrikant van deze brokken wil de kwaliteit van de voeding waarborgen en gebruikt daarom alleen de beste ingrediënten.
 • In het hondenvoer zitten er geen onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen, waardoor de lichaamsconditie van je hond in vorm gehouden wordt.
 • Het gaat hier om zeer volledige voeding, want er zijn 30 voedingsstoffen met elkaar gecombineerd om te zorgen voor een zeer smakelijke en volledige voeding.
 • Doordat deze voeding geschikt is voor alle soorten volwassen honden van 2 tot 8 jaar en hij komt in een verpakking van 20 kilogram, is de voeding ideaal voor personen die meer dan 1 hond in huis hebben.

3. Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OptiDerma – Zalm – Hondenvoer – 14kg

Als je zoekt naar de beste hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter, dan kun je letten op verschillende zaken. Zo is het handig om na te gaan of de voeding geschikt is voor volwassen honden of juist puppy’s. Je kunt tevens nagaan of de voeding is ontwikkeld voor een bepaald voedingsdoel. Sommige personen kijken echter naar de smaak van de brokken. Als ze namelijk weten dat hun hond of honden dol zijn op een bepaalde smaak, dan kunnen zij gericht op zoek gaan naar hondenvoer met die smaak. Is jouw trouwe viervoeter dol op hondenvoer met zalm erin? Heeft je hond bovendien een gevoelige huid en zoek je daarom naar voeding die daarbij aansluit? Dan hebben we goed nieuws voor je. We kennen Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OptiDerma - Zalm - Hondenvoer - 14kg namelijk hondenbrokken met zalm die geschikt zijn voor volwassen honden met een gevoelige huid: Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OptiDerma – Zalm – Hondenvoer – 14kg

Wij vinden dat het Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OptiDerma – Zalm – Hondenvoer – 14kg de beste hondenbrokken zijn voor jouw viervoeter. Aan de naam alleen zie je namelijk al dat hij goed aansluit bij de behoeften van je hond. De voeding is gemaakt van zalm en is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid. Bovendien is hij ideaal voor volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar. Deze voeding ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. In deze brokken zijn er geselecteerde eiwitbronnen verwerkt. Het grootste deel van deze eiwitten is afkomstig van zalm. Om precies te zijn komt 90% van de eiwitten van zalm. Er zijn ook andere voedingsstoffen in verwerkt, die gericht zijn op de huid. Denk mar aan zink, essentiële vetten en vitamine B, A en E. De hondenbrokken zijn zelfs samengesteld zonder tarwegluten.

Eigenschappen van de hondenbrokken Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OptiDerma – Zalm – Hondenvoer – 14kg:

 • Je kunt deze voeding geven aan je volwassen hond, die geen speciaal dieet volgt en die tussen de 2 en 8 jaar oud is.
 • In de voeding zijn er speciale eiwitbronnen en voedingsstoffen zoals zink, vitamine A, B en E en essentiële vetten verwerkt, die gericht zijn op de huid.
 • Meer dan 90% van de eiwitten in deze hondenbrokken zijn afkomstig van zalm, dus als je hond dol is op zalm, zal hij/zij vast wel houden van deze hondenbrokken.
 • Hoewel deze hondenvoeding is samengesteld zonder tarwegluten, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de voeding toch nog mogelijk sporen van gluten kan bevatten.
 • Als je hond last heeft van een gevoelige huid, dan zijn deze hondenbrokken ideaal, want ze zijn speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid en ondersteunen daarom een gezonde huid en glanzende vacht.

4. Royal Canin Maxi Adult – Hondenvoer – 15 kg

Velen van ons zien onze huisdieren als een gezinslid. Daarom doen we er alles aan om hen gezond te houden en zo goed mogelijk te eten te geven. Het kan echter voorkomen dat, ondanks je je hond goed verzorgt, hij/zij een extra push kan gebruiken op het gebied van gezondheid. Daarom kan de dierenarts bepaalde voeding voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan voeding die zorgt voor een gezondere vacht of voeding met bepaalde voedingsstoffen die zorgen voor stevigere tanden. Als je hond dergelijke voeding nodig heeft, hoef je je niet schuldig te voelen, want soms hebben we allemaal een extra stootje nodig op het gebied van de gezondheid, ongeacht hoe goed er voor ons wordt gezorgd. Heeft jouw volwassen hond voeding Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg nodig voor een betere spijsvertering of een sterker skelet? Zoek je daarom naar de beste hondenbrokken daarvoor? Kies dan voor het Royal Canin Maxi Adult – Hondenvoer – 15 kg.

Het Royal Canin Maxi Adult – Hondenvoer – 15 kg is voeding die gericht is op volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar oud. Hoewel je er alles aan doet om je grote hond gezond te eten te geven, kan het toch voorkomen dat zijn spijsvertering en skelet wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Daarom zijn deze hondenbrokken de beste hondenbrokken voor je trouwe viervoeter. De voeding is namelijk speciaal gericht op het verbeteren van de spijsvertering van je hond en het ondersteunen van zijn/haar skelet. Door deze voeding aan je grote hond te geven, zorg je ervoor dat hij/zij precies binnenkrijgt wat nodig is om gezond te blijven. In de verpakking zit er bovendien 15 kilogram aan hondenbrokken. Je kunt je viervoeter dus gedurende een poosje zoet houden met de brokken voordat je een nieuw pak hoeft aan te schaffen.

Eigenschappen van de hondenbrokken Royal Canin Maxi Adult – Hondenvoer – 15 kg:

 • In de voeding zit er precies wat je grote hond nodig heeft om gezond te blijven.
 • Deze hondenvoeding is speciaal ontworpen voor grote, volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar.
 • Door je hond deze voeding te geven, zorg je ervoor dat er een betere spijsvertering mogelijk is en dat het skelet van je hond wat extra wordt ondersteund.
 • Het gaat hier om een verpakking van maar liefst 15 kilogram, dus je kunt je hond gedurende een tijdje zoet houden voordat het weer tijd is om een nieuwe verpakking aan te schaffen.

5. Cavom Compleet – Hondenvoer – 20 kg

Intussen hebben we je verteld over 4 van de 5 top hondenbrokken van het jaar. Je hebt dus een goed beeld gekregen van de voordelen die verschillende hondenbrokken met zich meebrengen. Ook heb je gezien dat je kunt kiezen voor hondenbrokken aan de hand van de leeftijd, het ras en zelfs een bepaald voedingsdoel van je hond. Zijn de beste hondenbrokken voor jouw viervoeter luchtige brokken, die je hond onweerstaanbaar lekker vindt? Dan raden wij het Cavom Compleet – Hondenvoer – 20 kg aan. Deze hondenbrokken zijn wellicht de beste hondenbrokken voor jouw hond, omdat ze op een speciale manier geperst worden. Hierdoor zijn deze brokken veel luchtiger dan andere brokken, waardoor er meer geur vrijkomt. Doordat je hond de brokken al Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg op een afstand ruikt, vindt hij/zij ze onweerstaanbaar. De brokken zijn ontwikkeld zonder speciaal voedingsdoel, maar zijn ideaal voor volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar oud.

Als je voor bepaalde hondenvoer kiest, dan is het ook handig om te kiezen voor een vleessoort die je hond lekker vindt. Indien je hond dol is op verschillende vleessoorten, is het ook handig om te kiezen voor gecombineerd hondenvoer. Door te kiezen voor het Cavom Compleet – Hondenvoer – 20 kg kies je voor volledig voer waar er zowel rund- als schapenvlees in is verwerkt. Hierdoor zitten de brokken vol belangrijke grondstoffen, die nodig zijn om te zorgen voor een goede gezondheid van je trouwe viervoeter. Om te zorgen voor een optimale gezondheid van je hond, verwerken hondenvoerfabrikanten ook andere stoffen dan vlees in de hondenbrokken. In het geval van deze brokken, heeft de fabrikant ook gezorgd voor de perfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6, want er is zuiver rundvet en er zijn oliën aan de samenstelling toegevoegd. Je geeft je hond dus goed te eten.

Eigenschappen van de hondenbrokken Cavom Compleet – Hondenvoer – 20 kg:

 • De hondenbrokken zijn niet ontwikkeld met een speciaal voedingsdoel, maar zijn wel ideaal voor volwassen honden tussen de 2 en 8 jaar oud.
 • In de brokken is er ruw eiwit, ruw vet, ruwe celstof, ruwe as, vocht, fosfor, calcium, natrium en kalium verwerkt in verschillende verhoudingen.
 • Als je deze voeding aan je hond geeft, zorg je ervoor dat hij/zij alle grondstoffen binnen krijgt die hij/zij nodig heeft voor een goede gezondheid en je zorgt ervoor dat hij/zij voeding krijgt die hij/zij lekker vindt.
 • Wanneer je deze verpakking aanschaft, weet je van tevoren dat je niet gauw weer een nieuwe hoeveelheid hondenbrokken hoeft te kopen, want er zit in dit pak maar liefst 20 kg aan hondenvoer, wat een tijdje meegaat.
 • Om te zorgen voor de beste voeding voor je trouwe viervoeter zit er in deze brokken rund- en schapenvlees, die is gecombineerd met zuiver rundvet en oliën om te zorgen voor de perfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6.
 • Het unieke van deze brokken is dat ze op een speciale manier zijn geperst, waardoor ze veel luchtiger zijn dan andere brokken, dus er komt meer geur vrij, wat maakt dat de brokken onweerstaanbaar zijn voor je trouwe viervoeter.

Ook interessant: