Vind hier het beste NERF geweer van 2019. Vergelijk de beste koop!

Beste nerf geweer

Als je kinderen in huis hebt of als je je bezig houdt met kinderen, dan ken je NERF speelgoed waarschijnlijk. Dit speelgoed is immers hét schietspeelgoed van het moment. Zoek je naar het beste NERF geweer voor jouw kind? Dan heb je veel keuzemogelijkheden. Denk je maar in dat je een blaster of boog kunt uitkiezen die helemaal bij je kind past. Je kunt bovendien kiezen voor speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Zo bepaal jij waar je kind de strijd aangaat met andere NERF eigenaren. Binnen het speelgoed zijn er verschillende series. Je kind kan dus kiezen voor een variant uit de grootste serie NERF N-Strike Elite. Echter, als hij/zij een eigen blaster wil samenstellen, dan is de NERF N-Strike Modulus aanbevolen. Voor watergevechten kies je voor de NERF Zombie Strike en NERF Super Soaker. Wij helpen je om het beste NERF geweer te vinden!

Beste nerf geweer van 2019

Aangezien er veel varianten NERF speelgoed bestaan, kan het uitkiezen van het ideale model moeilijk lijken. Ga daarom van tevoren na welke variant je kind graag wil hebben. Aan de hand daarvan kies je een bepaald model uit. Om je op weg te helpen, zijn we nagegaan welke varianten het meest verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 voor je samengesteld. Hierdoor kun je eenvoudiger het beste NERF geweer voor je kind uitkiezen. Houd er wel rekening mee dat deze geweren het liefst gebruikt worden met de originele NERF darts. Door deze darts te gebruiken, loopt het speelgoed namelijk niet vast. Wil je een goed geïnformeerde keus maken op het gebied van NERF speelgoed? Dan is het handig om de recensies over de top 5 te lezen. De recensies vind je in dit artikel, dus je kiest gemakkelijk het beste NERF geweer voor jouw kinderen uit!

1. NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor – Blaster

Kinderen spelen met verschillende soorten speelgoed. Daarom is het handig om je kind mee erbij te betrekken wanneer je nieuw speelgoed wil aanschaffen. Op die manier weet je dat je je kind blij maakt met iets wat hij/zij graag wil hebben. Wil je je kind echter verrassen met het beste NERF geweer? Dan is het handig om na te gaan van welk type speelgoed geweer hij/zij houdt. Is je kind iemand die houdt van snelle actie? Dan is het handig om te kiezen voor NERF speelgoed dat staat voor snelvuuractie. Wij kennen een dergelijk geweer dat wellicht perfect is voor je kind. Hier verwijzen we naar de NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor – Blaster. NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - BlasterDit speelgoed is wellicht het beste NERF geweer voor jouw kind. Hij staat namelijk voor snelvuuractie. Je kind kan hem dus supersnel trekken, waardoor er niet te laat wordt afgevuurd.

Hoe komt het dat je kind met dit geweer vrijwel onverslaanbaar is? De NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor – Blaster is voorzien van een draaiend magazijn. In dit magazijn zitten er 6 Elite darts. Het enige wat je kind dus hoeft te doen is een doelwit te kiezen. Vervolgens vuurt hij/zij 1 dart tegelijk af. Echter, de mogelijkheid bestaat ook dat alle 6 darts snel achter elkaar worden afgevuurd. Dit kan dankzij de snelvuuractie. Als je kind der blaster vuurklaar wil maken, hoeft hij/zij slechts de schuif naar achteren te trekken. Hierna laat hij/zij deze schuif los. Het is bovendien een fluitje van een cent om het juiste moment van afvuren te kiezen. Er is namelijk gezorgd voor een indicator. Is deze oranje, dan is de blaster klaar om te vuren. Met dit speelgoed geweer kan er tot wel 27 meter ver geschoten worden!

Eigenschappen van de NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor – Blaster:

 • Hij heeft een draaiend 6-darts magazijn.
 • Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Het is mogelijk om tot 27 meter ver te schieten met dit NERF speelgoed.
 • Als je dit geweer koopt, dan krijg je er 6 Elite darts en een handleiding bij.
 • Met dit geweer is je kind vrijwel onverslaanbaar, want hij is gemaakt voor snelle actie.

2. NERF Fortnite AR-L – Blaster

De meeste kinderen zijn dol op computer- en videospellen. Ze kunnen zich bij dergelijke games helemaal uitleven. Soms krijgen ze zelfs het gevoel dat zij zich in de fantasiewereld bevinden. Herken je deze situatie? Is jouw kind een super fan van het spel Fortnite? Dit spel is een third-person shooter game, die gespeeld kan worden op onder andere computers, Xbox consoles en Playstation consoles. Indien je kind houdt van dit spel, kan hij/zij de geweren van het spel waarschijnlijk uit duizenden herkennen. Wil je daarom de liefde van je kind voor dit spel combineren met zijn/haar liefde voor NERF speelgoed? Dan is het beste NERF geweer voor jou kind wellicht de NERF Fortnite AR-L - BlasterNERF Fortnite AR-L – Blaster. Dit geweer is een aanrader voor alle Fortnite en NERF fans. De blaster is namelijk geïnspireerd door de blaster die in Fortnite wordt gebruikt.

De overeenkomsten van deze blaster en die uit de game zijn meteen te zien. Zo heeft de NERF Fortnite AR-L – Blaster dezelfde look en kleuren als de variant uit de populaire videogame. Met dit gemotoriseerd geweer kan je kind zich dus helemaal uitleven. Eerst schakelt hij/zij de motor in met de versnellingsknop. Vervolgens haalt hij/zij de trekker over om 1 dart te schieten. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat de “kogels” te weinig zijn. De blaster wordt namelijk geleverd met een clip voor 10 darts en 20 officiële NERF Fortnite Elite darts. Nadat de clip dus volledig is geladen met 10 darts, zijn er nog 10 reservedarts over om hem te herladen. Om nauwkeurig te richten, moeten slechts de 2 vizieren aan de bovenkant van de blaster omhoog geklapt worden. Lijkt deze blaster met 4 AA-batterijen niet op het beste NERF geweer voor jouw kind?

Eigenschappen van de NERF Fortnite AR-L – Blaster:

 • Hij werkt op 4 AA-batterijen, maar die zijn niet inbegrepen.
 • Met dit gemotoriseerd geweer kun je zowel binnen als buiten Fortnite spelen.
 • Je kunt er gemakkelijk mee schieten, want je stelt slechts de motor in en haalt de trekker over.
 • Als je de 2 vizieren aan de bovenkant van het geweer omhoog klapt, kun je nauwkeurig richten.
 • Aangezien hij geleverd wordt met 20 darts, kun je de clip volledig laden en heb je toch 10 reservedarts over.
 • Bij aankoop van de blaster krijg je een clip voor 10 darts en 20 officiële NERF Fortnite Elite darts meegeleverd.
 • NERF darts zijn ontworpen voor afstand en zijn bovendien getest en goedgekeurd voor uitstekende kwaliteit en prestaties.
 • Dit model is perfect voor liefhebbers van de videogame Fortnite, want de blaster is geïnspireerd door het geweer dat in het spel wordt gebruikt.

3. NERF Delta Trooper N-Strike Elite – Blaster

Sommige kinderen vinden het prettig om met populair speelgoed te spelen. Denk hierbij aan speelgoed dat gebaseerd is op films, games of tv-programma’s. Er zijn echter ook kinderen die trendsetters zijn. Dergelijke kinderen kiezen het liefst voor speelgoed dat ze zelf kunnen personaliseren. Is jouw kind een trendsetter? Vind je dat daarom het beste NERF geweer voor hem/haar een blaster is die naar wens aangepast kan worden? Dan kennen wij het perfecte model voor jouw kind. Hier verwijzen we naar de NERF Delta Trooper N-Strike Elite – Blaster. Wij vinden dit het beste NERF geweer voor trendsettende kinderen. Ze kunnen namelijk deze blaster naar wens aanpassen om de concurrentie te verslaan. NERF Delta Trooper N-Strike Elite - BlasterNu wil je waarschijnlijk weten wat er zo speciaal is aan dit geweer. Deze blaster krijg je met een aanpasbare standaard en loopverlenging. Hij is hierdoor klaar voor allerlei spannende gevechtsacties.

Wanneer je hem eenmaal hebt aangeschaft, bevestig je eerst de standaard. Door dit te doen help je om de schoten te stabiliseren. Vervolgens voeg je de loopverlenging toe. Zo kun je richten op afstand. Met een geweer zonder kogels kan er niet geschoten worden. Dat begrijpt de fabrikant van de NERF Delta Trooper N-Strike Elite – Blaster ook. Daarom wordt dit model geleverd met een 12-pijltjes clip en 12 Elite pijltjes. Je kind kan dus als vechter in 1 keer een dozijn darts afschieten. Pas daarna is het tijd om het geweer te herladen. Om een pijl af te vuren, hoef je niet veel te doen. Je laadt de clip in de blaster. Vervolgens verplaats je de laadhendel naar achteren en weer naar voren. Hierna trek je aan de trekker en de pijl wordt tot 27 meter afgevuurd. Het is zelfs mogelijk om alle 12 darts snel af te vuren!

Eigenschappen van de NERF Delta Trooper N-Strike Elite – Blaster:

 • Dit speelgoed is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Nadat je hem hebt afgevuurd, vliegt de pijl tot 27 meter verder.
 • De darts of dartblaster wijzig je niet anders dan is aangegeven in de instructie.
 • Houd er rekening mee dat hij niet gericht mag worden op de ogen of het gezicht.
 • Om letsel te voorkomen is het belangrijk om alleen darts te gebruiken die zijn ontworpen voor dit product.
 • Hij is een unieke variant van het NERF speelgoed, want hij is aanpasbaar dankzij de bevestigbare standaard en loopverlenging.
 • Bij aankoop van dit pakket krijg je een blaster met schoudersteun, loop en magazijn voor 12 pijltjes en 12 NERF N-Strike Elite pijltjes.
 • Als je snel alle 12 darts wil vuren, dan houd je de trekker ingedrukt, blijf je de laadhendel naar achteren en naar voren pompen en zo kun je tegenstanders overweldigen.

4. NERF N-Strike Modulus Regulator – Blaster

Zojuist hebben we het gehad over een aanpasbaar NERF geweer. Wist je dat er ook modellen zijn waarbij aanpasbare schietfuncties? Bij dergelijk NERF speelgoed beslist je kind hoe darts afgevuurd worden. Klinkt een dergelijk model als het beste NERF geweer voor jouw kind? Dan kennen wij een variant die perfect bij hem/haar zal passen. Hier verwijzen we naar de NERF N-Strike Modulus Regulator – Blaster. Dit speelgoed is wellicht het beste NERF geweer voor je kind. Hij/zij krijgt namelijk de mogelijkheid om voor elke missie of ieder gevecht een eigen blaster te bouwen. Hiervoor gebruikt hij/zij slechts deze blaster. Je kind kan op dit speelgoed 3 verschillende schietfuncties instellen dankzij de speciale schakeltechnologie. De basisschietfunctie is dat er 1 dart per keer wordt afgevuurd. NERF N-Strike Modulus Regulator - BlasterEen andere functie is dat er meerdere darts tegelijkertijd vrijkomen. Je kind kan zelfs schakelen naar continuvuur. Hierbij worden de darts in een onafgebroken stroom gelanceerd.

Als je NERF speelgoed in huis hebt, dan is het belangrijk dat je ook weet hoe je de darts moet laden. Bij de NERF N-Strike Modulus Regulator – Blaster is dit eenvoudig. Je laadt namelijk de darts in beide 12-darts clips. Vervolgens steek je 1 dart in de blaster. De andere darts bewaar je in de schoudersteun. Als je de versnellerknop ingedrukt houdt, kun je de motor laden. Hierna volgt alleen het afvuren. Ging het om een heftige NERF schietpartij? Dan raakt de clip op den duur leeg. Gelukkig hoef je dit niet zelf te controleren. De indicator knippert namelijk wanneer de clip leeg is. Behoefte aan meer stabiliteit? Dan kun je de draaibare handgreep aanpassen en de 2 vizieren gebruikten. Deze vizieren worden ook gebruikt als loopverlenger of doelzoeker. Wil je de mogelijkheden van het geweer verder uitbreiden? Dan kun je NERF N-Strike Modulus accessoires en upgrade sets aanschaffen.

Eigenschappen van de NERF N-Strike Modulus Regulator – Blaster:

 • Dit model is geschikt voor NERF N-Strike Elite Darts.
 • Voor meer stabiliteit beschikt hij over een draaibare handgreep.
 • Er kan gekozen worden uit maar liefst 3 verschillende schietfuncties.
 • Houd er rekening mee dat dit geweer geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Het unieke van deze blaster is dat je zelf beslist welke schietfunctie wordt toegepast.
 • Hij heeft batterijen nodig om te functioneren, maar deze batterijen zijn niet inbegrepen in de set.
 • Bij dit speelgoed zijn er meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk, omdat je hem kunt uitbreiden met NERF N-Strike Modulus accessoires en upgrade sets.
 • In de verpakking zit de blaster, een korte en lange loopvizier, een schoudersteun, een handgreep, twee 12-darts clips, 24 darts en een handleiding, dus je hebt alles wat nodig is voor een spannende NERF-dag.

5. NERF Super Soaker Zipfire 2-pack – Waterpistool

Nadat je de recensies over het andere NERF-speelgoed hebt gelezen, heb je gezien dat er veel soorten NERF geweren zijn. Zo kun je kiezen voor relatief standaard modellen. Er zijn echter ook varianten die zijn ontwikkeld aan de hand van spannende games. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor NERF speelgoed dat je kind naar wens kan aanpassen. Het ligt dus helemaal aan jou om na te gaan welk model geschikt is. Aan het begin van dit artikel hebben we je verteld dat NERF speelgoed gemaakt wordt voor gebruik binnen- of buitenshuis. Het is belangrijk om hierop te letten, omdat je rekening houdt met de veiligheid van je kind, maar ook het welzijn van je woning. je kind echter dol NERF Super Soaker Zipfire 2-pack - Waterpistoolop waterpret? Dan is het beste NERF geweer voor hem/haar wellicht de NERF Super Soaker Zipfire 2-pack – Waterpistool. Dit model is perfect voor gebruik buitenshuis.

Het is namelijk niet verstandig om binnenshuis te spelen met een waterpistool. Heb je 2 kinderen? Dan is het niet handig als je slechts 1 waterpistool aanschaft. Ze kunnen op die manier namelijk niet samenspelen. Zo ontstaan er ruzies. Gelukkig hoef je niet 2 sets van deze waterpistool aan te schaffen. Hij komt namelijk in een verpakking met 2 waterpistolen. Je kinderen hebben dus dubbel zoveel waterpret en kunnen gezellig samenspelen. Is hij daarom het beste NERF geweer voor jou? Hoewel de waterpistolen klein zijn, mogelijk ze niet onderschat worden. Ze zijn immers krachtpatsers, die niet onder doen voor andere NERF Super Soakers. Laat je kind dus in beide handen een waterpistool nemen om de ultieme strijd aan te gaan. Je kunt ook 2 kinderen elk 1 waterpistool geven voor dubbele waterpret. Op warme dagen hebben je kinderen dus veel pret met het NERF Super Soaker Zipfire 2-pack – Waterpistool.

Eigenschappen van de NERF Super Soaker Zipfire 2-pack – Waterpistool:

 • Als je deze set aanschaft, dan krijg je meteen 2 waterpistolen meegeleverd.
 • In deze set zit er een leuke kleine groene pistool en een kleine witte variant.
 • Met deze set in huis hebben je kinderen urenlang waterplezier op warme dagen.
 • Hoewel de pistolen in deze set relatief klein zijn, mogen ze niet onderschat worden.
 • Deze krachtpatsers voor waterpret doen niet onder voor andere NERF Super Soakers.
 • Aangezien het hier gaat om waterpistolen, is het ’t beste om de pistolen buitenshuis te gebruiken.
 • Houd er rekening mee dat deze set met waterpistolen geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
 • Hij is perfect voor gezinnen met 2 kinderen, omdat elk kind dan een pistool krijgt voor optimaal waterplezier.
 • Gezinnen met 2 kinderen hoeven zich geen zorgen te maken over welke pistool bij welk kind hoort, want je krijgt 2 pistolen in verschillende kleuren.
 • Indien je slechts 1 kind hebt, hoef je je geen zorgen te maken, want je kind gaat de strijd aan met een waterpistool in elke hand en kan de strijd op die manier bijna niet verliezen.

Ook interessant: