Om de beste mandoline van 2022 te vinden, vergelijk je de beste koop hier!

Beste mandoline

Als je lekkernijen klaarmaakt, wil je ze ook mooi presenteren. Dit kun je doen met garneringen.

Beste mandoline van 2022

Afbeelding
Product
W&Z Multifunctionele groentesnijder - Mandoline - Uiensnijder - Groentensnijder - Keukensnijder - 15 delig
#1 Beoordeeld
Wil je tijd besparen met voorbereiden van je eten? Deze W&Z mandoline/groentensnijder is multifuncitoneel.… Meer
Everyday Products 12-in-1 Multifunctionele Mandoline met 7 Snij Combinaties | Groentesnijder | Uiensnijder |
Productbeschrijving Razendsnel uw groentes in perfecte blokjes of plakjes snijden. Ook het snijden van… Meer
Mandoline - Groentesnijder -RVS- Snijmachine - Roestvrij Staal - Inklapbare Pootjes - Veiligheid Draaiknop
Nooit meer jezelf in de vingers snijden! je zult Groentes en fruit makkelijk en snel zelf snijden voor… Meer
Seventeen Ways - Mandoline - Groentesnijder - RVS - Groen/Grijs
☑️ Complete Groentesnijder set Je herkent het stressvolle moment wel, wanneer je bezig bent met het snijden… Meer
15-in-1 Keuken Mandoline – Groentesnijder – Uiensnijder – Uienhakker – Frietsnijder – Blauw
Opzoek naar een makkelijke manier om je uien te snijden, je tomaten in blokjes te hakken of om de perfecte… Meer
Benriner keukenmandoline - Japans - 64mm - Kunststof
De Benriner mandoline is al jaren een begrip onder koks. Met een vlijmscherp - op dikte - instelbaar… Meer
Benriner Keukenmandoline - Japans - 64mm - Met Opvangbak Limited Edition
De Benriner mandoline is al jaren een begrip onder koks. Met een vlijmscherp - op dikte - instelbaar… Meer
24ME® Mandoline - Groentesnijder met Opbergbox - Keukengerei - Snijmachine - Keukenmachine - Roestvrij Staal - RVS - Cadeau Tip
⭐⭐⭐⭐⭐ Ben jij ook een echte chef in de keuken? Dan is deze mandoline groentesnijder met opbergbox echt… Meer
Mandoline V-blade All in one - centreer mes - roestvrij staal - julienne, plakjes of blokjes - keukensnijder - snijmachine - groentesnijder
De keukensnijder van Gropro bespaart u uw kostbare tijd bij het bereiden van gerechten. Snel, leuk en… Meer
Westmark Vario Mandoline Met Draaiknop
Mandoline Vario, hét favoriete apparaat om sticks, schijven en dikke en dunne julienne te snijden van… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Wil je tijd besparen met voorbereiden van je eten? Deze W&Z mandoline/groentensnijder is multifuncitoneel.…Meer

Productbeschrijving Razendsnel uw groentes in perfecte blokjes of plakjes snijden. Ook het snijden van…Meer

Nooit meer jezelf in de vingers snijden! je zult Groentes en fruit makkelijk en snel zelf snijden voor…Meer

☑️ Complete Groentesnijder set Je herkent het stressvolle moment wel, wanneer je bezig bent met het snijden…Meer

Opzoek naar een makkelijke manier om je uien te snijden, je tomaten in blokjes te hakken of om de perfecte…Meer

De Benriner mandoline is al jaren een begrip onder koks. Met een vlijmscherp - op dikte - instelbaar…Meer

De Benriner mandoline is al jaren een begrip onder koks. Met een vlijmscherp - op dikte - instelbaar…Meer

⭐⭐⭐⭐⭐ Ben jij ook een echte chef in de keuken? Dan is deze mandoline groentesnijder met opbergbox echt…Meer

De keukensnijder van Gropro bespaart u uw kostbare tijd bij het bereiden van gerechten. Snel, leuk en…Meer

Mandoline Vario, hét favoriete apparaat om sticks, schijven en dikke en dunne julienne te snijden van…Meer

Er zijn veel verschillende soorten mandolines op de markt. Hierdoor kan het moeilijk lijken om het perfecte model uit te kiezen. Maak je echter geen zorgen, want wij helpen je om de beste mandoline voor jouw behoeften uit te kiezen. We helpen je al aardig op weg met dit artikel. In dit artikel hebben we immers de top 10 mandolines van het jaar verwerkt. Deze top 10 is samengesteld aan de hand van de beste koop. Je weet dus van tevoren dat vele andere gebruikers ook goede ervaringen met deze mandolines hebben. Hierdoor maakt het niet uit voor welke variant je kiest. Elk model komt namelijk goed van pas. Om je te helpen om een keuze te maken, recenseren we alle 10 modellen. Je vergelijkt dus gemakkelijk de verschillende modellen met elkaar. Vervolgens kies je jouw beste mandoline uit.
Door gewoon een keukenmes te gebruiken, kan het dat de stukjes in maat verschillen. Ook duurt het snijden met een keukenmes soms lang. Daarom is het prettig als je een mandoline in huis hebt. Met een dergelijke keukenhulp gaat het snijden een stuk sneller. Ook hebben de plakjes altijd dezelfde dikte en precies dezelfde vorm. Hoe kies je de beste mandoline voor jouw behoeften uit? Door na te gaan wat je precies met deze keukenhulp wil doen. Denk je bijvoorbeeld in dat bij sommige mandolines de snijbladen demonteerbaar zijn. Je kunt de messen dus loshalen en kunt variëren met bijvoorbeeld de snijvormen. Op zoek naar gemak? Dan is de beste mandoline voor jou wellicht een variant die in de vaatwasser gereinigd kan worden. Lees dit artikel en vind het perfecte model!

1. Sworks Nicer Dicer Plus

Sommige personen zijn tevreden met een mandoline met slechts 1 mes. Echter, het kan ook dat je een dergelijke keukenhulp wil gebruiken om op verschillende manieren eten te garneren. Als dat het geval is, dan is de beste mandoline voor jou een variant die in plakjes, blokjes, enzovoorts snijdt. Wij kennen een dergelijke variant. Hier verwijzen we naar de Sworks Nicer Dicer Plus. Dit model is wellicht de beste mandoline voor jou. Hij is namelijk de ultieme hak- en snijmachine. Je gebruikt hem om te hakken, snijden en raspen. Hierbij heb je de mogelijkheid Sworks Nicer Dicer Plus om in plakjes, blokjes, juliennereepjes, stukjes, vierkant of kwartjes te snijden. Het gaat dus om een alles-in-één keukenmachine. Deze gebruik je om sneller en gemakkelijker dan ooit je gerechten te bereiden.

Doordat de Sworks Nicer Dicer Plus een klein formaat heeft, kun je hem gemakkelijk opbergen. Hij heeft tevens een snijdeksel van commerciële keukenkwaliteit. Je kunt dit deksel eenvoudig op de doorzichtige antislip mengbak klikken. Hierdoor zorg je keer op keer voor perfect snijwerk. Er is bij deze keukenhulp tevens gezorgd voor een automatisch liftdeksel. Eerst til je het deksel op en vervolgens komt hij met een druk op de knop automatisch omhoog. Je kunt dus slechts met je vingertopje superlicht en razendsnel snijden. Als je het voedsel in de mengbak wil laten vallen, dan vindt dit ook met een druk op de knop plaats. Bij deze keukenhulp heb je zelfs de mogelijkheid om 2 verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te snijden. Dit is mogelijk dankzij de optionele smalle mengbakken.

Eigenschappen van de Sworks Nicer Dicer Plus:

 • Voor bijna elk soort snede en elke gelegenheid zijn de messen steeds wisselbaar.
 • Deze mandoline is multifunctioneel, want je kunt ermee hakken, snijden en raspen.
 • Hij is vaatwasmachinebestendig en kan gemakkelijk worden afgespoeld onder de kraan.
 • Bij dit model heb je nog meer snijmogelijkheden, omdat je er een extra groot snijvlak bij krijgt voor grotere stukken voedsel.
 • Elk vlijmscherp snijvlak van deze keukenhulp is gemaakt van roestvrijstaal van Duitse kwaliteit en is voorzien van GNOX technologie, waardoor de snijvlakken niet breken of dof en roestig worden.

2. Lurch Spirali Spiraalsnijder – Incl. 3 Afneembare Messen

Wil je je groenten of fruit op een unieke manier snijden? Dan kun je te werk gaan met een gewoon mes. Echter, dit kost je veel energie en tijd. Ook is het moeilijk om de stukken precies gelijk te snijden. Daarom gebruik je voor dergelijke snijklusjes een mandoline. Zoek je naar de beste mandoline voor jouw behoeften? Dan is het handig om na te gaan hoe je je groenten en fruit het liefst wil snijden. Vind je het prachtig wanneer groente en fruit gesneden wordt in spiralen, schijfjes of spaghetti? Lurch Spirali Spiraalsnijder - Incl. 3 Afneembare Messen Dan kun je kiezen voor de Lurch Spirali Spiraalsnijder – Incl. 3 Afneembare Messen. Wij vinden dat dit model de beste mandoline voor jou is. Hij geeft je immers meerdere snijmogelijkheden.

Met de Lurch Spirali Spiraalsnijder – Incl. 3 Afneembare Messen laat je je creativiteit de vrije loop op je eten. Je gebruikt deze keukenhulp immers om je groenten en fruit op een unieke manier te snijden. Zo geeft dit model je de mogelijkheid om te snijden in spiralen, schijfjes en spaghetti. Deze mogelijkheid heb je dankzij de 3 afneembare messen die meegeleverd worden. Je vindt de mesjes in het toestel. Het gaat bovendien om stalen messen. Hierdoor zijn de messen van goede kwaliteit. Je kunt ze dus gedurende lange tijd gebruiken. Ook heeft deze spiraalsnijder een antislip basis. Hij blijft daardoor stabiel staan. Zo kun je gemakkelijk en veilig werken.

Eigenschappen van deLurch Spirali Spiraalsnijder – Incl. 3 Afneembare Messen:

 • In het toestel vind je 3 afneembare messen.
 • Met dit model snijd je je groenten en fruit op een unieke manier.
 • Dankzij de antislip basis blijft hij stabiel staan zodat je veilig kan werken.
 • Groenten en fruit kun je eenvoudig in schijfjes, spaghetti en spiralen snijden.

3. Genius Nicer Dicer Magic Cube – 12-delig

We hebben het tot nu toe gehad over 2 handige mandolines. Je hebt gezien dat je met het ene model groente en fruit kunt hakken, snijden en raspen. Met het andere model had je de mogelijkheid om je groenten en fruit in schijfjes, spiralen en spaghetti te snijden. Wil je nog meer mogelijkheden hebben in de keuken? Dan is een uitgebreider model wellicht de beste mandoline voor jou. Genius Nicer Dicer Magic Cube - 12-delig Wij kennen een uitgebreider model. Hier verwijzen we naar de Genius Nicer Dicer Magic Cube – 12-delig. Alleen aan de naam zie je al dat dit model veel mogelijkheden heeft. Hij is namelijk 12-delig.

We vinden dat de Genius Nicer Dicer Magic Cube – 12-delig de beste mandoline voor jou is. Hij heeft namelijk veel snijmogelijkheden. Zo combineert dit apparaat 4 werkvlakken in 1 enkel compact apparaat. De keukenhulp heeft bovendien een modern en ruimtebesparend design. Hierdoor is hij in elke keuken een prachtige blikvanger. Als je met dit model werkt, dan geniet je van optimaal gebruiksgemak. Je snijdt namelijk de ingrediënten via elk werkvlak rechtstreeks in de opvangbak of -kom. Het is dus super gemakkelijk om bijvoorbeeld soepen en salades te bereiden. In de set vind je een opvangbak van 1200 ml, een snijbovendeksel en een kleine stempel met een reinigingsrooster. Daarnaast krijg je ook een klein reinigingsrooster voor een geïntegreerde stempel, een 6x6mm mesinzet en een 12×12 mm mesinzet meegeleverd. Je krijgt er zelfs een grove rasp met beschermende afdekking, een bak voor de gesneden ingrediënten en ander handige accessoires bij.

Eigenschappen van de Genius Nicer Dicer Magic Cube – 12-delig:

 • Deze mandoline combineert 4 werkvlakken in 1 enkel compact apparaat.
 • Hij heeft een modern en ruimtebesparend design en is een blikvanger in je keuken.
 • Als je deze keukenhulp in huis hebt, dan kun je gemakkelijk soepen, salades, enzovoorts snijden.
 • Met dit apparaat kun je ingrediënten via elk werkvlak rechtstreeks in de opvangbak of -kom snijden.
 • In de set zit er een voedselhouder, omranding met geïntegreerde schaaf en beschermende afdekking, vershoud-deksel, julienne-rasp met beschermende afdekking, bak voor gesneden ingrediënten, grove rasp met beschermende afdekking, mesinzet van 6 x 6 mm, mesinzet van 12 x 12 mm, klein reinigingsrooster voor geïntegreerde stempel, kleine stempel met reinigingsrooster, snijbovendeksel en een opvangbak van 1200 ml.

4. Enrico Alles in 1 Keukenmandoline

Ben je een echte creatieveling in de keuken? Dan is het voor jou belangrijk dat je de ideale keukenhulpjes in huis hebt. Heb je nog geen mandoline in huis? Zoek je daarom naar de beste mandoline voor jouw behoeften? Ga dan eerst na wat je allemaal met de keukenhulp wil doen. Is het voor jou belangrijk dat je jouw ingrediënten in verschillende vormen kunt snijden? Dan kies je voor een mandoline met verschillende inzetstukken. Wat dacht je van een variant met 7 verschillende inzetstukken? Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan is de Enrico Alles in 1 Keukenmandoline perfect voor jou. Enrico Alles in 1 Keukenmandoline Wij vinden dat dit model de beste mandoline voor jou is. Hij is namelijk een alles in één hakker en mandoline schaaf. Ook komt hij met 7 verschillende inzetstukken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de vele gebruikstoepassingen is de Enrico Alles in 1 Keukenmandoline het ideale hulpmiddel in de keuken. Zo kun je hem gebruiken om onder meer rauwkost en salades te bereiden. Als we kijken naar de keukenhulp zelf, dan zien we dat hij is voorzien van een ingebouwd deksel. Zo kun je hem gebruiken om te snijden, hakken, raspen, schaven en zelfs om julienne te snijden. Nadat je je voedsel hebt gesneden, geraspt, gehakt of geschaafd, valt dit in de opvangbak. Je keuken blijft dus schoon en je bespaart tijd. Wist je dat deze mandoline perfect is om flinterdunne groentes te schaven? Je gebruikt alle meegeleverde accessoires dus om je voedsel precies te snijden zoals jij het wil.

Eigenschappen van de Enrico Alles in 1 Keukenmandoline:

 • Zijn transparante kom heeft een inhoud van 1,2 liter.
 • Er is gezorgd voor ergonomie, want hij is een softgrip mandoline.
 • Als je hem gebruikt, werk je veilig, want hij heeft een antislip bodem.
 • Je kunt met deze keukenhulp snijden, schaven, julienne snijden, hakken en raspen.
 • Met deze alles-in-één keukenhulp bereid je gemakkelijk salades, rauwkost en nog veel meer.
 • De 7 meegeleverde inzetstukken zijn een fijne rasp en hakker, grove en fijne julienne rasp, schaaf, rasp en een hakker.

5. 6-in-1 Keuken Mandoline (Merkloos)

Velen van ons hebben weinig tijd. Daarom treffen we onze kookvoorbereidingen van tevoren. Wil je niet langer zo doorgaan? Heb je bovendien genoeg van eeuwig plakjes snijden, raspen en hakken? Dan is de beste mandoline voor jou een variant die effectief werkt. Is het voor jou tevens belangrijk dat de keukenhulp compact is? Dan kun je kiezen voor de 6-in-1 Keuken Mandoline (Merkloos). Als je deze variant in huis hebt, hoef je niet meer te knoeien met apparatuur en onderdelen die je aanrecht en kasten vullen. Ook ben je niet veel tijd kwijt aan het snijden van je ingrediënten. 6-in-1 Keuken Mandoline (Merkloos) Deze keukenhulp is wellicht de beste mandoline voor jou, omdat hij een compact alles in 1 apparaat is. Dit model is meer dan alleen een mandoline. Zo is hij ook een keukenrasp, groentesnijder, snijmachine en groenteschaaf.

Door te werken met de 6-in-1 Keuken Mandoline (Merkloos) bespaar je veel tijd in de keuken. Hij is immers gemaakt om je optimaal te assisteren bij het snijden van je ingrediënten. Daarom werkt dit model zeer effectief en helpt hij je om tijd te besparen. De keukenhulp is tevens uiterst veilig in gebruik. Als je ermee aan de slag gaat, snijd je in een handomdraai al je groenten, salades en fruit. Dit gebeurt allemaal in je eigen gewenste formaat, grootte en dikte. Je hebt dus veel mogelijkheden en ook volledige controle. Laat dus gauw je creatieve zijde zien en bereid prachtig uitziende voeding met deze mandoline.

Eigenschappen van de 6-in-1 Keuken Mandoline (Merkloos):

 • Hij is eenvoudig te gebruiken.
 • Voor veilig gebruik is er gezorgd voor een Safe Hand Guard.
 • Door te werken met deze mandoline bespaar je enorm veel tijd.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je er 6 multifunctionele raspen bij.
 • Houd er rekening mee dat dit model niet vaatwasmachinebestendig is.
 • Dankzij het wetenschappelijk doordacht ontwerp met ABS antislip materiaal krijg je geen last van ruwe handen.
 • Dit model wordt geleverd met een gratis dunschiller en een gratis bak waar je gesneden groentes, fruit en salades in vallen.
 • De verschillende mesjes en raspen bieden de mogelijkheid om je groenten, salades en fruit in diverse formaten, diktes en groottes te snijden.

Ook interessant: