Het beste mondwater van 2024 vind je hier. Vergelijk de top 10!

Er zullen weinig mensen zijn die het prettig vinden om rond te lopen met een stinkende mond. Daarom doen de meeste personen moeite om 2 keer per dag de tanden te poetsen.

Beste mondwater van 2024

Afbeelding
Product
Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 ml
#1 Beoordeeld
Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:…  
LISTERINE Advanced White Milde Smaak, mondspoeling, verwijdert sterke verkleuring voor wittere tanden in slechts 1 week,6 x 500 ml
Bij tweemaal daags gebruik is bewezen dat LISTERINE Advanced White Milde Smaak mondspoeling sterke verkleuring…  
Meridol Mondwater Tandvlees - 2 x 400 ml - Voordeelverpakking
Meridol® Mondspoeling helpt de oorzaak van geïrriteerd tandvlees bestrijden en niet alleen de symptomen.…  
LISTERINE® Fresh Mint, mondspoeling met essentiële oliën voor een langdurig frisse adem, 3x600ml
Met een opvallend frisse muntsmaak verzorgt LISTERINE Cool Mint mondwater de tanden en de mond op effectieve…  
LISTERINE Cool Mint Milde Smaak, mondspoeling zonder alcohol met etherische oliën, helpt bacteriën te verwijderen en zorgt voor een langdurig frisse adem, 3 x 500 ml
Fluor Aid 0.05 Mondwater - 500 ml
Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild…  
Cb12 Mondspray 15ml
CB12 Spray CB12 Spray verfrist direct en neutraliseert de processen in de mond die een onaangename adem…  
LISTERINE Nightly Reset Milde Smaak, mondspoeling met RAPID-FUSHION -technologie voor gebruik tijdens de nacht, hermineraliseert het tandglazuur, 3 x 400 ml
Eten en drinken maken dagelijks suikerzuren aan waardoor mineralen uit tanden worden gehaald. Hierdoor…  
3x Vitis Gezond Tandvlees Mondwater 500 ml
Vitis Gezond Tandvlees Mondwater Vitis Gezond Tandvlees mondwater (voorheen Vitis Gingival) is bijzonder…  
Listerine Coolmint - Mondwater - 6 x 500ml - Voordeelverpakking
Listerine Coolmint Mondwater Listerine is een speciaal mondwater met een antibacteriële werking. Hierdoor…  
Product
#1 Beoordeeld

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:… 

Bij tweemaal daags gebruik is bewezen dat LISTERINE Advanced White Milde Smaak mondspoeling sterke verkleuring… 

Meridol® Mondspoeling helpt de oorzaak van geïrriteerd tandvlees bestrijden en niet alleen de symptomen.… 

Met een opvallend frisse muntsmaak verzorgt LISTERINE Cool Mint mondwater de tanden en de mond op effectieve… 

Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild… 

CB12 Spray CB12 Spray verfrist direct en neutraliseert de processen in de mond die een onaangename adem… 

Vitis Gezond Tandvlees Mondwater Vitis Gezond Tandvlees mondwater (voorheen Vitis Gingival) is bijzonder… 

Listerine Coolmint Mondwater Listerine is een speciaal mondwater met een antibacteriële werking. Hierdoor… 

In de inleiding van dit artikel hebben we je reeds verteld waar het artikel over zal gaan. Je maakt door middel van dit artikel kennis met het beste mondwater van 2024 door de top 10 met elkaar te vergelijken. Waar kun je op letten als je de 10 varianten met elkaar vergelijkt? Je kunt onder andere rekening houden met de smaak. Sommigen willen namelijk liever mondwater dat redelijk pittig is, waardoor het frisse gevoel in de mond wat langer lijkt te blijven. Weer anderen kiezen voor een bepaalde variant vanwege de inhoud van het flesje. Je kunt bijvoorbeeld een klein flesje kopen als je op zoek bent naar mondwater om in je handtas mee te nemen. Echter, als je mondwater voor in huis koopt, dan komt een voordeelverpakking misschien goed van pas. De werking is ook belangrijk. Lees dus het artikel, vergelijk de verschillende varianten en vind jouw beste mondwater!
Soms kan het echter voorkomen dat je wil dat je adem extra lekker ruikt. Het is ook mogelijk dat je tussendoor iets hebt gegeten wat de geur van je adem negatief beïnvloedt. In beide gevallen is het handig als je gebruik maakt van mondwater. Hoewel mondwater geen vervaging is voor het poetsen van je tanden, kan het frisse gevoel waar het voor zorgt je een meer zelfverzekerd gevoel geven. Ben je daarom op zoek naar het beste mondwater voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk over de top 10 varianten van deze spoeling. Op die manier kun je gemakkelijker beslissen welke variant het beste mondwater voor jou is.

Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint – 473 ml: Een frisse adem dat lang aanhoudt

Wil jij een altijd frisse adem hebben, zonder dat je elke paar uur opnieuw mondwater moet gebruiken? Dan is de Oxyfresh Power Rinse Mondwater met lemon-mint smaak iets voor jou! Dit mondwater heeft namelijk een gepatenteerde formule die ervoor zorgt dat de zuurstof in het water zich bindt aan zwavelverbindingen in je mond. En dat zijn juist de veroorzakers van nare geuren.

De lemon-mint smaak zorgt bovendien voor een extra fris en schoon gevoel. Niet alleen maskeren ze vieze geurtjes, maar ook gaat dit mondwater actief vechten tegen bacteriën die slechte adem veroorzaken. Het resultaat? Een gezonde en stralende lach!

 • Gepatenteerde formule neutraliseert zwavelverbindingen en bestrijdt bacteriën
 • Lemon-mint smaak geeft langdurig een heerlijk verfrissend effect
 • Hypoallergeen, vrij van alcohol en geschikt voor veganisten
 • Klinisch bewezen effectief tegen tandplak, gingivitis en parodontitis

Er is niets zo vervelend als halverwege de dag merken dat je niet meer zo lekker uit je mond ruikt. Met deze Oxyfresh Power Rinse Mondwater behoort dit tot het verleden. Je kunt weer zelfverzekerd praten in groepsverband zonder angst te hebben om anderen af te schrikken door de ongewenste geur uit je mond.

Dus of het nu gaat om werkgerelateerde activiteiten of sociale afspraken; leg vooral deze fles bij jouw toiletartikelen neer. Zo kan jij weer met volle teugen geniet van elk gesprek terwijl anderen graag naar jou willen luisteren.

LISTERINE Advanced White Milde Smaak Mondspoeling – Voor wittere tanden in slechts één week!

Heb jij vaak last van verkleuring op je tanden en wil jij graag stralend witte tanden? Dan is de LISTERINE Advanced White Milde Smaak Mondspoeling dé oplossing voor jou! Deze mondspoeling verwijdert sterke verkleuring binnen slechts één week, waardoor jouw tanden direct witter ogen. Daarnaast zorgt het ook voor een frisse adem en het voorkomen van gaatjes. De milde smaak maakt het bovendien erg prettig om dagelijks te gebruiken.

 • Verwijdert sterke verkleuring
 • Voor wittere tanden in slechts één week
 • Zorgt voor een frisse adem
 • Voorkomt gaatjes
 • Milde smaak, prettig in gebruik
 • Inhoud: 6 x 500 ml (voordeelverpakking)

Tanden zijn belangrijk om goed te kunnen kauwen en spreken, maar ze hebben ook invloed op ons zelfbeeld. Wanneer onze tanden er mooi uitzien, voelen we ons beter over onszelf en glimlachen we graag. Met LISTERINE Advanced White Milde Smaak mondspoeling kun je snel resultaat zien zonder intensieve behandeling bij de tandarts. Bovendien bespaar je met deze voordeelverpakking flink wat geld uit. Kies daarom nu voor deze effectieve mondspoeling en laat jouw stralende lach weer schitteren!

Meridol Mondwater Tandvlees – 2 x 400 ml – Voordeelverpakking

Meridol Mondwater Tandvlees is een effectief mondspoelmiddel dat speciaal ontwikkeld is om tandplak te verminderen. Het helpt daarnaast ook bij het voorkomen van bloedend tandvlees en gaatjes. Dit mondspoelmiddel bevat namelijk een unieke combinatie van werkzame stoffen die helpen bij het bestrijden van bacteriën in de mond.

Deze voordeelverpakking van Meridol Mondwater Tandvlees bevat twee flessen met elk 400 milliliter inhoud. Dit betekent langdurig profijt hebben van één aankoop en altijd genoeg in huis hebben voor dagelijkse gebruik.

 • Bevat een unieke mix aan stoffen tegen plak, bloedend tandvlees en slechte adem.
 • Geschikt voor dagelijkse gebruik na poetsbeurten om je gebit compleet reinigen.
 • Makkelijk te gebruiken door de handige doseerdop op de flesjes.
 • Gaat tot wel drie keer langer mee dan reguliere pakken mondwaters dankzij deze value-pack verpakking (2x400ml).Ondersteunt gezond tand- en tandvleeszorg.

Als specialist in mondverzorging raden wij Meridol Mondwater Tandvlees ten zeerste aan. Dankzij zijn uitstekende werking kan dit product veelvoorkomende problemen zoals bloedend tandvlees effectief voorkomen of verminderen. Daarnaast heeft de value pack variant als extra groot voordeel dat u erg lang kunt doen met één aankoop, waardoor dit product budget-vriendelijk blijft zonder dat er hoeft worden ingeleverd op kwaliteit!

Frisse adem met LISTERINE® Fresh Mint mondspoeling

De LISTERINE® Fresh Mint mondspoeling is speciaal ontworpen voor een langdurig frisse adem. Deze spoeling bevat essentiële oliën die zorgen voor een gezonde en schone mond en elimineert bacteriën die slechte adem veroorzaken. Het resultaat? Een heerlijk fris gevoel dat de hele dag blijft hangen.

Je kunt deze mondspoeling eenvoudig toevoegen aan je dagelijkse routine door het te gebruiken na het poetsen van je tanden. Met één keer spoelen verwijder je tot wel 99% van de bacteriën in je mond.

 • Zorgt voor een langdurig frisse adem
 • Bevat essentiële oliën voor een gezonde en schone mond
 • Vermindert tot wel 99% bacteriën in de mond
 • Geschikt voor dagelijks gebruik na het poetsen van de tanden
 • Ook verkrijgbaar in handige flesjes van 500 ml – perfect om mee op reis te nemen!

Kortom, als jij op zoek bent naar een effectieve manier om slechte adem tegen te gaan en tegelijkertijd je gebit gezonder te maken, dan is de LISTERINE® Fresh Mint Mondspoelingje beste keuze! Probeer dit product uit en voeg hem vandaag nog toe aan jouw persoonlijke verzorgingsroutine.

LISTERINE Cool Mint Milde Smaak Mondspoeling: voor een frisse adem en schone mond zonder alcohol

LISTERINE Cool Mint Milde Smaak is een mondspoeling die geen alcohol bevat en toch zorgt voor een langdurig frisse adem. Dankzij de etherische oliën helpt deze mondspoeling bij het verwijderen van bacteriën in de mond, wat zorgt voor een betere mondhygiëne. Bovendien heeft LISTERINE Cool Mint Milde Smaak een aangename milde smaak, waardoor het prettig is om te gebruiken.

Deze verpakking bevat drie flessen van 500 ml LISTERINE Cool Mint Milde Smaakt Mondspoeling, waardoor je voldoende hebt om regelmatig te kunnen spoelen. Gebruik de Listerine dagelijks na het poetsen van je tanden om overtollige bacteriën te verwijderen op plekken waar je met tandenpoetsen niet bij kunt komen.

 • Bevat geen alcohol
 • Verwijdert bacteriën in de mond
 • Zorgt voor langdurige frisheid
 • Milde smaak
 • Grote inhoud (3 x 500 ml)

Kies voor LISTERINE Cool Mint Milde Smaakt Mondspoeling als je op zoek bent naar een manier om jouw gebit goed schoon te houden en tegelijkertijd geniet van langdurige frisheid en goede verzorging van jouw gehele mond. Het product is geschikt voor volwassenen en kinderen boven 12 jaar oud die behoefte hebben aan extra bescherming tegen slechte adem of andere problematische nare geurtjes uit hun monden.

Ook interessant: