Vind hier de beste ontpluizer van 2022 door de top 10 te vergelijken!

Beste ontpluizer

Als je met kleding met pluisjes of haartjes uit huis gaat, zie je er minder goed verzorgd uit. Daarom gebruiken sommige personen ontpluizers oftewel pluizentondeuses.

Beste ontpluizer van 2022

Afbeelding
Product
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar - Oplaadbaar en Draadloos - Zwart
#1 Beoordeeld
De LifeGoods ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als… Meer
Philips GC026/30 - Kledingontpluizer
Met de Philips GC026 ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien truien,… Meer
Kleefroller - Kledingroller - 3 Rollen
✔️ Kleeft goed ✔️ Makkelijk af te halen (vellen zijn voorgesneden en zitten niet aan elkaar, zodat je… Meer
Philips GC026/00 - Pluizentondeuse - blauw
Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen… Meer
Ontpluizer – Pluizenverwijderaar – Pluizentondeuse oplaadbaar Elektrisch – Wit - De Pillerkiller!
Oplaadbare Pluizendief, geen gedoe met batterijen! Kies voor het beste en kies voor de Pillerkiller.… Meer
Kleefroller voordeelverpakking 1 roller + 6 extra navul rollers - Kattenroller Haarverwijderaar - Haarroller - Stofroller – Pluizenroller - Pluizentondeuses - Kledingborstel - Kledingroller
LaundrySpecialist® - Navulset voor pluizenrollers – 10 Rollen
Deze LaundrySpecialist® NAVULSET voor pluizenrollers zorgt ervoor dat u met veel gemak pluizen, dierharen,… Meer
Pluizenverwijderaar
Pluizenverwijderaar. U gaat met de verwijderaar over uw trui. De mesjes in het apparaat scheren uw pluisjes… Meer
Wooden Handle Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Kopere kop
-ECHTE KOPEREN KOP - WEG MET (DIEREN)HAREN EN PLUISJES OP KLEDING EN BANKEN Of het nou gaat om (dieren)haren… Meer
ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0 - Pluizenverwijderaar - Inclusief Mini Ontpluizer
Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes op je kleding of meubels: met deze ontpluizer ben je daar… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De LifeGoods ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als…Meer

Met de Philips GC026 ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien truien,…Meer

✔️ Kleeft goed ✔️ Makkelijk af te halen (vellen zijn voorgesneden en zitten niet aan elkaar, zodat je…Meer

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen…Meer

Oplaadbare Pluizendief, geen gedoe met batterijen! Kies voor het beste en kies voor de Pillerkiller.…Meer

Deze LaundrySpecialist® NAVULSET voor pluizenrollers zorgt ervoor dat u met veel gemak pluizen, dierharen,…Meer

Pluizenverwijderaar. U gaat met de verwijderaar over uw trui. De mesjes in het apparaat scheren uw pluisjes…Meer

-ECHTE KOPEREN KOP - WEG MET (DIEREN)HAREN EN PLUISJES OP KLEDING EN BANKEN Of het nou gaat om (dieren)haren…Meer

Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes op je kleding of meubels: met deze ontpluizer ben je daar…Meer

Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten in je zoektocht naar de beste ontpluizer. Enkele factoren hebben we reeds benoemd. Echter, voor sommigen is het uitkiezen van het ideale model een uitdaging. Dit komt doordat er veel zaken zijn waar ze op kunnen letten. We begrijpen deze frustratie. Daarom trachten wij om je zoektocht te vereenvoudigen. We hebben immers een top 10 samengesteld. Hierbij gaat het om verschillende soorten ontpluizers en ook verschillende merken. Wat de modellen wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze van topkwaliteit zijn. Om meer te weten te komen over elk model, kun je de recensies in dit artikel lezen. Zo ontdek je welke voor- en nadelen de desbetreffende tools met zich meebrengen. Je kunt tevens de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo ontdek je gauw welke variant de beste ontpluizer is voor jouw behoeften.

Met een dergelijke tool kun je namelijk nog snel de laatste pluisjes of haartjes van je kleding verwijderen. Het uitkiezen van de beste ontpluizer gaat gepaard met bepaalde factoren. Houd er ten eerste rekening mee dat er verschillende soorten pluizentondeuses zijn. Daarnaast kun je ook letten op het mesoppervlak en de maasgrootte van de verschillende varianten. Experts adviseren zelfs dat je aandacht besteedt aan het onderhoud van je ontpluizer. Het onderhouden van deze tools is bij bepaalde modellen namelijk wat eenvoudiger dan bij andere varianten. Gelukkig hoef je niet te vrezen. Door dit artikel te lezen, vind je namelijk gemakkelijk jouw beste ontpluizer.

1. Singer BSM203 – XXL Ontpluizer – pluizendief

Als je een tool gebruikt om pluisjes van je kleding te verwijderen, dan moet hij je kleding niet beschadigen. Het probleem wordt anders alleen maar groter. Is daarom de beste ontpluizer voor jou een variant die eenvoudig pluisjes van alle soorten textiel kan verwijderen? Moet dit model tevens zodanig werken dat hij de stof van je kleding niet beschadigt? Dan kun je de Singer BSM203 – XXL Ontpluizer – pluizendief kopen. Dit model is wellicht de beste ontpluizer voor jou. Je gebruikt hem namelijk om eenvoudig pluisjes van je kleding te verwijderen. Hij kan Singer BSM203 - XXL Ontpluizer - pluizendief bovendien gebruikt worden voor alle soorten textiel. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken dat hij je stof beschadigt. Laat je truien, dekens en andere kleding er weer als nieuw uitzien!

Voor optimaal gemak werkt de Singer BSM203 – XXL Ontpluizer – pluizendief op batterijen. Het gaat hierbij om 2 LR14 batterijen. Heb je deze batterijen niet in huis en wil je toch je kleding ontdoen van pluisjes? Dat kan! Je kunt hem namelijk ook gebruiken via netstroom. Hiervoor heb je slechts een 230Vac/3Vdc adapter, transformator of omvormer nodig. De fabrikant van deze tool begrijpt bovendien dat de grootte van pluisjes kan verschillen. Daarom zijn de mesjes van dit apparaat in hoogte verstelbaar. Zo kun je de ontpluizer gebruiken om stofpluisjes van alle grootten mee te nemen en effectief te verwijderen. Als je dit model koopt, dan krijg je er een borsteltje bij. Het borsteltje gebruik je om het apparaat na gebruik eenvoudig te reinigen. Terwijl je dit apparaat gebruikt, werk je prettig. Hij heeft namelijk een ergonomische handgreep.

Eigenschappen van de Singer BSM203 – XXL Ontpluizer – pluizendief:

 • Dit apparaat werkt zowel op batterijen als op netstroom.
 • Zijn ergonomische handgreep zorgt ervoor dat hij prettig in de hand ligt.
 • Je krijgt een borsteltje meegeleverd, waar je het apparaat na gebruik gemakkelijk mee schoonmaakt.
 • Met dit apparaat verwijder je pluisjes uit verschillende soorten textiel zonder dat je de stof beschadigt.
 • Hij beschikt over een automatische veiligheidsstop en heeft een draaiende messenkop met 3 inox mesjes.
 • Dankzij de krachtige motor en in hoogte verstelbare mesjes, verwijder je stofpluisjes van alle grootten effectief uit de stof.

2. Severin CS 7976 Pluizendief

Pluisjes kunnen vrijwel op alle stoffen oppervlakken terecht komen. Dit betekent dat je ze behalve op je kleding ook kunt tegenkomen op bijvoorbeeld meubels of gordijnen. Waar de pluisjes ook voorkomen, ze zien er niet mooi uit. Als je dus graag effectief pluisjes wil verwijderen, dan heb je een goede pluizentondeuse nodig. Hierbij kun je onder andere nagaan welk type ontpluizer bij je past. Ook is het handig om na te gaan wat er na de behandeling met de pluizen gebeurt. Wil je je kleding snel ontdoen van pluisjes en moeten deze pluisjes vervolgens in 1 keer weggegooid kunnen worden? Dan kennen wij de beste ontpluizer voor jou. Severin CS 7976 Pluizendief We verwijzen hier naar de Severin CS 7976 Pluizendief. Dit model is wellicht de beste ontpluizer voor jou. Hij heeft namelijk een eenvoudige werking. Daarnaast is het weggooien van de pluisjes super eenvoudig.

Met de Severin CS 7976 Pluizendief kun je eenvoudig pluisjes verwijderen van stoffen oppervlakken. Het enige wat je hoeft te doen, is het metalen rooster van het apparaatje bewegen over kleding, meubels of gordijnen. Op die manier scheer je alle pluisjes van deze oppervlakken eraf. Zelfs voor wollen oppervlakken kun je het apparaatje gebruiken. Je hebt voor dergelijke oppervlakken wel de plastic ring nodig. Deze ring klik je om het apparaat. Zo is er voldoende afstand tussen het rooster en de stof. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken dat de stof beschadigt. Wanneer de pluisjes eenmaal zijn verwijderd, worden ze opgevangen. Hierbij slaat de pluizendief ze op in het afneembare opvangbakje. Wanneer je dus klaar bent met het apparaat, gooi je de opgevangen pluisjes in 1 keer weg.

Eigenschappen van de Severin CS 7976 Pluizendief:

 • Dit apparaat werkt op 2 C-batterijen.
 • Hij is ontworpen voor het verwijderen van pluisjes, bolletjes wol, haar of stof van stoffen oppervlakken.
 • Zelfs voor wollen oppervlakken kan hij gebruikt worden, alleen moet je dan de plastic ring klikken om het apparaat.
 • Alle pluisjes vallen in het afneembare opvangbakje, waardoor je ze gemakkelijk kunt weggooien wanneer je alle pluisjes van je stoffen oppervlakken hebt verwijderd.

3. Philips GC026/30 – Ontpluizer

Als je op zoek gaat naar een nieuwe pluizentondeuse, dan kun je letten op verschillende zaken. Zo kun je nagaan welk type ontpluizer je het liefst wil hebben. Daarnaast kun je kijken naar de werking van verschillende modellen. Sommige personen kiezen echter een variant uit aan de hand van zijn merk. Dit komt vaak doordat ze goede ervaringen hebben met (andere) producten van dezelfde fabrikant. Ben jij een liefhebber van de Philips producten? Dan is jouw beste ontpluizer wellicht een variant van het merk Philips. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Philips GC026/30 – Ontpluizer. Philips GC026/30 - Ontpluizer Deze variant is wellicht de beste ontpluizer voor jou. Hij is namelijk van het bekend merk Philips en verwijdert eenvoudig pluisjes van alle soorten kleding. Truien, dekens en andere kleding ziet er op die manier weer als nieuw uit.

Net zoals de vorige pluizentondeuses die we hebben gerecenseerd, werkt ook dit model op batterijen. Alleen gaat het bij de Philips GC026/30 – Ontpluizer om batterijen van een ander type. Dit apparaat werkt namelijk niet op C- of LR14-batterijen. In tegendeel werkt hij op 2 AA-batterijen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal reserve batterijen aanschaffen en bewaren. Op die manier zijn de batterijen altijd bij de hand als de oude batterijen leeglopen. We geven je ook informatie over het mesoppervlak van dit model. Doordat hij een groot mesoppervlak heeft, dekt hij een groter deel van het kledingstuk. Er zijn hierdoor minder bewegingen nodig om je kleding weer nieuw leven in te blazen. Daarnaast draaien de mesjes van het apparaat tot 8800 toeren per minuut. Hierdoor is een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van je kleding mogelijk.

Eigenschappen van de Philips GC026/30 – Ontpluizer:

 • Pluisjes kunnen zelfs van de meest tere stoffen verwijderd worden dankzij het in hoogte verstelbare kapje.
 • Voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten heeft deze ontpluizer 3 verschillende maasgrootten.
 • Verwijderde pluisjes worden in een opvangbak opgeslagen, die tevens eenvoudig verwijderd en geleegd kan worden.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je er een borsteltje bij, dat je kunt gebruiken om het apparaat na gebruik schoon te maken.
 • Een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van je kleding is mogelijk, want de mesjes draaien tot 8800 toeren per minuut.
 • Het mesopperlak van deze ontpluizer is groot, waardoor het een groter deel van het kledingstuk dekt, dus je hebt minder bewegingen nodig om je kleding van pluisjes te ontdoen.

4. LaundrySpecialist Pluizenroller incl. 4 navullingen

In dit artikel hebben we gefocust op apparaten die pluisjes van stoffen oppervlakken verwijderen. Op dergelijke oppervlakken kan er echter ook stof, roos en dierenhaar voorkomen. Hoe verwijder je deze lastige spullen van bijvoorbeeld je kleding, bankstel, autostoelen en vloerkleed? Door te kiezen voor een ontpluizer die behalve pluizen ook andere narigheden kan verwijderen. Is een dergelijke variant de beste ontpluizer voor jou? Dan kun je kiezen voor de LaundrySpecialist Pluizenroller incl. 4 navullingen. Deze pluizenroller is wellicht de beste ontpluizer voor jou. Je kunt hem namelijk LaundrySpecialist Pluizenroller incl. 4 navullingen gebruiken om eenvoudig stof, roos, pluizen en dierenharen te verwijderen van onder meer je kleding. Daarnaast kan dit model ook gebruikt worden om je bankstel, autostoelen en vloerkleed nieuw leven in te blazen.

Hoe gaat het allemaal te werk? In deze pluizenroller zitten er 55 kleefvellen in spiraalvorm. Dankzij dit design kun je een gebruikt kleefvel eenvoudig verwijderen. Om ervoor te zorgen dat je pluizen en bijvoorbeeld haren van je huisdieren optimaal kunt verwijderen, hebben de vellen extra kleefkracht. Bovendien krijg je de kledingroller met een beschermkap. Je kunt hem hierdoor gemakkelijk en veilig opbergen. Je werkt prettig met de pluizenroller. Hij heeft namelijk een ergonomische handgreep. Deze handgreep beschikt zelfs over een ophangmogelijkheid. Je kunt dus desgewenst de pluizenroller in de buurt van je klerenkast ophangen. Het is prettig te weten dat de LaundrySpecialist Pluizenroller incl. 4 navullingen bestaat uit 1 handvat met 5 kleefrollers. Elk van deze rollers is ongeveer 8 meter lang. Je kunt dus effectief te werk gaan.

Eigenschappen van de LaundrySpecialist Pluizenroller incl. 4 navullingen:

 • Navulrollen kunnen eenvoudig verwisseld worden.
 • Voor het gemakkelijk en veilig opbergen van dit model krijg je er een beschermkap bij.
 • Doordat de kleefvellen in spiraalvorm zijn kun je een gebruikt vel eenvoudig verwijderen, zonder scheuren of knippen.
 • Pluizen, dierenharen, stof en roos verwijder je gemakkelijk van alle soorten textiel, want de kleefvellen zijn extra krachtig.
 • Hij zit prettig in de hand dankzij zijn ergonomisch gevormde handgreep, die tevens beschikt over een ophangmogelijkheid.
 • De pluizenroller beschikt over 55 spiraalvormige kleefvellen en 4 navullingen, dus je krijg ongeveer 40 meter aan vellen meegeleverd.

5. Hurricane Fur Wizard

Heb je de vorige recensie gelezen? Dan heb je gezien dat sommige pluizentondeuses gebruikt kunnen worden voor meer dan alleen het verwijderen van pluisjes. Er zijn namelijk ook varianten die gemakkelijk dierenharen verwijderen. Heb jij niet echt last van pluisjes, maar laten je katten overal haren achter? Dan is de beste ontpluizer voor jou een variant die is gespecialiseerd in het verwijderen van dierenharen. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Hurricane Fur Wizard. Dit model Hurricane Fur Wizard voorkomt dat je eeuwig onder de kattenharen zit. Hij is ook in staat om kleine pluisjes op je kleding te verwijderen. Dit gebeurt effectief, gemakkelijk en snel. Je ziet dus dat dit model de beste ontpluizer voor jou is.

De Hurricane Fur Wizard heeft een andere werking dan de andere modellen in dit artikel. Het gaat hier namelijk om een magnetische pluizenborstel. Deze borstel zorgt ervoor dat je in een handomdraai haartjes en pluisjes kunt verwijderen. Bovendien beschikt de borstel over micro-haartjes. Het is daarom mogelijk om zelfs de allerkleinste pluisjes en haartjes te verwijderen. Volgens sommige personen is deze ontpluizer eenvoudiger te gebruiken dan de kledingrollers met plakband. Bovendien is dit model een stuk milieuvriendelijker. Je gebruikt het apparaatje namelijk steeds opnieuw dankzij zijn zelfreinigend station. Na gebruik stop je de ontpluizer met haren en pluisjes in het station. Wanneer je hem vervolgens eruit haalt, is hij weer schoon en klaar voor gebruik.

Eigenschappen van de Hurricane Fur Wizard:

 • Pluisjes en haar verwijderen wordt met dit apparaatje een fluitje van een cent.
 • Doordat hij geleverd wordt met een zelfreinigend station kun je hem steeds opnieuw gebruiken.
 • Zijn borstel beschikt over micro-haartjes dus zelfs de allerkleinste pluisjes en haartjes blijven plakken.
 • In dit pakket zit de pluizenborstel, een zelfreinigend station en een kleine pluizenborstel in meeneemformaat.
 • Met haartjes en al stop je deze tool in het meegeleverd station, waarna hij weer schoon en klaar is voor het volgende gebruik.

Ook interessant: