Het Beste Kattenvoer Van 2022 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Beste kattenvoer

Jouw huisdier maakt deel uit van het gezin. Het maakt dan niet uit of je een goudvis, hond, slang of kat hebt.

Beste kattenvoer van 2022

Afbeelding
Product
Felix Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 100 g
#1 Beoordeeld
Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de FELIX recepten met kwalitatief… Meer
Felix Elke Dag Feest - Kattenvoer - 80 x 100 g
FELIX Elke Dag Feest is een assortiment onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker… Meer
Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Classic in Saus - Kattenvoer - 40 x 100 g
Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®… Meer
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 9 kg
Heb je het idee dat je kat niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een… Meer
Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Vis in Gelei - Kattenvoer - 40 x 100 g
Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®… Meer
Felix Elke Dag Feest Mix - Kattenvoer - 44 x 100 g
Felix Elke Dag Feest is een assortiment van heelijke maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker… Meer
Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe - 6 kg
Purina One Sterilcat Kip - TarweDeze voeding is speciaal voor gesteriiseerde volwassen katten en bevat… Meer
Whiskas Adult Gevogelte in Gelei maaltijdzakjes 80*100g 1x1
Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®… Meer
Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm - 60 x 85 g
Gourmet Perle Mini Filets in Saus: met aandacht geselecteerde ingrediënten die met zorg zijn bereid voor… Meer
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg
Voor binnenshuis levende katten met een normaal lichaamsgewicht. - Een kat die uitsluitend binnenshuis… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de FELIX recepten met kwalitatief…Meer

FELIX Elke Dag Feest is een assortiment onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker…Meer

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®…Meer

Heb je het idee dat je kat niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een…Meer

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®…Meer

Felix Elke Dag Feest is een assortiment van heelijke maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker…Meer

Purina One Sterilcat Kip - TarweDeze voeding is speciaal voor gesteriiseerde volwassen katten en bevat…Meer

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS®…Meer

Gourmet Perle Mini Filets in Saus: met aandacht geselecteerde ingrediënten die met zorg zijn bereid voor…Meer

Voor binnenshuis levende katten met een normaal lichaamsgewicht. - Een kat die uitsluitend binnenshuis…Meer

We hebben je verteld over de verschillende vormen van kattenvoer. Aan de hand van de behoeften van je kat, kies je dus voor het beste voer voor hem/haar. We begrijpen dat het wellicht moeilijk kan zijn om het beste kattenvoer uit te kiezen. Er zijn immers veel merken, smaken en texturen waar je uit kunt kiezen. Daarom helpen we je op weg. Om je zoektocht te vergemakkelijken, zijn we op zoek gegaan naar de meest populaire varianten kattenvoer. We hebben vervolgens een top 10 samengesteld met diverse soorten kattenvoer. Daarnaast hebben we ook gekozen voor verschillende merken. Zo kun je zelf beslissen welk voer je aan je kat wil geven. In dit artikel hebben we de verschillende voersoorten ook afzonderlijk gerecenseerd. Op die manier kun je de opties optimaal met elkaar vergelijken om het beste kattenvoer te selecteren.
Wat belangrijk is, is dat je het dier de liefde en zorg geeft die hij nodig heeft. Heb jij een kat in huis? Dan geef je hem/haar kattenvoer te eten. Houd er rekening mee dat je kunt kiezen voor kattenbrokken of natvoer. Afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van je kat, kies je voor het beste kattenvoer. In je zoektocht naar kattenvoer kom je van kittenvoer tot senior kattenvoer tegen. Ook kun je kiezen uit kattenvoer met diverse voedingsdoelen. Denk bijvoorbeeld aan voer voor katten met nierproblemen of voer tegen haarballen. Ook is het handig om voor natvoer te kiezen als je kat weinig drinkt. Je kunt zelfs kiezen voor een verwennerij als je je kat wil belonen. Wij helpen je om het beste kattenvoer uit te kiezen.

1. Felix Mix Selectie In Gelei

Hoewel jij bepaalt wat je voor je kat koopt, beslist hij/zij wat lekker is. Daarom is het belangrijk om te letten op de reactie van je kat. Slimme katten weten namelijk wat ze willen. Dit geldt vooral voor hun voer. Wil je dat je kat optimaal geniet van zijn/haar voer? Is het beste kattenvoer volgens jou Felix Mix Selectie In Gelei bovendien een recept met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten? Dan kies je voor de Felix Mix Selectie In Gelei. Dit voer is voor jouw kat wellicht het beste kattenvoer. Het gaat namelijk om een recept met kwaliteit hoogwaardige ingrediënten. Bovendien is deze formule bereid met malse stukjes in een gelei. Hierdoor vormt het voer een onweerstaanbare maaltijd voor je kat.

In de doos Felix Mix Selectie In Gelei vind je 44 zakjes met maaltijdporties in 4 verschillende smaken. Je ontdekt dus al gauw of je kat kip, tonijn, rund of zalm lekkerder vindt. Sommige katten houden van variatie. In dat geval zal je kat ook blij zijn met dit pak. Hij/zij kan namelijk dagelijks voer met een andere smaak nuttigen. Elke maaltijd vormt voor je kat een bron van essentiële Omega 6 vetzuren. De vetzuren zijn bovendien optimaal gecombineerd met uitgebalanceerde vitaminen en mineralen. Zo voldoen de maaltijden volledig aan de dagelijkse behoeften van je kat. Geef je jouw kat binnenkort dit heerlijke en voedzame kattenvoer?

Eigenschappen van de Felix Mix Selectie In Gelei:

 • In de doos vind je 44 zakjes met maaltijdporties.
 • De maaltijdporties zijn beschikbaar in 4 smaken, namelijk tonijn, rund, zalm en kip.
 • Er zijn geen kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd aan het kattenvoer.
 • Doordat er Omega 6 vetzuren, vitaminen en mineralen aan de voeding zijn toegevoegd, voldoet het voer aan de dagelijkse behoeften van je kat.

2. Gourmet Perle Mini Filets – Kip/Konijn/Rund/Zalm

Als je eten voor jezelf koopt, kies je voor een gerecht dat je lekker vindt. Eigenlijk zou je op dezelfde manier te werk kunnen gaan bij het kopen van eten voor je huisdier. Je huisdier proeft namelijk ook of hetgeen je hem/haar geeft wel lekker is of niet. In sommige gevallen kiezen huisdieren er daarom voor Gourmet Perle Mini Filets - Kip Konijn Rund Zalm om hetgeen je hen aanbiedt niet te eten. Als dat gebeurt, dan weet je dat je huisdier het eten niet lekker vindt. Wil je daarom een bewuste keuze maken als het aankomt op het kopen van kattenvoer? Dan kennen wij het beste kattenvoer voor jou. We verwijzen hier naar de Gourmet Perle Mini Filets – Kip/Konijn/Rund/Zalm. Voor jouw kat is dit wellicht het beste kattenvoer.

De meeste katten genieten van dit voer, omdat het een verfijnde smaak heeft. Dit komt doordat de ingrediënten met aandacht zijn geselecteerd en met zorg zijn bereid. Ook zijn de stukjes voer gesneden in fijne mini filets. Deze kleine deeltjes worden geserveerd in een verrukkelijke saus. Zo kun je je kat optimaal verwennen. Het voer raakt bovendien niet snel op. In deze verpakking zitten er namelijk 60 zakjes. Weet je wat nog een verrassing is voor je kat? Het gaat hier om zakjes met verschillende smaken. Je verwent je kat dus met voeding met een kipsmaak, zalmsmaak, rundsmaak of konijnsmaak. Behalve dat de Gourmet Perle Mini Filets – Kip/Konijn/Rund/Zalm lekker is, is het ook nog eens voedzaam. Er zijn namelijk hoogwaardige ingrediënten gebruikt.

Eigenschappen van de Gourmet Perle Mini Filets – Kip/Konijn/Rund/Zalm:

 • Je vindt in de doos 60 zakjes, dus het voer gaat lang mee.
 • In de verpakking kom je de smaken zalm, kip, konijn en rund tegen.
 • Er zitten in dit voer geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
 • Door je kat dit voer te geven, kies je voor heerlijke recepten, die gemaakt zijn van eenvoudige en hoogwaardige ingrediënten.

3. Purina ONE Adult – Zalm/Volkoren Granen

In je zoektocht naar het beste kattenvoer kun je op verschillende aspecten letten. Velen van ons zoeken naar voeding die onze kat lekker zal vinden. Echter, het is ook belangrijk om te kiezen voor voeding die de gezondheid van je kat ondersteunt. Wil je daarom het liefst kiezen voor kattenvoer die de gezondheid Purina ONE Adult - Zalm Volkoren Granen van je kat ondersteunt? Dan raden wij de Purina ONE Adult – Zalm/Volkoren Granen aan. Dit voer is voor jouw kat wellicht het beste kattenvoer. Het ondersteunt namelijk de gezondheid van je kat. Dit komt doordat het hier gaat om geavanceerde en complete voeding. Met deze voeding draag je dus bij aan de goede verzorging van je kat. Wat nog leuker is, is dat je al snel een verschil ziet.

Je kat zal binnenkort namelijk een goede eetlust en een hoog energieniveau hebben. Daarnaast wordt ook zijn/haar levendigheidsniveau verhoogd en je kat zal een glanzende vacht, zachte huid en stralende ogen hebben. Als je kiest voor deze voeding, dan is de 21 dagen test aanbevolen. Daarbij geef je je kat gedurende 21 dagen dit voer. Vervolgens ga je na of je werkelijk een verschil ziet. Na 3 weken is het de bedoeling dat je kat de bovengenoemde verschijnselen vertoont. Daarnaast wordt ook zijn/haar spijsvertering verbeterd. Weet je dat je al na de eerste dag resultaten kunt zien? Het eerste resultaat is dat je kat aantoont van deze voeding te houden. De voeding heeft namelijk een heerlijke smaak én bestaat uit hoogwaardige ingrediënten.

Eigenschappen van de Purina ONE Adult – Zalm/Volkoren Granen:

 • Met dit voer kun je de gezondheid van je kat ondersteunen.
 • Na enkele weken vertoont je kat tekenen van gezondheid en een gelukkig gevoel.
 • Hoewel er wordt verwezen naar resultaten na 3 weken, merk je het verschil al vanaf de eerste week.
 • Dit voer is bedoeld om de gezondheid van je kat te ondersteunen, maar heeft ook een heerlijke smaak.

4. Royal Canin Urinary S/O

In de inleiding van dit artikel hebben we gesproken over verschillende soorten kattenvoer. Daarbij hebben we aangehaald dat je kunt kiezen voor voer met een bepaald doel. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige katten last hebben van allergieën. Er zijn tevens katten die moeite hebben met afgaan of urineren. Royal Canin Urinary S/O De meesten van ons kunnen het niet uitstaan als onze kat ongelukkig is. Daarom gaan we op zoek naar voeding die kan helpen met diverse kwalen. Heeft jouw kat last van urineproblemen? Dan kennen wij het beste kattenvoer voor hem/haar. We verwijzen hier naar de Royal Canin Urinary S/O. Dit voer is het beste kattenvoer voor katten met urineproblemen.

Het is namelijk gebleken dat het bij veel katten voorkomt dat ze problemen hebben met hun urinewegen. Een van de belangrijkste oorzaken van dergelijke problemen is de vorming van blaasstenen. Als dergelijke stenen ontstaan, worden er eerst kristallen gevormd in de urine van je kat. Nu wil je wellicht weten hoe het komt dat deze kristallen gevormd worden. Zowel de zuurgraad van de urine als de samenstelling van mineralen kunnen invloed hebben op de kristalvorming. Daarom is het belangrijk dat je dit gehele proces tegengaat. Dat doe je met de Royal Canin Urinary S/O. Dit kattenvoer stimuleert de vochtopname. Daarnaast vermindert het de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen. Het voer draagt ook bij aan het oplossen van struvietstenen. Hierdoor is je kat gauw weer de oude.

Eigenschappen van de Royal Canin Urinary S/O:

 • Dit kattenvoer is ideaal voor katten die niet zo makkelijk kunnen plassen.
 • Als je kat urinewegproblemen heeft, is deze voeding ideaal, want het ondersteunt de urinewegen.
 • Door je kat dit voer te geven, stimuleer je de vochtopname en ga je kristalvorming in de urine tegen.
 • Het voer bestaat uit onder andere rijst, tarwegluten, schaaldieren, vitamine A en D3 en andere nutritionele toevoegingsmiddelen.

5. Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes – Classic in Saus

Heb je een volwassen kat die van het goede leven houdt? Dan is het waarschijnlijk ook zo dat je kat een beetje te dik begint te worden. Hoewel je wil dat je kat van zijn/haar leven geniet, wil je niet dat hij/zij te dik wordt. Daarom kun je overstappen naar kattenvoer dat een gezond gewicht bevordert. Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Classic in Saus Klinkt dergelijk kattenvoer ideaal? Dan is het beste kattenvoer voor jouw kat de Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes – Classic in Saus. Dit voer geeft je kat precies de juiste hoeveelheid energie die hij/zij nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. Daarom is deze variant het beste kattenvoer voor katten die te dik dreigen te worden.

In de verpakking van dit voer vind je maaltijdzakjes. Deze zakjes zijn afgestemde maaltijden in een heerlijke saus. Bovendien zijn de maaltijden perfect gebalanceerd zodat je kat gelukkig en gezond kan blijven. Misschien vraag je je af of je kat wel zal genieten van deze maaltijden. Hoogstwaarschijnlijk zal je kat er dol op zijn. De maaltijden bevatten namelijk heerlijke stukjes vlees, die zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten. Aan deze samenstelling zijn er vitaminen en mineralen toegevoegd. Zo heeft je kat alle voedingsstoffen die hij/zij nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Weet je waarom veel katten dol zijn op dit voer? De maaltijden zijn beschikbaar in alle smaken én texturen waar katten het meest van houden.

Eigenschappen van de Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes – Classic in Saus:

 • In het voordeelpakket zitten er 40 maaltijdzakjes van 100 gram.
 • Met dit voer heeft je kat de juiste hoeveelheid energie om een gezond gewicht te behouden.
 • Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd aan deze voeding.
 • Het vochtgehalte van je kat wordt ondersteund doordat de voeding in een smakelijke saus is verwerkt.
 • De maaltijdzakjes zijn verdeeld in 4 vleessoorten in saus, namelijk kip en erwtjes, lam en worteltjes, kalkoen en rund.
 • Dit voer draagt bij aan een gezonde huid en vacht, het bevorderen van gezonde urinewegen en een sterk immuunsysteem.
 • Katten raken niet gauw uitgekeken, want de maaltijden bevatten diverse vis-, gevogelte en rundsmaken in saus, gelei en als casserolestukjes.

Ook interessant: