Je vindt hier de beste subwoofer voor in de auto van 2019!

Beste subwoofer voor in de auto

Velen van ons zijn dol op muziek. Daarom beluisteren we muziek wanneer we willen ontspannen. Je kunt ook naar muziek luisteren wanneer je super happy of juist verdrietig bent. Er zijn immers nummers geschreven over vrijwel elke menselijke emotie. Als je wil dat anderen ook horen welke muziek je beluistert, dan zet je de muziek in je auto luid. Heb je een subwoofer in de auto, dan krijgt het geluid een ware boost. Met een subwoofer hoor én voel je de laagste tonen. Ben je daarom op zoek naar de beste subwoofer voor in de auto? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij helpen je namelijk om jouw ideale subwoofer te vinden. Er zijn verschillende soorten subwoofers die je in de auto kunt installeren. Maak je echter geen zorgen, want je vindt hier de beste subwoofer voor in de auto.

Beste subwoofer voor in de auto van 2019

Zoek je naar een subwoofer die aangesloten moet worden op een losse versterker? Of vind je een model met een ingebouwde versterker beter? Het maakt niet uit naar welk model je op zoek bent. Wij helpen je immers om de beste subwoofer voor in de auto te vinden. Hoe kunnen we je precies helpen? We hebben eerst een aantal verschillende modellen met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we gelet op de populariteit, de prijs en de eigenschappen. Aan de hand van deze vergelijking hebben we een top 5 voor je samengesteld. In dit artikel vertellen we je over deze top 5. Om ervoor te zorgen dat je een goed geïnformeerde keus kunt maken, recenseren we alle 5 subwoofers. Je kunt de verschillende varianten dus met elkaar vergelijken. Op die manier beslis je zelf welk model de beste subwoofer voor in de auto is. Dat model schaf je vervolgens aan.

1. Caliber BC109US – Subwoofer 8″ Underseat met ingebouwde versterker

Bij autofanaten die ook dol zijn op muziek zie je vaak dat de volledige kofferbak gevuld is met speakers. Sommige fanaten verwijderen zelfs de achterbank om daar een subwoofer en speakers te installeren. Wil je graag genieten van super geluid, maar moeten je autostoelen en kofferbank vrij blijven? Dan is de beste subwoofer voor in de auto een variant met een compact design. Wij kennen een dergelijke subwoofer met een ingebouwde versterker. Hier verwijzen we naar de Caliber BC109US – Subwoofer 8″ Underseat met ingebouwde versterker. Wij vinden dat dit model de beste subwoofer voor in de auto is voor jou. Hij is namelijk speciaal ontworpen voor gebruik in de auto. Daarnaast heeft hij een compact design, waardoor Caliber BC109US - Subwoofer 8 Underseat met ingebouwde versterkerje niet alle ruimte in je auto verliest. Waar installeer je hem dan? Dit model kun je gemakkelijk plaatsen onder een van de voorstoelen. Zo houd je onder andere je achterbank vrij.

Bij het aanschaffen van een nieuwe subwoofer, let je niet alleen op het formaat. Het is ook belangrijk om de technische gegevens te bekijken. De Caliber BC109US – Subwoofer 8″ Underseat met ingebouwde versterker heeft een maximaal vermogen van 1000 Watt. Daarnaast is er gezorgd voor een ingebouwde versterker. Dit betekent dat je optimaal geniet van een vol en diep geluid, ook wanneer je de muziek luid zet. Tijdens het rijden kun je niet steeds grijpen naar de subwoofer. Dat begrijpt de fabrikant van dit model ook. Daarom kun je hem bedienen met een afstandsbediening. De woofer heeft tevens een fase schakelaar. Hierdoor kun je het bas geluid naar je persoonlijke voorkeur in de juiste fase zetten. Zelfs over kortsluiting hoef je je geen zorgen te maken als je deze subwoofer in de auto hebt. Hij is namelijk beschermd tegen kortsluiting en beschikt ook over thermische beveiliging.

Eigenschappen van de Caliber BC109US – Subwoofer 8″ Underseat met ingebouwde versterker:

 • Je kunt de woofer bedienen met een afstandsbediening.
 • Deze subwoofer is beschermd tegen kortsluiting en beschikt daarnaast over thermische beveiliging.
 • Er is bij dit model gezorgd voor een compact design, dus je kunt hem eenvoudig om een voorstoel plaatsen.
 • Zijn fase schakelaar zorgt ervoor dat je het bas geluid naar je persoonlijke voorkeur in de juiste fase kunt zetten.
 • Met een maximaal vermogen van 1000 Watt en een ingebouwde versterker geniet je van een diep en vol geluid.

2. Excalibur x.1 subwoofer pack 1000 watt

In de inleiding van dit artikel vertelden we je dat er verschillende soorten subwoofers zijn. Zo kun je kiezen voor een subwoofer met een versterker. Er zijn echter ook subwoofers die je aan een versterker moet aansluiten. Afhankelijk van de apparatuur die je reeds in je auto hebt, kun je kiezen voor een bepaalde variant. Ben je wel een muziek- en autofanaat, maar heb je nog geen aparte geluidsapparatuur in de auto? Dan is het handig om te kiezen voor een subwoofer die in een pakket wordt geleverd. Op die manier heb je meteen alles wat nodig is voor prachtig geluid. Je hoeft dan niet allerlei spullen apart aan te schaffen. Excalibur x.1 subwoofer pack 1000 wattIs daarom jouw beste subwoofer voor in de auto een variant die in een complete set komt? Dan kun je kiezen voor de Excalibur x.1 subwoofer pack 1000 watt.

Wij vinden dat de Excalibur x.1 subwoofer pack 1000 watt ideaal is voor jou. Hij is namelijk de beste subwoofer voor in de auto als je nog geen andere geluidsapparatuur in de auto hebt. Wij zijn deze mening toegedaan, omdat de subwoofer in een compleet pakket wordt geleverd. Je kunt dus moeiteloos een subwoofer in je auto bouwen. Als er wordt gesproken over een complete set, dan wil je waarschijnlijk weten wat je allemaal meegeleverd krijgt. Wanneer je dit pakket aanschaft, dan krijg je een subwoofer en versterker. Het prettige van deze set is bovendien dat ook aansluitmateriaal wordt meegeleverd. Je hebt dus in 1 koop alles wat nodig is om te zorgen voor prachtig geluid in de auto. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat je alle ruimte in je auto verliest. Deze set is namelijk niet super groot.

Eigenschappen van de Excalibur x.1 subwoofer pack 1000 watt:

 • Als je hem koopt, dan krijg je een complete set.
 • Zijn versterker heeft een afmeting van 30 x 22,5 x 5 cm (L x B x D).
 • Met een afmeting van 40 x 26/42 x 35,5 cm (B x D x H) is de subwoofer niet super groot.
 • De set bestaat uit een subwoofer, versterker, stroomkabel, massakabel, tulpkabel, remote-kabel, zekeringhouder, zekering van 60A, 2 ringterminals en 2 vorkterminals.

3. JBL CS1214T – 30 cm (12″) bas-tube subwoofer 1000W piek

Als je op zoek gaat naar een nieuwe subwoofer, dan let je op verschillende factoren. Zo is het alvast belangrijk om na te gaan of de subwoofer geschikt is voor gebruik in de auto. Er zijn immers ook subwoofers voor andere doeleinden. Daarnaast let je op de geluidskwaliteit die hij met zich meebrengt. Je wil immers met volle teugen genieten van je favoriete nummers. Hebben de meeste van jouw lievelingsnummers stevige bassen? Is daarom de beste subwoofer voor in de auto een variant die zorgt voor stevige bassen? Dan is de JBL CS1214T – 30 cm (12″) bas-tube subwoofer 1000W piek perfect. JBL CS1214T - 30 cm (12) bas-tube subwoofer 1000W piekWij vinden dat dit model voor jou de beste subwoofer is voor in de auto. Hij laat namelijk jou én de mensen in je buurt genieten van stevige bassen.

Als je een nieuwe subwoofer aanschaft voor in de auto, dan is het belangrijk om na te gaan waar je hem zal plaatsen. Sommige modellen nemen namelijk veel ruimte in beslag. Wil je optimaal genieten van prachtige geluiden, maar wil je dat je installatie incognito blijft? Dan is het handig om je subwoofer in de kofferbak van je auto te zetten. Dit is precies de locatie waarvoor de JBL CS1214T – 30 cm (12″) bas-tube subwoofer 1000W piek is ontworpen. Wanneer je hem in je kofferbak hebt gezet, voeg je een extra dimensie toe aan het geluid van je autoradio. De laagste tonen klinken dankzij de subwoofer bovendien nog krachtiger. Er is namelijk gezorgd voor een basreflexpoort aan de achterkant. Een stevig metalen rooster beschermt de conus tegen beschadigingen. Draai gerust de volumeknop ver open, want deze 12 inch speaker kan een piekvermogen van maar liefst 1000 Watt aan!

Eigenschappen van de JBL CS1214T – 30 cm (12″) bas-tube subwoofer 1000W piek:

 • Lage tonen klinken extra krachtig dankzij de basreflexpoort.
 • Bij dit model beschermt een stevig metalen rooster de conus tegen beschadigingen.
 • Met een piekvermogen van 1000 Watt kun je de volumeknop gerust ver open draaien.
 • Houd er rekening mee dat er bij dit model geen montagemateriaal of kabels worden meegeleverd.
 • Door de kist in je kofferbak te zetten, voeg je een extra dimensie toe aan het geluid van je autoradio.
 • Hij heeft een elegant, rustig design, waardoor hij gezien mag worden wanneer je de kofferbak opendoet.
 • Je geniet van een maximaal wooferrendement met krachtige bas, zelfs in combinatie met een kleine versterker.

4. Kenwood KSC-SW11

Echte basliefhebbers vinden het prettig om een subwoofer in de auto te hebben. Het is echter zo dat je bij bepaalde modellen veel ruimte verliest. Zo nemen bepaalde woofers je volledige achterbank in beslag. Er zijn ook varianten die je in je kofferbak kunt zetten. Een dergelijk model is de vorige subwoofer die we hebben gerecenseerd. Wil je wel genieten van een stevige bas, maar wil je geen kofferbakruimte opofferen? Je kofferbak heb je namelijk nodig voor het vervoeren van spullen. Als je niet teveel ruimte wil opofferen, dan is jouw beste subwoofer voor in de auto een relatief compact model. We hebben het in dit artikel reeds over een dergelijk model gehad. Kenwood KSC-SW11Dat model kon je zetten onder een van je voorstoelen. Voldeed hij niet aan jouw vereisten? Dan kun je kiezen voor de Kenwood KSC-SW11. Dit model is wellicht jouw beste subwoofer voor in de auto.

We raden dit model aan, omdat hij een stevige bas met zich meebrengt. Echter, je offert geen kofferbakruimte op wanneer je dit model in de auto hebt. Hij is namelijk een compact model met een hoogte van slechts 7 cm. Je kunt hem dus gerust onder de passagiersstoel van de meeste auto’s installeren. Bij de Kenwood KSC-SW11 is er ook rekening gehouden met gebruiksgemak. Daarom heeft hij een bedrade afstandsbediening. Je gebruikt deze afstandsbediening om het volume, de phase control en het frequentiebereik aan te passen. Dit gebeurt allemaal heel eenvoudig. Je kunt dus gemakkelijk de geluidsweergave naar eigen smaak instellen. Nadat je deze woofer in je auto hebt geïnstalleerd, hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen. Zijn gegoten aluminium korf beschermt hem namelijk tegen stoten. Zo kun je er lang van genieten.

Eigenschappen van de Kenwood KSC-SW11:

 • Hij beschikt over een gegoten aluminium korf, die hem beschermt tegen stoten.
 • Met de bedrade afstandsbediening kun je de geluidsweergave naar eigen smaak instellen.
 • Dit model is extra plat, waardoor je hem kunt monteren onder een stoel of in een kleine ruimte in de auto.
 • Houd er rekening mee dat hij een piekvermogen heeft van 150 Watt, wat lager is dan bij vergelijkbare speakers.
 • Er is gezorgd voor een afstandsbediening waar je de phase control, het frequentiebereik en het volume mee kunt aanpassen.

5. Pioneer TS-WX300A Active subwoofer

In dit artikel hebben we je reeds verteld over 4 superieure subwoofers. Heb je echter nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Komt dit doordat jouw beste subwoofer voor in de auto een variant is die eenvoudig geïnstalleerd kan worden? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Pioneer TS-WX300A Active subwoofer. Dit model is wellicht jouw beste subwoofer voor in de auto. Hij brengt namelijk een krachtige bas met zich mee. Daarnaast is hij eenvoudig te installeren. Je hoeft dus geen aparte installateur in te schakelen en kunt zelf voor de installatie zorgen. Je kunt dus op een eenvoudige Pioneer TS-WX300A Active subwoofermanier het audiosysteem van je voertuig upgraden. Als je deze set aanschaft, hoef je je geen zorgen te maken over andere accessoires of apparaten. Het gaat hier namelijk om een subwoofer-pakket.

In het pakket vind je een subwoofer met ingebouwde versterker. Ook worden de kabels die nodig zijn voor de installatie meegeleverd. De enige kabel die je apart nodig hebt is de RCA-kabel voor naar de radio toe. Als we kijken naar de technische eigenschappen, dan zien we dat de subwoofer een sterke en lichte IMPP composietluidsprekerkegel heeft. De afkorting IMPP staat voor Injecton-Moulded Polypropylene. Zijn composietluidsprekerkegel produceert een krachtig en ritmisch basgeluid. Hij beschikt tevens over een Pioneer-versterker van klasse D. Deze versterker is ingebouwd in de zijkant van de behuizing van de subwoofer. Zo zorgt de versterker ervoor dat het bas wordt versterkt naar hoge volumes. Het prettige van de versterker is bovendien dat hij beschikt over diverse instellingen. Je kunt hem dus gebruiken om het basgeluid te verkrijgen dat jij wil in functie van jouw muzieksmaak. Is de Pioneer TS-WX300A Active subwoofer perfect voor jou?

Eigenschappen van de Pioneer TS-WX300A Active subwoofer:

 • Dit model is ruimtebesparend en de installatietijd blijft beperkt.
 • Doordat de versterker is geïntegreerd in de behuizing van de subwoofer kun je hem eenvoudig installeren.
 • Met deze set kun je het audiosysteem van je voertuig eenvoudig upgraden en zorgen voor een krachtig basgeluid.
 • Deze subwoofer van 30 cm heeft een basreflexbehuizing met poorten en een maximumvermogen van 1300 Watt.
 • Zijn versterker heeft diverse instellingen die je het soort basgeluid laten verkrijgen dat je wil, in functie van je muzieksmaak.
 • Er is gezorgd voor een sterke en lichte IMPP composietluidsprekerkegel die een krachtig en ritmisch basgeluid produceert.
 • Houd er rekening mee dat hoewel de benodigde kabels worden meegeleverd, je apart een RCA-kabel moet kopen voor naar de radio toe.

Ook interessant: