Al een tijdje op zoek naar de beste vaste telefoon van 2020? Hier vind je hem!

Beste vaste telefoon

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een mobiele telefoon. Echter, we kunnen vaste telefoons toch niet wegdenken uit het dagelijkse leven.

Beste vaste telefoon van 2020

 

Afbeelding
Product
Gigaset A220 - Duo DECT telefoon - Zwart
#1 Beoordeeld
Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen -… Meer
Gigaset A415 - Duo DECT telefoon - Zwart
De Gigaset A415: Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon! Ontdek de Gigaset A415 Een moderne,… Meer
Gigaset AL220A - Duo DECT telefoon - met antwoordapparaat - Zwart
" Het betaalbare telefoontoestel met handsfree en een extra handset voor comfortabel telefoneren. Ervaar… Meer
Gigaset AS405 - Duo DECT telefoon - Zwart
Eenvoud en gemak is waar de Gigaset AS405 naar streeft. Door het hoog-contrast zwart/wit scherm is tekst… Meer
Gigaset A670A - Trio DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zilver/Zwart
De Gigaset A670A Trio Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm… Meer
Gigaset A415A - Trio DECT telefoon - met antwoordapparaat - Zwart
Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon Bij onze dagelijkse telefoongesprekken staat gebruiksvriendelijkheid… Meer
Gigaset E290E - Duo Senioren DECT telefoon - Zwart
Groot, verlicht zwart-wit display (34 x 37 mm) met hoog contrast 2 snelkeuzetoetsen voor belangrijke… Meer
Gigaset SL910A - Single DECT - met antwoordapparaat - Touchscreen - Aluminium
De Gigaset SL910, de eerste touchscreen-telefoon van Gigaset, biedt de voordelen van een volledige touch-bediening.… Meer
Gigaset A475 - Trio DECT telefoon - Zwart
De betrouwbare Gigaset A475 Trio heeft 3 handsets, zodat je op meerdere plekken in je huis altijd de… Meer
Profoon PDX-1100 DECT telefoon - 1 Handpost - Duidelijk verlicht display - Zwart
Eenvoudig in uiterlijk, robuust in gebruik, maar met alle functies van een moderne draadloze DECT telefoon… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen -…Meer

De Gigaset A415: Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon! Ontdek de Gigaset A415 Een moderne,…Meer

" Het betaalbare telefoontoestel met handsfree en een extra handset voor comfortabel telefoneren. Ervaar…Meer

Eenvoud en gemak is waar de Gigaset AS405 naar streeft. Door het hoog-contrast zwart/wit scherm is tekst…Meer

De Gigaset A670A Trio Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm…Meer

Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon Bij onze dagelijkse telefoongesprekken staat gebruiksvriendelijkheid…Meer

Groot, verlicht zwart-wit display (34 x 37 mm) met hoog contrast 2 snelkeuzetoetsen voor belangrijke…Meer

De Gigaset SL910, de eerste touchscreen-telefoon van Gigaset, biedt de voordelen van een volledige touch-bediening.…Meer

De betrouwbare Gigaset A475 Trio heeft 3 handsets, zodat je op meerdere plekken in je huis altijd de…Meer

Eenvoudig in uiterlijk, robuust in gebruik, maar met alle functies van een moderne draadloze DECT telefoon…Meer

We hebben je reeds een indicatie gegeven van de factoren waar je op kunt letten als je op zoek gaat naar de beste vaste telefoon voor jouw behoeften. Houd er wel rekening mee dat er enorm veel vaste telefoons te koop worden aangeboden. Als je besluit om alle bestaande modellen met elkaar te vergelijken, zie je op den duur door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij je zoektocht vergemakkelijkt. We hebben immers een top 10 voor je samengesteld. De telefoons uit de top 10 kun je met elkaar vergelijken om vervolgens jouw favoriet model uit te kiezen. Lees dus snel het onderstaand artikel, vergelijk de top 10 en vind jouw beste vaste telefoon!
Ben je daarom op zoek naar de beste vaste telefoon van het jaar? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij laten je namelijk zien dat je veel keuzemogelijkheden hebt op het gebied van de functies en designs van vaste telefoons. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hip model dat volledig aansluit bij je interieur, maar het is wellicht ook leuk om een wat traditionelere telefoon aan te schaffen. Zo wordt de telefoon een gespreksstarter. Mocht je beslissen om voor de wat modernere modellen te kiezen, dan kun je zelf beslissen hoeveel handsets je graag wil hebben. Je kunt bovendien kiezen voor een telefoon met een antwoordapparaat. Kortom, in dit artikel vind je jouw beste vaste telefoon.

1. Fysic FM-2950 GSM bureautelefoon

Als iedereen in huis een mobiele telefoon heeft, dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een vaste telefoonaansluiting in huis. Blijkt het op den duur echter dat je toch een vaste telefoon nodig hebt in huis, dan moet je deze telefoonaansluiting aanvragen bij een telecom bedrijf. Of hoeft het misschien niet? Kan het dat de beste telefoon voor jou een senioren telefoon is waar je geen vaste telefoonaansluiting voor nodig hebt? Dan kies je voor de Fysic FM-2950 GSM bureautelefoon. Dit model is wellicht de beste vaste telefoon voor jou, omdat je geen telefoonaansluiting in huis nodig hebt om deze telefoon te gebruiken. Je kunt dus bijvoorbeeld in contact blijven met je ouders die verhuisd zijn. Fysic FM-2950 GSM bureautelefoon Gebruik hier de senioren GSM bureautelefoon voor. Met deze telefoon combineer je de voordelen van beide technieken, namelijk een vaste telefoon en een GSM toestel.

Wanneer personen kijken naar de Fysic FM-2950 GSM bureautelefoon, dan willen ze bijna met je wedden dat het gaat om een vast toestel. Dit komt doordat deze telefoon ook daadwerkelijk lijkt op een vast toestel en aanvoelt als een vast toestel. Hij is zelfs zo eenvoudig in gebruik als een vast toestel. Wat maakt hem dan anders dan een gemiddelde vaste telefoon? Hij verbindt via het mobiele netwerk. Dat maakt hem uniek. Het feit dat deze telefoon via het mobiele netwerk verbinding maakt, betekent dat je hem overal kunt gebruiken. Als je deze telefoon dus installeert, dan heb je geen telecom monteur nodig. Ook hoef je niet op zoek te gaan naar een telefoon stopcontact of ISRA punt. Het enige wat je doet is het toestel uitpakken, aanzetten en vervolgens kun je er heerlijk mee bellen.

Eigenschappen van de vaste telefoon Fysic FM-2950 GSM bureautelefoon:

 • Handsfree bellen behoort tot de mogelijkheden die deze bureautelefoon met zich meebrengt.
 • Doordat deze telefoon simlock vrij is, kun je zelf kiezen met welke telecomprovider je zaken wil doen.
 • Aangezien deze telefoon via het GSM netwerk werkt, kun je ook Sms-berichten ontvangen en versturen.
 • Hij komt met een 2,4 inch kleurenscherm, waar alle informatie in voorkomt en op wordt weergegeven over de inkomende en uitgaande gesprekken.
 • Desgewenst kun je een prepaid kaart installeren waarbij je vooraf de telefoonkosten betaalt, maar je kunt ook kiezen uit een van de vele goedkope abonnementen die door diverse providers worden aangeboden.

Productoverzicht

2. Profoon PDX-6350 – Single DECT telefoon en vaste telefoon

Tegenwoordig wanneer er gesproken wordt over een vaste telefoon, denken de meesten van ons aan een DECT-telefoon. Dergelijke handsfree huistelefoons worden namelijk vaak gebruikt. Soms moeten traditionele producten echter gecombineerd worden met de modernere varianten. Vind je daarom dat de beste vaste telefoon voor jou een combinatie is van een DECT-telefoon en een vaste telefoon? Dan kennen wij het perfecte toestel voor jou, namelijk de Profoon PDX-6350 – Single DECT telefoon en vaste telefoon. De naam van dit toestel spreekt voor zich. Wanneer je deze telefoon koopt, dan krijg je niet alleen een vaste telefoon, maar ook een DECT-telefoon met een enkele handset. Je combineert dus het beste van 2 werelden. Profoon PDX-6350 - Single DECT telefoon en vaste telefoon Daarom is dit toestel wellicht de beste vaste telefoon voor jou. Denk er maar aan dat het gemak van een vaste huistelefoon wordt gecombineerd met de handsfree functie van een DECT-telefoon.

Nadat je de Profoon PDX-6350 – Single DECT telefoon en vaste telefoon hebt aangeschaft, kun je binnenshuis naar elkaar bellen zonder gesprekskosten te maken. Handig toch? Denk er bijvoorbeeld aan dat jij in de keuken bezig bent terwijl je partner in de slaapkamer relaxt. Dan pak je het ene toestel en bel je je partner op het andere toestel om door te geven dat het eten is opgeschept. Ook bij gesprekken van een beller buitenshuis heb je een doorverbindmogelijkheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het gesprek niet voor jou bestemd is. Bij een conference call heb je daarnaast de mogelijkheid om samen een inkomend of uitgaand gesprek af te handelen. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld samen met je partner een business draait. Jullie kunnen dan vele zaken gewoon vanuit huis afhandelen. Daar hoef je het kantoor niet voor te bezoeken.

Eigenschappen van de Profoon PDX-6350 – Single DECT telefoon en vaste telefoon:

 • Met deze set is handsfree telefoneren en fluitje van een cent.
 • Intern bellen en doorverbinden behoren tot de mogelijkheden van deze telefoon.
 • Op het verlicht display kun je alle nuttige gegevens duidelijk aflezen; zelfs in het donker.
 • Storingsvrije gesprekken met een hoogwaardige geluidskwaliteit zijn bij dit toestel vanzelfsprekend.
 • Als je deze telefoon koopt, dan krijg je zowel een vaste telefoon als een handsfree set meegeleverd.
 • Je kunt beide meegeleverde toestellen gemakkelijk gebruiken, dus je hoeft niet urenlang een handleiding door te nemen.
 • Zowel de handsfree set als de vaste telefoon heeft handige en grote toetsen, waardoor de telefoon ideaal is voor wat oudere gebruikers.

Productoverzicht

3. GPO Retro Telefoon Met Draaischijf

Als je vroeger dacht aan een huistelefoon of vaste telefoon, dan dacht je aan een groot toestel met draaitoetsen. Dergelijke modellen waren vroeger namelijk bekend, aangezien er nog geen handsfree toestellen bestonden. Vond je dergelijke vaste telefoons altijd prachtig? Wil je weer een dergelijke telefoon aanschaffen? Het is moeilijk om de toestellen van vroeger te vinden. Deze toestellen worden namelijk niet meer vervaardigd. Is daarom de beste vaste telefoon voor jou een retro telefoon, die ook is voorzien van allerlei nieuwe technieken? Dan kun je kiezen voor de GPO Retro Telefoon Met Draaischijf. Wij vinden dat deze telefoon wellicht de beste vaste telefoon voor jou is. Hij ziet GPO Retro Telefoon Met Draaischijf er namelijk uit als de telefoons van vroeger, vandaar dat hij ook de naam “Retro Telefoon” heeft gekregen. Alles aan deze telefoon geeft je een nostalgisch gevoel. Hij heeft namelijk zelfs een draaischijf!

De GPO Retro Telefoon Met Draaischijf is niet zomaar een vaste telefoon. Doordat hij een replica is van de oude telefoons van vroeger, hij de mooie vormen van het origineel handhaaft en hij beschikt over een draaischijf, kun je het echte gevoel van vroeger opnieuw beleven. Het enige verschil tussen deze telefoon en de telefoons van vroeger is dat er is gezorgd voor enkele moderne functies. Zo heb je de mogelijkheid om het belsignaal aan of uit te zetten. Je kunt daarnaast het volume van de hoorn naar wens aanpassen. Een nog geavanceerdere functie van deze telefoon is dat hij een origineel mechanisch belsignaal heeft en dat je hem kunt aansluiten op je modem. Deze optie hadden de telefoons van vroeger niet. Daarom weet je, wanneer je dit toestel gebruikt, dat je niet echt met een toestel uit de jaren ’70 bezig bent te telefoneren.

Eigenschappen van de vaste telefoon GPO Retro Telefoon Met Draaischijf:

 • Het is mogelijk om deze telefoon aan te sluiten op een modem.
 • Deze telefoon heeft een retro design dat je een nostalgisch gevoel geeft wanneer je hem gebruikt.
 • Je kunt dit toestel aansluiten op elke standaard telefoonlijn, dus er is geen aparte installatie vereist.
 • Hoewel hij beschikt over een retro look, heeft hij ook allerlei handige en moderne snufjes zoals het uitschakelen van het belsignaal en het aanpassen van het volume van de hoorn.

Productoverzicht

4. Profoon TX-325 Bureautelefoon met display

Personen die op zoek gaan naar de beste vaste telefoon van het jaar zoeken vaak voor een telefoon voor in huis. Echter, je kunt dergelijke telefoons ook goed gebruiken op kantoor. Je gaat er immers vanuit dat je klanten contact met je zullen opnemen. Ook is het belangrijk om je medewerkers te kunnen bellen als ze een dagje bijvoorbeeld zonder te melden thuis zijn gebleven. Niet altijd wil je voor uitgaande gesprekken je mobiele telefoon gebruiken. Omgekeerd, wil je ook niet dat klanten je mobiel nummer hebben, omdat ze je dan wellicht op ongepaste tijden kunnen bellen. Daarom schaf je een vaste telefoon aan. Moet het gaan om een telefoon met body, een relatief groot Profoon TX-325 Bureautelefoon met display display, grote toetsen en allerlei handige functies? Dan kies je voor de Profoon TX-325 Bureautelefoon met display. Dit model kun je zowel thuis als op kantoor goed gebruiken.

De Profoon TX-325 Bureautelefoon met display is wellicht de beste vaste telefoon voor jou, omdat hij een degelijke, vaste huistelefoon biedt met meer body dan je smartphone, een groter display, grotere toetsen, een super goede ergonomie en de mogelijkheid om handsfree te bellen. Dit alles gebeurt met een kraakheldere geluidskwaliteit. Je hoeft dus niet meerdere keren aan de persoon aan de andere kant van de lijn te vragen wat hij of zij heeft gezegd. De praktische vaste telefoon heeft naast allerlei handige eigenschappen ook nog eens een mooi ontwerp. Hierdoor past hij in elke woonomgeving. Als we kijken naar de functies die hij met zich meebrengt, dan zien we dat hij beschikt over naam- en nummerweergave, een telefoonboek met 100 geheugenplekken, de mogelijkheid om handsfree te bellen, nummerherhaling van de laatste 16 gekozen nummers, 4 directe snelkiestoetsen en nog veel meer.

Eigenschappen van de vaste telefoon Profoon TX-325 Bureautelefoon met display:

 • Hoewel de telefoon er relatief eenvoudig uitziet, brengt hij allerlei handige en moderne functies met zich mee.
 • Het bel- en luidsprekervolume van dit toestel kun je naar wens instellen en je kunt zelfs de displaytaal instellen.
 • Deze telefoon is geschikt voor veelvuldig gebruik, wat te merken is aan de hand van het aantal geheugenposities in het toestel (100).
 • Dit toestel is energiezuinig en je hebt geen adapter of back-up batterij nodig wanneer je hem gebruikt, want hij wordt gevoed via de PSTN lijn.
 • Om ervoor te zorgen dat je zo ergonomisch mogelijk kunt telefoneren, heeft het toestel een grote body, een groot display, grote toetsen en een algemeen betere ergonomie.

Productoverzicht

5. Gigaset A220 – Duo DECT telefoon

In je zoektocht naar de beste vaste telefoon kom je verschillende soorten vaste telefoons tegen. Denk hierbij aan retro huistelefoons, combinatie toestellen, maar ook DECT-telefoons. Heb je besloten dat jij het liefst een DECT-telefoon wil hebben als vaste telefoon? Dan raden wij de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon aan. Dit toestel wordt geleverd met 2 handsets. Als je de toestellen dus strategisch plaats in je woning, dan hoef je nooit ver te lopen om de telefoon te beantwoorden. Dit toestel is bovendien de beste vaste telefoon voor jou, omdat hij enorm veel comfort met zich meebrengt. Gigaset A220 - Duo DECT telefoon Het gaat namelijk om een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen. De telefoon heeft immers gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en gevoelig drukpunt. Daarnaast is er een verlichte handsfree toets, die je de mogelijkheid geeft om met 1 toetsdruk over te schakelen op handsfree-telefoneren.

Als je meer te weten wil komen over de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon met 2 handsets, dan kun je de volledige recensie over dit toestel lezen in het artikel over de beste DECT telefoon.

Eigenschappen van de vaste telefoon Gigaset A220 – Duo DECT telefoon:

 • Je kunt met Conference Call meerdere contactpersonen in 1 gesprek koppelen.
 • Dankzij het gevoelige drukpunt zijn de toetsen van dit toestel gebruiksvriendelijk.
 • Tot 80 contactpersonen kunnen opgeslagen worden in het telefoonboek van deze DECT-telefoon.
 • Bij dit toestel is er gezorgd voor een zuinige netadapter, die minder elektriciteit verbruikt; dit is zowel beter voor je portemonnee als het milieu.
 • Doordat er in de oproeplijst van dit toestel tot 35 ingekomen en gemiste oproepen worden opgeslagen, kun je deze nummers snel en gemakkelijk terugbellen.
 • Het toestel vermindert variabel het DECT-signaal tussen de handset en het basisstation wanneer hij dichter bij het basisstation staat en de ECO Modus Plus schakelt het DECT-signaal uit wanneer de telefoon zich in de standby-stand bevindt.

Productoverzicht

Ook interessant: