Vergelijk de top 10 en vind de beste mp3 speler van 2022!

Beste mp3 speler

Ben je iemand die flink traint? Dan luister je waarschijnlijk tijdens het trainen naar muziek.

Beste mp3 speler van 2022

Afbeelding
Product
Difrnce MP1819BT Black, bluetooth MP4 speler
#1 Beoordeeld
Difrnce MP1819BT Black, bluetooth MP4 speler… Meer
MP3 Speler - met Bluetooth - met FM radio en Spraakrecorder - 8GB Geheugen- Ondersteuning tot 128 GB - Oordopjes Inclusief - Zwart
Multi-Functioneel en gemakkelijk te gebruiken - Met deze MP3-muziekspeler kunt u muziek en video's afspelen,… Meer
MP3 Speler - MP3 Speler inclusief Oordopjes - MP3 16GB Geheugen - MP3 Speler Blauw
De MP3 Speler is een zeer kleine MP3 speler met een handige clip. Dankzij deze clip kun je de speler… Meer
Difrnce MP855 - MP3 speler - 4 GB - Zilver
De Difrnce MP855 is een zeer kleine MP3 speler met een handige clip. Dankzij deze clip kun je de speler… Meer
Difrnce MP1851 - MP4 speler - 4 GB - Zwart
Met de DIFRNCE MP1851 MP4-speler op zak heb jij je favoriete muziek altijd binnen handbereik! Met 4 GB… Meer
Lenco Xemio-861 MP3-speler met bluetooth - Blauw
Op alle producten van Lenco ontvang je 24 maanden garantieVerpakkingsinhoud• Xemio-861,• Oortelefoon,•… Meer
Sony NWZ-B183F Walkman - MP3-Speler - 4 GB - Zwart
Sony NWZ-B183FB 4 GB USB-Stick WALKMAN mit FM Tuner schwarz… Meer
SanDisk Clip Sport Go 32GB, blue
- Superlichte speler kan worden vastgeklikt op je kleding of uitrusting en blijft op zijn plaats zitten… Meer
SanDisk Clip Sport Plus 16GB Blue Bluetooth®
De compacte Sandisk Clip Sport Plus biedt jou de vrijheid om te trainen zoals je wil. Het draadloos en… Meer
Sony NW-E394 Walkman - MP3 speler - 8GB - Zwart
Met de Sony NW-E394 Walkman ben je zeker van een 8GB lichtgewicht MP3 speler met goede geluidskwaliteit.… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Difrnce MP1819BT Black, bluetooth MP4 speler…Meer

Multi-Functioneel en gemakkelijk te gebruiken - Met deze MP3-muziekspeler kunt u muziek en video's afspelen,…Meer

De MP3 Speler is een zeer kleine MP3 speler met een handige clip. Dankzij deze clip kun je de speler…Meer

De Difrnce MP855 is een zeer kleine MP3 speler met een handige clip. Dankzij deze clip kun je de speler…Meer

Met de DIFRNCE MP1851 MP4-speler op zak heb jij je favoriete muziek altijd binnen handbereik! Met 4 GB…Meer

Op alle producten van Lenco ontvang je 24 maanden garantieVerpakkingsinhoud• Xemio-861,• Oortelefoon,•…Meer

Sony NWZ-B183FB 4 GB USB-Stick WALKMAN mit FM Tuner schwarz…Meer

- Superlichte speler kan worden vastgeklikt op je kleding of uitrusting en blijft op zijn plaats zitten…Meer

De compacte Sandisk Clip Sport Plus biedt jou de vrijheid om te trainen zoals je wil. Het draadloos en…Meer

Met de Sony NW-E394 Walkman ben je zeker van een 8GB lichtgewicht MP3 speler met goede geluidskwaliteit.…Meer

Het vinden van de beste mp3 speler hoeft niet moeilijk te zijn. Je hoeft slechts van tevoren na te gaan over welke snufjes jouw ideale model moet beschikken. Denk er bijvoorbeeld aan dat als je slechts muziek wil beluisteren tijdens het trainen, je genoegen kunt nemen met een variant zonder geweldig display. Wil je juist filmpjes bekijken terwijl je onderweg bent, dan is het handig om te kiezen voor een mp3 speler met een relatief groot scherm. Wist je dat sommige mp3 spelers ook een Bluetooth verbinding hebben? Je kunt dus op die manier je favoriete liedjes delen met je collega’s of vrienden. Misschien zorgt je mp3 speler er zelfs voor dat je onderweg naar het werk of naar school nieuwe vrienden maakt. Muziek en films brengen mensen namelijk bijeen. Aarzel dus niet langer, lees over de top 10 en selecteer uit deze lijst jouw beste mp3 speler.
Je kunt muziek beluisteren via je smartphone, maar het is wellicht handiger als je een mp3 speler gebruikt tijdens het trainen. Zelfs als je niet zo’n actief persoon bent, komt een mp3 speler goed van pas. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om onderweg muziek te beluisteren. Wist je bovendien dat dergelijke apparaten meer opties hebben dan alleen muziek beluisteren? Zo kun sommige mp3 spelers ook gebruiken om naar de radio te luisteren. Er zijn zelfs varianten met een videoscherm. Als je dus gedurende lange tijd in de trein of bus moet zitten, dan heb je iets te doen, zonder dat de batterij van je smartphone leegloopt. Op zoek naar de beste mp3 speler voor jouw behoeften? Je bent bij ons op het juiste adres. Lees snel verder om jouw beste mp3 speler te vinden!

1. Lenco Xemio-668

Als je zoekt naar de beste mp3 speler voor jouw behoeften, dan is het handig om van tevoren na te gaan welke eigenschappen belangrijk zijn voor jou. Sommige personen willen slechts een apparaat hebben waar zij muziek mee kunnen afspelen. Er zijn echter ook personen die het liefst ook video’s willen bekijken op hun mp3 speler. Over het algemeen, als je op zoek gaat naar een mediaspeler waar je ook videobestanden op kunt afspelen, dan kies je voor een mp4 speler. Wat dacht je daarom van een hybride model? Hier verwijzen we naar een mp3 speler met enkele functionaliteiten van een mp4 speler. Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan is de Lenco Xemio-668 de beste mp3 Lenco Xemio-668 speler voor jou. Dit apparaat is namelijk een mp3- en mp4-speler in 1. Dit houdt in dat je je geen moment hoeft te vervelen als je het apparaat bij je hebt.

Denk er bijvoorbeeld aan dat je de Lenco Xemio-668 gebruikt om naar je favoriete muziek te luisteren. Er is echter ook genoeg geheugen op het apparaat om er behalve mp3, mp4 en WMA bestanden ook nog e-books, foto’s en films op te zetten. Het gaat bij de e-books om bestanden met het TXT format, bij foto’s om het JPG of BMP format en bij films om het AMV format. Je kunt al deze bestanden op de mp3 speler kwijt, omdat hij een geheugen heeft van maar liefst 8 GB. Bovendien kun je de bestanden gemakkelijk aan de mp3 speler toevoegen via de usb aansluiting. Heb je zoveel bestanden dat 8 GB aan geheugen niet genoeg is? Geen nood. Je kunt namelijk het geheugen van de mp3 speler gemakkelijk uitbreiden door er een micro SD-kaart tot wel 32 GB in te zetten.

Eigenschappen van de mp3 speler Lenco Xemio-668:

 • Bij aankoop van dit model krijg je er oordopjes bij.
 • Je kunt veel liederen op dit apparaat kwijt, want hij heeft 8 GB intern geheugen.
 • Met het compact formaat en de stevige behuizing kan dit apparaat wel tegen een stootje.
 • Er is bij deze mp3 speler gezorgd voor een stemopnamemogelijkheid en een e-bookfunctie.
 • Zijn ingebouwde batterij is oplaadbaar, dus je hoeft niet steeds nieuwe batterijen te kopen.
 • Doordat het hier gaat om een mp3 en mp4 speler in 1, kun je er veel kanten mee opgaan, zoals filmpjes bekijken, e-books lezen en zelfs foto’s bekijken.

2. Difrnce MP1818

Iedereen maakt op zijn eigen manier gebruik van een mp3 speler. Zo gebruiken sommigen een dergelijk apparaat tijdens het sporten, terwijl anderen hem gewoon gebruiken als tijdverdrijf voor onderweg. Het vinden van de beste mp3 speler hangt dus af van jouw persoonlijke behoeften. Wat dacht je van een variant die je onderweg voorzien van muziek, video’s en zelfs memorabele kiekjes? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan is de Difrnce MP1818 de beste mp3 speler voor jou. Dit model voorziet je namelijk onderweg van prachtige muziek, spannende video’s en memorabele kiekjes. Nu ben je vast wel nieuwsgierig geworden naar zijn intern geheugen. Het interne geheugen van deze mp3 speler is niet enorm groot. Difrnce MP1818 Er is namelijk slechts gezorgd voor 4 GB aan intern geheugen. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, want je kunt het geheugen uitbreiden met een micro SD kaart van maximaal 16 GB.

Nadat je het geheugen hebt uitgebreid, kun je verschillende bestanden op de mp3 speler zetten. Zonder micro SD kaart kun je er ook bestanden op zetten, maar met de kaart heb je veel meer mogelijkheden. Zet dus gerust al je films en series op het apparaat. Ga je een keer trainen en wil je gebruik maken van een Bluetooth koptelefoon? Dan is de Difrnce MP1818 ook perfect. Je kunt namelijk via Bluetooth muziek draadloos naar een Bluetooth koptelefoon of speaker sturen. Onderweg laat de mp3 speler je niet in de steek. Hij heeft namelijk een ingebouwde, oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat als je naar muziek luistert. Bekijk je video’s op het apparaat, dan gaat de batterij tot 2,5 uur mee. De meegeleverde software maakt het mogelijk om video’s te converteren naar AMV formaat, waardoor je ze op deze mp3 speler kunt afspelen.

Eigenschappen van de mp3 speler Difrnce MP1818:

 • Deze mp3 speler kun je gemakkelijk opladen via de usb kabel.
 • Met dit apparaat kun je muziek afspelen, foto’s bekijken en videobeelden afspelen.
 • Houd er rekening mee dat je met deze mp3 speler niet naar de radio kunt luisteren.
 • Als je voor dit model kiest, hoef je niet apart oordopjes te kopen, want hij wordt geleverd met oordopjes.
 • Hoewel het interne geheugen relatief klein is, kun je dit uitbreiden met een micro SD kaart tot maximaal 16 GB.
 • Het is mogelijk om met deze mp3 speler muziek draadloos te sturen naar een Bluetooth speaker of koptelefoon.
 • Sommige gebruikers zijn van mening dat de handleiding redelijk summier is, maar dat hoeft geen probleem te zijn, omdat je erachter komt waar alles voor is door gewoon de knopjes een voor een in te drukken.

3. SanDisk Clip Sport Plus

Bij de vorige recensies hebben we aangehaald dat sommige personen specifiek op zoek gaan naar mp3 spelers om mee te trainen. Behoor jij ook tot deze groep en is de beste mp3 speler voor jou daarom een variant waar je naar hartenlust mee kunt trainen? Dan is de SanDisk Clip Sport Plus wellicht de beste mp3 speler voor jou. Dit apparaat geeft je namelijk de vrijheid om te trainen waar je maar wil. Je kunt hem namelijk zowel in de regen als bij zonneschijn gebruiken. Dit komt doordat de mp3 speler beschikt over een duurzaam, waterbestendig ontwerp. Hij kan dus een rit op de mountainbike in de modder aan, maar is ook perfect om bij je te hebben tijdens een bosloop in de regen. SanDisk Clip Sport Plus Er is bij dit apparaat bovendien gezorgd voor draadloze Bluetooth-technologie, dus je kunt koppelingen tot stand brengen met draadloze Bluetooth headsets of luidsprekers.

Bij het uitkiezen van een geschikte mp3 speler houden we vaak rekening met het interne geheugen. Op die manier kunnen we namelijk inschatten hoeveel muzieknummers we op het apparaat kunnen opslaan. In het geval van de SanDisk Clip Sport Plus zien we dat het gaat om een intern geheugen van 16 GB. Dit houdt in dat je ongeveer 4000 muzieknummers op het apparaat kunt opslaan. Je hoeft dus nooit te vervelen van je afspeellijst, want het duurt nog een tijdje voordat hetzelfde lied weer wordt afgespeeld. Mocht je na een poos toch balen van de opgeslagen muziek, dan kun je gewoon naar de radio luisteren. De mp3 speler beschikt namelijk over een ingebouwde FM-radio. Tijdens het trainen vormt de mp3 speler geen last. Hij is namelijk klein genoeg om aan je kleding of uitrusting te klemmen. Maak je dus geen zorgen over het apparaat, maar concentreer je op de training.

Eigenschappen van de mp3 speler SanDisk Clip Sport Plus:

 • Doordat de mp3 speler duurzaam en waterbestendig is, kan hij zware trainingsomstandigheden aan bij zowel regen als zonneschijn.
 • Hij heeft een licht en compact ontwerp, dat je gemakkelijk kunt klemmen aan je kleding, waardoor hij stevig blijft zitten en je onbezorgd kunt trainen.
 • Dankzij de Bluetooth draadloze technologie kun je je muziek beluisteren via een draadloze Bluetooth headset om nog meer vrijheid te hebben bij het trainen.
 • Er is gezorgd voor ingebouwde FM-radio, dus je kunt afstemmen op je favoriete FM-zenders of verbinding maken met het entertainmentsysteem in je sportschool.
 • Met een intern geheugen van 16 GB kun je op deze mp3 speler tot wel 4000 muzieknummers opslaan, dus je hebt genoeg muziek om over finish te gaan of door je laatste examens heen te komen.
 • Dit apparaat heeft voldoende batterijstroom om tot 20 uur door te kunnen blijven spelen op een enkele lading met een bedrade headset, waardoor hij je kan bijhouden tijdens meerdere trainingen voordat je hem opnieuw moet opladen.

4. Sony NW-A45 Walkman

Dat er verschillende zaken zijn waar je op kunt letten bij het uitkiezen van een nieuwe mp3 speler, weet je al. Wist je echter dat je ook voor een bepaald model kunt kiezen aan de hand van zijn uiterlijk? Sommige personen vinden het namelijk minder spannend om voor een mp3 speler te kiezen aan de hand van zijn functies. Zij gaan er namelijk vanuit dat zo lang ze de mogelijkheid hebben om er muziek mee te beluisteren en het apparaat er stijlvol uitziet, ze een goede keus hebben gemaakt. Kun je je terugvinden in het bovenstaande en is daarom de beste mp3 speler voor jou een variant die je in stijl laat genieten van geluid? Dan is de Sony NW-A45 Sony NW-A45 Walkman Walkman wellicht de beste mp3 speler voor jou. Dit apparaat is immers ontworpen om moeiteloos in je leven en stijl te passen. Hij beschikt namelijk over een prachtig design.

Wanneer je gebruik maakt van de Sony NW-A45 Walkman ben je ook aangenaam verrast over zijn prestaties. Je geniet namelijk van superieur geluid met hi-res audio en een goede Bluetooth-streaming mogelijkheid met LDAC wanneer je hem gebruikt. Doordat er is gezorgd voor hi-res audio, geniet je van de allerkleinste nuances in geluid van studiokwaliteit. Hier kunnen cd’s niet aan tippen. Door deze mp3 speler te gebruiken, kom je al gauw tot de ontdekking dat elk onderdeel, van het signaal tot de speaker, is ontworpen met passie voor muziek. Je krijgt tijdens het beluisteren van je muziek daarom ook het gevoel dat de artiest recht voor je staat. De fabrikant van deze mp3 speler begrijpt bovendien dat je soms alleen wil zijn met je muziek. Daarom kun je Wireless Noise Cancelling activeren en de compatibele hoofdtelefoon gebruiken om extern geluid te onderdrukken. Zo geniet je optimaal van je muziek.

Eigenschappen van de mp3 speler Sony NW-A45 Walkman:

 • Het geheugen van dit apparaat is uitbreidbaar, dus je kunt er veel muziek op opslaan.
 • Houd er rekening mee dat er bij dit apparaat niet is gezorgd voor een ingebouwde radiotuner.
 • Met een accuduur van 45 uur kun je langdurig naar muziek luisteren voordat het nodig is om het apparaat weer op te laden.
 • Dit apparaat beschikt over Hi-Res Audio ondersteuning, dus je hoort prachtig geluid wanneer je je muziek via dit apparaat beluistert.
 • Hoewel er geen oordoppen worden meegeleverd, kun je de speciale compatibele hoofdtelefoon erbij bestellen en Wireless Noise Cancelling activeren om extern geluid te onderdrukken.
 • Mocht je een draadloze koptelefoon willen aansluiten aan de mp3 speler, dan heb je die mogelijkheid, want het apparaat heeft speciaal voor draadloze koptelefoons een Bluetooth-uitgang.

5. Difrnce MP855

Als jij denkt aan de perfecte mp3 speler, waar denk je dan precies aan? Sommige personen denken aan een prachtig apparaat met helder geluid. Weer anderen denken aan een stevig model, dat gebruikt kan worden in zowel zonnige als regenachtige omstandigheden. Moet de beste mp3 speler voor jou echter een compact en lichtgewicht model zijn dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Als je antwoord op deze vraag “ja” is, dan kennen wij het perfecte model voor jou. Hier verwijzen we namelijk naar de Difrnce MP855. Wij vinden dat dit model de beste mp3 speler voor jou is, omdat hij compact is en weinig weegt. Je kunt hem dus gemakkelijk met je meenemen. Het Difrnce MP855 vervoersgemak wordt bovendien verder verhoogd doordat het apparaat beschikt over een clip aan de achterkant. Met deze clip kun je de speler gemakkelijk klemmen aan je broeksriem of tas.

Tijdens het beluisteren van muziek kan het weleens voorkomen dat je bent vergeten hoe het desbetreffend lied heet. Het kan echter ook dat je gewoon zin hebt in een ander lied. Daarom kijk je op het scherm van de Difrnce MP855. Op dit LCD scherm kun je namelijk informatie bekijken over het huidige nummer. Je hebt tevens de mogelijkheid om vanuit het scherm gemakkelijk te navigeren tussen artiesten en afspeellijsten. De bedieningsknoppen van dit apparaat hebben een centrale positie. Hierdoor kun je de mp3 speler blindelings bedienen. Het interne geheugen van dit apparaat bedraagt 4 GB. Je hebt dus ruimte voor ongeveer 1000 mp3 liedjes. Dit houdt in dat het apparaat je voorziet van urenlang luisterplezier. Nadat je dit apparaat hebt gekocht, hoef je er geen oordopjes bij te bestellen. Hij wordt namelijk geleverd met bijpassende oordopjes. Je kunt dus direct genieten van de nummers van je favoriete artiest.

Eigenschappen van de mp3 speler Difrnce MP855:

 • Aan de achterzijde van deze mp3 speler is er een klem die je kunt gebruiken om het apparaat te bevestigen aan je jas of rugzak, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren.
 • Je kunt via het LCD scherm gemakkelijk navigeren tussen artiesten en afspeellijsten.
 • Door een kijkje te nemen op het scherm, krijg je informatie over het huidige nummer.
 • Doordat je een groot aantal hits op de mp3 speler kunt opslaan, kun je rekenen op uren luisterplezier.
 • Deze mp3 speler is compact en weegt weinig, dus je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
 • Wanneer je dit apparaat koopt, hoef je er geen oordopjes bij te bestellen, want hij wordt geleverd met bijpassende oordopjes.
 • Bij dit apparaat is er gezorgd voor bedieningsknoppen met een centrale posite, waardoor je de mp3 speler blindelings kunt bedienen.
 • Hoewel het niet mogelijk is om met deze mp3 speler naar de radio te luisteren, is dit geen probleem, want zijn interne geheugen bedraagt 4 GB, wat inhoudt dat je ongeveer 1000 liederen op het apparaat kunt opslaan.

Ook interessant: