Op Zoek naar De beste Steelstofzuiger van 2022? Vergelijk dan hier de beste koop!

Beste steelstofzuiger

Zoek je een steelstofzuiger? Dan is het een goed idee om de negen beste steelstofzuigers te bekijken.

Beste Steelstofzuiger uit 2022 kopen?

Afbeelding
Product
Bosch Readyy'y BCHF2MX16 - Steelstofzuiger
#1 Beoordeeld
Bosch introduceert de Bosch Readyy'y BCHF2MX16. Deze basis steelstofzuiger is ideaal voor eenvoudige… Meer
Princess 339490 Rapido - Steelstofzuiger
De Princess 339490 Rapido steelstofzuiger is een goede hulp in huis. Door de Rapido motortechniek wordt… Meer
Tomado TVC0501B - Steelstofzuiger - Zwart
Je vloeren zijn snel stofvrij met deze flexibele 2 in 1 steelstofzuiger van Tomado. Deze snoerloze cycloonstofzuiger… Meer
AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger
De AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door… Meer
Philips 5000 series SpeedPro FC6724/01 - Steelstofzuiger
Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk… Meer
AEG CX7-2-45BM - Steelstofzuiger
De AEG CX7-2-45BM - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. De langwerkende Lithium… Meer
Primo PR500SV 3-in-1 Stofzuiger - Steelstofzuiger, Handstofzuiger & Kruimeldief - Wit/Peach
Met de Primo PR500SV 3-in-1 steelstofzuiger kan je snel en eenvoudig schoonmaken. Door de steel te verwijderen,… Meer
Bosch Flexxo BCH3P210 - Steelstofzuiger
Bosch introduceert de Flexxo BCH3P210. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik.… Meer
Dyson v10 Animal - Steelstofzuiger
Type apparaat: Steelstofzuiger incl. kruimelzuiger Geschikt voor: Allergieën, Bekleding, Harde vloeren,… Meer
Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger
Haal de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis met de Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01.… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Bosch introduceert de Bosch Readyy'y BCHF2MX16. Deze basis steelstofzuiger is ideaal voor eenvoudige…Meer

De Princess 339490 Rapido steelstofzuiger is een goede hulp in huis. Door de Rapido motortechniek wordt…Meer

Je vloeren zijn snel stofvrij met deze flexibele 2 in 1 steelstofzuiger van Tomado. Deze snoerloze cycloonstofzuiger…Meer

De AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door…Meer

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk…Meer

De AEG CX7-2-45BM - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. De langwerkende Lithium…Meer

Met de Primo PR500SV 3-in-1 steelstofzuiger kan je snel en eenvoudig schoonmaken. Door de steel te verwijderen,…Meer

Bosch introduceert de Flexxo BCH3P210. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik.…Meer

Type apparaat: Steelstofzuiger incl. kruimelzuiger Geschikt voor: Allergieën, Bekleding, Harde vloeren,…Meer

Haal de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis met de Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01.…Meer

Een steelstofzuiger kopen is helemaal van deze tijd. Ze zijn extra handig omdat het geen moeite meer kost vrij rond te bewegen in huis. Het verschil met een normale stofzuiger is dat de slang is vervangen door een lange steel. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste steelstofzuiger? Wij hebben om het jou gemakkelijk te maken de negen best verkochte steelstofzuiger onder elkaar gezet.

Bosch BBH22042 Steelstofzuiger
Dyson V10 Motorhead Steelstofzuiger
Bosch Athlet BBH625W60 Steelstofzuiger
Dyson V6 Cord-free Extra Steelstofzuiger
Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 Steelstofzuiger
Philips FC6168/01 Steelstofzuiger
Bosch BBH218LTD Steelstofzuiger
AEG CX7-2-S360 Steelstofzuiger
Philips PowerPro Aqua FC6404/01 Steelstofzuiger
Met een steelstofzuiger kun je gemakkelijk overal bij, zonder dat je met snoeren hoeft te slepen. Een steelstofzuiger is ideaal voor kleinere schoonmaakklussen en kleinere huishoudens.

1. Bosch BBH22042

Op zoek naar een degelijke steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelstofzuiger? Dan is de Bosch BBH22042 de juiste voor jou. Het is een steelstofzuiger en kruimelzuiger in 1. De steelstofzuiger is licht in gewicht en door het flexibele mondstuk ook nog eens erg wendbaar. De elektrische draaiborstel zorgt mede dankzij de hoge luchtstroom voor een grondige reiniging. Of je nu een parketvloer of tapijtvloer hebt, de elektronische draaiborstel reinigt elk soort vloer. Bovendien beschikt de Bosch BBH22042 over een easyClean System waardoor je het stofreservoir, het filter en de draaiborstel gemakkelijk kunt reinigen. Wil je alleen snel iets opzuigen dan koppel je de kruimelzuiger eenvoudig los. Bosch BBH22042 steelstofzuiger

Deze steelstofzuiger heeft een accuduur van maximaal 44 minuten en beschikt over een verwisselbare accu. Dankzij de vrijstaande parkeerstand is de steelstofzuiger overal los te plaatsen en handig op te bergen. De Bosch BBH22042 is zeer geschikt voor zowel het kleine als grote schoonmaakwerk.

Voordelen:

 • Het apparaat is krachtig en betrouwbaar voor een lange levensduur. Daarnaast gaat hij opvallend langer mee dan andere steel of kruimelstofzuiger combinaties.

Nadelen:

 • Deze stofzuiger is niet geschikt om een heel huis mee te doen. Na dik twintig minuten op de hoogste stand is de accu leeg.
 • De Bosch BBH22042 heeft een kleine opvangbak voor stof

2. Dyson V10 Motorhead

Zoeke je de juiste stofzuiger voor het sneller stofzuigen? Met een accuduur van 60 minuten in de basisstand, stofzuig je met de Dyson V10 Motorhead het hele huis in 1 keer. De basisstand is 1 van de 3 standen op deze steelstofzuiger, en voldoet voor de meeste stofzuigklussen. Heb je meer hardnekkig vuil, zoals grote stofwolken of grind? Gebruik dan de tweede stand. De turbostand heb je alleen nodig als je een vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigt. Door het gewicht van 2,5 kilo til je de steelstofzuiger moeiteloos de trap op en af. Verwijder eenvoudig de steel en tover de steelstofzuiger om tot kruimelzuiger. Wil je een krachtige steelstofzuiger met een lange accuduur, dan is dit een goede keuze voor jou. Dyson V10 Motorhead steelstofzuiger

De Dyson V10 Motorhead wordt aangedreven door de door Dyson ontwikkelde digitale motor V10. De digitale Dyson motor V10 is de kleinste, lichtste en sterkste motor die Dyson ooit heeft ontwikkeld. De motor draait tot wel 125.000 toeren per minuut. Met de Dyson V10 heb je zuigkracht van een stofzuiger met snoer, maar dan met snoerloze veelzijdigheid. Dyson’s intelligente energiebeheersysteem bewaakt de stroomverdeling om zo constante zuigkracht te leveren. In de direct aangedreven vloerzuigmond bevindt zich een direct aangedreven motor, die stugge nylon borstelharen diep in het tapijt duwt om hardnekkig vuil te verwijderen. Het stofreservoir heeft een ‘point and shoot’ mechanisme. Inclusief twee extra accessoires: het combinatie- accessoire en de kierenzuiger. Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als micrometer op? En blaast schonere lucht uit.

Voordelen:

 • De krachtige V10 motor zorgt voor 60 minuten onafgebroken stofzuigen, in de laagste stand. Met een gewicht van 2,5 kilo til je deze steelstofzuiger gemakkelijk de trap op en af.

Nadelen:

 • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 87 decibel zeer veel lawaai. De turbostand vraagt erg veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu maar 7 minuten mee.

3.  Bosch Athlet BBH625W60

Met de Bosch Athlet BBH625W60 haal je een krachtige steelstofzuiger in huis die dankzij de hoge zuigkracht en lange gebruiksduur niet onderdoet voor een reguliere stofzuiger. Verschil met een reguliere stofzuiger is dat deze steelstofzuiger compact van formaat en licht van gewicht is. Hierdoor neem je hem gemakkelijk mee door het hele huis. Je hebt keuze uit 3 standen. Zo is er een stand voor lichte vervuiling en voor normale vervuiling. Heb je iets extra’s nodig? Dan schakel je de turbostand in. De borstels in de zuigmond draaien op de hoge snelheid rond. Zo komt diepliggend vuil los en is deze steelstofzuiger ook geschikt voor gebruik op tapijt. Bosch Athlet BBH625W60 steelstofzuiger

Door de innovatieve accu heeft de Bosch Athlet BBH625W60 de langste werktijd van dit moment en dat is tot wel 60 minuten, afhankelijk van de zuigstand die je gebruikt. Zo kun je meerdere sessies doen met een opgeladen apparaat, of kan hij mee op vakantie in de camper. Daarnaast is de borstel uitneembaar, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt maken. Verder hoef je niet meer je huis te zuigen met een mondkapje, want de Bosch Athlet BBH625W60 heeft een filter die zorgt dat de lucht er schoon weer uit komt. Deze filter kun je schoonmaken, waardoor hij een leven lang meegaat.

Voordelen:

 • Deze stofzuiger heeft een grote zuigkracht
 • Het heeft een groter opvangvolume
 • Een ander groot voordeel van deze stofzuiger is ook de AllFloor HighPower Brush, wat simpel staat voor een krachtige, elektrische roterende borstel. Doordat je op het handvat 3 verschillende zuigstanden kunt instellen, levert hij een topprestatie op alle vloersoorten, van parket tot aan tapijt.

Nadelen:

 • Stofzuigen onder bed of zetel niet mogelijk
 • Het stofzuigen van hoekjes gaat soms lastig
 • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 74 decibel relatief veel lawaai

4.  Dyson V6 Cord-free extra

De Dyson V6 Cord-Free Extra gebruik je door de combiborstel op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Deze steelstofzuiger is onderdeel van de Dyson V6 serie. Dit geeft aan dat deze de V6 motor heeft. Hiermee stofzuig je 20 minuten voordat de stofzuiger weer aan de oplader moet. Uniek aan deze steelstofzuiger is de flexibele kierenzuigmond. Hiermee maak je ook moeilijk bereikbare plekken schoon, zoals achter de radiator. Daarnaast is de combiborstel extra breed. Zo stofzuig je grotere oppervlaktes in 1 keer en ben je dus sneller klaar. Houd jij weer tijd over leukere dingen dan stofzuigen. Binnen de Dyson steelstofzuigers is dit dus een goede basis voor de kleine stofzuigklussen. 

De stofzuiger is snel en gemakkelijk te transformeren tot een kruimelzuiger. Het heeft een verwijderbare aluminium buis en vervolgens zijn de meegeleverde accessoires gemakkelijk op te plaatsen om zo ergens bovenop, eronder en ertussen schoon te kunnen maken. Door middel van het snel en gemakkelijk schakelen tussen de steelstofzuiger en de kruimelzuiger zullen de verschillende schoonmaak taken sneller klaar zijn.

Voordelen:

 • Met de flexibele kierenzuigmond kom je ook blij moeilijk bereikbare plekken
 • De extra brede combiborstel maakt het stofzuigen van grotere oppervlakken gemakkelijker
 • De V6 motor zorgt voor 20 minuten onafgebroken stofzuigen.

Nadelen:

 • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 87 decibel zeer veel lawaai
 • Heeft geen speciale borstel voor houten vloeren.

5.  Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872

Ben je opzoek naar een handige en compacte stofzuiger? Laat je verleiden door deze Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872. Hij is ergonomisch en neemt heel weinig plaats in. Deze draadloze stofzuiger is uitgerust met een Delta Air Force- brostel. Deze heeft een driehoekige vorm en is dus ideaal om plaatsen te stofzuigen die moeilijk bereikbaar zijn, zoals de hoeken van een kamer. Pas de snelheid van je Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 naar gelang aan het type grond. Je hebt de keuze tussen 3 snelheden, waaronder een intensieve snelheid. Deze stofzuiger biedt een zeer goede zuigkracht dankzij de cyclonische technologie die het mogelijk maakt om de lucht van het stof te scheiden. De Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 heeft een autonomie van 45 minuten. Je hoeft dus je stofzuiger niet constant op te laden. Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 steelstofzuiger

Het toestel beschikt over een afneembare stoflade en van een luik zodat je niet rechtsreeks in contact komt met het stof. De Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 heeft een krachtige accu, hierdoor maak je met deze steelstofzuiger tot 65 minuten draadloos schoon. Genoeg voor een grote schoonmaakklus. Is de accu leeg, dan leg je de steelstofzuiger aan de oplader. 6 uren opladen geeft genoeg vermogen om weer een uur schoon te maken. De zuigmond is wendbaar in gebruik. Zo maak je er ook gemakkelijk de ruimtes onder de bank en je bed mee schoon. De borstels in de zuigmond draaien rond zodat diepliggend vuil loskomt en ook dierenharen in de stofkamer belanden. De stofkamer heeft een inhoud van 0,5 liter en leeg je eenvoudig met 1 druk op de knop.

Voordelen:

 • Deze Rowenta Air Force Extreme Lithium RH8872 heeft een sterke zuigkracht
 • Het is onderaan verlicht
 • Handig in gebruik en
 • Mooi design

Nadelen:

 • Klein opvangbakje
 • Redelijk lawaai op de hoogste stand
 • Geen opzetstukken voor smalle delen

6. Philips FC6168/01

Wil je graag de Philips FC6168/01 aanschaffen? Dan hebben wij het beste advies voor jou, om zo de juiste keus te maken. De Philips FC6168/01 steelstofzuiger levert de beste reinigingsresultaten op harde vloeren en tapijten. De PowerCyclone- technologie zorgt voor blijvende zuigkrach en maximale prestaties. Het TriActive Turbomondstuk neemt meer stof en pluisjes op. Met de krachtige lithiumbatterijen ben je verzekerd van een langdurig gebruik. Vloeren en meubilair zijn door deze functionaliteit grondig te reinigen. Voor extra gebruikersgemak is deze Steelstofzuiger uitgerust met een stevige parkeerstand en stofemmer om stof rechtsreeks in de vuilnisbak te legen. Philips FC6168 01 steelstofzuiger

De Philips FC6168/01 is een krachtige 2-in-1 steelstofzuiger inclusief kruimelzuiger. Het opgezogen stof wordt opgevangen in een 0,6 liter stofreservoir die rechtsreeks in de prullenbak kan ledigen. De 18 Volt lithium-ionbatterijen zijn in 5 uur opgeladen, zo kun je de stofzuiger tot 40 minuten gebruiken. De snoerloze Philips FC6168/01 biedt maximale flexibiliteit om lastige plekken schoon te maken (onder je bed, bank of tafel). Het heeft een duurzaam schuimrubber filter dat gemakkelijk onder de kraan of in de wasmachine kan worden gewassen voor langdurig gebruik. Deze Philips FC6168/01 kan gemakkelijk rechtop worden neergezet, ongeacht of de kruimelzuiger erop is bevestigd. Daardoor kun je de steelstofzuiger op ieder moment en op iedere plek wegzetten, ook tijdens het schoonmaken. Het snoer vormt dus geen obstakels meer, zodat je moeiteloos overal kunt.

Voordelen:

 • De Philips FC6168/01 is zeer wendbaar
 • Gemakkelijk om schoon te maken
 • Zuigmond met haarborstel
 • Gemakkelijk te legen door de bevestiging van die opvangbak
 • En ook nog gemakkelijk op te bergen

Nadelen:

 • De aan/ uitknop is dicht bij het handvat
 • Kan geen lange dierenharen op zuigen
 • Het past niet onder een bank
 • De Philips FC6168/01 is zwaar in gewicht

7. Bosch BBH218LTD

Als je zoekt naar de beste Steelstofzuiger voor jouw schoonmaak, dan dien je na te gaan over welke functies een dergelijk apparaat voor jou moet beschikken. Het kan zo zijn dat het apparaat voor jou over goede kwaliteiten beschikt. Als dat het geval is, dan kennen wij een model dat goed bij je zult passen, namelijk de Bosch BBH218LTD. De Bosch BBH218LTD is met een extra turboborstel een krachtige steelstofzuiger die je ook gemakkelijk gebruikt op tapijten. De borstel van dit opzetstuk draait namelijk rond. Hierdoor haal je ook dieperliggend vuil uit de vezels van het tapijt en zijn dierenharen geen uitdaging. Voor de harde vloer gebruik je gewoon de standaard combiborstel. Bosch BBH218LTD steelstofzuiger

Het is handig en daarom is het niet nodig vaak van opzetborstel te wisselen. In 5 uur tijd de 18 volt Li-ion accu opladen en dan stofzuig je tot 40 minuten aan 1 stuk door. Heb jij een bovenverdieping die wel toe is aan een stofzuigbeurt? Met een gewicht van 2,6 kilo til je deze steelstofzuiger gemakkelijk de trap op en af. De Bosch BBH218LTD steelstofzuiger met kruimeldief is stabiel vrijstaand te parkeren waardoor je hem overal kunt plaatsen en je hem bij elk stopcontact in huis kunt opladen. Dankzij de LongLife Li- lion accu bereik je altijd constante hoge prestaties en de gemotoriseerde POwerBrush en het efficiënte luchtsysteem zorgen voor zichtbare schoonmaakresultaten.

Voordelen:

 • Met een gewicht van 2,6 kilo til je deze steelstofzuiger gemakkelijk de trap op en af.
 • De Bosch BBH218LTD is geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende turboborstel
 • Dankzij deze turboborstel stofzuig je ook tapijten gemakkelijker schoon
 • Zeer veelvuldig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel
 • De korte oplaadtijd van 5 uur maakt deze stofzuiger snel weer klaar voor de volgende stofzuigbeurt

Nadelen:

 • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 79 decibel zeer veel lawaai
 • Wordt niet geleverd met een parketborstel. Bekijk steelstofzuigers met een parketborstel

8. AEG CX7-2-S360

Zoek jij een draadloze stofzuiger met afneembare kruimelzuiger, speciaal geschikt voor dierenharen en die is opgeladen in maar 4 uur? Dan is de AEG CX7-2-S360 steelstofzuiger ideaal voor jou. De AEG CX7-2-S360 steelstofzuiger is een steelstofzuiger en kruimelzuiger in een. Wat dit apparaat extra bijzonder maakt is dat je hem met de extra zuigmond om kunt bouwen tot mini-steelstofzuiger. Met het gemotoriseerde Animal Care-mondstuk kun je een beweging gemakkelijk vuil en dierenharen opzuigen. Ideaal wanneer je huisdieren hebt! Deze stofzuiger hoeft slechts 4 uur opgeladen te worden waarna je de steelstofzuiger maar liefst 45 minuten kunt gebruiken. Wil je na het stofzuigen de borstel schoonmaken? Druk dan het pedaal in en alle haren en ander vuil worden door een mesje van de borstel verwijderd en opgezogen. Bosch BBH218LTD steelstofzuiger

Deze stofzuiger is door de 180 graden wendbaarheid erg soepel in gebruik. Stofzuigen tussen stoelen of onder je bank is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door de sterke zuigkracht, die in twee verschillende standen is in te stellen, ben je zo klaar. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken. De AEG CX7-2-S360 wordt geleverd met het hoogwaardige lithium TurboPower- batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is snel op te laden en heeft een maximale werktijd van 45 minuten. De steelstofzuiger wordt geleverd met een laadstation die je op de vloer kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast kun je deze stofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, handig wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen.

Voordelen:

 • Door de zachte borstel met stevige nylon haren gebruik je deze borstel zowel op tapijt als op houten vloeren
 • Door de verlichte zuigmond zie je niets over het hoofd, zelfs niet op donkere plekken
 • Een extra meubelzuigmond is op de kruimelzuiger te koppelen, hierdoor wordt de kruimelzuiger nog veelzijdiger
 • In slechts 4 uur is de accu van de steelstofzuiger die je los koppelt van de steel

Nadelen:

 • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 79 decibel zeer veel lawaai
 • De opvang is met een inhoud van 0,5 liter relatief klein, hierdoor moet je deze vaker legen

9. Philips PowerPro Aqua FC6404/01

Is de Philips PowerPro Aqua FC6404/01 voor jou een model met de beste zuigkracht? Dan is het de juiste voor jouw woning. Met de Philips PowerPro Aqua FC6404/01 3-in-1 steelstofzuiger met dweilsysteem en kruimelzuiger heb je alles in huis voor de dagelijkse schoonmaak. De draadloze Power Aqua is geschikt voor het reinigen van alle soorten vloeren en de Power Cyclone technologie zorgt voor krachtige en goede zuigprestaties. Dankzij het unieke dweilsysteem kun je zowel na het stofzuigen als tijdens het stofzuigen direct je vloer dweilen. Daarnaast regelt het dweilsysteem zelf de waterafgifte voor een optimale vochtigheid. Het TriActive Turbo-mondstuk levert goede prestaties op harde vloeren en tapijt en vangt alle stof en pluisjes in een keer op. Verder is de Philips PowerPro Aqua FC6404/01 steelstofzuiger eenvoudig in gebruik dankzij het lichte gewicht en het snoerloos ontwerp. Philips PowerPro Aqua FC6404 01 steelstofzuiger

Bevestig het waterreservoir om alle soorten harde vloeren te dweilen. Het unieke dweilsysteem regelt de waterafgifte voor een optimale vochtigheid voor alle harde vloeren tijdens het stofzuigen. Deze steelstofzuiger is voorzien van een kruimelzuiger voor het stofzuigen van meubilair en moeilijk bereikbare hoeken. Met deze nieuwe Philips PowerPro Aqua FC6404/01 zonder zak verwijder je het stof uit de stofemmer zonder dat je het vuil hoeft aan te raken

Voordelen:

 • Goed voor elke dag
 • Weinig lawaai
 • Zo opgeladen
 • Kruimeldief altijd bij de hand

Nadelen:

 • Niet voor hele vuile vloeren
 • Kruimeldief lawaaierig
 • Ophang en aansluitsysteem minder handig
 • Mondstukje kruimeldief valt van de steel bij niet gebruik

Ook interessant: