Ben je Op zoek naar de Beste wafelijzers van 2018 om thuis wafels te bakken? Neem hier een kijkje naar de 5 beste!

Beste wafelijzer 2018

Er gaat niks boven een zelfgemaakte wafel op zondagochtend. Hier vind je een actueel overzicht van de best verkochte wafelijzers. Ga je voor een hartjesvorm, een rechthoekige of toch liever voor een ronde, platte wafel? Met het juiste recept maak je met een rond wafelijzer zelfs oubliehoorns. Let bij je aankoop op het formaat van het wafelijzer en of deze bijvoorbeeld uitneembare bakplaten heeft. Uitneembare bakplaten maken het schoonmaken een gemakkelijke klus.

De Beste wafelijzers van 2018

Als jij wilt genieten van een heerlijke wafel dan is een wafelijzer ideaal voor jou. Zo kun je jouw familie en vrienden verrassen met overheelijke wafels. Om de keuze voor jou eenvoudig te maken hebben wij hieronder een aantal kenmerken besproken waarmee je rekening kunt houden. Hieronder presenteren wij de 5 beste wafelijzers van 2018.

1. Cloer Oublie- en Kniepertjesijzer

Met deze Cloer Oublie maak je vanaf nu zelf je eigen kniepertjes of oubliehoorns. Lekker eenvoudig en iedereen zal versteld staan. Het ijzer is eenvoudig te reinigen. Je krijgt een automatisch melding als je kniepertjes zijn gebakken. Het kniepertjes- en oublie- ijzer is voorzien van een antikleeflaag waardoor de heerlijkheden niet aankoeken en deze achteraf gemakkelijk schoon te maken is. De grill geeft een melding wanneer het koekje klaar is en met de traploze bruiningsknop kun je je voorkeur instellen.

Cloer Oublie- en Kniepertjesijzer

Het kniepertjes wafelijzer van Cloer is een handzaam apparaatje in een witte ronde vorm met een zwarte rechte steun en tevens handvat. De handvatten zijn ook geschikt om het apparaat verticaal mee op te brengen om ruimte te besparen. Het design is simpel en gemakkelijk in gebruik: op de bovenkant een draaiknop voor de bruiningsgraden 1 t/m 5. De gemiddelde bruiningsgraad zit tussen de 3 en de 4. Aan de voorkant van het handvat zit een thermostaatlampje dat uit gaat als het ijzer op temperatuur is en ook wanneer de wafeltjes klaar zijn. Het snoer kan aan de onderkant van het apparaat gewikkeld worden bij het opbergen. Wanneer je het wafelijzer opent zie je dat de twee anti- aanbakplaten verschillende print hebben, zodat je ook nog kunt variëren in het uiterlijk van de wafeltjes. De bakplaten zijn niet uitneembaar, maar hebben wel een handige geul waarmee ze overtollig beslag en vet afvoeren.

Voordelen

·         Degelijk apparaat, behuizing is erg stevig

·         Bakt egaal bruin

·         Twee patronen in een machine

Nadelen

·         Een nadeel van dit ijzer is dat je de platen niet perfect schoon kan krijgen

2. Domo DO9047W van Piet Huysentruyt

Wil je heerlijke krokante, bruine wafel of juist een zachte?Met de Domo DO9047W wafelmaker maak je binnen een handomdraai heerlijke wafels. De anti- aanbaklaag zorgt ervoor dat je wafels niet tegen het ijzer aanplakken en is bovendien ook gemakkelijk te reinigen.

Domo DO9047W van Piet Huysentruyt

Door de handmatig in te stellen temperatuur is er voor iedereen wat wils. Het wafelijzer is geschikt voor het maken van leuke wafels. Zo maak jij elke dag weer een andere wafels. Varieren was nog nooit zo leuk dankzij deze wafelijzer van Domo.

Voordelen

·         Door de aanwezige antiaanbaklaag blijft de deeg niet plakken aan de wafelplaten

·         De temperatuur is handig in te stellen. Hierdoor bepaal jij zelf hoe je je wafel wilt hebben

·         Deze bakplaten zorgen voor dikke wafels van 2,6 cm

Nadelen

·         Het wafelijzer heeft geen timer, dus houdt zelf de tijd goed bij voor je perfecte wafel

·         De platen zijn niet te verwijderen voor gemakkelijke reiniging

·         Heeft een korte stekker

3. Frifri WA102A

Zou je thuis elke dag willen geniete van verse warme wafels? Met de Frifri WA102A dat mogelijk. Doordat je zelf de temperatuur van het ijzer bepaalt, krijg je precies de wafel die jij wilt. Als je klaar bent met het bakken van dit lekkernij, is het een fluitje van een cent om de platen goed schoon te maken. Dit komt doordat de platen met een druk op de knop uit het apparaat gehaald kunnen worden.

Frifri WA102A wafelijzer

Het Multex WA102a wafelijzer van FriFri is het toestel voor wie zijn heeft in een authentieke wafel. De extra zware platen met antiaanbaklaag zijn speciaal ontwikkeld om heerlijke wafels op grootmoeders wijze te bakken. Dankzij het wentelsysteen kan je de wafels omkeren, voor perfect gebakken wafels met een mooie gelijke bruining.

Voordelen

·         De temperatuur bepaal je zelf, zodat de wafel de gewenste kleur krijgt.

·         Uitneembare platen waardoor het apparaat goed schoon te houden is

·         Isolerende handvatten, zodat je je daaraan niet verbrand

Nadelen

·         geen timer aanwezig, hierdoor moet je zelf de tijd bijhouden wanneer de wafel klaar is.

·         Een relatief laag vermogen waardoor het ijzer er langer over doet om warm te worden

4. H. Koenig GFX360

Ben je op zoek naar een traditionalee wafelijzer? Dan is het kopen van de H. Koenig GFX360 de juiste optie. De H. Koenig GFX360 onderscheidt zich van vele andere wafelijzers door de goede bouwkwaliteit van het gebruiksgemak. Het draaisysteem van de H. Koenig GFX360 zorgt voor een goede verdeling van het beslag, waardoor de wafel op alle punten even dik is. De snelheid van deze H. Koenig GFX360 is ook verbazingwekkend. Het duurt voor een wafel iets langer dan 3 minuten om klaar te zijn. Als je liever een wafel serveert die net iets bruiner en krokanter is, dan is dat ook geen probleem. Je kan zelf de timer instellen en de temperatuur, om het nog sneller te laten verlopen.

H. Koenig GFX360 wafelijzer

De H. Koenig GFX360 bezit alle snufjes die je kan verwachten van een wafelijzer. Een waarschuwingssignaal door middel van geluid en een lampje, een handig bedieningspaneel voor de temperatuur en timer en ijzers met een anti- aanbaklaag.

Voordelen

·         Eenvoudig te bedienen

·         Goede kwaliteit

·         Wafels worden precies even dik

Nadelen

·         Het nadeel van de H. Koenig GFX360 is dat je een wafel per keer kan maken.

5. Multi-Star 4-in-1 Superior

Ben je op zoek naar een wafelijzer waarbij jouw wafels snel gebakken zijn? Schaf dan de Multi-Star 4-in-1 Superior aan. Deze wafelijzer komt met vier verschillende platen waar je niet enkel wafels mee kan maken. Naast de standaard wafels kan de Multi-Star ook donuts, aardappelpannekoeken en tosti’s bereiden.

Multi-Star 4-in-1 Superior wafelijzer

Met de Multi-Star 4-in-1 Superior heb je dus maar een ijzer nodig voor meerdere doeleinden. Hierdoor neemt dit ijzer minder ruimte in beslag in je keuken. De bouwkwaliteit van zowel het apparaat zelf als de ijzers die worden gebruikt is meer dan prima. Zoals bij vrijwel alle wafelijzers voor consumeten zijn de ijzers met een non-stick coating. Hierdoor zijn de wafels niet alleen gemakkelijk uit de ijzers te halen, maar is het schoonmaken ook een gemakkelijke klus.

Voordelen

·         Bereidt wafels

·         Kan donuts, aardappelpannekoeken en tosti’s bereiden

Nadelen

·         Temperatuur is niet instelbaar

 

Ook interessant: