Vergelijk de top 10 en vind hier de beste thermoskan van 2022!

Beste thermoskan

Een vers gezet kopje koffie of thee is vrijwel altijd welkom. Daarbij maakt het dan niet eens uit of je dit kopje onderweg nuttigt of tijdens de koffiepauze op kantoor.

Beste thermoskan van 2022

Afbeelding
Product
Leifheit - Isoleerfles - Coco - RVS - 0,5 l
#1 Beoordeeld
Met de Isoleerfles Coco van Leifheit slaat u altijd een goed figuur. Optimale isoleerprestatie dankzij… Meer
Curver Thermoskan RVS 1,5 liter - Dubbelwandig vacuüm van hoge kwaliteit
Curver Isoleerkan 1,5 ltr zilver is gemaakt van dubbelwandige vacuüm roestvrije staal van hoge kwaliteit.… Meer
Thermoskan Hendi 1.5 liter met drukdop zwart
Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan… Meer
Hendi Thermoskan - 2 l - met drukdop - Zwart
Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan… Meer
Hendi Isoleerkan 1 liter zwart
Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan… Meer
Thermos Isoleerfles - 1,2 Liter - Zwart
Een hoogwaardige isoleerfles. De hoge kwaliteit vacuüm isolatie technologie van Thermax® zorgt voor maximaal… Meer
SAMBA isoleerkan. Quick Tip 1.0L translucent zwart
SAMBA isoleerkan, Quick Tip 1,0L translucent zwart… Meer
Thermosfles - Slimme Thermosbekers Met LED Temperatuur Display - Drinkfles - waterfles - mat zwart - Inclusief Theefilter - Reisbeker
Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Deze thermosfles is gemaakt van roestvrij staal en heeft een… Meer
Thermoskan 1 liter- isoleerkan - kan 1 liter - Thermos 1 liter Zwart
Dankzij zijn klassieke design is de isoleerkan te gebruiken voor elke gelegenheid. De Quick-tip zorgt… Meer
Bama Thermosfles Bora Bora 1L
Bama - Thermosfles Bora Bora 1 Liter De Bora Bora thermosfles van het merk Bama heeft een inhoud van… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Met de Isoleerfles Coco van Leifheit slaat u altijd een goed figuur. Optimale isoleerprestatie dankzij…Meer

Curver Isoleerkan 1,5 ltr zilver is gemaakt van dubbelwandige vacuüm roestvrije staal van hoge kwaliteit.…Meer

Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan…Meer

Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan…Meer

Met deze dubbelwandige isoleerkan van de Hendi schenkt u de lekkerste warme dranken. Deze isoleerkan…Meer

Een hoogwaardige isoleerfles. De hoge kwaliteit vacuüm isolatie technologie van Thermax® zorgt voor maximaal…Meer

SAMBA isoleerkan, Quick Tip 1,0L translucent zwart…Meer

Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Deze thermosfles is gemaakt van roestvrij staal en heeft een…Meer

Dankzij zijn klassieke design is de isoleerkan te gebruiken voor elke gelegenheid. De Quick-tip zorgt…Meer

Bama - Thermosfles Bora Bora 1 Liter De Bora Bora thermosfles van het merk Bama heeft een inhoud van…Meer

We hebben je reeds verteld dat warmte van buitenaf weinig invloed heeft op je koude drank in je thermoskan. Hetzelfde geldt voor de kou wanneer je een warme drank in je thermoskan zet. Hoe gaat dit precies te werk? De kan werkt op basis van isolatie. Zo is er bij een thermoskan gezorgd voor een dubbele wand. Tussen deze wanden is er een vacuüm. Er zit dus geen geleidend materiaal tussen de binnenste en buitenste wand van de thermoskan. De drank heeft in de thermoskan, afgezien van het deel bij de dop, dus geen (indirect) contact met de buitentemperatuur. Je drankje blijft dus op de juiste temperatuur. Hoewel dit het algemeen principe is van een thermoskan, kun je op meerdere aspecten letten wanneer je zoekt naar de beste thermoskan. Vergelijk daarom de top 10 in dit artikel, lees de opgesomde eigenschappen van elk model en kies jouw beste thermoskan uit!
Echter, het is niet altijd mogelijk om een lekker kopje thee of koffie te kopen. Gelukkig kun je daarom zelf je koffie of thee maken, hem in een thermoskan, thermosfles of thermosbeker zetten en vervolgens nuttig je hem wanneer je maar wil. Een dergelijke beker houdt je favoriete drankje namelijk gedurende een langere periode warm. Dit komt doordat de warmte van het drankje moeilijk kan ontsnappen uit de kan. Hetzelfde geldt voor wanneer je een koude drank in de thermoskan zet. Warme dranken blijven dus lekker warm en koude dranken blijven koud. Zoek je daarom naar de beste thermoskan van 2022? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Lees dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste thermoskan.

1. Thermos Thermoskan – Pomp RVS 2,2L

Afhankelijk van onze lengte, leeftijd en ons gewicht, moeten we dagelijks een bepaalde hoeveelheid vocht innemen om gezond te leven. Over het algemeen wordt aanbevolen dat we ongeveer 2 liter per dag drinken. Ben je iemand die deze hoeveelheid bijvoorbeeld op kantoor drinkt? Dan is een thermoskan van ongeveer 2 liter ideaal voor jou. Is de beste thermoskan voor jou daarom een variant met een inhoud van ongeveer 2 liter? Moet het daarnaast een variant zijn die geschikt is voor intensief gebruik? Dan is de Thermos Thermoskan – Pomp RVS 2,2L wellicht de beste thermoskan voor jou. Dit model is namelijk een dubbelwandige RVS/glas pompkan, met een Thermos Thermoskan - Pomp RVS 2,2L duurzaam en sterk ontwerp. Hierdoor is de kan geschikt voor intensief gebruik. Wanneer je jouw drankje wil nuttigen, hoef je slechts de hendel 1 keer naar beneden te drukken. Zo kun je je thee of koffie uitschenken.

Terwijl je gebruik maakt van de Thermos Thermoskan – Pomp RVS 2,2L, kun je profiteren van het draaimechanisme van de thermoskan. Zo draai je de kan 360 graden. Wil je in 1 keer een grote hoeveelheid thee, koffie of een andere drank uitschenken? Geen probleem! De kan heeft namelijk een grote opening. Hierdoor kun je gemakkelijk in 1 keer veel drank uitschenken. De grote opening brengt ook andere voordelen met zich mee. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om de kan gemakkelijk te vullen en eenvoudig schoon te maken. Wist je bovendien dat je drank enorm lang op temperatuur wordt gehouden in deze kan? Als je er een warme drank in zet, dan houdt de kan deze drank 12 uur warm. Zet je er een koude drank in, dan geniet je 24 uur lang van een lekkere, koude drank.

Eigenschappen van de Thermos Thermoskan – Pomp RVS 2,2L:

 • Deze kan heeft een grote inhoud van 2,2 liter.
 • Voor een kop koffie of thee kun je de hendel maar 1 keer naar beneden drukken.
 • Dankzij het draaimechanisme van de thermoskan, draai je de kan gemakkelijk 360 graden.
 • In 1 keer kun je een grote hoeveelheid van je drank uitschenken, want de kan heeft een grote opening.
 • Warme drankjes blijven in de kan 12 uur warm gehouden en koude drankjes houdt de kan 24 uur lang koud.
 • Er is gezorgd voor een duurzaam en sterk ontwerp, waardoor de thermoskan geschikt is voor intensief gebruik.
 • Aangezien de thermoskan een grote opening heeft, kun je hem gemakkelijk vullen en ook eenvoudig schoonmaken.

2. D&D Thermoskan met pomp – 1,9 l – RVS

In veel gevallen, wanneer we zoeken naar een thermoskan of thermosfles, denken we alleen aan de dranken die we er zelf uit willen drinken. Echter, als je kiest voor een thermoskan met een grote inhoud, dan kun je ook gerust je drank delen met bijvoorbeeld je vrienden/vriendinnen van de sportschool. Desgewenst kun je ook je collega’s op kantoor verrassen met een lekker kopje koffie of thee. Is daarom de beste thermoskan voor jou een variant met een redelijk grote inhoud, die ook handig is voor scholen, bedrijven en verenigingen? Dan kun je kiezen voor de D&D Thermoskan met pomp – 1,9 l – RVS. Dit model is een aanrader voor personen die graag hun D&D Thermoskan met pomp - 1,9 l - RVS drank met anderen delen. Hij heeft namelijk een pomp die het doseren van je drank gemakkelijk maakt. Hierbij maakt het niet uit of je thee, koffie, limonade, vruchtensap of een andere drank in de kan hebt.

We vinden tevens dat de D&D Thermoskan met pomp – 1,9 l – RVS de beste thermoskan voor jou is, omdat hij perfect is voor liefhebbers van vooral warme of hete dranken. Doordat de kan is gemaakt van RVS, houdt hij warme dranken tot wel 5 uur warm. Je maakt dus ’s morgens je drankje, zet het in de kan en neemt hem vervolgens mee naar je werkplaats. De drank blijft hierna lekker warm tot ongeveer het moment waarop je kunt gaan schaften. Hierdoor geniet je optimaal van je drank, of je hem nou alleen drinkt of met anderen deelt. Vervolgens kun je een andere drank maken of kopen tijdens de lunchpauze. Doordat deze kan dubbelwandig is, hoef je je vingers niet te verbranden wanneer je de kan beetpakt of vasthoudt. Je schenkt dus gerust meerdere keren een beetje van de drank in, zonder erbij na te hoeven denken.

Eigenschappen van de D&D Thermoskan met pomp – 1,9 l – RVS:

 • Warme dranken worden in deze thermoskan tot wel 5 uur lang warm gehouden.
 • Aangezien de kan dubbelwandig is, hoef je je vingers niet te verbranden wanneer je de kan beetpakt of vasthoudt.
 • Doordat de kan is voorzien van een pomp, kun je gemakkelijk koffie of thee doseren, wat maakt dat de kan ook handig is voor scholen, verenigingen of bedrijven.
 • Deze kan heeft een inhoud van 1,9 liter, dus je kunt gedurende langere tijd genieten van je favoriete drank, maar desgewenst kun je deze drank ook delen met je vrienden, collega’s of zelfs familieleden.

3. Basic Thermoskan met pomp – 1,8 Liter Isoleerkan – RVS – Vaatwasserbestendig

Sommige thermoskannen zijn speciaal ontworpen voor warme dranken. Hoewel je ook koude dranken in dergelijke kannen kunt zetten, worden deze dranken dan minder goed koel gehouden. Echter, wanneer je in een zelfde thermoskan een warme drank zet, dan kun je gedurende meerdere uren genieten van je favoriete warme drank. Daarom is het handig om hier rekening mee te houden wanneer je op zoek gaat naar de beste thermoskan voor jouw behoeften. Is de ideale thermoskan voor jou een variant waar je koude dranken in koud kunt houden en waar je warme dranken warm in kunt houden? Dan kies je voor de Basic Thermoskan met pomp – 1,8 Liter Isoleerkan – RVS – Vaatwasserbestendig. Wij vinden Basic Thermoskan met pomp - 1,8 Liter Isoleerkan - RVS - Vaatwasserbestendig dat dit model de beste thermoskan voor jou is, omdat je er gerust koude of juist warme dranken in kunt zetten. Deze dranken houdt de thermoskan gemakkelijk op temperatuur.

Weet je waar deze thermoskan zijn goede werking aan te danken heeft? Hij beschikt over een isolerende werking. Hierdoor blijven koude dranken gedurende een bepaalde tijd lekker koel en warme dranken blijven gedurende een bepaalde tijd heerlijk warm. Het is te begrijpen dat je het lastig vindt om rechtstreeks uit een grote thermoskan te drinken. Daarom schenk je je drank in een kopje. Als je je drank uit de Basic Thermoskan met pomp – 1,8 Liter Isoleerkan – RVS – Vaatwasserbestendig wil schenken, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je zal morsen. Deze kan is namelijk voorzien van een schenktuit en pomp. Je vult dus gemakkelijk een kopje koffie zonder te morsen. Op het zwarte deksel van deze kan is er een handgreep bevestigd. Hierdoor is de thermoskan perfect voor onderweg. Neem hem dus gerust mee op vakantie of in de auto!

Eigenschappen van de Basic Thermoskan met pomp – 1,8 Liter Isoleerkan – RVS – Vaatwasserbestendig:

 • Met zijn schenktuit en pomp kun je gemakkelijk een kopje koffie vullen zonder je zorgen te maken dat je zal morsen.
 • Hij heeft een inhoud van 1,8 liter, dus je bent er zeker van dat als je alles opdrinkt, je goed gehydrateerd blijft gedurende de dag of nacht.
 • In deze kan kun je, dankzij de isolerende werking, zowel dranken warm houden als koud houden, dus je bepaalt zelf welke drank je er precies in wil zetten.
 • Op zijn zwart deksel is er een handgreep bevestigd, waardoor de thermoskan perfect is voor onderweg en je hem gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie of in de auto.

4. Macgyver – RVS Voedselcontainer 0.6 liter – Thermoskan – Thermosfles – Thermos beker

De meeste thermoskannen zijn ontworpen om dranken koud of juist warm te houden. Echter, soms zet men er ook etenswaren in. Denk er bijvoorbeeld aan dat je soep of bami meeneemt in je thermoskan. Hoewel dit lijkt op de ideale oplossing, is niet elke thermoskan geschikt om ook etenswaren te vervoeren. Gelukkig zijn er ook speciale thermoskannen ontworpen, waar je behalve dranken ook etenswaren in kunt zetten. Is de beste thermoskan voor jou een variant die geschikt is voor het vervoeren van zowel etenswaren als dranken? Dan raden wij de Macgyver – RVS Voedselcontainer 0.6 liter – Thermoskan – Thermosfles – Thermos beker aan. Dit model is ideaal voor personen die het prettig Macgyver - RVS Voedselcontainer 0.6 liter - Thermoskan - Thermosfles - Thermos beker vinden om op pad te gaan, te kamperen, te vissen of gewoon die graag aan het werk behoefte hebben aan een warme hap of drank. In deze thermoskan kun je namelijk etenswaren én dranken zetten.

Je hoeft slechts de voedselcontainer te vullen wanneer je op pad gaat met kokend heet water, soep, bami of gewoon chocomelk. Vervolgens ben je minimaal 6 uur lang gegarandeerd van warm eten of een warme hap. Daarom vinden wij dat de Macgyver – RVS Voedselcontainer 0.6 liter – Thermoskan – Thermosfles – Thermos beker de beste thermoskan voor jou is. Vergeleken met de andere modellen, heeft deze kan een kleiner volume. Je kunt er namelijk 600 milliliter in kwijt. De foodjar heeft bovendien een extra compartiment in de dop. Nadat je je eten of drank hebt genuttigd, is het belangrijk dat je voor een goede hygiëne de thermoskan reinigt. Dit gaat gelukkig gemakkelijk, omdat de kan beschikt over een grote opening voor een eenvoudige reiniging. Wil je juist dranken of hapjes koud houden? Prima! De thermosfles houdt je hap of drank minimaal 6 uur gekoeld.

Eigenschappen van de Macgyver – RVS Voedselcontainer 0.6 liter – Thermoskan – Thermosfles – Thermos beker:

 • Deze dubbelwandige container heeft een inhoud van 600 milliliter.
 • Bij aankoop van deze thermoskan krijg je een vork en lepeltje meegeleverd.
 • Dankzij de extra grote opening kun je de thermoskan gemakkelijk schoonkrijgen.
 • In de dop is er een extra compartiment voor wanneer je hem gebruikt om voeding te vervoeren.
 • Vergeleken met andere thermoskannen is dit model uniek, omdat je hem zowel voor dranken als hapjes kunt gebruiken.
 • Wanneer je een warme drank of hap zet in de thermoskan, dan kun je ongeveer 6 uur rekenen op een warme hap of drank.
 • Indien je behoefte hebt aan een koude hap of drank, dan kun je deze in de thermoskan oftewel foodjar zetten, waarna het minimaal 6 uur gekoeld blijft.
 • Doordat je hem kunt gebruiken voor meer dan alleen dranken, is deze kan perfect voor op pad, tijdens het kamperen, wanneer je gaat vissen of gewoon aan het werk wanneer je behoefte hebt aan een warme hap of drank.
 • Houd er rekening mee dat de aangegeven warmhouding onder optimale omstandigheden geldt, wat inhoudt dat je de thermoskan 2 minuten voorverwarmt met kokend heet water, hem vervolgens tot de rand vult met hetgeen je graag wilt meenemen en hem snel afsluit zonder hem tussendoor te openen.

5. Leifheit – Shine -Thermoskan – RVS – 1,5 Liter

Als je op zoek gaat naar de beste thermoskan voor jouw behoeften, dan let je op verschillende factoren. Vaak kijken we als eerst naar de inhoud van de kan. Daarna gaan we na of de kan gebruikt kan worden voor het koud houden van dranken of juist het warm houden van dranken. Het is echter ook leuk om te kijken naar het design. Je neemt de kan namelijk met je mee wanneer je onderweg bent of wanneer je naar het werk of naar school gaat. Is daarom jouw perfecte thermoskan een variant met een dynamisch en stijlvol design? Kies dan voor de Leifheit – Shine -Thermoskan – RVS – 1,5 Liter. Leifheit - Shine -Thermoskan - RVS - 1,5 Liter Deze thermoskan is wellicht de beste thermoskan voor jou, omdat hij een mooi design heeft. Het gaat hier namelijk om een exclusief, dynamisch design van edel glanzend metaal.

Hoewel de thermoskan er prachtig uitziet, mag hij echter niet onderschat worden. Hij heeft namelijk ook een uitstekend isolatievermogen. Dit heeft de thermoskan te danken aan het dubbelwandig edelstalen isolatielichaam, dat de inhoud meerdere uren heet houdt. Er is bij de Leifheit – Shine -Thermoskan – RVS – 1,5 Liter ook gezorgd voor een aromaknop. Hierdoor kun je gemakkelijk de kan openen, je drank eruit gieten en daarnaast de kan weer sluiten. Dit alles is mogelijk met slechts 1 hand. Ideaal dus voor personen die vaak aan multitasking doen. Let er wel op dat je niet per ongeluk morst met je drank. Als we kijken naar de inhoud van deze kan, dan zien we dat je er 1,5 liter in kwijt kunt. Dit betekent dat je genoeg drinken met je mee kunt nemen om je vrijwel de hele dag zoet te houden. Zet er dus je favoriete drank in!

Eigenschappen van de Leifheit – Shine -Thermoskan – RVS – 1,5 Liter:

 • Je kunt er 1,5 liter in zetten, dus je hebt gedurende je hele werkdag genoeg te drinken.
 • Het gaat hier om een moderne isolatiekan met een dubbelwandig edelstalen isolatielichaam.
 • Er is gezorgd voor een aromaknop, die het openen, gieten en sluiten van de fles met slechts 1 hand mogelijk maakt.
 • In deze thermoskan zet je je favoriete warme drank, die in de thermoskan gedurende meerdere uren heet gehouden wordt.
 • Deze thermoskan onderscheidt zich van andere modellen, omdat hij een prachtig ontwerp heeft en hij er dus stijlvol uitziet wanneer je hem met je meeneemt.
 • Als je deze kan gebruikt, dan merk je dat stijl en goede kwaliteit goed gecombineerd kunnen worden, want de kan ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een uitstekend isolatievermogen.

Ook interessant: