Op zoek naar de beste wekker van 2021? Hier vind je hem!

Beste wekker

De meeste personen vinden het niet prettig om gewekt te worden.

Beste wekker van 2021

Afbeelding
Product
Houtlook Wekker - Cube - Meerdere Alarmen - Met Datum & Temperatuurweergave - Sound Control - Dimbaar licht - Draadloos of met Adapter
#1 Beoordeeld
Productbeschrijving Deze elektronische houten wekker is een stylish en handig item in de slaapkamer.… Meer
Philips AJ2000/12 - Wekkerradio - Wit
De Philips AJ2000 is een elegante wekkerradio in een compact formaat. De compacte wekkerradio is afgewerkt… Meer
Lenco CR-07 - Wekkerradio met slaaptimer en dubbel alarm - Wit
De strakke en moderne Lenco CR-07 wekkerradio met verschillende, handige functies. Je zult versteld staan… Meer
Ices ICR-210 Wekkerradio - Zwart
Wekkerradio met PLL FM radio, LED Display en webfunctie door buzzer of radio. Deze radio heeft een dubbele… Meer
Denver CRP-618 - Wekkerradio met projectie - Zwart
De Denver CRP-618 is de projectiewekker die op ieder nachtkastje hoort. Zodra de radio is geleverd zijn… Meer
Philips AJB3000 - Wekkerradio met DAB+ - Zwart
De Philips AJB3000 heeft onze aandacht wel gepakt. Los van een mooi design, is het makkelijk (en lekker)… Meer
JAP Clocks AC18 digitale wekker - Alarmklok - Inclusief temperatuurmeter - Met snooze en verlichtingsfunctie - Wit
Met deze uiterst functionele digitale wekker kom je nooit meer te laat. Dankzij het fraaie design past… Meer
Multifunctionele Digitale LED Wekker MKGOODS | Spiegel | Alarm | Temperatuur | Snooze | Modern [ NIEUW DESIGN ]
SMART MIRROR DESIGN: Beknopte spiegelstijl, vol moderniteit, tijdweergave, alarm, snooze, temperatuurfuncties.… Meer
EcoSavers Douchetimer 5 minuten - LCD douche timer douchecoach - hulpmiddelen voor verkorten van douchetijd - Showertimer
De EcoSavers LCD douchetimer / douchecoach 5 minuten is een handig hulpmiddel die u helpt uw douchetijd… Meer
Wekker Digitaal - Met GRATIS Batterijen- Multifunctionele Wekker Voor Kinderen - Wekker slaapkamer- Binnentemperatuur - Kalender -Nachtlampje LED - Aanraaksensor- 7 Geluiden - 7 Kleuren
Product
#1 Beoordeeld

Productbeschrijving Deze elektronische houten wekker is een stylish en handig item in de slaapkamer.…Meer

De Philips AJ2000 is een elegante wekkerradio in een compact formaat. De compacte wekkerradio is afgewerkt…Meer

De strakke en moderne Lenco CR-07 wekkerradio met verschillende, handige functies. Je zult versteld staan…Meer

Wekkerradio met PLL FM radio, LED Display en webfunctie door buzzer of radio. Deze radio heeft een dubbele…Meer

De Denver CRP-618 is de projectiewekker die op ieder nachtkastje hoort. Zodra de radio is geleverd zijn…Meer

De Philips AJB3000 heeft onze aandacht wel gepakt. Los van een mooi design, is het makkelijk (en lekker)…Meer

Met deze uiterst functionele digitale wekker kom je nooit meer te laat. Dankzij het fraaie design past…Meer

SMART MIRROR DESIGN: Beknopte spiegelstijl, vol moderniteit, tijdweergave, alarm, snooze, temperatuurfuncties.…Meer

De EcoSavers LCD douchetimer / douchecoach 5 minuten is een handig hulpmiddel die u helpt uw douchetijd…Meer

Misschien heb je er eerder niet over nagedacht, maar er zijn veel factoren die een rol spelen bij het uitkiezen van een nieuwe wekker. Enkele factoren hebben we hierboven benoemd. Doordat je op veel zaken kunt letten, lijkt het op een onmogelijke opgave om de beste wekker uit te kiezen. Gelukkig hoeft het uitkiezen van jouw ideale model niet moeilijk te zijn. We hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld. Daarnaast zijn we een stapje verder gegaan. We hebben immers ook elk van deze 5 varianten gerecenseerd. Zo kom je meer te weten over elk model. Ook kun je de verschillende wekkers optimaal met elkaar vergelijken. Op die manier vind je gemakkelijk en snel de beste wekker voor jouw behoeften.
Echter, als je op tijd wil aankomen op school of aan het werk, dan is een wekker toch handig. Je kunt de dag dus goed beginnen met een wekker die bij je past. Hoe kies je de beste wekker uit? Door na te gaan of je een variant wil hebben met een analoog of digitaal scherm. Je kunt tevens speciale wekkers voor kinderen kopen. Wist je bovendien dat er verschillende soorten wekkers bestaan? Tegenwoordig zijn wekkerradio’s populair. Dergelijke wekkers kunnen ervoor zorgen dat je wakker wordt met muziek. Echter, als je het klassieke ringgeluid prefereert, kun je dat ook instellen. Er zijn zelfs wekkers met extra snufjes, zoals het instellen van meerdere tijden. Lees dit artikel en vind jouw beste wekker.

1. TKSTAR Wekker Digitaal | Multifunctionele Wekker Voor Kinderen

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat er verschillende soorten wekkers zijn. Eén daarvan is een wekker voor kinderen. Wil je ervoor zorgen dat de dag van je kind goed, maar ook op tijd begint? Dan is de beste wekker voor jou wellicht een kinderwekker. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de TKSTAR Wekker Digitaal | Multifunctionele Wekker Voor Kinderen. Dit model is wellicht de beste wekker voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat de dag van TKSTAR Wekker Digitaal Multifunctionele Wekker Voor Kinderen je kind goed én op tijd begint. Stel gewoon de gewenste kleur en het wektijdstip in. Je kunt hierbij kiezen uit 7 verschillende kleuren. Zo kies je voor de kleur die het beste bij je kind past in de ochtend.

Dat je zelf de gewenste kleur kunt instellen is een leuke eigenschap van deze wekker. Echter, ook voordat je de kleur hebt ingesteld is de wekker een pracht. Hij heeft namelijk een uniek ontwerp, vol met persoonlijkheid. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je succesvol wakker wordt. Dit geldt ook voor zware slapers. Hoe wekt de TKSTAR Wekker Digitaal | Multifunctionele Wekker Voor Kinderen je? Heldere, vriendelijke kleuren verlichten de kamer wanneer je wakker moet worden. Dit gaat gepaard met verfrissende, maar niet te harde alarmpiepen. Op die manier kun je de dag soepel en aangenaam beginnen. Het leuke van deze wekker is dat hij ook gebruikt kan worden als nachtlamp. Daarbij draaien 7 soorten heldere en warme kleuren rond.

Eigenschappen van de TKSTAR Wekker Digitaal | Multifunctionele Wekker Voor Kinderen:

 • Dankzij de nachtlamp functie hoeft je kind niet meer bang te zijn in het donker.
 • Om ervoor te zorgen dat deze wekker zijn werk doet, zet je er 3 AAA-batterijen in.
 • Bij dit apparaat kun je gemakkelijk schakelen tussen Celsius en Fahrenheit-temperatuur.
 • Deze wekker is eigenlijk gemaakt voor kinderen, maar maakt zelfs zware slapers wakker.
 • Er is gezorgd voor een alarm- en sluimermodus, waarbij 7 natuurlijke liedjes je helpen om je nooit meer te verslapen.
 • Hij geeft de omgevingstemperatuur weer en meet daarbij van 0 tot 55 graden Celsius of 32 tot 122 graden Fahrenheit.

2. Philips AJ3400

Niet iedereen wordt op dezelfde manier wakker. Daarom zijn er ook verschillende soorten wekkers. Denk er bijvoorbeeld aan dat er wekkers zijn die je door middel van licht wekken. Er zijn daarnaast ook klassieke wekkers, die werken op basis van geluid. Tegenwoordig kun je zelfs wekkerradio’s kopen. Op die manier word je wakker op de tonen van je favoriet radiostation. Klinkt een wekkerradio als de beste wekker voor jou? Dan kun je kiezen voor de Philips AJ3400. Philips AJ3400 Dit model is wellicht de beste wekker voor jou. Hij is namelijk een wekkerradio met een groot, duidelijk afleesbaar scherm. Het leuke van dit apparaat is dat hij zowel werkt op batterijen als op netstroom.

Doordat de wekker zowel op netstroom als op batterijen werkt, maakt het niet uit als de stroom uitvalt. Je komt namelijk ook bij stroomuitval niet meer te laat aan. De wekker wekt je namelijk gewoon. Behalve dat dit apparaat voorbereid is op stroomuitval, beschikt hij ook over andere handige functionaliteiten. Zo is er gezorgd voor een dubbel alarm. Dat betekent dat je 2 tijden kunt instellen. Ideaal voor koppels die niet op hetzelfde tijdstip hoeven op te staan. Er is daarnaast een sleeptimer, een snoozeknop en een digitale FM-tuner. Je bepaalt dus zelf op welke manier je wakker gemaakt wil worden. De tijd en het alarm stel je eenvoudig in. Je hoeft daarvoor de gebruiksaanwijzing niet eens te raadplegen. Gebruik gewoon de silkscreen-toetsen van de klokradio om de tijd en het alarm in te stellen.

Eigenschappen van de Philips AJ3400:

 • Wakker worden kan met het geluid van je favoriete radiozender of een zoemer.
 • Hij werkt op netstroom, maar ook op AAA-batterijen, dus je bent goed voorbereid op stroomuitval.
 • Dit apparaat is gebruiksvriendelijk en heeft een zeer duidelijk afleesbaar scherm met grote, duidelijke cijfers.
 • Dankzij de snooze functie hoef je je geen zorgen te maken dat je je verslaapt, want 9 minuten later gaat de wekker opnieuw.
 • Sleeptimer zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen hoe lang je je favoriete muziek of radiozender wil beluisteren voordat je gaat slapen.
 • Houd er rekening mee dat hij in de laagste dimstand nog vrij veel licht produceert en dat zijn geluidskwaliteit wel goed genoeg is, maar niet uitmuntend.
 • Het grote scherm maakt dat de tijd en het alarm gemakkelijk te lezen zijn, zelfs van een afstand, waardoor de wekker ideaal is voor oudere personen of visueel gehandicapten.

3. JAP Clocks AP142 digitale wekker – Houten alarmklok

Er is een goede reden waarom we gebruik maken van een wekker. We willen namelijk op tijd opstaan, zodat we op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Om daadwerkelijk op tijd op te staan, is het wel belangrijk om de juiste wekker uit te kiezen. Diepe slapers hebben namelijk niet veel aan een wekker met een zacht geluid. Echter, als geluid je niet wakker maakt, dan kies je liever voor een wekker die op basis van licht werkt. Ben je geen diepe slaper en wil je daarom gewoon een wekker met een mooi design hebben? Dan is de JAP Clocks AP142 digitale wekker – Houten alarmklok JAP Clocks AP142 digitale wekker - Houten alarmklok wellicht jouw beste wekker. Dit apparaat is wellicht de beste wekker voor jou, omdat hij een fraai design heeft. Hierdoor past hij probleemloos in de slaapkamer, woonkamer, badkamer, studeerkamer en zelfs op kantoor.

Het design is niet het enige dat de JAP Clocks AP142 digitale wekker – Houten alarmklok aantrekkelijk maakt. Zo is dit model tevens uiterst functioneel. Je komt dus nooit meer te laat aan. Als we kijken naar zijn functionaliteiten, dan zien we dat hij ook op dat gebied uitblinkt. De wekker heeft namelijk een instelbare helderheid. Hierbij heb je keuze uit 4 helderheidsstanden. Daarnaast zijn er 2 verschillende weergave modi. Het is zelfs gemakkelijk om het apparaat in te stellen. Hiervoor houd je namelijk de “SET” knop gedurende 3 seconden ingedrukt. Vervolgens stel je de wekker in met “UP” en “DOWN”. Daarna druk je nogmaals op “SET” voor het aanpassen van de volgende instelling. Dit apparaat heeft bovendien meerdere aansluitingsmogelijkheden. Je kunt hem namelijk gebruiken met 3 AAA-batterijen of door de bijgeleverde 5V USB voedingskabel.

Eigenschappen van de JAP Clocks AP142 digitale wekker – Houten alarmklok:

 • Dit model kun je gemakkelijk instellen.
 • Er is gezorgd voor een energie spaarmodus.
 • Temperaturen in Fahrenheit en Celsius kunnen weergegeven worden.
 • Deze wekker heeft een fraai design en staat daarom prachtig in elke ruimte.
 • 3 wekkers kunnen ingesteld worden, desgewenst afzonderlijk op andere tijden.
 • Het is mogelijk om de helderheid van de wekker op 4 helderheidsstanden in te stellen.
 • Meerdere aansluitingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je nooit meer te laat hoeft op te staan.

4. Denver CRP-618 – Wekkerradio met projectie

Sommigen van ons zijn diepe slapers. Daarom is het belangrijk dat we op een effectieve manier gewekt worden. Hierbij hoeft het niet zo te zijn dat je een super luide wekker aanschaft. Je hoeft niet eens met een vervelende toon wakker te worden. Er zijn namelijk wekkers die je wekken met je favoriete radiozender. Zo word je al zingend of neuriënd wakker. Klinkt een wekkerradio met een stevige alarmfunctie als de beste wekker voor jou? Dan raden wij de Denver CRP-618 – Wekkerradio met projectie aan. Dit model is wellicht de beste wekker voor jou. Denver CRP-618 - Wekkerradio met projectie Hij is namelijk een wekkerradio die je elke ochtend wekt met je favoriete radiozenders. Er is bij dit apparaat ook rekening gehouden met diepe slapers. Daarom heeft hij tevens een stevige alarmfunctie.

De fabrikant van de Denver CRP-618 – Wekkerradio met projectie heeft ook met andere zaken rekening gehouden. Zo begrijpen zij dat je in het weekend waarschijnlijk wat langer wil blijven liggen. Daarom is er gezorgd voor een handige functie. Zo kun je de wekkerradio gemakkelijk instellen zodat hij niet afgaat op je vrije dagen. Uitslapen is voor velen namelijk zalig. Wil je meer weten over deze wekker? Dan kun je de uitgebreide recensie erover lezen in het artikel over de beste wekkerradio.

Eigenschappen van de Denver CRP-618 – Wekkerradio met projectie:

 • Hij heeft een handig LED-display.
 • In het weekend kun je lekker uitslapen, want je kunt dit apparaat instellen om niet af te gaan op je vrije dagen.
 • Doordat hij beschikt over een duale alarmfunctie word niet jij alleen op tijd wakker, maar ook de persoon die naast je slaapt.
 • Je bepaalt zelf hoe je wakker wil worden, want je stelt aan de hand daarvan de wekker in op de radiofunctie of juist de alarmfunctie.
 • Als je dit apparaat in de kamer hebt, weet je altijd hoe laat het is, omdat de wekker is voorzien van een 180 graden projectieklok die de tijd op het plafond of de muur van de desbetreffende kamer projecteert.

5. Bigben Wekkerradio

In je zoektocht naar de beste wekker kom je verschillende modellen tegen. Denk er maar aan dat er klassieke wekkers, kinderwekkers en wekkerradio’s zijn. Sommige wekkers zijn functioneel, maar hebben geen mooi design. Er zijn echter ook varianten die slechts mooi zijn om naar te kijken. Is jouw beste wekker een wekkerradio? Moet hij bovendien een mooi design hebben en over veel functionaliteiten beschikken? Dan heb je de Bigben Wekkerradio beschreven. Dit model is wellicht de beste wekker voor jou. Hij is Bigben Wekkerradio namelijk een wekkerradio met een strak, rechthoekig design. Hij doet wat hij belooft en dat is jou wekken op het moment dat je wil. Bovendien beschikt hij over allerlei handige functionaliteiten.

Als je de Bigben Wekkerradio in huis hebt, word je gemakkelijk en op tijd wakker. Je bepaalt namelijk zelf of je gewekt wil worden met het geluid van de radio of een buzzer. Daarnaast beschikt dit model over instelbare verlichting. Je hoeft dus niet meer midden in de nacht wakker te liggen, omdat het licht van de wekker je stoort. Stel zelf het licht van dit apparaat in! Zo kun je de cijfers op het display overdag fel laten staan en ’s avonds kies je ervoor om ze te dimmen. Het is bij dit model ook mogelijk om 2 verschillende wektijden in te stellen. Ideaal dus voor koppels. Voor meer informatie over deze wekker, verwijzen we je naar het artikel over de beste wekkerradio. In dat artikel is deze wekker uitgebreid beschreven.

Eigenschappen van de Bigben Wekkerradio:

 • Omdat hij een mooi, strak design heeft, kun je hem een mooi plekje geven op je nachtkastje.
 • Het licht van het display stoort je niet tijdens het slapen, want je kunt het eenvoudig instellen.
 • Switchen tussen verschillende wektijden doe je gemakkelijk met de knoppen op de wekkerradio.
 • Hij beschikt over grote knoppen, waardoor je zelfs met weinig licht de verschillende knoppen eenvoudig van elkaar kunt onderscheiden.
 • Je hebt de mogelijkheid om 2 verschillende alarmtijden in te stellen, wat handig is als jij en je partner op verschillende tijden uit bed moeten.
 • Hoewel de wekker werkt op netstroom, kun je er ook 2 AAA-batterijen in zetten om ervoor te zorgen dat de wekkerradio je alsnog wekt bij stroomuitval.

Ook interessant: