Zocht je al een tijdje naar de beste USB stick van 2023? Hier vind je hem!

Beste USB stick

Een computer is in het dagelijks leven niet meer weg te denken. Denk er bijvoorbeeld aan dat we een computer gebruiken om games te spelen, contact op te nemen met anderen, informatie te zoeken, verslagen te maken en ga zo maar door.

Beste USB stick van 2023

Afbeelding
Product
SanDisk Ultra Flair Flash Drive | 128GB | USB 3.0A - USB Stick
#1 Beoordeeld
De SanDisk Ultra Flair Flash Drive heeft een opslagcapaciteit van 128 GB. Dat staat gelijk aan 2264 foto’s… Meer
Sandisk Cruzer Ultra | 32GB | USB 3.0 A - USB Stick
De SanDisk Cruzer Ultra heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Dat staat gelijk aan 666 foto’s (van 3… Meer
Kingston DataTraveler 100 G3 32GB - USB-Stick / Zwart
Een betaalbare overgang naar USB 3.0 Kingston's DataTraveler® 100 G3 (DT100G3) USB-flashdrive voldoet… Meer
Sandisk Cruzer Blade | 32GB | USB 2.0 A - USB Stick
De SanDisk Cruzer Blade heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Dat staat gelijk aan 666 foto’s (van 3… Meer
Philips USB Flash Drive FM64FD70B 64GB - USB-Stick / Wit
Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk Plug & Play-apparaat. De kleurrijke Snow-editie van de Philips USB… Meer
A-Konic© set van 2 USB-C naar USB-A adapter OTG Converter USB 3.0 | |2 pack| USB C to USB HUB
Met deze handige A-Konic adapter kun je traditionele USB-A accessoires gebruiken op jouw MacBook Pro,… Meer
JoMeGro Twist USB Flash Drive 16 GB
Tot wel 16GB aan bestanden onderweg meenemen doe je met deze JoMeGro 16GB USB Flash Drive… Meer
Sandisk Cruzer Blade | 16GB | USB 2.0A - USB Stick
De SanDisk Cruzer Blade heeft een opslagcapaciteit van 16 GB. Dat staat gelijk aan 333 foto’s (van 3… Meer
A-Konic© USB-C naar USB-A adapter OTG Converter USB 3.0 | USB C to USB HUB | geschikt voor Apple MacBook / iMac / Ultrabook / Surface Book 2
Met deze handige A-Konic adapter kun je traditionele USB-A accessoires gebruiken op jouw MacBook Pro,… Meer
A-Konic© USB-C naar USB convertor | opzetstuk | office | USB 3.1 to USB C HUB | pc | laptop | USB C naar USB A female | telefoon | adapter |Surface | Dell | HP | Samsung | USB-A | Lenovo
Product
#1 Beoordeeld

De SanDisk Ultra Flair Flash Drive heeft een opslagcapaciteit van 128 GB. Dat staat gelijk aan 2264 foto’s…Meer

De SanDisk Cruzer Ultra heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Dat staat gelijk aan 666 foto’s (van 3…Meer

Een betaalbare overgang naar USB 3.0 Kingston's DataTraveler® 100 G3 (DT100G3) USB-flashdrive voldoet…Meer

De SanDisk Cruzer Blade heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Dat staat gelijk aan 666 foto’s (van 3…Meer

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk Plug & Play-apparaat. De kleurrijke Snow-editie van de Philips USB…Meer

Met deze handige A-Konic adapter kun je traditionele USB-A accessoires gebruiken op jouw MacBook Pro,…Meer

Tot wel 16GB aan bestanden onderweg meenemen doe je met deze JoMeGro 16GB USB Flash Drive…Meer

De SanDisk Cruzer Blade heeft een opslagcapaciteit van 16 GB. Dat staat gelijk aan 333 foto’s (van 3…Meer

Met deze handige A-Konic adapter kun je traditionele USB-A accessoires gebruiken op jouw MacBook Pro,…Meer

Als je op zoek gaat naar de beste USB stick, dan kom je verschillende modellen tegen. Hierbij kun je denken aan een verschil in design, kleur, opslagruimte en overbrengsnelheid. Doordat er zoveel factoren zijn waar je op kunt letten, kan het op een moeilijke opgave lijken om de perfecte stick uit te kiezen. Als je namelijk enorm veel data wil overbrengen of een back-up wil maken van veel bestanden, dan is een externe harde schijf wellicht een beter alternatief. Je hoeft gelukkig niet te vrezen. Als je genoeg hebt aan een USB stick van tussen de 32 en 128 GB, dan vind je jouw perfecte stick hier. Je hoeft namelijk slechts 10 modellen uit deze top 10 lijst met elkaar te vergelijken. Hierbij kun je letten op de snelheid van de sticks, hun opslagcapaciteit, het design en zelfs hun mogelijkheden. Vind vandaag nog de beste USB stick voor jouw behoeften!
Dit alles gaat gepaard met digitale data. Het komt bovendien vaak voor dat we de data van onze computer willen overbrengen naar een andere computer of een ander digitaal apparaat. Om een kleine back-up te maken van (media)bestanden of om de date te vervoeren, kun je gebruik maken van een USB-stick. Wil je de data snel overbrengen naar je stick, dan is een stick met USB 3.0 een aanrader. Ook let je bij het uitkiezen van de beste USB stick op de beschikbare opslagruimte. Zo weet je hoeveel data je precies op de stick kunt zetten. Wij helpen je om jouw beste USB stick te vinden.

1. SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Flash Drive

Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste USB stick voor jouw behoeften. We hebben je in de inleiding van dit artikel een beeld gegeven van enkele aspecten waar je rekening mee kunt houden. Een belangrijke factor is de opslagcapaciteit van de stick. Voor het maken van een back-up van je HD films, je zelfgemaakte videoproducties, je games of je foto’s met een hoge resolutie, is een stick met een groot geheugen een aanrader. Als je slechts tekstbestanden wil overbrengen, dan is een USB stick met een klein geheugen ook prima. Daarnaast kun je ook kijken naar de behuizing van verschillende sticks. De sterkere modellen kunnen bijvoorbeeld tegen een stootje. SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Flash Drive Wil jij graag een USB stick hebben met een groot geheugen en een stevige behuizing? Dan is de SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Flash Drive wellicht jouw beste USB stick.

Wij vinden dat de SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Flash Drive mogelijkerwijs de beste USB stick voor jou is, omdat hij een geheugen heeft van 64 GB. Bovendien kan dit model tegen een stootje. Heb je een keer haast wanneer je bestanden wil overbrengen? Geen probleem! Deze stick heeft namelijk een USB 3.0 verbinding, wat betekent dat je in een handomdraai gemakkelijk al je bestanden kunt overzetten. Om precies te zijn, kan deze stick bestanden tot 10 keer sneller overzetten dan een USB stick met USB 2.0. Bij deze USB stick is zelfs wachtwoordbeveiliging mogelijk. Hierdoor kun je zorgeloos je muziek of films delen en er toch zeker van zijn dat je persoonlijke bestanden ook privé blijven. Door gebruik te maken van de optie wachtwoordbeveiliging, zorgt de stick ervoor dat bepaalde bestanden niet voor iedereen toegankelijk zijn. Klinkt dit niet geweldig?

Eigenschappen van de SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Flash Drive:

 • De stick heeft een stijlvol uiterlijk.
 • Op dit model krijg je van SanDisk 5 jaar garantie.
 • Hij beschikt over een relatief grote opslagcapaciteit van 64 GB.
 • Bij langdurig gebruik kan de stick mogelijkerwijs warm worden.
 • Dankzij de USB 3.0 verbinding kun je razendsnel bestanden overzetten.
 • Er is gezorgd voor een sterke behuizing, dus de USB stick kan tegen een stootje.
 • Privé bestanden op deze USB stick kunnen met wachtwoorden worden beveiligd.
 • Doordat deze USB stick beschikt over een sleutelring, kun je hem gemakkelijk bevestigen aan je sleutelbos.
 • Houd er rekening mee dat de USB stick niet waterbestendig is en dat hij niet is voorzien van een beschermkap.

2. Kingston Technology 106 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1)

Zoek je naar de beste USB stick voor jouw behoeften? Dan is het handig als je eerst nagaat aan hoeveel opslagcapaciteit je behoefte hebt. Je kunt daarnaast nagaan of je altijd wil dat je bestanden razendsnel worden overgebracht. Vind je een USB stick met een opslagcapaciteit van 32 GB prima? Is het daarnaast belangrijk voor jou dat je met jouw nieuwe stick een stijlvolle stap maakt in de wereld van USB 3.0? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Kingston Technology 106 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1). Dit model is wellicht de beste USB stick voor jou, omdat hij een opslagcapaciteit heeft van 32 GB en je kunt profiteren van USB 3.0-technologie. Kingston Technology 106 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1) Hierdoor kun je razendsnel bestanden van en naar de stick overbrengen. Het opslaan en overzetten van documenten, video’s, muziek, prestentaties enzovoorts is nu gemakkelijker dan ooit!

De Kingston Technology 106 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1) wordt bovendien niet zomaar een stijlvolle USB stick genoemd. Zo is hij afgewerkt in zwarte hoogglans. Hij is tevens voorzien van een kosteneffectief ontwerp, waardoor hij niet alleen mooi is en goed werkt, maar hij ook betaalbaar is. Hier gaat het dus om een minimale investering. Hoewel we hebben gesproken over USB 3.0, hoef je toch niet te vrezen als jouw computer of laptop beschikt over USB 2.0-poorten. De stick is namelijk ook achterwaarts compatibel met USB 2.0. Als je belangrijke documenten of bestanden op je stick hebt, dan wil je niet dat er iets met de stick of de data gebeurt. Daar hoef je gelukkig niet over te vrezen wanneer je deze stick aanschaft. Hij heeft namelijk een schuifdopontwerp, dus wanneer de stick niet gebruikt wordt, zit hij veilig in zijn behuizing.

Eigenschappen van de Kingston Technology 106 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1):

 • Als je hem niet gebruikt, kun je het schuifdop-ontwerp dichtschuiven om zo de stick te beschermen.
 • Deze USB stick heeft een elegant, zwart-op-rood schuifdop-ontwerp, dus de stick mag gezien worden.
 • Dit handig apparaat is voorzien van USB 3.1 Gen waardoor je er zeker van bent dat de data die je erop zet, snel wordt overgebracht.
 • Met een opslagcapaciteit van 32 GB heb je genoeg ruimte om met deze stick een back-up te maken van meerdere films, foto’s en tekstbestanden.

3. USB stick – flashdrive 32GB – voor iPhone Android en PC of Mac (Merkloos)

Velen van ons kunnen zich geen leven indenken zonder een smartphone. We gebruiken namelijk onze telefoons voor vrijwel alles. Denk er maar aan dat je met je telefoon foto’s maakt van jezelf en de wereld om je heen. Daarnaast ontvang je op je telefoon plaatjes met gezegdes en je slaat data van allerlei applicaties op in je smartphone. Op den duur betekent dit dat je geheugen helemaal vol raakt. Is daarom de beste USB stick voor jou een variant die zorgt voor een praktische en snelle manier om je bestanden op een andere plek op te slaan? Dan raden wij de USB stick – flashdrive 32GB – voor iPhone Android en PC of Mac (Merkloos) aan. Deze stick is de beste USB stick voor jou, USB stick – flashdrive 32GB – voor iPhone Android en PC of Mac (Merkloos) omdat je gemakkelijk documenten, prestentaties en zelfs video’s op de stick kunt overzetten. Wanneer de bestanden op de flashdrive staan, heb je weer opslagruimte op je smartphone.

Als we praten over een apparaat dat werkt op je smartphone, dan wil je waarschijnlijk weten naar welk besturingssysteem er wordt verwezen. Het is namelijk vaak zo dat apparaten specifiek compatibel zijn met het iOS systeem van de Apple smartphones of juist met het Android systeem van andere typen smartphones. Gelukkig hoef je je bij de USB stick – flashdrive 32GB – voor iPhone Android en PC of Mac (Merkloos) hier geen zorgen over te maken. Hij werkt namelijk op alle computers, laptops, smartphones en apparaten met een USB aansluiting. Het leuke van de stick is bovendien dat hij beschikt over zowel een micro USB als een gewone USB uitgang. Je hebt dus geen kabel nodig om bestanden van je smartphone af te halen. Nadat je de bestanden vanuit je telefoon op de stick hebt gezet, kun je deze bestanden via de gewone USB ingang van je PC naar je computer overzetten.

Eigenschappen van de USB stick – flashdrive 32GB – voor iPhone Android en PC of Mac (Merkloos):

 • Hij is geschikt voor zowel Android als Apple apparaten, wat hij heeft ook een uitgang voor de iPhone naast de micro USB uitgang.
 • Dit apparaat zorgt voor een praktische en snelle manier om je bestanden van onder andere je smartphone op te slaan op een andere plek.
 • Deze stick kun je overal mee naartoe nemen, want hij kan moeiteloos gebruikt worden op alle computers en laptops met een USB aansluiting.
 • Er is gezorgd voor een opslagcapaciteit die groot genoeg is om een back-up te maken van het interne geheugen van de meeste hedendaagse smartphones.
 • Nadat je bestanden naar de USB stick hebt verplaatst, heb je altijd nog de mogelijkheid om deze te bewerken, wissen of weer terug te zetten op je telefoon.
 • Het gaat hier om een multifunctionele stick, die voorzien is van zowel een micro USB als een gewone USB uitgang, waardoor je de bestanden gemakkelijk zonder een kabel van je smartphone kunt afhalen.

4. Verbatim PinStripe 128GB USB 3.0 (3.1 Gen 1) USB-Type-A-aansluiting Zwart USB flash drive

We maken steeds meer gegevens digital aan en delen deze ook steeds vaker. Daarom is het handig als je beschikt over een USB stick met een USB 3.0 systeem. Met dit systeem zorg je ervoor dat je bestanden enorm snel worden overgebracht. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de beschikbare opslagcapaciteit. Het uitkiezen van de beste USB stick voor jouw behoeften hangt namelijk gedeeltelijk af van hoeveel en welke typen bestanden je allemaal wil overbrengen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je bij wijze van spreken duizenden tekstbestanden kunt overbrengen zonder dat je stick een grote opslagcapaciteit heeft. Wil je echter bestanden van Adobe Premiere Pro of Adobe Animate overbrengen, dan is er waarschijnlijk meer opslagcapaciteit nodig. Is jouw ideale stick een variant Verbatim PinStripe 128GB USB 3.0 (3.1 Gen 1) USB-Type-A-aansluiting Zwart USB flash drive met een grote opslagcapaciteit en een hoge overdrachtssnelheid? Kies dan voor de Verbatim PinStripe 128GB USB 3.0 (3.1 Gen 1) USB-Type-A-aansluiting Zwart USB flash drive.

Wij vinden dat de Verbatim PinStripe 128GB USB 3.0 (3.1 Gen 1) USB-Type-A-aansluiting Zwart USB flash drive de beste USB stick is voor personen die grote (hoeveelheden) bestanden in een handomdraai willen overbrengen. De stick heeft namelijk een enorm grote opslagcapaciteit van 128 GB en is daarnaast opgewaardeerd naar USB 3.0. Hierdoor is er een enorm hoge overdrachtssnelheid mogelijk. Je hoeft dus korter te wachten en hebt meer tijd om te creëren. De stick is voorzien van een duw-trek-inschuiffunctie. Hierdoor wordt de USB-aansluiting beschermd wanneer de stick niet in gebruik is. Dit systeem is handiger dan een afdekkapje, want deze kapjes raak je relatief gemakkelijk kwijt. Dankzij het onopvallende, maar toch stijlvolle design van deze USB stick, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Wist je bovendien dat het hier gaat om een plug and play stick? Er is dus geen installatie nodig voordat je hem kunt gebruiken.

Eigenschappen van de Verbatim PinStripe 128GB USB 3.0 (3.1 Gen 1) USB-Type-A-aansluiting Zwart USB flash drive:

 • Er is bij deze stick gezorgd voor een duw-trek-inschuiffunctie, die de USB-aansluiting beschermt wanneer je de stick niet gebruikt.
 • Met een opslagcapaciteit van maar liefst 128 GB kun je veel of grote bestanden gemakkelijk overbrengen door middel van deze USB stick.
 • Doordat er geen gebruik is gemaakt van een afdekkapje, hoef je je geen zorgen te maken dat je het afdekkapje gemakkelijk kwijt kunt raken.
 • Hij is een lichtgewicht USB stick die je gemakkelijk overal naartoe meeneemt en hij beschikt over een stijlvolle, maar toch eenvoudige vormgeving, waardoor hij zeker gezien mag worden.
 • Aangezien je waarschijnlijk regelmatig gegevens deelt of overbrengt, heb je waarschijnlijk behoefte aan een USB stick met een hoge overdrachtssnelheid en daarom beschikt deze stick over USB 3.0 voor een enorm hoge overdrachtssnelheid, waardoor je korter hoeft te wachten en meer tijd hebt om te creëren.

5. Samsung MUF-128BE USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1)

Vaak, wanneer we praten over producten die al jarenlang bestaan, geven we aan dat het prettig zou zijn als we designs van toen konden combineren met functies van nu. Er kunnen ook andere eigenschappen van klassiekers zijn die je wil combineren met hedendaagse varianten. Zou het voor jou ideaal zijn als je deze mogelijkheid had bij een USB stick? Vind je dat een dergelijk model de beste USB stick voor jou zal zijn? Dan kies je voor de Samsung MUF-128BE USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1). Deze stick is wellicht de beste USB stick voor jou, omdat hij een klassieker is van de toekomst. Dit model is namelijk voorzien van een strak ontwerp Samsung MUF-128BE USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1) en een ongekende snelheid. Zo heeft hij een full-body metalen design, wat maakt dat hij het toonbeeld is van minimalisme. De stick past trouwens gemakkelijk in de hand.

Wanneer je gebruik maakt van de Samsung MUF-128BE USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1), dan merk je al gauw dat dit apparaatje een slimme combinatie is van snelheid, stijl en betrouwbaarheid. Kijk bijvoorbeeld naar zijn USB 3.1 standaard. Deze zorgt voor snelle en praktische leessnelheden van 300 MB per seconde. Je hebt dus meer tijd om te werken, spelen, kijken en creëren, omdat je in ongeveer 10 seconden een 3 GB 4K UHD-videobestand kunt overbrengen van se USB stick naar je pc. Snelheid is bovendien niet zijn enige geweldige eigenschap. De stick is namelijk even sterk als stijlvol. Zijn stevige metalen behuizing zorgt er namelijk voor dat je data veilig en intact blijft. Maak ook gebruik van de geïntegreerde sleutelhanger zodat je de stick niet per ongeluk ergens vergeet of kwijtraakt. Deze behuizing van deze stick is bovendien waterbestendig, schokbestendig, temperatuurbestendig, magneetbestendig en röntgenbestendig.

Eigenschappen van de Samsung MUF-128BE USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1):

 • Hij heeft een sterke behuizing, dus je data blijft veilig en intact.
 • Dankzij de geïntegreerde sleutelhanger hoef je je geen zorgen te maken dat je de USB stick per ongeluk ergens neerlegt of kwijtraakt.
 • Het gaat hier om een klassieker van de toekomst, want de stick past gemakkelijk in de hand en is een slimme combinatie van betrouwbaarheid, stijl en snelheid.
 • Op deze stick zijn je bestanden veilig waar je ook naartoe gaat, want de stick beschikt over een temperatuurbestendige, magneetbestendige, waterbestendige, schokbestendige en röntgenbestendige behuizing, waar de fabrikant je 5 jaar garantie op geeft.
 • Bestanden kun je in een oogwenk verplaatsen, want de stick ondersteunt met de USB 3.1-technologie snelle en praktische leessnelheden van maar liefst 300 MB per seconde, wat betekent dat je meer tijd overhoudt om te werken, kijken, creëren en spelen.

Ook interessant: