Al een tijdje op zoek naar de beste jumpstarter van 2021? Hier vind je hem!

Beste jumpstarter

Als autobestuurder moet je voorbereid zijn op allerlei situaties. Denk er maar aan dat je accu onderweg leegloopt. Als je startkabels bij je hebt, kun je dan je eigen auto weer aan de praat krijgen via een andere auto.

Beste jumpstarter van 2021

Afbeelding
Product
Roxiq 12V Jumpstarter – Powerbooster – Acculader – Snelstarter – Startbooster – Starthulp - Inclusief powerbank (12.000 mAh) met 2 USB-poorten – Jumpstarter met waarschuwingslicht
Noco Genius GB40 Booster - Jumpstarter - 12V 1000A
Een lege accu zal nooit meer een probleem zijn dankzij deze efficiënte genius booster GB40 van Noco.… Meer
Powerplus POWX410 Jumpstarter - Max. 17 bar - Geschikt voor lichtere auto's (tot 1.600cc)
Dit draagbare 4-in-1 energiestation is zowel een 12 V spanningsvoorziening met 12 V autoplug, een starthulp,… Meer
STANLEY Jumpstarter J309E 12V - 300A
Deze jumpstarter van Stanley is een startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's,… Meer
mr Safe Jumpstarter JS7500
3-IN-1 professionele snelstarter Snelstarter voor 12V motortype: Benzine tot V8-5.0L Diesel tot V6 3.0L… Meer
BLACK+DECKER BDV090 Acculader 6V & 12V
Black&Decker BDV090 Acculader 6V & 12V • Voor het opladen en op niveau houden van 6V en 12V AGM, GEL… Meer
Powerbooster | Jumpstarter (acculader + starthulp + compressor)
Deze powerbooster is onmisbaar in elke moderne garage. Met een powerbooster heb je 3 functies gecombineerd… Meer
BLACK+DECKER Jumpstarter J312 - 12V/ 300A - donkergrijs
Black & Decker jumpstarter J312 Deze draagbare jumpstarter (zonder compressor) is een ideale startbooster… Meer
BLACK+DECKER Jumpstarter & Compressor Vg11 (12v 450a) Oranje
Dit draagbare Black+Decker-apparaat is multifunctioneel en komt van pas in allerlei situaties. Het is… Meer
Hofftech Jumpstarter 4IN1| Voeding 12 volt | Noodverlichting | Compressor, max 17 bar
Dit draagbare 4-in-1 energiestation is zowel een 12 V spanningsvoorziening met 12 V autoplug, een starthulp,… Meer
Product

Een lege accu zal nooit meer een probleem zijn dankzij deze efficiënte genius booster GB40 van Noco.…Meer

Dit draagbare 4-in-1 energiestation is zowel een 12 V spanningsvoorziening met 12 V autoplug, een starthulp,…Meer

Deze jumpstarter van Stanley is een startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's,…Meer

3-IN-1 professionele snelstarter Snelstarter voor 12V motortype: Benzine tot V8-5.0L Diesel tot V6 3.0L…Meer

Black&Decker BDV090 Acculader 6V & 12V • Voor het opladen en op niveau houden van 6V en 12V AGM, GEL…Meer

Deze powerbooster is onmisbaar in elke moderne garage. Met een powerbooster heb je 3 functies gecombineerd…Meer

Black & Decker jumpstarter J312 Deze draagbare jumpstarter (zonder compressor) is een ideale startbooster…Meer

Dit draagbare Black+Decker-apparaat is multifunctioneel en komt van pas in allerlei situaties. Het is…Meer

Dit draagbare 4-in-1 energiestation is zowel een 12 V spanningsvoorziening met 12 V autoplug, een starthulp,…Meer

Echter, startkabels bieden niet altijd de oplossing. Denk je maar in dat het ook voor kan komen dat je accu leegloopt ergens waar het niet druk is. Dan zijn er geen andere auto’s die je kunnen assisteren. Er is gelukkig een andere oplossing. Je kunt namelijk een jumpstarter in de auto houden. Dit is eigenlijk een draagbare accu met ingebouwde startkabels. Je kunt met een dergelijke tool je auto, motor of kleine vrachtwagen een boost geven. Hiervoor hoeft er geen ander voertuig in de buurt te zijn. Zoek je daarom naar de beste jumpstarter van het jaar? Lees dit artikel en vind de beste jumpstarter voor jouw behoeften!

Je hebt gezien dat het hebben van een jumpstarter in de auto belangrijk is. Zoek je daarom naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij begrijpen dat niet elke variant bij iedereen past. Daarnaast begrijpen we ook dat je niet honderden verschillende modellen met elkaar wil vergelijken. Dat kost namelijk te veel tijd. Daarom hebben we een top 5 voor je samengesteld. Het gaat hierbij om de beste koop. Je weet dus van tevoren dat veel andere gebruikers er positieve ervaringen mee hebben. Echter, niet omdat je weet dat een product goed is, koop je hem meteen. Je wil er namelijk meer informatie over hebben. Die informatie geven we je ook. Elk van de 10 jumpstarters in dit artikel worden namelijk gerecenseerd. Zo kun je zelf beslissen welk model de beste jumpstarter voor jou is.

1. Stanley Jumpstarter Jumpit (12v / 300a) Geel J312

Zoek je naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij recenseren namelijk de top 5 varianten van het jaar. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Voordat je een bepaald model kunt uitkiezen, is het belangrijk om na te gaan waar je precies naar zoekt. Zo zijn sommige personen op zoek naar een jumpstarter voor een dieselvoertuig of juist een benzinevoertuig. De grootte van deze tool kan ook een rol spelen. Is jouw ideaal model een draagbare jumpstarter? Stanley Jumpstarter Jumpit (12v 300a) Geel J312 Moet hij gebruikt kunnen worden voor zowel benzine- als dieselvoertuigen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Stanley Jumpstarter Jumpit (12v / 300a) Geel J312.

Wij vinden dat de Stanley Jumpstarter Jumpit (12v / 300a) Geel J312 de beste jumpstarter voor jou is. Dit model is namelijk een draagbare jumpstarter. Hierdoor is hij de perfecte startbooster voor zowel je motor als auto. Hij is daarnaast een hoge kwaliteit starthulp die je kunt gebruiken voor zowel diesel- als benzinevoertuigen. Met deze tool in je auto kom je niet meer voor ongewenste verrassingen te staan. Ben je thuis, dan kun je de jumpstarter gemakkelijk opladen. Hiervoor gebruik je de meegeleverde 230 V stekker. De starter beschikt tevens over een aansluiting voor een 12 V plug of een USB-kabel. Hierdoor kun je hem overal gebruiken. Doordat dit model is voorzien van stalen klemmen, kun je je auto direct aan de praat krijgen.

Eigenschappen van de Stanley Jumpstarter Jumpit (12v / 300a) Geel J312:

 • Met de stalen klemmen krijg je je auto direct aan de praat.
 • Je kunt hem gebruiken voor zowel benzine- als dieselvoertuigen.
 • Hij is geschikt voor benzinemotoren tot 5,5 liter en dieselmotoren tot 3 liter.
 • In het pakket zit de jumpstarter, een 230 V stekker, 2 accuklemmen en een batterij-indicator.

2. Powerplus POWE80090 Jumpstarter

Onderweg kan er van alles gebeuren wanneer je een auto bestuurt. Daarom is het handig als je goed voorbereid bent op allerlei situaties. Zo kun je onder andere een jumpstarter in je auto houden. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken als de accu van je auto leegloopt. Wat doe je dan als je plotseling werk- of noodverlichting nodig hebt? Je kunt ook dergelijke verlichting in de auto houden. Echter, als je allerlei tools in je auto houdt, heb je op den duur geen ruimte meer in het voertuig. Powerplus POWE80090 Jumpstarter Daarom is de beste jumpstarter voor jou wellicht een multifunctioneel model. Wij kennen een dergelijke variant. Hier verwijzen we naar de handige, multifunctionele Powerplus POWE80090 Jumpstarter.

De Powerplus POWE80090 Jumpstarter komt goed van pas in elke auto. Hij is namelijk een draagbaar 4-in-1 energiestation. Om deze reden is hij wellicht de beste jumpstarter voor jou. Als je dit model aanschaft, dan haal je tegelijkertijd een 12 V spanningsvoorziening met 12 V autoplug in huis. Daarnaast doet deze tool dienst als een starthulp en een compressor als werk- en noodverlichting. Het komt er dus op neer dat je met dit energiestation altijd stroom bij de hand hebt. Deze tool heeft tevens een gelijkspanningsuitgang. Hierdoor is hij geschikt als voeding voor een radio, tv, laptop, smartphone, tablet, enzovoorts. Je kunt hem zelfs gebruiken als starthulp bij auto’s en motoren die slecht starten. Daarnaast is de geïntegreerde compressor perfect om een bal, luchtbed, auto- en fietsbanden te vullen. Het energiestation is zelfs voorzien van een 3,6 W lamp voor werk- of noodverlichting.

Eigenschappen van de Powerplus POWE80090 Jumpstarter:

 • Er worden 3 opblaasmondstukken meegeleverd.
 • Als je dit model koopt, dan haal je een compact 4-in-1 energiestation in huis.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geschikt is om zwaardere auto’s te starten.
 • Dit model kan benzinemotoren en dieselmotoren tot maximaal 1600cc starten.
 • Hij heeft een 12 V uitgang met overbelastingbeveiliging waardoor je veilig aan het werk kan.
 • Het apparaat doet dienst als voeding, starthulp, compressor en zelfs werk- en noodverlichting.

3. Noco Genius GB40 Booster

Niets is zo vervelend als onderweg te kampen krijgen met een lege accu. Dit is vooral het geval wanneer er niemand in de buurt is. Als je accu namelijk op een drukke weg leegloopt, dan komt er meestal wel iemand met een boosterkabel langs. Nu hoef je je gelukkig geen zorgen meer te maken over een lege accu. Je hebt namelijk je eigen jumpstarter in de auto. Welk model zal je aanschaffen? Dat hangt helemaal af van jouw behoeften. Wil je op alles voorbereid zijn? Noco Genius GB40 Booster Dan is de beste jumpstarter voor jou wellicht een variant die je zelfs bij extreme temperaturen niet in de steek laat. Wij kennen een dergelijk model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Noco Genius GB40 Booster.

Wij vinden dat de Noco Genius GB40 Booster de beste jumpstarter voor jou is. Met deze tool in de auto hoeft een lege accu namelijk nooit meer een probleem te zijn. Dit komt doordat de tool ervoor zorgt dat je accu na enkele seconden weer klaar i voor gebruik. Het prettige van dit model is bovendien dat de acculader enorm krachtig is. Zo heeft hij voldoende kracht om dieselmotors te starten. Dergelijke motors hebben meer kracht nodig dan benzine motors. Zelfs als je accu leegloopt bij extreme temperaturen hoef je niet te vrezen. De booster laat je ook bij extreme temperaturen niet in de steek. Het maakt niet eens uit welke accu je in je voertuig hebt. Er zijn namelijk slechts enkele accu’s die niet gestart kunnen worden door deze acculader.

Eigenschappen van de Noco Genius GB40 Booster:

 • Binnen enkele seconden is je accu weer klaar voor gebruik.
 • Zelfs bij extreme temperaturen laat dit apparaat je niet in de steek.
 • Hij is geschikt voor benzinemotors tot 6 liter en dieselmotors tot 3 liter.
 • Dit model heeft voldoende kracht om dieselmotors te starten, dus er zijn slechts enkele accu’s die je niet kunt starten met deze lader.

4. Generic Power Station generator met compressor 7-in-1 900 A

Op sommige plekken kom je moeilijk aan stroom. Denk er bijvoorbeeld aan dat je op vakantie bent. Als je naar een plek bent gegaan waar je geen familie of vrienden hebt, dan is het vrijwel onmogelijk om aan stroom te komen. Er zijn daarnaast ook andere plekken waar je moeilijk aan stroom komt. Mocht het dan voorkomen dat je je voertuig moet opladen, dan heb je een probleem. Gelukkig zijn er passende oplossingen. Er zijn namelijk jumpstarters die je kunnen helpen. Is daarom jouw Generic Power Station generator met compressor 7-in-1 900 A beste jumpstarter een generator die je eenvoudig mee kunt nemen? Moet hij bovendien in staat zijn om je voertuig op te laden? Dan kies je voor de Generic Power Station generator met compressor 7-in-1 900 A.

De Generic Power Station generator met compressor 7-in-1 900 A is wellicht de beste jumpstarter voor jou. Hij is namelijk eenvoudig mee te nemen. Om die reden is hij ideaal voor op vakantie. Je kunt hem echter ook gerust meenemen naar plekken waar je moeilijk aan stroom komt. Met de meegeleverde 230 volt voeding of een 12 volt sigarettenaansteker contactdoor laad j  de elektriciteitscentrale op. Hierdoor is hij keer op keer weer klaar voor gebruik. Bij aankoop van deze variant krijg je zelfs 2 extra adapters meegeleverd voor vrijetijdsartikelen. Daarnaast komt hij met een oplaadaanduiding en houders voor hulpstartkabels of klemmen.

Eigenschappen van de Generic Power Station generator met compressor 7-in-1 900 A:

 • Dit model beschikt over een kompas.
 • Zijn capaciteit bedraagt 17 Ah en 400 Amp.
 • Deze generator is eenvoudig mee te nemen.
 • Hij is perfect voor op vakantie of plekken waar je moeilijk aan stroom komt.
 • Je kunt hem opladen met de meegeleverde 230 volt voeding of een 12 volt sigarettenaansteker contactdoor.

5. FERM Acculader | Jumpstarter – 6V/12V – Met starthulp en impuls druppellading

In dit artikel hebben we je verteld over verschillende soorten jumpstarters. Je kunt dus gemakkelijk de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo beslis je zelf welke variant het beste bij je past. Heb je jouw perfecte variant nog niet gevonden? Dan hoef je niet te vrezen, want we recenseren nog 1 jumpstarter. Wellicht is dit model de beste jumpstarter voor jou. Hier verwijzen we naar de FERM Acculader | Jumpstarter – 6V/12V – Met starthulp en impuls druppellading. Dit model is wellicht de FERM Acculader Jumpstarter - 6V 12V - Met starthulp en impuls druppellading beste jumpstarter voor jou. Hij is namelijk een ideale hulp is voor het starten van auto’s en motoren. Deze acculader beschikt over starthulp en impuls druppellading. Daarnaast is hij instelbaar op 6 en 12 V.

Met deze acculader kun je zelf beslissen welke laadstroom je nodig hebt. Daarbij heb je keuze uit 2, 6 of 12 Ampère. Bij de starthulp is er zelfs kortstondig 75 Ampère beschikbaar. Hierdoor ben je op veel situaties voorbereid. Zelfs als je een acculader bij de hand hebt, kan het een en ander misgaan. Denk er maar aan dat de lader wordt overbelast of verkeerd wordt aangesloten. Dit is een ramp, omdat je dan plotseling niets meer ermee kunt doen. Daar heeft de fabrikant van deze lader rekening mee gehouden. Daarom is de lader voorzien van automatische beveiliging tegen kortsluiting, verkeerd aansluiten en overbelasting. Hierdoor is de FERM Acculader | Jumpstarter – 6V/12V – Met starthulp en impuls druppellading veilig in gebruik.

Eigenschappen van de FERM Acculader | Jumpstarter – 6V/12V – Met starthulp en impuls druppellading:

 • Dankzij de automatische beveiliging is dit apparaat erg veilig in gebruik.
 • Dit apparaat is niet geschikt als stroombron of voeding, maar kan slechts gebruikt worden als acculader.
 • Als je een keer zonder stroom staat met je auto of motor, dan is deze acculader het hulpmiddel om je weer op weg te helpen.
 • In de verpakking zit de acculader met starthulp en impuls druppellading en je krijgt er ook een set accuklemkabels bij om de acculader aan te sluiten.
 • Houd er rekening mee dat deze tool een lader is zonder interne accu, wat betekent dat het apparaat in het stopcontact moet om te kunnen jumpstarten.

Ook interessant: