Het beste mondwater van 2022 vind je hier. Vergelijk de top 10!

Er zullen weinig mensen zijn die het prettig vinden om rond te lopen met een stinkende mond. Daarom doen de meeste personen moeite om 2 keer per dag de tanden te poetsen.

Beste mondwater van 2022

Afbeelding
Product
Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 ml
#1 Beoordeeld
Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:… Meer
PERIO-AID Intensive care mondwater - 0.12% - 1 stuk
Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater… Meer
Fluor Aid 0.05 Mondwater - 500 ml
Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild… Meer
Perio-Aid 0.12% - 500 ml - Mondspoeling
Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na… Meer
CB12 Regular Mondwater - 250 ml
CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je… Meer
Listerine Total Care - Mondspoeling - 3x500ml
Voor een totale mondhygiëne en frisse adem gebruik je Listerine Total Care Mondspoeling met antibacteriële… Meer
2x Perio-Aid Active Control 0,05% Mondspoelmiddel
Inhoud: 2 flessen a 500 ml Mondspoeling dagelijks te gebruiken (30 sec. per spoelbeurt) lang durend gebruik,… Meer
Vitis Gingival Tandpasta + Mondwater (gezond tandvlees) - Voordeelpakket
Vitis Gezond Tandvlees Pakket bevat Vitis Gezond tandvlees mondspoeling en tandpasta. Vitis Gezond Tandvlees… Meer
Meridol Tandvlees Mondspoeling - 2x 400 ml - Voordeelverpakking
Meridol Mondspoeling Meridol mondspoeling helpt de oorzaak van gerriteerd tandvlees bestrijden, niet… Meer
Bluem Mondwater - 500 ml
Bluem Mondwater is een verzorginsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Het is een aanvulling op… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:…Meer

Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater…Meer

Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild…Meer

Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na…Meer

CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je…Meer

Voor een totale mondhygiëne en frisse adem gebruik je Listerine Total Care Mondspoeling met antibacteriële…Meer

Inhoud: 2 flessen a 500 ml Mondspoeling dagelijks te gebruiken (30 sec. per spoelbeurt) lang durend gebruik,…Meer

Vitis Gezond Tandvlees Pakket bevat Vitis Gezond tandvlees mondspoeling en tandpasta. Vitis Gezond Tandvlees…Meer

Meridol Mondspoeling Meridol mondspoeling helpt de oorzaak van gerriteerd tandvlees bestrijden, niet…Meer

Bluem Mondwater is een verzorginsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Het is een aanvulling op…Meer

In de inleiding van dit artikel hebben we je reeds verteld waar het artikel over zal gaan. Je maakt door middel van dit artikel kennis met het beste mondwater van 2022 door de top 10 met elkaar te vergelijken. Waar kun je op letten als je de 10 varianten met elkaar vergelijkt? Je kunt onder andere rekening houden met de smaak. Sommigen willen namelijk liever mondwater dat redelijk pittig is, waardoor het frisse gevoel in de mond wat langer lijkt te blijven. Weer anderen kiezen voor een bepaalde variant vanwege de inhoud van het flesje. Je kunt bijvoorbeeld een klein flesje kopen als je op zoek bent naar mondwater om in je handtas mee te nemen. Echter, als je mondwater voor in huis koopt, dan komt een voordeelverpakking misschien goed van pas. De werking is ook belangrijk. Lees dus het artikel, vergelijk de verschillende varianten en vind jouw beste mondwater!
Soms kan het echter voorkomen dat je wil dat je adem extra lekker ruikt. Het is ook mogelijk dat je tussendoor iets hebt gegeten wat de geur van je adem negatief beïnvloedt. In beide gevallen is het handig als je gebruik maakt van mondwater. Hoewel mondwater geen vervaging is voor het poetsen van je tanden, kan het frisse gevoel waar het voor zorgt je een meer zelfverzekerd gevoel geven. Ben je daarom op zoek naar het beste mondwater voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk over de top 10 varianten van deze spoeling. Op die manier kun je gemakkelijker beslissen welke variant het beste mondwater voor jou is.

1. Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint Mondwater – 473 ml

Zoek je naar het beste mondwater voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan waar je mond precies behoefte aan heeft. Heb je bijvoorbeeld last van slechte adem, dan kun je vrijwel elke variant gebruiken. Als je echter ook last hebt van ontstoken tandvlees en bijvoorbeeld tandsteen, dan is het belangrijk om te kiezen voor een variant die speciaal is ontworpen om deze klachten tegen te gaan. Klinkt mondwater dat slechte adem tegengaat en dat een positieve werking heeft op ontstoken tandvlees en tandsteen perfect? Dan is het Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint Mondwater – 473 ml wellicht het beste mondwater voor jou. Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint Mondwater - 473 ml Deze unieke en gebitsvriendelijke variant heeft de bovengenoemde werking én je kunt hem gebruiken wanneer je last hebt van een droge mond.

Hoe komt het dat Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint Mondwater – 473 ml een goede werking heeft op een chronisch slechte adem, monddroogheid en tandvleesontstekingen? Er is gebruik gemaakt van een gepatenteerde en speeksel-stimulerende formule, die bestaat uit Oxygene en zink. Samen neutraliseren deze stoffen de slechte ademgassen volledig. Daarnaast schakelt het mondwater de bacteriën uit die verantwoordelijk zijn voor tandsteen, aanslag op de tong, cariës en tandvleesproblemen. Dit mondwater blinkt ook uit doordat hij geen schadelijke ingrediënten bevat. Denk hierbij aan bestanddelen zoals alcohol, peroxide en chloorhexidine, die ervoor zorgen dat de mond uitdroogt. Dergelijke middelen veroorzaken tevens orale ongemakken zoals verkleuring van de tanden, aften, ontstoken tandvlees en monddroogheid. Deze problemen behoren nu tot het verleden. De bestanddelen van dit mondwater hebben bovendien een milde prettige smaak, bijten of prikken niet, werken speeksel-stimulerend en bouwen tegelijkertijd mee aan wittere tanden en een gezonde mondflora.

Eigenschappen van het mondwater Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint Mondwater – 473 ml:

 • De bestanddelen van dit mondwater die het harde werk doen zijn Oxygene en zink.
 • Er zitten in dit mondwater geen schadelijke ingrediënten, die orale ongemakken veroorzaken.
 • Dit mondwater heeft een milde, prettige smaak, bijt of prikt niet, werkt speeksel-stimulerend en bouwt mee aan wittere tanden en een gezonde mondflora.
 • Het krachtige en mondvriendelijke mondwater is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van chronisch slechte adem, ontstekingen aan het tandvlees en monddroogheid.
 • Door te spoelen met dit mondwater komt er een flinke hoeveelheid zuurstof vrij, waardoor anaerobe bacteriën worden ontmanteld en zij geen slechte ademgassen meer kunnen produceren, het tandvlees niet meer kunnen aantasten en geen amandelsteentjes kunnen vormen.

2. CB12 mondverzorging regular 250 ml

Wist je dat je adem een belangrijk onderdeel is van je uitstraling? Dit komt doordat je adem mede bepaalt hoe je overkomt op het werk, ij vrienden, familie, geliefden en zelfs bij klanten. Daarom is het handig om op zoek te gaan naar het beste mondwater voor jouw behoeften. Als het allemaal gaat om een frisse adem, dan raden wij de CB12 mondverzorging regular 250 ml aan. Dit mondwater is wellicht het beste mondwater voor jou, omdat het een onaangename adem voorkomt en neutraliseert. Doordat je adem fris ruikt, kun je elke dag zelfverzekerd uit huis CB12 mondverzorging regular 250 ml gaan, ongeacht hoe je dag eruit ziet. Hierdoor kun je bovendien betere conversaties hebben met iedereen in je omgeving, waardoor je dagen alleen maar beter worden.

Bij het uitkiezen van een nieuwe mondspoeling is het belangrijk om na te gaan welke bestanddelen in het mondwater zitten. De bestanddelen geven namelijk aan op welke werking je kunt rekenen. In het geval van de CB12 mondverzorging regular 250 ml, zien we dat hij is vervaardigd van een combinatie van zink en chloorhexidine. Deze stoffen zorgen er samen voor dat je dagelijks kunt vertrouwen op je adem. Je adem ruikt dankzij dit mondwater namelijk fris. Dit is het geval voor maar liefst 12 uur. Je weet dus dat je de hele dag een frisse adem hebt. De unieke formule van dit mondwater pakt vluchtige zwavelgassen, die de bron van slechte adem vormen, aan. Je kunt het middeltje bovendien gemakkelijk gebruiken. Spoel en gorgel voor 30 tot 60 seconden met 10 milliliter van het mondwater. Vervolgens spuw je het uit en geniet je van een dagelijkse effectieve en veilige werking.

Eigenschappen van het mondwater CB12 mondverzorging regular 250 ml:

 • Hij is gemaakt van een combinatie van zink en chloorhexidine.
 • Dit middeltje is bewezen effectief en is veilig voor dagelijks gebruik.
 • Nadat je hebt gespoeld met dit mondwater kun je 12 uur lang vertrouwen op je adem.
 • De unieke formule van dit mondwater pakt de bronvorming van een slechte adem aan.
 • Je hoeft slechts 30 tot 60 seconden te spoelen met 10 milliliter van het mondwater om vervolgens te genieten van een frisse adem.

3. Listerine Mondwater Coolmint Voordeelverpakking

Zoek je naar het beste mondwater voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je in dit artikel namelijk over de top 5 varianten waardoor je gemakkelijk een keuze kunt maken. In je zoektocht naar jouw ideale mondwater kom je verschillende merken tegen. Een merk dat veel personen kennen is Listerine. Van dit merk vind je namelijk meerdere producten op het gebied van mondhygiëne. Hoewel het handig is om meerdere varianten van mondspoeling met elkaar te vergelijken op basis van verschillende factoren, is het voor sommigen gemakkelijker om te kiezen voor een merk dat zij kennen. Als jij tot deze groep behoort, Listerine Mondwater Coolmint Voordeelverpakking dan is Listerine Mondwater Coolmint Voordeelverpakking wellicht het beste mondwater voor jou. Dit is namelijk een merk dat je kent en het gaat om een merk met bewezen effectiviteit.

Listerine Mondwater Coolmint Voordeelverpakking is speciaal mondwater met een antibacteriële werking. Bovendien gaat het hier om een voordeelverpakking, waardoor je gedurende een redelijk lange periode geen nieuwe fles hoeft te kopen. Je schaft namelijk in 1 keer 6 flessen van 250 milliliter aan. Als we verder ingaan op de werking van dit mondwater, dan zien we dat bacteriën in je mond dankzij de antibacteriële werking van het mondwater veel minder de kans krijgen om tandplak te vormen. Als je dus dagelijks spoelt met dit mondwater, dan rem je het ontstaan van tandplak. Zo draagt dit middeltje eraan bij om je gebit niet alleen sterk, maar ook schoon te houden. Spoel er ook dagelijks mee om je tandvlees gezond te houden. Je kunt er het liefst 2 keer per dag na het tandenpoetsen mee spoelen. Dit is een aangename ervaring dankzij de frisse muntsmaak.

Eigenschappen van het mondwater Listerine Mondwater Coolmint Voordeelverpakking:

 • Het mondwater heeft een frisse muntsmaak, dus je spoelt er graag mee.
 • Je kunt dit middeltje het liefst 2 keer per dag gebruiken nadat je je tanden hebt gepoetst.
 • Door dagelijks te spoelen met dit middeltje, rem je het ontstaan van tandplak, help je om je gebit sterk en schoon te houden en draag je eraan bij om je tandvlees gezond te houden.
 • Aangezien het hier gaat om een voordeelverpakking van 6 keer 250 milliliter hoef je gedurende lange tijd na de aanschaf van dit mondwater geen nieuwe fles mondwater aan te schaffen.

4. Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming mondwater 500ml

We hebben je in dit artikel reeds verteld over 3 super varianten mondwater. Je hebt dus genoeg keuzemogelijkheden. Heb je echter nog niet gevonden waar je naar zoekt? Geen probleem. We recenseren namelijk nog 2 soorten mondwater. Hierdoor kun je alsnog jouw ideale variant mondwater vinden. Klinkt mondwater dat zorgt voor professionele bescherming als het beste mondwater voor jou? Dan kun je kiezen voor Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming mondwater 500ml. Dit mondwater is een aanrader, omdat het precies doet wat zijn naam doet vermoeden. Hij zorgt in je mond voor professionele bescherming. Om deze reden vinden we Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming mondwater 500ml dat dit mondwater het beste mondwater voor jou is. Je kunt het mondwater 2 keer per dag gebruiken om je mond te spoelen. Door dit te doen zorg je voor 24 uur blijvende frisheid in je mond.

Je kiest waarschijnlijk niet alleen voor mondwater om te zorgen voor een frisse adem. Het is namelijk ook belangrijk om na te gaan of het mondwater je beschermt tegen schadelijke mondbacteriën. In het geval van de Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming mondwater 500ml zien we dat dit middeltje zorgt voor doeltreffende dagelijkse ondersteuning voor mensen die behoefte hebben aan extra hulp bij hun mondhygiëne. De mondspoeling met een frisse muntsmaak zorgt namelijk niet alleen voor een fris en schoon gevoel in de mond, maar hij biedt ook bescherming tegen tandplak. Deze bescherming is 24 uur per dag gegarandeerd als je 2 keer per dag met de mondspoeling spoelt en gorgelt. Terwijl je hem gebruikt, laat je het mondwater ieder plekje in je mond bereiken voor een optimaal resultaat.

Eigenschappen van het mondwater Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming mondwater 500ml:

 • In dit flesje zit er 500 milliliter mondspoeling, dus je bent een tijdje zoet met deze hoeveelheid.
 • Deze mondspoeling heeft een aangenaam frisse muntsmaak en zorgt voor een fris en schoon gevoel in je mond.
 • Dit middeltje biedt doeltreffende dagelijkse ondersteuning aan mensen die behoefte hebben aan extra hulp bij hun mondhygiëne.
 • Het is aangeraden om 2 keer per dag met dit middeltje je mond te spoelen, waardoor je gedurende 24 uur beschermd bent tegen tandplak.

5. Vitis Orthodontic Pakket

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over mondwater, omdat je op zoek bent naar het beste mondwater voor jouw behoeften. Echter, met alleen mondwater kun je je gebit niet optimaal beschermen tegen schadelijke bacteriën. Vaak kun je er met alleen mondwater ook niet voor zorgen dat je adem gedurende de hele dag fris blijft. Is daarom een compleet mondverzorgingspakket ideaal voor jou? Dan kun je kiezen voor het Vitis Orthodontic Pakket. Dit pakket bevat wellicht het beste mondwater voor jou, omdat het gaat om mondspoelmiddel en bijbehorende tandpasta. Door gebruik te maken van de tandpasta en het mondwater van dit merk, Vitis Orthodontic Pakket wordt je gebit beschermd tegen gaatjes en wordt tandplakvorming voorkomen. Deze middelen beschermen en verzorgen tevens de zachte weefsels in je mond.

Gebruik maken van de middeltjes uit het Vitis Orthodontic Pakket brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo wordt niet alleen de vorming van tandplak geremd, maar het tandglazuur wordt ook versterkt, het tandvlees wordt gezond gehouden en je wordt beschermd tegen incidentele irritatie die veroorzaakt wordt door de aanwezigheid van apparatuur. Daarnaast zorgen de mondverzorgingsmiddelen ervoor dat slechte adem wordt voorkomen en je apparatuur wordt schoongehouden. Als je specifiek kijkt naar de tandpasta uit het pakket, dan zie je dat deze effectief tandplak en cariës bestrijdt bij orthodontische behandelingen. Het actieve bestanddeel in dit mondhygiëne pakket is natriumfluoride. Bovendien zijn de middeltjes geschikt voor dagelijks en langdurig gebruik. De tandpasta heeft een vloeibare structuur, waardoor hij goed tussen de brackets kan komen. Zowel de tandpasta als het mondwater hebben een prettige appel-muntsmaak, die specifiek is afgestemd op de jongere doelgroep.

Eigenschappen van het mondwater Vitis Orthodontic Pakket:

 • In dit pakket zit er behalve tandpasta ook een fles mondwater.
 • De tandpasta heeft een makkelijk vloeibare structuur, zodat deze goed tussen de brackets kan komen.
 • Beide mondverzorgingsmiddeltjes hebben een prettige appel-muntsmaak, die specifiek is afgestemd op de jongere doelgroep.
 • Als je gebruik maakt van de middeltjes in dit pakket, dan voorkom je slechte adem, verlicht je irritaties, bescherm je je gebit tegen gaatjes en voorkom je tandplakvorming.

Ook interessant: