De Beste Pannen Van 2022 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Beste pannen

Een keuken is niet compleet zonder een aantal pannen. De pannen gebruik je namelijk om je eten te bereiden. Als je op zoek gaat naar een nieuwe pan, dan kun je op verschillende zaken letten.

Beste pannen van 2022

Afbeelding
Product
Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 28 cm
#1 Beoordeeld
Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 28 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag… Meer
Tefal Hard Titanium+ Koekenpannenset - Ø 24 & 28 cm - Inductie
Deze luxe maar voordelige Tefal Hard Titanium+ koekenpannenset - Ø 24 + 28 cm zorgt voor optimaal kookplezier… Meer
DeBuyer Mineral B Element Koekenpan - Zilver - Rond - Ø 28 cm
Deze Mineral B Element koekenpan van De Buyer staat garant voor topkwaliteit. De pan heeft een organische… Meer
GreenPan Memphis Keramische Wokpan - Ø 28 cm - Inductie
De GreenPan™ Memphis Keramische Wokpan 28 cm is perfect om lekker te wokken in de dagelijkse keuken!… Meer
Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 24 cm
Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag… Meer
Tefal Expertise Wokpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - Ø 28 cm
Deze luxe Tefal Expertise Wokpan uit de nieuwe pannenserie Tefal Expertise is voorzien van de nieuwste… Meer
Tefal Only Cook Koekenpannenset - Ø 20 cm & Ø 28 cm - Zwart
De Tefal Only Cook Koekenpannenset - Ø 20 cm & Ø 28 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal… Meer
GreenPan Memphis Keramische Koekenpannenset - 3 delig - Inductie
De GreenPan™ Memphis keramische Koekenpannenset - 3-delig is perfect voor de dagelijkse keuken! Deze… Meer
Tefal Cook Right Pannenkoekenpan - Ø 25 cm ( niet voor inductie)
Deze luxe maar voordelige Tefal Pannenkoekpan heeft een extra lage rand en is daardoor ideaal voor het… Meer
BK Easy Basic Hapjespan - Ø 28 cm - Glazen deksel
De BK Easy Basic Hapjespan - Ø 28 cm is het ideale keukenaccessoire voor iedereen die graag kookt voor… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 28 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag…Meer

Deze luxe maar voordelige Tefal Hard Titanium+ koekenpannenset - Ø 24 + 28 cm zorgt voor optimaal kookplezier…Meer

Deze Mineral B Element koekenpan van De Buyer staat garant voor topkwaliteit. De pan heeft een organische…Meer

De GreenPan™ Memphis Keramische Wokpan 28 cm is perfect om lekker te wokken in de dagelijkse keuken!…Meer

Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag…Meer

Deze luxe Tefal Expertise Wokpan uit de nieuwe pannenserie Tefal Expertise is voorzien van de nieuwste…Meer

De Tefal Only Cook Koekenpannenset - Ø 20 cm & Ø 28 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal…Meer

De GreenPan™ Memphis keramische Koekenpannenset - 3-delig is perfect voor de dagelijkse keuken! Deze…Meer

Deze luxe maar voordelige Tefal Pannenkoekpan heeft een extra lage rand en is daardoor ideaal voor het…Meer

De BK Easy Basic Hapjespan - Ø 28 cm is het ideale keukenaccessoire voor iedereen die graag kookt voor…Meer

We hebben je een beeld gegeven van de factoren die een rol kunnen spelen bij het uitkiezen van een pan. Ook hebben we je verteld dat er verschillende soorten pannen zijn. Doordat je veel keuzemogelijkheden hebt, kan het wellicht moeilijk zijn om de beste pannen uit te kiezen. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de meest verkochte modellen van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. We begrijpen dat je niet voor de eerste de beste pan zal kiezen. Daarom hebben we elk model afzonderlijk beschreven. Zo kun je de verschillende pannen optimaal met elkaar vergelijken. Aan de hand van deze vergelijking kun je zelf de beste pannen voor jouw behoeften uitkiezen.
Eerst ga je na waar je de pan voor wil gebruiken. Aan de hand daarvan kies je een bepaald type pan uit. Verder ga je na voor welke warmtebron jouw pan geschikt moet zijn. Dit heeft namelijk te maken met jouw hittebron. Denk bijvoorbeeld aan een gasfornuis of inductie kookplaat. Voor velen zijn ovenbestendige pannen tevens handig. Is het moeilijk om een keuze te maken? Dan kun je een pannenset aanschaffen. Daar zitten alle nodige pannen in. Zoek je nu naar de beste pannen van het jaar? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij vertellen je namelijk over de beste pannen van dit moment.

1. Tefal Expertise Wokpan – Ø 28 cm

Bij het uitkiezen van een nieuwe pan let je op diverse zaken. Eén van de eerste zaken waar je op let is echter het type pan. Doordat je verschillende soorten pannen voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, is het belangrijk om het ideale type te selecteren. Ben jij van plan om te wokken? Dan is het Tefal Expertise Wokpan - Ø 28 cm handig als je een wokpan in huis hebt. Behoort een dergelijke pan volgens jou daarom tot de beste pannen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt immers kiezen voor de Tefal Expertise Wokpan – Ø 28 cm. Dit model is een van de beste pannen voor jou. Hij is namelijk een luxe variant uit de pannenserie Tefal Expertise. Bovendien beschikt deze handige wokpan over een topkwaliteit antiaanbaklaag, die 100% veilig is. Dankzij deze laag heb je tijdens het wokken geen boter of olie nodig.

Als we kijken naar de andere eigenschappen van deze wokpan, dan zien we dat hij een vernieuwde Thermo-Spot heeft. Deze rode warmte-indicator ligt in het midden van de pan. Door naar deze indicator te kijken, merk je meteen wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Op dat moment kleurt de cirkel in de rode stip effen rood. Je kunt op dat moment meteen beginnen met bakken. Door te bakken op deze temperatuur gaan belangrijke vitamines niet verloren. Ook behoudt je gerecht zijn optimale smaak en textuur. Met de Tefal Expertise Wokpan – Ø 28 cm kun je dus dagelijks heerlijk en gezond koken.

Eigenschappen van de Tefal Expertise Wokpan – Ø 28 cm:

 • Zijn duurzame antiaanbaklaag is vrij van PFOA.
 • Hij heeft een sterke RVS-bodem die niet vervormt.
 • Om te kunnen wokken heb je nu geen boter of olie meer nodig.
 • Je kunt deze wokpan gebruiken voor alle warmtebronnen, dus ook inductie.
 • Dankzij de rode warmte-indicator kun je de belangrijke vitamines in het gerecht behouden.

2. BK Fortalit Braadpan – Ø 28 cm / 4L

Heb jij ook enkele pannen in huis die al gedurende vele jaren in het bezit is van je familie? Dergelijke pannen hebben vaak veel emotionele waarde. Echter, de pannen zijn ook zeer waardevol, omdat ze krachtig zijn. Anders hadden ze het niet zoveel jaren overleefd. Wil je deze traditie voortzetten en zijn de beste BK Fortalit Braadpan - Ø 28 cm 4L pannen voor jou super duurzame modellen? Dan kun je alvast de BK Fortalit Braadpan – Ø 28 cm / 4L aanschaffen. Deze pan behoort tot de beste pannen van het jaar. Hij is opgenomen in deze reeks, omdat hij zeer stevig is. Je kunt hem dus van generatie op generatie doorgeven. Bovendien is dit model een echte klassieker op het gebied van bakken en braden.

De BK Fortalit Braadpan – Ø 28 cm / 4L is multifunctioneel. Hij kan namelijk als een frituurpan én een braadpan gebruikt worden. Je kunt er dus verschillende gerechten in bereiden. De binnenzijde van de pan is van oersterk en slijtvast geëmailleerd staal gemaakt. Dankzij deze eigenschap warmt de pan snel op. Ook zorgt deze factor ervoor dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken. Daarnaast gaat de braadpan jarenlang mee. Het leuke is dat je hem altijd kunt blijven gebruiken. Daarbij maakt het niet uit of je een andere warmtebron aanschaft. Dit model is namelijk geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. Daarnaast is hij geschikt voor in de oven tot 230 graden Celsius.

Eigenschappen van de BK Fortalit Braadpan – Ø 28 cm / 4L:

 • Hij is ovenbestendig tot 230 graden Celsius.
 • Dit model is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
 • Houd er rekening mee dat hij bij gebruik zonder vetstof kan aanbranden.
 • Doordat hij vaatwasmachinebestendig is kun je hem gemakkelijk reinigen.
 • Aangezien hij van geëmailleerd staal is gemaakt, geleidt hij warmte goed en werkt hij energiezuinig en snel.

3. Inno Cuisinno Poffertjespan – Ø 24 cm

Tot nu toe hebben we je verteld over verschillende soorten pannen. We hebben het onder andere gehad over een wokpan en een braadpan/frituurpan. Beide bovengenoemde pannen zijn geschikt om maaltijden te bereiden. Soms wil je echter een pan gebruiken om lekkere snacks klaar te maken. Inno Cuisinno Poffertjespan - Ø 24 cm Denk er maar aan dat je poffertjes in een speciaal type pan kunt bereiden. Zo krijg je poffertjes met de perfecte grootte. Nadat je de poffertjes hebt klaargemaakt kun je gezellig met je gezin, familie of vrienden smullen. Is een van de beste pannen voor jou daarom een poffertjespan? Dan kun je kiezen voor de Inno Cuisinno Poffertjespan – Ø 24 cm.

Eigenlijk hoeven we niet veel te vertellen over de Inno Cuisinno Poffertjespan – Ø 24 cm. Hij is een rechttoe rechtaan pan. Nadat je het poffertjesbeslag hebt klaargezet, zet je schepjes van het beslag op de plaat van de poffertjespan. Vervolgens hoef je de poffertjes alleen nog om te keren. Hierna kun je smullen van je creatie. Zie je waarom dit model een van de beste pannen van dit moment is? Je kunt gedurende lange tijd van de poffertjespan genieten. Zijn plaat is namelijk gemaakt van gietijzer. Hierdoor kun je keer op keer genieten van mooi egaal bruine poffertjes. In deze pan kun je 19 poffertjes per keer klaarmaken. Zo bereid je 1 tot 2 porties per keer. Ga gauw aan de slag!

Eigenschappen van de Inno Cuisinno Poffertjespan – Ø 24 cm:

 • Je kunt in deze pan 19 poffertjes per keer bereiden.
 • Doordat de plaat van gietijzer is gemaakt is deze pan zeer duurzaam.
 • Deze poffertjesplaat is geschikt voor gas en elektrische warmtebronnen.
 • Met deze pan kun je zelf snel en gemakkelijk heerlijke poffertjes bereiden.

4. Royalty Line Luxe Pannenset – 12 delig

In de inleiding van dit artikel hebben we gesproken over verschillende soorten pannen. Daarnaast hebben we aangehaald dat je desgewenst ook een complete pannenset kunt aanschaffen. Een dergelijke set is handig als je niet slechts naar 1 of 2 pannen zoekt. Door een set te kopen, haal je namelijk in 1 Royalty Line Luxe Pannenset - 12 delig keer alle pannen die je dagelijks nodig hebt in huis. Klinken pannen in een set daarom als de beste pannen voor jou? Dan raden we de Royalty Line Luxe Pannenset – 12 delig aan. Deze set bevat wellicht de beste pannen voor jou. Dit komt doordat je in 1 keer namelijk meerdere pannen krijgt. Je kunt dus meteen een volledige maaltijd bereiden. Nu vraag je je wellicht af welke type pannen er in de set zitten. Daar vertellen we je meer over.

De Royalty Line Luxe Pannenset – 12 delig is een 12-delige set. Je vindt er een hapjespan, 4 kookpannen met verschillende afmetingen en een soeppan in. Bij het ontwikkelen van deze set heeft de fabrikant met veel factoren rekening gehouden. Hij begreep immers dat goed en gezond eten belangrijk is, maar dat je daarvoor ook de juiste middelen nodig hebt. Daarom is er gezorgd voor een set met de ideale pannen. Zo is de sauspan wat kleiner, maar de grote soeppan heeft een inhoud van maar liefst 7 liter. Je kunt dus gemakkelijk voor jezelf koken, maar desgewenst ook voor de hele familie. Het prettige van deze set is bovendien dat elk van de pannen geschikt is voor alle warmtebronnen.

Eigenschappen van de Royalty Line Luxe Pannenset – 12 delig:

 • Alle pannen in de set zijn van topkwaliteit.
 • Door deze set te kopen, kun je meteen starten om een volledige maaltijd te bereiden.
 • Elk van de pannen in de set is geschikt om mee te koken op alle warmtebronnen, waaronder ook inductie.
 • Deze set is zeer uitgebreid en bevat een kleine hapjespan, 2 kookpannen van 2,2 liter, een kookpan van 3 liter, een kookpan van 4 liter en een soeppan van 7 liter.

5. Tefal Hard Titanium+ Pannenset – Ø 24 & 28 cm

We hebben het zojuist gehad over een zeer uitgebreide pannenset. Voor personen die pas op zichzelf gaan wonen zijn dergelijke sets super handig. Echter, als je al enkele pannen in huis hebt, dan is een uitgebreide set wellicht niet nodig. Misschien heb je slechts koekenpannen in verschillende afmetingen nodig. Tefal Hard Titanium+ Pannenset - Ø 24 & 28 cm Zijn 2 koekenpannen met elk een andere afmeting de beste pannen voor jou? Dan kennen wij een set die goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Tefal Hard Titanium+ Pannenset – Ø 24 & 28 cm. De pannen in deze set zijn wellicht de beste pannen voor jou. Dit komt doordat het gaat om een koekenpannenset bestaande uit 2 pannen. De ene pan heeft een doorsnede van 24 cm en de andere een doorsnede van 28 cm.

Met de Tefal Hard Titanium+ Pannenset – Ø 24 & 28 cm geniet je van optimaal kookplezier in je keuken. Je kunt de pannen immers gebruiken om allerlei soorten groenten, vlees en vis te bereiden. Het gaat daarbij om een gezond bereidingsproces. Dit hebben de pannen mede te danken aan hun zeer sterke roestvrijstalen bodem. Deze bodem verspreidt de warmte gelijkmatig over de totale bodem. Bovendien zijn de pannen voorzien van een sterke en duurzame antiaanbaklaag. Deze super dikke antiaanbaklaag is van topkwaliteit en 100% veilig. Hij bevat namelijk geen PFOA. Dankzij deze laag heb je tijdens het bakken geen olie of boter nodig. Ook het gebruik van metalen spatels is geen probleem. Je kunt dus naar hartenlust de lekkerste gerechten bereiden!

Eigenschappen van de Tefal Hard Titanium+ Pannenset – Ø 24 & 28 cm:

 • Je kunt ook metalen spatels gebruiken in deze pannen.
 • Doordat de antiaanbaklaag vrij is van PFOA is hij 100% veilig.
 • Dankzij de Thermo-Spot kun je gezond bakken in deze koekenpannen.
 • Een zeer sterke RVS bodem zorgt voor een mooi en egaal bakresultaat.
 • Beide pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie.
 • Maak deze pannen eenvoudig schoon dankzij hun antiaanbaklaag van topkwaliteit.
 • De pannen zijn voorzien van een sterke antiaanbaklaag dus je hebt geen olie of boten nodig.

Ook interessant: