De beste multivitamine van 2022 vind je hier. Vergelijk de top 10!

Beste multivitamine

Door gezond te eten en regelmatig vitamine D van de zon te krijgen, houd je je lichaam gezond.

Beste multivitamine van 2022

Afbeelding
Product
Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega 3 Visolie - Multivitamine Zwangerschap met vitamine D3 - 60 stuks
#1 Beoordeeld
Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega-3 Visolie is speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwanger… Meer
Davitamon Compleet Weerstand Kauwvitamines - Multivitamine - bosvruchten - 60 tabletten
Davitamon Compleet Weerstand KauwVitamines Bosvruchten is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. De tabletten… Meer
Davitamon Compleet Weerstand - Multivitamine en mineralen - 100 dagrees
Davitamon Compleet Weerstand is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en bevat een combinatie van verschillende… Meer
Davitamon Mama Compleet Zwanger - multivitamine bij kinderwens en zwangerschap - Bevat extra foliumzuur en vitamine D3 - 60 tabletten
Davitamon Compleet Zwanger is een voedingssupplement speciaal afgestemd op de behoefte van je lichaam… Meer
Lucovitaal Collageen Super Compleet Voedingssupplement - 60 tabletten
Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® is speciaal gemaakt voor volwassenen en bevat… Meer
Davitamon Junior 3+ kauwvitamines - multivitamine kinderen - framboos - 120 stuks
Davitamon Junior 3-12 KauwVitamines Framboos is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf… Meer
Davitamon Energie Boost Forte - multivitamine - bosvruchten - 40 tabletten
Davitamon Energie Boost¹ Forte is een kauwvitamine met bosvruchtensmaak. De hooggedoseerde multivitamine… Meer
Davitamon Compleet Man - met extra selenium en zink - multivitaminen man - 30 tabletten
Davitamon Compleet Man is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van de man.… Meer
Vitals Elke Dag Mama Capsules Voedingssupplementen - 60 capsules
informatie over Elke Dag Mama Capsules Elke Dag Mama Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules… Meer
Salus Floradix Floravital – Bij vermoeidheid – Vegan vloeibaar ijzer-elixir met groente-extracten en vruchtenconcentraten – 250 ml
Snel vermoeid? Floradix Floravital is een vloeibaar ijzer-elixir aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten.… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega-3 Visolie is speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwanger…Meer

Davitamon Compleet Weerstand KauwVitamines Bosvruchten is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. De tabletten…Meer

Davitamon Compleet Weerstand is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en bevat een combinatie van verschillende…Meer

Davitamon Compleet Zwanger is een voedingssupplement speciaal afgestemd op de behoefte van je lichaam…Meer

Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® is speciaal gemaakt voor volwassenen en bevat…Meer

Davitamon Junior 3-12 KauwVitamines Framboos is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf…Meer

Davitamon Energie Boost¹ Forte is een kauwvitamine met bosvruchtensmaak. De hooggedoseerde multivitamine…Meer

Davitamon Compleet Man is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van de man.…Meer

informatie over Elke Dag Mama Capsules Elke Dag Mama Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules…Meer

Snel vermoeid? Floradix Floravital is een vloeibaar ijzer-elixir aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten.…Meer

We vinden het belangrijk dat je de beste multivitamine voor jouw behoeften vindt. Daarom hebben we een top 10 voor je samengesteld. Het gaat hier om varianten waar veel gebruikers positieve ervaringen mee hebben. Je weet dus van tevoren dat je kunt rekenen op goede prestaties. Als je wil weten hoe de vitaminen werken en hoe je ze kunt gebruiken, dan ben je bij ons ook op het juiste adres. De 10 geselecteerde varianten recenseren we namelijk allemaal. Zo kom je meer te weten over elk van de varianten. Nadat je de verschillende vitaminen met elkaar hebt vergeleken, beslis je zelf welke de beste multivitamine voor jouw behoeften is.
Je zorgt er namelijk voor dat je de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Soms kan het lichaam bepaalde stoffen echter niet uit voeding halen. Het kan ook dat je vanwege een bepaalde voedselallergie sommige stoffen niet binnenkrijgt. Er zijn ook gevallen waarbij je je lichaam gewoon een handje wil helpen. Dan komt een multivitamine goed van pas. Dit is een supplement met alle 13 vitamines, mineralen en spoorelementen. Aan sommige multivitaminen worden er zelfs andere stoffen toegevoegd. Denk maar aan aminozuren, kruiden, enzymen en/of andere waardevolle voedingsstoffen. Multivitaminen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Wellicht is jouw beste multivitamine een variant in tablet-, poeder- of juist capsulevorm. Er zijn ook speciale varianten voor kinderen, vegetariërs, senioren, (zwangere) vrouwen en mannen. Vind hier jouw beste multivitamine!

1. Davitamon Junior Vitamine D3 120 Smelttabletten

Kinderen die in de groei zijn doen er goed aan om vitamine tabletten in te nemen. Sommige vitaminen dragen namelijk bij aan een normale groei en de ontwikkeling van botten. Echter, niet omdat dergelijke middeltjes perfect zijn voor kinderen, betekent het dat je ze als volwassene niet mag innemen. Klinken dergelijke smelttabletten daarom als de beste multivitamine voor jou? Dan kies je voor de Davitamon Junior Vitamine D3 120 Smelttabletten. Wij vinden dat deze variant de beste multivitamine voor jou is. Het gaat namelijk om smelttabletjes die snel smelten in de mond. Ook dragen ze bij aan een normale Davitamon Junior Vitamine D3 120 Smelttabletten groei en de ontwikkeling van de botten. Dankzij de citroensmaak kun je je kind gemakkelijk zo ver krijgen om deze tablet in te nemen. De tabletjes zijn bovendien geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ook volwassenen.

Intussen hebben we je verteld hoe de tabletten smaken. Je weet ook welke werking ze hebben. Wil je nog weten hoe je deze tabletjes kunt gebruiken? Het maakt niet uit of de tabletjes bedoeld zijn voor kinderen of volwassenen. Je kunt namelijk gewoon 1 smelttabletje per dag innemen. Tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft, verschilt de dosering wel. Dan kun je 2 smelttabletjes per dag innemen. Let erop dat je de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijdt. Houd er daarnaast rekening mee dat voedingssupplementen zoals deze geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen. Ze vervangen daarnaast ook geen gezonde levensstijl. In de Davitamon Junior Vitamine D3 120 Smelttabletten zijn er verschillende stoffen verwerkt. Zo zit er in de tabletten vulstof (mannitol), vitamine D3 (cholecalciferol), citroenaroma, zuurregelaar (citroenzuur) en glansmiddel (magnesiumstearaat).

Eigenschappen van de Davitamon Junior Vitamine D3 120 Smelttabletten:

 • Als je dit middeltje inneemt, dan neem je 1 smelttablet per dag in.
 • De smelttabletten zijn geschikt voor zowel kinderen vanaf 3 jaar als volwassenen.
 • Je mag 2 smelttabletjes per dag innemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Gebruik deze tabletten om een normale groei en de ontwikkeling van botten te stimuleren.

2. Merck Omnibionta-3 All Day Energy 30 Tabletten

In een ander artikel hebben we je verteld over probiotica. Wist je echter dat je ook kunt kiezen voor vitamine waar er probiotica in is verwerkt? Als dergelijke tabletten ideaal klinken, dan kennen wij de beste multivitamine voor jou. We verwijzen hier naar de Merck Omnibionta-3 All Day Energy 30 Tabletten. Deze tabletten zijn wellicht de beste multivitamine voor jou. Het gaat immers om een unieke combinatie van maar liefst 3 probiotica-stammen. Behalve probiotica zijn er ook andere stoffen in de tabletten verwerkt. Zo komen en ook vitamines en 3 mineralen voor in de tabletten. Wat is de werking van de tabletten? Ze zorgen ervoor dat je de hele dag energie hebt. Dit komt door een verlengde Merck Omnibionta-3 All Day Energy 30 Tabletten vrijgave van diverse vitaminen dankzij een speciale coating technologie. Doordat de tabletten je energie geven, zijn ze ideaal voor personen met een druk leven. Ook op stresserende momenten komen ze goed van pas.

Het is tevens handig om deze tabletten in te nemen tijdens een periode van overbelasting. Zelfs na een ziekte, onevenwichtige voeding of bij tijdelijke vermoeidheid worden de tabletten aanbevolen. Dergelijke periodes zorgen er namelijk voor dat onze vitamine en energiereserves worden uitgeput. Daarom gebruik je de Merck Omnibionta-3 All Day Energy 30 Tabletten. Deze tabletten helpen je om de moeilijke dagen te overbruggen. Ze dragen daarnaast bij tot het energetisch metabolisme van je lichaam. In de tabletten zijn namelijk de vitamines B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C verwerkt. Er zit in de tabletten tevens ijzer en jodium. Er is bij deze tabletten sprake van verlengde vrijgave. De tabletten zijn zo ontwikkeld, omdat sommige vitaminen niet lang in het lichaam opgeslagen kunnen worden. Hierbij gaat het voornamelijk om de varianten die in water oplossen. Bij hoge concentraties worden ze meteen uit het lichaam verwijderd en hebben ze geen nut.

Eigenschappen van de Merck Omnibionta-3 All Day Energy 30 Tabletten:

 • Door deze tabletten in te nemen heb je de hele dag energie.
 • 3 probiotica-stammen komen voor in deze vitamine tabletten.
 • In de tabletten zijn diverse vitamines, ijzer en jodium verwerkt.
 • Dankzij de externe coating worden probiotica en micronutriënten beschermd zodat er een geleidelijke absorptie van micronutriënten door het lichaam plaatsvindt.
 • Je kunt deze tabletten innemen als je een druk leven hebt, te kampen hebt met stresserende momenten, je je bevindt in een periode van overbelasting, na een ziekte of na onevenwichtige voeding en zelfs bij tijdelijke vermoeidheid.

3. Omnivit Hair Care 120 Tabletten + 60 GRATIS (50%)

Tabletten neem je met een bepaalde reden in. Soms neem je tabletten in om betere weerstand te hebben tegen bijvoorbeeld het griepvirus. Is er sprake van koorts, dan neem je ook bepaalde tabletten in. Wil je echter gewoon ervoor zorgen dat je haar en nagels gezond zijn? Dan kun je kiezen voor de vitamine tabletten die daar goed voor zijn. Is daarom de beste multivitamine voor jou een variant voor gezond haar en gezonde nagels? Dan kies je voor de Omnivit Hair Care 120 Tabletten + 60 GRATIS (50%) Omnivit Hair Care 120 Tabletten + 60 GRATIS (50%) Deze tabletten zijn wellicht de beste multivitamine tabletten voor jou. Ze hebben namelijk een unieke werking. Wanneer je de tabletten inneemt, draag je bij aan gezond haar en gezonde nagels.

Koop deze verpakking van de Omnivit Hair Care 120 Tabletten + 60 GRATIS (50%) en geniet van dubbel voordeel. In de verpakking zitten er over het algemeen al redelijk veel tabletten. Er zitten namelijk 120 tabletten in een dergelijke verpakking. Echter, bij deze variant krijg je er 50% extra tabletten bij. In totaal krijg je dus niet 120, maar 180 tabletten. Je zorgt er hierdoor gedurende lange tijd voor dat je haar en nagels gezond groeien. In de tabletten is er vitamine B3, vitamine B6, vitamine B8, selenium, methionine, cystime en druivenpitextract verwerkt. De beste manier om de tabletten in te nemen, is door 2 tabletten per dag te slikken bij de maaltijd. Vervolgens bewaar je de resterende tabletten fris en droog.

Eigenschappen van de Omnivit Hair Care 120 Tabletten + 60 GRATIS (50%):

 • Na gebruik bewaar je de tabletten fris en droog.
 • Je slikt 2 van deze tabletten per dag bij de maaltijd.
 • Verschillende vitamines zijn verwerkt in deze tabletten.
 • Deze tabletten zijn voedingssupplementen die bijdragen aan gezond haar en gezonde nagels.
 • Het gaat hier om een voordeelverpakking, dus er zitten in de verpakking maar liefst 180 tabletten.

4. Salus Floradix Tabletten – 147 Tabletten

Kiezen voor multivitamine tabletten betekent meestal dat er meerdere lichaamsprocessen op gang worden gebracht. Is daarom jouw beste multivitamine een tablet die zorgt voor allerlei positieve reacties in je lichaam? Kies dan voor de Salus Floradix Tabletten – 147 Tabletten. Deze tablet is wellicht de beste multivitamine voor jou. Het gaat namelijk om ijzertabletten waar er ook foliumzuur in zit. Deze vorm van ijzer is goed opneembaar en ook goed verteerbaar. Het ijzer draagt daarnaast bij aan het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast komen er via deze tabletten ook andere belangrijke voedingsstoffen in je lichaam. Denk maar aan B-vitamines en vitamine C. De vitaminen uit dit B-complex bevorderen de stofwisseling. Ook de vitamine C heeft een unieke werking. Salus Floradix Tabletten - 147 Tabletten Deze bevordert immers de opname van ijzer. Zelfs de basis voor een goede verdraagzaamheid en het behoud van een goede stoelgang wordt gelegd. Hier zorgen de kruiden en vruchtenconcentraten voor.

Je hebt gezien wat de individuele werking van de bestanddelen van deze tabletten is. Wist je echter dat de totale samenstelling van vitamines, kruiden- en plantenextracten in dit middeltje het hele lichaam versterkt? Hierdoor zijn de Salus Floradix Tabletten – 147 Tabletten geschikt voor iedereen die extra vitaliteit kan gebruiken. Ook personen die energie en meer weerstand kunnen gebruiken doen er goed aan om deze tabletten te slikken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de boost van deze tabletten goed kunt gebruiken als je vermoeid bent. Ook aan het begin of tijdens je zwangerschap kun je de tabletten innemen. Zelfs in de borstvoedingsperiode, bij kinderen in de groei, ouderen of sporters wordt dit middeltje aanbevolen. Indien je een vrouw met een kinderwens bent, kun je deze tabletten ook slikken. Ze worden immers aanbevolen door de Gezondheidsraad. Je kunt dit middeltje eenvoudig meenemen op reis. Daarnaast kun je het gemakkelijk gebruiken.

Eigenschappen van de Salus Floradix Tabletten – 147 Tabletten:

 • Na gebruik kun je de tabletten donker, droog en koel bewaren.
 • Er is vitamine B1, B2, B6, B12 en vitamine C verwerkt in de tabletten.
 • Zelfs als je gaat reizen kun je deze tabletten gemakkelijk met je meenemen.
 • Houd er rekening mee dat deze tabletten niet geschikt zijn voor kinderen tot 10 jaar.
 • Dit middeltje is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan extra vitaliteit, energie en weerstand.
 • Deze ijzertabletten zijn op basis van kruiden en planten gemaakt ter ondersteuning bij vermoeidheid.
 • In dit middeltje zitten er geen dierlijke bestanddelen en je vindt er geen lactose, alcohol en kleurstoffen in.
 • Je kunt 3 tabletten per dag innemen en bij voorkeur neem je ze 30 minuten voor een maaltijd met water in.
 • Door dit middeltje in te nemen, zorgt de totale samenstelling van vitamines, planten- en kruidenextracten voor versterking van het hele lichaam.

5. Trenker Biocondil chondroitine/glucosamine vitamine c

Als je klein bent, zit je lichaam vol met kraakbeen. Echter, naarmate je wat ouder wordt, neemt de hoeveelheid kraakbeen in je lichaam af. Is daarom de beste multivitamine voor jou een variant die zorgt voor de werking van kraakbeen? Dan raden we de Trenker Biocondil chondroitine/glucosamine vitamine c aan. Dit middeltje is wellicht de beste multivitamine voor jou. Er zit in dit middeltje namelijk vitamine C. Deze draagt bij tot de collageenvorming voor Trenker Biocondil chondroitine glucosamine vitamine c de werking van het kraakbeen. Nu wil je waarschijnlijk weten hoe je deze tabletten gebruikt. Het antwoord is eenvoudig. Dagelijks slik je 2 tabletten in één inname met een glas water. Eenvoudig toch?

Voordat je een tablet inneemt, wil je wellicht weten wat er allemaal erin voorkomt. Er zijn verschillende bestanddelen verwerkt in de Trenker Biocondil chondroitine/glucosamine vitamine c. In deze tablet vind je onder andere D-glucosaminehydrochloride, chondroïtinesulfaat, vitamine C en diverse vulmiddelen. De vulmiddelen zijn microkristallijne cellulose, povidone en hydroxypropylcellulose. Er zijn ook antiklontermiddelen toegevoegd, namelijk colloïdaal siliciumdioxide en magnesiumstearaat. Tot slot vind je in de tabletten kleurstof E171 en diverse glansmiddelen zoals talk, polyvinylalcohol, carnauba was en polyethyleenglycol. Dit middeltje met een goede werking is een voedingssupplement. Houd er dus rekening mee dat hij niet gebruikt mag worden om gevarieerde voeding te vervangen.

Eigenschappen van de Trenker Biocondil chondroitine/glucosamine vitamine c:

 • In de verpakking zitten er 360 tabletten.
 • Dagelijks slik je 2 van deze tabletten in één inname met een glas water.
 • Bewaar de tabletten buiten bereik van kinderen, droog en afgesloten en bij kamertemperatuur.
 • De tabletten bestaan onder andere uit D-glucosaminehydrochloride (schaaldieren), chondroïtinesulfaat en vitamine C (L-natriumascorbaat).
 • Als je zwanger bent, er sprake is van lactatie, je medicijnen gebruikt of je ziek bent, dan word je geadviseerd om een deskundige te raadplegen voordat je de supplementen gebruikt.

Ook interessant: