Op zoek naar de beste tondeuse van 2020? Hier vind je hem!

Beste tondeuse

Loop je graag met een kort kapsel rond? Dan weet je hoeveel geld het je kan kosten om steeds naar de barbier of kapsalon te gaan. Er is echter een goedkopere manier om je kort kapsel te onderhouden. Je kunt immers een tondeuse kopen. Daarmee onderhoud je je kapsel zelf zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Zoek je naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Dan kun je letten op verschillende factoren. Voor velen is de prijs een belangrijke factor. Echter, je let ook op het gebruiksgemak, de soorten tondeuses en de meegeleverde accessoires. Als we kijken naar de verschillende soorten tondeuses, dan zien we dat je kunt kiezen voor een standaard, mini of professioneel model. Afhankelijk van jouw behoeftes kies je voor een model dat bij je past. Lees dit artikel en vind jouw beste tondeuse!

Beste tondeuse van 2020

Intussen weet je dat je op verschillende factoren kunt letten als je op zoek gaat naar een nieuwe tondeuse. Het uitkiezen van de beste tondeuse blijkt echter toch wat ingewikkelder. Er zijn namelijk duizenden verschillende modellen. Gelukkig hoef je niet al deze varianten met elkaar te vergelijken. We hebben in dit artikel namelijk een top 5 voor je samengesteld. Hierbij gaat het om modellen van verschillende merken. Ook het type tondeuse kan verschillen. Daarnaast vergelijk je desgewenst de meegeleverde accessoires. Om je informatie te geven over elk model, recenseren we alle 5 tondeuses. Je kunt de verschillende modellen dus met elkaar vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste tondeuse voor jouw behoeften.

1. Wahl Super Taper – Tondeuse

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld over de verschillende soorten tondeuses. Daarbij haalden we aan dat je kunt kiezen voor mini tondeuses, standaard varianten en professionele modellen. Heb je besloten dat de beste tondeuse voor jou een professioneel model is? Dan raden wij de Wahl Super Taper – Tondeuse aan. Dit model is wellicht de beste tondeuse voor jou. Hij is namelijk geschikt voor professioneel gebruik. Zo beschikt dit model over een krachtige V5000 motor en een professioneel verchroomd snijblad. Wahl Super Taper - TondeuseJe weet dus dat hij ook de zwaarste trimklusjes aankan. Dit model is zelfs geschikt voor intensief gebruik. Tijdens het scheren koelt hij geleidelijk af. Je kunt dus aan een stuk door blijven scheren.

Haar kan in verschillende lengtes geschoren worden. Daarom is het handig om te kiezen voor een instelbare tondeuse. Ook op dat gebied stelt de Wahl Super Taper – Tondeuse je niet teleur. De lengte van zijn snijmessen kun je immers instellen. Hierbij kun je kiezen voor de lengtes 3, 6, 10 en 13 mm. Je creëert dus gemakkelijk verschillende kapsels. Tijdens het scheren van je haar heb je nergens last van. De tondeuse heeft namelijk een snoer van 2,4 meter lang. Je hebt dus veel bewegingsvrijheid. Vanwege de vele aantrekkelijke eigenschappen is deze tondeuse een van de meest verkochte professionele modellen. De professionele, hoogwaardige magneettondeuse is ideaal voor elk type knipwerk. Hierdoor is hij zeer veelzijdig.

Eigenschappen van de Wahl Super Taper – Tondeuse:

 • Met dit model creëer je gemakkelijk verschillende modellen.
 • Je kunt de lengte van de snijmessen instellen in de lengtes 13, 10, 6 en 3 mm.
 • Hij koelt geleidelijk af tijdens het scheren, dus je kunt aan één stuk door blijven scheren.
 • Tijdens het scheren heb je genoeg bewegingsvrijheid, want het snoer van dit apparaat is 2,4 meter lang.
 • Dankzij de krachtige motor en het professioneel verchroomd snijblad is deze tondeuse geschikt voor intensief gebruik.

2. Remington Colourcut HC5035

Als je besluit je haar te scheren, dan is het belangrijk om na te gaan in welke lengte je hem wil scheren. Denk eraan dat je er anders uitziet met een bijna kaal hoofd dan met haar van 1 cm lang. Veel personen beslissen daarom om een tondeuse met verschillende kammen te kopen. Het vervelende daarvan is echter dat de kammen meestal op elkaar lijken. Het duurt dan even om de juiste kam uit te kiezen. Wil je niet meer zoeken tussen de kammen? Dan is de beste tondeuse voor jou wellicht een variant met kammen die een kleurencode hebben. De Remington Colourcut HC5035Remington Colourcut HC5035 is een dergelijk model. Wij vinden dat dit apparaat de beste tondeuse voor jou is. Hij maakt het trimmen van je haar nu een stuk makkelijker en leuker. Zijn kammen hebben namelijk een kleurcode.

In de set van de Remington Colourcut HC5035 vind je maar liefst 9 gekleurde opzetkammen. Je hoeft dus niet meer eindeloos door een verzameling zwarte opzetkammen te speuren naar de kam die je nodig hebt. Om te trimmen op een bepaalde lengte of textuur onthoud je nu slechts de kleur van die kam. Zo is het eenvoudig om je kapsel te onderhouden. De verschillende kammen hebben lengtes tussen de 0,5 en 25 mm. Je kunt dus zeer creatief omgaan met je kapsel. Misschien vind je het prettig om na een bepaalde tijd een totaal andere look te hebben. Dat is mogelijk als je kiest voor dit apparaat. De tondeuse is bovendien de perfecte trimset voor thuis. Je krijgt namelijk alle benodigdheden meegeleverd om een geheel eigen look te creëren.

Eigenschappen van de Remington Colourcut HC5035:

 • Na een trimbeurt kun je de nekborstel gebruiken om de laatste haartjes weg te vegen.
 • Keer op keer levert hij het perfecte resultaat dankzij de innovatieve, zelfslijpende stalen bladen.
 • Voordat je begint te trimmen en modelleren, werk je met de schaar en kam je de lange haren bij.
 • Er wordt een reinigingsborsteltje meegeleverd om eventueel achtergebleven haren te verwijderen.
 • Deze set is perfect voor thuis, want alle benodigdheden zijn voorhanden om een geheel eigen look te creëren.
 • Houd dit apparaat gemakkelijk schoon, want je kunt de bladen eenvoudig loskoppelen om achtergebleven stof en haren af te spoelen.
 • Trimmen doe je nu met behulp van een kleurcode, want de 9 gekleurde opzetkammen uit deze 16-delige set beschikken over een kleurcode.

3. Philips HC5450/16 5000 serie

Als men aan je zegt om zelf je haar te trimmen, dan krijg je daar misschien geen prettig gevoel van. Enige oefening is namelijk handig als je besluit om zelf je haar te trimmen. Gelukkig heb je minder oefening nodig als je kiest voor een instapmodel tondeuse. Is daarom jouw beste tondeuse een instapmodel? Dan raden wij de Philips HC5450/16 5000 serie aan. Dit model is wellicht de beste tondeuse voor jou, omdat hij een instapmodel is. Zo kun je Philips HC5450/16 5000 seriehem gemakkelijk gebruiken wanneer je thuis bent. Deze tondeuse is ook perfect voor personen die slechts af en toe het haar trimmen. Ondanks hij een af en toe model is, mag deze tondeuse toch niet onderschat worden.

Je onderschat de Philips HC5450/16 5000 serie niet. Hij heeft namelijk maar liefst 24 verschillende lengtestanden tussen de 0,5 en 23 mm. Je kunt er dus alle kanten mee op. Op de normale stand kun je dit apparaat bovendien 90 minuten draadloos gebruiken. Hierbij gaan we er wel vanuit dat je voor het gebruik de accu volledig hebt opgeladen. De mesjes van dit apparaat werken geweldig. Het zijn immers zelfslijpende titanium messen. Deze messen zijn zeer duurzaam. Ook zorgen ze ervoor dat de tondeuse bij elke trimbeurt als nieuw aanvoelt. Je geniet dus keer op keer van superieure prestaties. Nadat je het haar hebt getrimd, kun je de messen eenvoudig onder de kraan afspoelen.

Eigenschappen van de Philips HC5450/16 5000 serie:

 • Indien je hem niet hebt opgeladen, is de tondeuse zonder snoer te gebruiken.
 • Zijn geavanceerde titaniummesjes zijn harder dan staal voor extra duurzaamheid.
 • De trimmer kan zonder kam gebruikt worden voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.
 • Om de messen eenvoudig schoon te maken kun je het verwijderbare hoofd eraf klikken.
 • Voor langdurige prestaties en keer op keer nauwkeurig knippen zijn de mesjes van dit apparaat zelfslijpend.
 • Zelfs het dikste haar knip je perfect, want er is gezorgd voor een turboknop die voor een hogere snelheid zorgt.
 • Als je de gewenste lengte wil instellen, draai je het instelwiel, waarna je uit 23 lengtestanden van 1 tot 23 mm kunt kiezen.
 • Draadloos kun je na 1 uur opladen ongeveer 90 minuten met de tondeuse werken voor maximaal vermogen en bewegingsvrijheid.
 • Sneller en beter trimmen is keer op keer mogelijk dankzij het innovatieve knipelement, de titanium mesjes en de verstelbare haarkam.

4. Braun HC5010

Misschien heb je het volgende al eens meegemaakt. Je bent bezig je haar te trimmen en vanwege onvoorzichtigheid verspringt de ingestelde stand. Hierdoor heeft een deel van je haar een andere lengte. Je moet dan opnieuw beginnen en het haar trimmen op de kortere stand. Zo alleen kun je er namelijk voor zorgen dat je er nog goed uitziet. Wil je dit voorkomen? Dan is de beste tondeuse voor jou een variant met een Memory SafetyLock systeem. Je kunt daarom kiezen voor de Braun HC5010. Dit model is wellicht de beste tondeuse voor jou. Braun HC5010Hij beschikt immers over een Memory SafetyLock systeem. Dit systeem onthoudt en vergrendelt de laatst gebruikte instelling. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ongelijk geknipt haar.

Wanneer je de Braun HC5010 gebruikt, geniet je van een ultieme haarknipervaring. De tondeuse beschikt namelijk over superscherpe beveiligde mesjes. Zo kan hij topprestaties garanderen. Niet iedereen wil het haar in dezelfde lengte knippen. Daarom is het belangrijk dat tondeuses verschillende lengte-instellingen hebben. Dit is ook het geval bij deze tondeuse. Hij beschikt over 9 lengte-instellingen. Met zijn slimme trimopzetstuk creëer je immers een waaier aan stijlen voor je haar. Het gaat hierbij om maar liefst 8 lengtes. Wanneer je het apparaat echter zonder kam gebruikt, dan maak je gebruik van de extra korte lengte-instelling. Om het haar perfect gelijkmatig te trimmen, heeft de tondeuse een krachtige dubbele batterij met een continue vermogen.

Eigenschappen van de Braun HC5010:

 • Hij heeft scherpe messen die een leven lang meegaan voor de perfecte knipbeurt.
 • Doordat je er 2 slimme trimopzetstukken bij krijgt, kun je je eigen haarstijl creëren.
 • Voor een eenvoudige reiniging onder stromend water is de tondeuse volledig afspoelbaar.
 • Gelijkmatig trimmen is mogelijk, want zijn krachtige dubbele batterij levert een continu vermogen.
 • Er is gezorgd voor een Memory SafetyLock systeem, dat de laatst gebruikte instelling onthoudt en vergrendelt.
 • 9 verschillende lengte-instellingen geven je bij dit apparaat de flexibiliteit om voor elke gelegenheid een nieuwe stijl te creëren.

5. BaByliss For Men E951E PRO 45

Sommige personen vinden het prettig om apparaten voor professioneel gebruik te kopen. Dergelijke apparaten beschikken meestal namelijk over extra functionaliteiten. Hoewel dit prettig is, is het niet altijd praktisch. Het is namelijk zo dat de professionele apparaten meestal wat moeilijker zijn te gebruiken. Ze zijn immers gemaakt voor ervaren gebruikers. Zie je jezelf echter niet als een professional, maar wil je wel zelf je haar trimmen? BaByliss For Men E951E PRO 45Dan kun je kiezen voor een tondeuse die gemakkelijk is te gebruiken. Is daarom jouw beste tondeuse van alle gemakken voorzien? Dan raden wij de BaByliss For Men E951E PRO 45 aan.

Wij vinden dat de BaByliss For Men E951E PRO 45 de beste tondeuse voor jou is. Hij is namelijk een hightech model, dat van alle gemakken is voorzien. Hierdoor kun je hem gemakkelijk gebruiken. Nadat je er eenmaal mee werkt, kun je in een handomdraai je eigen coupe creëren. Bij het ontwerpen van dit model is er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Daarom is de tondeuse zeer solide en duurzaam. Deze eigenschappen heeft hij onder andere te danken aan de gebruikte materialen, de zeer scherpe RVS messen en zijn krachtige motor. Creëer een nieuw kapsel met deze tondeuse en je ziet er in no time weer tot in de puntjes verzorgd uit.

Eigenschappen van de BaByliss For Men E951E PRO 45:

 • Hij is van alle gemakken voorzien, dus je kunt gemakkelijk en snel je eigen coupe creëren.
 • De tondeuse is zeer solide en duurzaam, omdat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt.
 • Dankzij de krachtige motor en uiterst scherpe RVS messen geniet je keer op keer van prachtige resultaten.

Ook interessant: