Op zoek naar de beste kledingstomer van 2022? Wij vertellen je over de top 10!

Beste kledingstomer

Vind je dat strijken een lastig klusje is om te doen? Dan behoor je tot een grote groep.

Beste kledingstomer van 2022

Afbeelding
Product
Philips Steam&Go Plus GC365/80 - Kledingstomer - Zwart
#1 Beoordeeld
Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dan is de Steam & Go Plus is een de perfecte oplossing om je… Meer
Tristar ST-8916 - Kledingstomer - Paars/wit
De Tristar ST-8916 Stomer is ideaal om kreuken, vieze geuren en bacteriën in kleding of elk ander gestoffeerd… Meer
Tomado TSH1201W - Kleding stomer - 1200W - rvs zool - wit/turqoise
Met deze handige kledingstomer TSH1201W van Tomado maak je je kleding gemakkelijk kreukvrij. Hij is compact… Meer
Kledingstomer die door zijn hoge vermogen écht goed strijkt!
Bekijk de product video om het strijkresultaat met eigen ogen te zien! Waar andere kledingstomers duidelijk… Meer
Philips Steam&Go Plus GC364/20 - Kledingstomer - Lichtblauw Cyaan
Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dan is de Steam & Go Plus is een de perfecte oplossing om je… Meer
LifeGoods Kledingstomer en Reiniger - Kleine Hand Stomer voor Thuis en op Reis - Stoom Apparaat voor Kleding/Textiel/Stoffen - Travel Ontkreuker - 180 ML - 12 Min Stomen - Wit
Princess Garment 332846 - Kledingstomer - Groen/wit
Op zoek naar een compacte handstomer? Dan is de Princess Handstomer Garment 332846 Kledingstomer geschikt… Meer
Philips EasyTouch Plus GC524/60 - Kledingstomer
Met de Philips GC524/60 kledingstomer haal je makkelijk dagelijks kreuken uit je kleding. De krachtige… Meer
Princess 332834 - Kledingstomer
Op zoek naar een kledingstomer op een statief? Dan is de Princess 332834 geschikt voor jou. Door kleding… Meer
Tristar ST-8921 - Kledingstomer
De Tristar ST-8921 Kledingstomer heeft een extra krachtige stoomdruk en is daarmee ideaal om kreuken,… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dan is de Steam & Go Plus is een de perfecte oplossing om je…Meer

De Tristar ST-8916 Stomer is ideaal om kreuken, vieze geuren en bacteriën in kleding of elk ander gestoffeerd…Meer

Met deze handige kledingstomer TSH1201W van Tomado maak je je kleding gemakkelijk kreukvrij. Hij is compact…Meer

Bekijk de product video om het strijkresultaat met eigen ogen te zien! Waar andere kledingstomers duidelijk…Meer

Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dan is de Steam & Go Plus is een de perfecte oplossing om je…Meer

Op zoek naar een compacte handstomer? Dan is de Princess Handstomer Garment 332846 Kledingstomer geschikt…Meer

Met de Philips GC524/60 kledingstomer haal je makkelijk dagelijks kreuken uit je kleding. De krachtige…Meer

Op zoek naar een kledingstomer op een statief? Dan is de Princess 332834 geschikt voor jou. Door kleding…Meer

De Tristar ST-8921 Kledingstomer heeft een extra krachtige stoomdruk en is daarmee ideaal om kreuken,…Meer

Het uitkiezen van een nieuw apparaat hangt af van verschillende factoren. Een belangrijke factor daarbij is je persoonlijke voorkeur. Soms komt het bijvoorbeeld voor dat een bepaald apparaat zeer goed presteert, maar omdat hij een minder aantrekkelijk uiterlijk heeft, kies je er niet voor. Om deze reden vertellen we je niet over slechts 1 kledingstomer. We hebben namelijk een top 10 voor je samengesteld. Je hoeft dus niet een heleboel verschillende modellen met elkaar te vergelijken om vervolgens door de bomen het bos niet meer te zien. Vergelijk gewoon de 10 geselecteerde modellen met elkaar om vervolgens jouw beste kledingstomer uit te kiezen. In het artikel vertellen we je namelijk niet alleen welke modellen superieur zijn, maar we geven je ook informatie over elk individueel model. Hierdoor kun je een goed geïnformeerde keus maken om de beste kledingstomer voor jouw behoeften uit te kiezen.
Er zijn immers veel personen die het niet prettig vinden om te strijken. Echter, je wil toch dat je kleding en bijvoorbeeld gordijnen er netjes uitzien. Daarom kun je in plaats van een strijkijzer liever een kledingstomer gebruiken. Met een dergelijk apparaat bereik je namelijk hetzelfde resultaat, dus je verwijdert kreuken uit je kleding, maar je bent veel vlugger klaar dan wanneer je zou strijken. Klinkt een dergelijk apparaat ideaal en zoek je daarom naar de beste kledingstomer voor jouw behoeften? Dan is het handig om rekening te houden met een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, maar ook de kracht van de stomer, de soorten stoffen die je wil stomen en de veiligheid van het apparaat. Door dit artikel te lezen, kun je jouw beste kledingstomer gemakkelijk vinden.

1. Tristar ST-8916

Zoek je naar de beste kledingstomer voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan aan welke vereisten een dergelijk model moet voldoen. Sommigen willen bijvoorbeeld een stomer die in minder dan een minuut klaar is voor gebruik. Weer anderen hebben graag een kledingstomer met een klein formaat, omdat zij weinig opbergruimte in huis hebben. Je kunt ook kiezen voor een stomer aan de hand van bepaalde functies. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die zichzelf automatisch uitschakelen. Wat dacht je van een stomer die snel gebruiksklaar is en die een klein formaat heeft? Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan is de Tristar ST-8916 wellicht de beste kledingstomer voor jou. Dit model is een aanrader voor personen die Tristar ST-8916 weinig opbergruimte hebben in huis. Hij is namelijk een compacte handstomer. Dit model is tevens redelijk licht, waardoor hij geschikt is om mee te nemen op reis.

Als je de Tristar ST-8916 in gebruik neemt, dan kun je kleding behandelen met stoom en daardoor kreuken en nare luchtjes verwijderen. Bovendien ben je niet veel tijd kwijt wanneer je werkt met dit model, omdat hij binnen slechts een minuut gebruiksklaar is. Je kunt dus in een handomdraai aan de slag gaan met de stomer. Dit model beschikt tevens over automatische uitschakeling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem aan bent vergeten nadat je snel dat ene hemd hebt gestreken. Hoewel het hier gaat om een compact en licht model, is het belangrijk te weten dat hij toch krachtig is. De handstomer heeft namelijk een vermogen van 1500 Watt. Dit is een hoger vermogen dan gemiddeld. Is het tijd geworden om er water aan toe te voegen? Vanwege het lichte gewicht neem je hem gemakkelijk mee naar de kraan en vul je het water bij.

Eigenschappen van de kledingstomer Tristar ST-8916:

 • Dit model schakelt zichzelf automatisch uit.
 • De handstomer heeft een vermogen van 1500 Watt.
 • Bij aankoop van deze stomer krijg je onder andere 2 opzetborstels en een handleiding meegeleverd.
 • Als je deze handstomer koopt, krijg je er een maatbeker bij, waarmee je het waterreservoir gemakkelijk en precies kunt vullen.
 • Doordat hij slechts 1,1 kilogram weegt en een klein formaat heeft, kun je hem gemakkelijk met je meenemen wanneer je op reis gaat.
 • Het waterreservoir van deze stomer heeft een capaciteit van 0,26 liter, dus het kan nodig zijn om het reservoir na enkele kledingstukken bij te vullen.
 • Hij is perfect voor personen die weinig tijd hebben, want hij is binnen een minuut gebruiksklaar, zodat je in een handomdraai ermee aan de slag kunt gaan.
 • Houd er rekening mee dat deze handstomer niet beschikt over verschillende warmtestanden, wat nadelig kan zijn als je kledingstukken van uiteenlopende stofjes kreukvrij wil maken.

2. SteamOne S-Travel White

Wat vond je van de vorige kledingstomer? Klonk dat model ideaal, maar vond je dat hij toch niet snel genoeg gebruiksklaar was? Is daarom de beste kledingstomer voor jou een handstomer die binnen slechts 30 seconden gebruiksklaar is? Dan is de SteamOne S-Travel White wellicht de beste kledingstomer voor jou. Hier gaat het namelijk, net zoals bij het vorige model, om een compacte handstomer. Ook dit model zorgt ervoor dat zo lang je in de buurt bent van een stopcontact, je outfit er altijd fris en kreukvrij kan uitzien. Net zoals het vorige model, is ook deze kledingstomer compact, waardoor je hem gemakkelijk in je koffer of reistas kwijt kunt. Dit is ideaal, omdat kleding vaak vol ongewenste vouwen SteamOne S-Travel White en kreukels uit je koffer komt. Ook heeft dergelijke kleding vaak een snelle opfrisbeurt nodig. Daarom staat dit apparaat voor je klaar om je kleding in een handomdraai te verfrissen.

De SteamOne S-Travel White is namelijk binnen slechts 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt er dus meteen mee aan de slag gaan en zorgt er zo voor dat je kleding altijd fris en kreukvrij is. Hoewel dit model ook krachtig is, is hij iets minder krachtig dan de vorige kledingstomer die we hebben gerecenseerd. Dit model heeft namelijk een vermogen van 1400 Watt. Zijn stoomafgifte bedraagt echter 24 gram per minuut, wat betekent dat je er snel kreuken mee kunt verwijderen. Hij is zelfs voorzien van een RVS stoomplaat, dus je kunt zorgeloos de meest delicate stoffen stomen, zonder er bang voor te zijn dat ze zullen verbranden, krimpen of beschadigen. Mocht het waterreservoir van deze handstomer leeg zijn, dan schakelt hij automatisch over in de stand-by modus. Een andere veiligheidsmaatregel van dit model is de warmte indicator, die aangeeft wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.

Eigenschappen van de kledingstomer SteamOne S-Travel White:

 • In slechts 30 seconden is deze kledingstomer klaar voor gebruik.
 • Is het waterreservoir leeg, dan schakelt de kledingstomer automatisch over in de stand-by modus.
 • Er is gezorgd voor een warmte indicator die aangeeft wanneer de handstomer klaar is voor gebruik.
 • Dankzij het compacte formaat, kun je de draagbare kledingstomer gemakkelijk meenemen in je koffer of reistas.
 • Hij heeft een stoomvergrendelingsknop, waardoor je tijdens het stomen de knop niet continu hoeft in te drukken.
 • De slang waar de stoomkop zich aan bevindt is 2 meter lang, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren tijdens het stomen.
 • Wil je bijvoorbeeld kleding wisselen of opbergen, dan kun je gebruik maken van de pauzestand om de stoomafgifte te pauzeren.
 • Er wordt een kapstok met zuignapbevestiging meegeleverd, waardoor je je kledingstuk op iedere gewenste hoogte kunt hangen.
 • Aangezien de stomer niet beschikt over verschillende warmtestanden, is het belangrijk om erop te letten welke kledingstukken je er allemaal mee stoomt.
 • Dit model is ontworpen voor gebruik met kraanwater en heeft een waterreservoir van 260 milliliter, waardoor je tot een kwartier aaneengesloten ermee kunt werken.
 • Doordat hij een RVS stoomplaat heeft, kun je zorgeloos de meest gevoelige stoffen stomen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze krimpen, beschadigen of verbranden.
 • Het gaat hier om een krachtige kledingstomer met een vermogen van 1400 Watt en een stoomafgifte van 24 gram per minuut, dus wanneer je je kleding ermee stoomt, verdwijnen kreuken razendsnel.

3. Princess Garment 332846

Tot nu toe hebben we het in dit artikel alleen gehad over compacte kledingstomers. Deze modellen zijn namelijk zeer populair. Dit kan te maken hebben met het feit dat je ze gemakkelijk met je mee kunt nemen of het feit dat ze vaak in een mum van tijd gebruiksklaar zijn. Vind je dat een handstomer wel perfect klinkt, maar heb je kleren die wellicht in je tas een beetje vies zijn geworden? Dan is de beste kledingstomer voor jou een variant met een borstel. Met een dergelijke stomer kun je er namelijk voor zorgen dat vuil wordt verwijderd terwijl je het kledingstuk kreukvrij maakt. Als een dergelijke stomer ideaal klinkt, dan is de Princess Garment 332846 wellicht de beste Princess Garment 332846 kledingstomer voor jou. Dit model is namelijk ook een handstomer, maar je krijgt er een borstel accessoire bij voor het optimaal reinigen én kreukvrij maken van je kleding.

Net zoals de vorige 2 modellen is ook de Princess Garment 332846 een compacte en lichte handstomer. Je kunt hem dus gemakkelijk in je koffer of reistas zetten om ook met kreukvrije kleding voor de dag te komen wanneer je in een ander land of andere provincie bent. Door bovendien je kleding met stoom te behandelen, verdwijnen niet alleen kreuken, maar ook nare luchtjes. Net zoals de eerste kledingstomer in dit artikel is ook dit model in een korte tijd gebruiksklaar. Hij hoeft namelijk slechts een minuut op te warmen en vervolgens kun je ermee aan de slag gaan. Dit model schakelt zichzelf tevens automatisch uit. Wat wel uniek is aan deze kledingstomer is dat je hem kunt bevestigen aan een waterflesje. Hierdoor ben je minder afhankelijk van een klein waterreservoir, want je bepaalt zelf de grootte van het flesje. De adapter voor het waterflesje wordt meegeleverd.

Eigenschappen van de kledingstomer Princess Garment 332846:

 • Als je weinig tijd hebt, hoef je niet te vrezen, want binnen een minuut is deze handstomer gebruiksklaar.
 • Doordat dit model relatief klein en licht is, kun je hem gemakkelijk met je meenemen wanneer je op reis gaat.
 • Je bent minder afhankelijk van een klein waterreservoir, want je kunt deze stomer koppelen aan een waterflesje.
 • Deze kledingstomer schakelt zichzelf na verloop van tijd automatisch uit, dus je hoeft niet in paniek te raken als je hem een keer aan bent vergeten.
 • Met deze handstomer kun je je kleding tijdens het stomen goed borstelen, waardoor een eventueel vlekje of stof gemakkelijk verwijderd kan worden.

4. Philips GC442/87

Bij de vorige kledingstomers heb je bij vrijwel alle modellen gezien dat je rekening moet houden met de stoffen die je stoomt, omdat je de warmtestanden niet zelf kon instellen. Is jouw beste kledingstomer echter een model dat je ook veilig kunt gebruiken op alle fijne stoffen zoals zijde? Dan kies je voor de Philips GC442/87. Dit model is wellicht de beste kledingstomer voor jou, omdat hij een handstomer is, die binnen 1 minuut klaar is voor gebruik en die ook veilig gebruikt kan worden op alle fijne stoffen. Je kunt er dus ook gemakkelijk zijde kreukvrij mee maken. Wist je dat dit model je tevens de kans geeft om zowel horizontaal als verticaal te stomen, zonder dat je een strijkplank hoeft te gebruiken? Philips GC442/87 Hierdoor kun je je kleding op een comfortabele én gemakkelijke manier stomen. Deze stomer heeft bovendien een extra groot waterreservoir van 200 ml.

Doordat de Philips GC442/87 een groot waterreservoir heeft, kun je er gemiddeld 3 kledingstukken mee stomen zonder hem bij te vullen. Als je gebruik maakt van een kledingstomer, dan wil je dat hij lang meegaat. Dat is over het algemeen ook het geval wanneer je dit model gebruikt. Hij beschikt namelijk over de innovatieve PureSteam-technologie met snelle kalkverwijdering. Hierdoor kleeft kalk niet aan het verwarmingselement. Je kunt kalk bovendien gemakkelijk verwijderen. Dankzij de effectieve technologie wordt de levensduur van het apparaat enorm verlengd. Wil je de kalkdeeltjes verwijderen uit het stoomsysteem? Dan komt de Quick Calc Release goed van pas. Samen met de PureSteam-technologie zorgt dit systeem ervoor dat snelle kalkverwijdering mogelijk is, waardoor je jarenlang geniet van krachtige stoomprestaties. Bij aankoop van deze kledingstomer krijg je er een borstelaccessoire bij. Deze opent de stofvezels, waardoor stoom dieper binnendringt en met name dikkere kledingstukken gemakkelijk kreukvrij worden gemaakt.

Eigenschappen van de kledingstomer Philips GC442/87:

 • Binnen slechts 1 minuut is deze kledingstomer klaar voor gebruik.
 • Je kunt dit model ook veilig gebruiken op alle fijne stoffen, waaronder zijde.
 • Hij heeft een extra groot waterreservoir van 200 ml, dus je kunt gemiddeld 3 kledingstukken stomen zonder dat je het reservoir hoeft bij te vullen.
 • Dankzij de PureSteam-technologie en de Quick Calc Release is snelle kalkverwijdering mogelijk, waardoor de levensduur van de kledingstomer wordt verlengd.
 • Het is bij dit model mogelijk om je kleding verticaal te stomen zonder gebruik te maken van een strijkplank, maar je kunt het apparaat ook gebruiken om horizontaal te stomen, want in beide gevallen kun je rekenen op een krachtige continue stoomproductie.
 • Er wordt een borstelaccessoire meegeleverd, die de stofvezels opent en ervoor zorgt dat de stoom dieper binnendringt, wat onder andere handig is als je dikkere kledingstukken stoomt, maar wat ook kan helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes uit je kleding.

5. Tefal Master 360 IT6540

In dit artikel hebben we het alleen gehad over handstomers. Deze modellen zijn namelijk enorm handig. Echter, als je op zoek bent naar een stomer voor thuisgebruik, dan komt een staand model ook goed van pas. Klinkt een veelzijdige kledingstomer wellicht als de beste kledingstomer voor jou? Dan kun je gebruik maken van de Tefal Master 360 IT6540. Wij vinden dat dit model de beste kledingstomer voor jou is, omdat hij veelzijdig en gebruiksvriendelijk is. Door gebruik te maken van dit model heb je in een handomdraai efficiënte resultaten. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken zorgt dit apparaat voor uitstekende prestaties. Dit heeft namelijk te maken met de precieze stoomafgifte. De handige kledingstomer maakt bovendien lichte kreukels glad en verwijdert geurtjes uit allerlei soorten textiel. Hierdoor is hij Tefal Master 360 IT6540 ideaal voor zowel een intensieve stoombehandeling als een last-minute opfrisbeurt. Je ziet er dus altijd verzorgd uit als je dit apparaat gebruikt.

Heb je een kledingstuk waarvan de voorzijde en achterzijde beiden kreukvrij gemaakt moeten worden? Geen probleem! Je maakt dan gebruik van de 360 graden roterende hanger van de Tefal Master 360 IT6540. Dankzij deze hanger kun je namelijk zowel de voorkant als achterkant van elk kledingstuk gemakkelijk stomen. Hierbij helpt de precisiestoot je om moeilijk bereikbare zones aan te pakken. Nu vraag je je misschien af of een relatief grote stomer zoals deze wel snel gebruiksklaar is. Het antwoord op deze vraag is “ja”. De stomer is namelijk binnen slechts 45 seconden klaar voor gebruik en kan gebruikt worden om elk soort textiel kreukvrij te maken. Zelfs voor de meest tere stoffen is hij ideaal. Het hebben van een dergelijke grote stomer gaat ook gepaard met een groot waterreservoir. Dit apparaat heeft namelijk een waterreservoir van 2,5 liter. Je kunt dus 80 minuten stomen voordat je het reservoir moet bijvullen.

Eigenschappen van de kledingstomer Tefal Master 360 IT6540:

 • Hij is perfect voor zowel intensieve stoombeurten als last-minute kledingverzorging.
 • Er is gezorgd voor een voetpedaal voor een eenvoudige aan- en uitschakeling van dit apparaat.
 • Dankzij de korte opwarmtijd kun je binnen slechts 45 seconden met deze kledingstomer aan de slag gaan.
 • Zelfs op moeilijk bereikbare plekken ontkreukt dit apparaat je kleding, want hij beschikt over een precisiestoot.
 • Zijn 360 graden roterende hanger dient voor het binnen slechts 60 seconden stomen van zowel de voor- als achterkant van je kleding.
 • Het waterreservoir is uitneembaar en heeft een capaciteit van 2,5 liter, dus je kunt tot zelfs 80 minuten ongestoord stomen voordat je het waterreservoir moet bijvullen.
 • Een robuuste hanger, een verstekbare paal, grote wielen en geïntegreerde broekenclips zorgen ervoor dat je de kledingstomer gemakkelijk kunt verplaatsen en je er gemakkelijk mee kunt werken.

Ook interessant: