Zoek je naar de beste zitverhoger van 2020? Vergelijk dan de top 10 en kies jouw favoriet uit!

Beste zitverhoger

Als je kind nog niet lang of zwaar genoeg is, is de gordel in de auto niet effectief. Dit probleem kan over het algemeen verholpen worden door een zitverhoger in de auto te zetten.

Beste zitverhoger van 2020

Afbeelding
Product
Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje - Zwart
#1 Beoordeeld
De Bubblebum is de lichtste, de compactste en enige self-inflating veilige zitverhoger die er bestaat.… Meer
Xadventure Turbo Booster Zitverhoger - IsoFix - Zwart
De X-adventure turbo booster bied alles voor een veilige reis met de auto. Door de IsoFix aansluitingen… Meer
Nania Zitverhoger Dream Skyline Black
In het kort: Universeel autostoeltje Groep 2/3 Type: Zitverhoger Voor kinderen van 15-36 kg Leeftijdsindicatie:… Meer
Auto Zitverhoger - Autozitje - Kinderzitje - Zwart/Rood - Groep 2 en 3
Zitverhoger CK zwart rood groep 2-3 Deze zitverhoger is goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE… Meer
Zitverhoger auto - Stoelverhoger - Autostoel - Booster - Grijs
De nieuwste zitverhoger van Practico Car is een zeer veilige en comfortabele booster voor kinderen van… Meer
Auto Zitverhoger - Autozitje - Kinderzitje - Zwart/Wit - Groep 2 en 3
Zitverhoger CK zwart wit groep 2-3 Deze zitverhoger is goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE… Meer
Zitverhoger auto - Groep 2 en 3 - Disney Topo - Frozen 2
Productomschrijving Algemeen De zitverhoger Disney Topo is een zitverhoger groep 2-3 voor kinderen vanaf… Meer
Carkids Zitverhoger CK zwart rood groep 2/3
Carkids zitverhoger Met deze zitverhoger van Carkids gaat jouw kind veilig mee in de auto. De verhoger… Meer
Alrides Zitverhoger - 39x16,5 cm - Rood
Voordelige kinder stoelverhoger rood. Deze rode stoelverhoger voor kinderen is geschikt voor zowel thuis… Meer
Booster - Zitverhoger Baninni Robu met isoFix Zwart (22-36kg)
De Baninni Robu Booster is een veilige zitverhoger met veilige achterbank aansluiting. De zitverhoger… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De Bubblebum is de lichtste, de compactste en enige self-inflating veilige zitverhoger die er bestaat.…Meer

De X-adventure turbo booster bied alles voor een veilige reis met de auto. Door de IsoFix aansluitingen…Meer

In het kort: Universeel autostoeltje Groep 2/3 Type: Zitverhoger Voor kinderen van 15-36 kg Leeftijdsindicatie:…Meer

Zitverhoger CK zwart rood groep 2-3 Deze zitverhoger is goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE…Meer

De nieuwste zitverhoger van Practico Car is een zeer veilige en comfortabele booster voor kinderen van…Meer

Zitverhoger CK zwart wit groep 2-3 Deze zitverhoger is goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE…Meer

Productomschrijving Algemeen De zitverhoger Disney Topo is een zitverhoger groep 2-3 voor kinderen vanaf…Meer

Carkids zitverhoger Met deze zitverhoger van Carkids gaat jouw kind veilig mee in de auto. De verhoger…Meer

Voordelige kinder stoelverhoger rood. Deze rode stoelverhoger voor kinderen is geschikt voor zowel thuis…Meer

De Baninni Robu Booster is een veilige zitverhoger met veilige achterbank aansluiting. De zitverhoger…Meer

We begrijpen dat verschillende factoren een rol spelen bij het uitkiezen van de beste zitverhoger. Echter, we begrijpen ook dat het uitkiezen van het perfecte model moeilijk is als je uit honderden varianten moet kiezen. Daarom hebben we het aantal beperkt. We hebben immers een top 10 voor je samengesteld. Elk van deze varianten recenseren we afzonderlijk. Zo kun je de verhogers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Nadat je de verschillende varianten met elkaar hebt vergeleken, beslis je zelf welk model de beste zitverhoger voor jou is.
Een dergelijke accessoire is gelukkig licht van gewicht. Hierdoor kun je hem gemakkelijk verplaatsen. De beste zitverhoger voor jouw kind kies je uit aan de hand van het gewicht van je kind. Verschillende modellen worden vervaardigd voor kinderen van 15 tot 36 kilogram. De maximale lengte van een kind op een zitverhoger is 1,35 meter. Wanneer je het juiste model hebt uitgekozen, zet je hem in de auto. Vervolgens maak je je kind vast met de driepuntsgordel. Experts adviseren je om zo lang mogelijk een autostoelverhoger te gebruiken met een rugleuning. Dergelijke modellen bieden namelijk zijwaartse bescherming. Lees dit artikel en vind de beste zitverhoger voor jouw behoeften!

1. Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje

Als je zoekt naar de beste zitverhoger, dan is het handig om na te gaan welk type je wil. Je kunt namelijk kiezen voor een variant die zichzelf opblaast. Hierdoor hoef jij hem niet steeds op te blazen. Klinkt een dergelijk model ideaal? Dan kies je voor de Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje. Dit model is wellicht de beste zitverhoger voor jouw kind. Hij is namelijk licht, compact en blaast zichzelf op. Daarnaast is hij veilig. Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje Dit is toch precies waar je naar op zoek bent? Als je op reis gaat en een auto ter beschikking hebt, dan is deze verhoger ook perfect. Je neemt hem immers gemakkelijk met je mee en kunt hem in elke auto gebruiken.

Bij het uitkiezen van een zitverhoger ga je ook na voor welke doelgroep hij gemaakt is. Zo is de Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hij kan tevens gebruikt worden voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kilogram. Vergeleken met andere modellen, is deze verhoger uniek. Hij is namelijk zowel voor grotere als kleinere auto’s geschikt. Dit komt doordat hij slechts 32 cm breed is en hij geen armleuningen heeft. Je kunt dus gerust drie kinderen naast elkaar laten zitten op de achterbank met deze booster. Doordat hij meebeweegt met degene die op hem zit, hoef je ook geen geklaag meer aan te horen. De booster is immers comfortabel voor je kind.

Eigenschappen van de Bubblebum Zitverhoger Autozitje Opblaasbaar Autostoeltje:

 • Hij biedt kinderen meer comfort en veiligheid tijdens het autoreizen.
 • Aangezien hij opblaasbaar en opvouwbaar is, is hij erg compact in gebruik.
 • Dit model heeft vele internationale prijzen gewonnen door zijn unieke eigenschappen.
 • Door het lichte gewicht is dit model perfect voor op reis, vakantie, in de huurauto of bij een dagje uit.
 • Deze verhoger met veiligheidscertificaat ECE R44/04 is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilogram en van 4 tot en met 12 jaar.

Productoverzicht

2. Nania Zitverhoger Topo Comfort – Groep 2 en 3

Als je je kind meeneemt in de auto, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij/zij veilig is. Daarom gebruik je de 3-punts gordel. Echter, je kind heeft mogelijkerwijs niet de ideale zitpositie ten opzichte van de gordel. Om dit probleem op te lossen zorg je voor een zitverhoger. Ben je daarom op zoek naar de beste zitverhoger? Dan let je onder andere op het gewicht van je kinderen. Ook is het handig om na te gaan of hij eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Wij kennen een variant voor kinderen vanaf 15 tot 36 kilogram, die je eenvoudig kunt installeren in de auto. Hier verwijzen we naar de Nania Zitverhoger Topo Comfort - Groep 2 en 3 Nania Zitverhoger Topo Comfort – Groep 2 en 3. Dit model is wellicht de beste zitverhoger voor jouw kind. Hij is namelijk geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilogram. Bovendien is het installeren van dit model in de auto eenvoudig.

Je zet deze zitverhoger met de zijrichting mee in de auto. Dit doe je met behulp van de 3-punts gordel die in de auto aanwezig is. Lees de gebruiksaanwijzing om na te gaan hoe je de gordel moet bevestigen. Dit verschikt immers per gewichtsgroep. Nadat je de verhoger hebt geïnstalleerd, zorgt hij ervoor dat je kindje een ideale zitpositie krijgt ten opzicht van de 3-punts autogordel. Aangezien je kindje hoger zit, loopt de 3-punts autogordel over de heup van het kind. Het diagonale deel loopt daarnaast goed over de schouder. Hierdoor weet je dat je kindje goed is beveiligd in de auto. Houd er wel rekening mee dat dit zitje wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 22 kilogram. Dit heeft te maken met het feit dat dit model geen rugleuning heeft. Hierdoor biedt hij geen zijwaartse bescherming.

Eigenschappen van de Nania Zitverhoger Topo Comfort – Groep 2 en 3:

 • Voor het op de juiste wijze vervoeren van je kindje, is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing doorneemt.
 • Nadat je hem in de auto hebt geïnstalleerd krijgt je kindje een ideale zitpositie ten opzicht van de 3-punts autogordel.
 • Dit model is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en met een gewicht van 15 tot 36 kilogram, maar hij wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 22 kilogram.
 • Hoewel dit model tot nu toe in alle geteste auto’s past, is het handig om contact op te nemen met de klantenservice van Nania voor overleg en advies als je geen standaard achterbank hebt.

Productoverzicht

3. Safety 1st Manga Safe Booster

Als ouders willen we het beste voor onze kinderen. Echter, veiligheid en comfort gaan niet altijd hand in hand samen. Hierdoor stribbelen de kinderen soms tegen wanneer je iets goeds voor hen wil doen. Is de beste zitverhoger voor jou daarom een veilige én comfortabele variant? Dan raden wij de Safety 1st Manga Safe Booster aan. Dit model is wellicht de beste zitverhoger voor jouw kind. Hij is namelijk niet alleen zeer veilig, maar ook comfortabel voor je kindje. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je Safety 1st Manga Safe Booster kindje tegenstribbelt wanneer je hem/haar op de booster laat zitten. Je let bij het kopen van een stoelverhoger ook op de gewichtsklasse waar hij voor is gemaakt. Dit model is ideaal voor kinderen tussen de 15 en 36 kilogram.

Om comfort te garanderen is er bij deze accessoire gezorgd voor heerlijk zachte bekleding. Kinderen zijn niet altijd even netjes. Het kan dus voorkomen dat er iets valt op de Safety 1st Manga Safe Booster. Dit is echter geen probleem. Je kunt de bekleding namelijk verwijderen om hem te wassen op 30 graden. Wanneer de bekleding is gewassen zet je deze gemakkelijk terug op de stoelverhoger. Tijdens autoritten zorgt de verhoger voor extra comfort. Hij beschikt immers over fijne armsteunen. Hierdoor is ook het afleggen van langere afstanden geen probleem. Met behulp van de 3-punts autogordel bevestig je deze stoelverhoger, die van stevig kunststof is gemaakt. Het bevestigingsproces is super eenvoudig. Bovendien heeft de verhoger een licht gewicht en compact formaat. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen en opbergen. De stoelverhoger voldoet bovendien aan de ECE R44/04 veiligheidsnorm.

Eigenschappen van de Safety 1st Manga Safe Booster:

 • Hij voldoet aan de ECE R44/04 norm.
 • Met de 3-punts autogordel bevestig je deze verhoger gemakkelijk.
 • Zachte en comfortabele bekleding maakt dat kinderen er graag op zitten.
 • Morsen is geen probleem, want de bekleding is afneembaar en wasbaar op 30 graden.
 • Er is gezorgd voor comfortabele armsteunen, waardoor je kind ook geniet van lange autoritten.
 • Dankzij het lichte gewicht en compact formaat kun je hem gemakkelijk meenemen en opbergen.
 • Deze stoelverhoger van stevig kunststof is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en van 15 tot 36 kilogram.

Productoverzicht

4. Smart Kinderzitje – Stoelverhoger – Autozitje – Kinderen MIX KLEUR

Aantrekkelijke kleuren zorgen er vaak voor dat kinderen bepaalde spullen willen hebben of willen gebruiken. Dit geldt ook voor spullen die bijdragen aan hun veiligheid. Is daarom de beste zitverhoger voor jou een variant in een mooie kleur? Dan kun je kiezen voor het Smart Kinderzitje – Stoelverhoger – Autozitje – Kinderen MIX KLEUR. Wij raden dit model aan, omdat de verschillende varianten mooie kleuren hebben. Smart Kinderzitje – Stoelverhoger – Autozitje – Kinderen MIX KLEUR Dit zitje is echter niet te opvallend wanneer hij eenmaal in de auto is bevestigd. Hij heeft namelijk ook een zwart gedeelte. Je kunt hem desgewenst dus gerust in de auto laten wanneer je niet met je kind reist.

Om te zorgen voor zitcomfort is deze stoelverhoger ergonomisch gevormd. Daarnaast is er gezorgd voor zachte eigenschappen. Je kind gaat er dus graag op zitten. Dit model is bovendien geschikt voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Hierbij houd je rekening met een gewicht van 15 tot 30 kilogram. Met veiligheid maak je als ouder geen grappen. Daarom is het prettig te weten dat de Smart Kinderzitje – Stoelverhoger – Autozitje – Kinderen MIX KLEUR voldoet aan de Europese norm voor veiligheidssystemen voor kinderen. Hier wordt er verwezen naar de norm ECE 44/04. De hoes van het zitje is gemaakt van polyester. Je kunt hem dus eenvoudig uitwassen in de wasmachine. Is dit model de beste zitverhoger voor jouw kindje?

Eigenschappen van het Smart Kinderzitje – Stoelverhoger – Autozitje – Kinderen MIX KLEUR:

 • Je kunt hem gemakkelijk in de auto plaatsen.
 • Zijn aantrekkelijke kleur maakt dat je kindje er graag op gaat zitten.
 • Door te kiezen voor dit zitje, help je je kind om hoger en veiliger te zitten.
 • Aangezien de hoes van polyester is gemaakt, is deze eenvoudig uit te wassen in de wasmachine.
 • Het zitje met een afmeting van 32 x 12 x 37 cm (B x H x D) is Europees gekeurd volgens de norm ECE 44/04 en is dus veilig.
 • Het ergonomisch gevormde, zachte zitje is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar of met een gewicht van 15 tot 30 kilogram.

Productoverzicht

5. Titaniumbaby booster seat Finn Groep 2,3

We hebben je intussen over verschillende soorten zitverhogers verteld. Bij de meeste modellen zijn er maatregelen getroffen om te zorgen voor optimaal zitcomfort. Hierdoor vind je kind het niet erg om op het zitje te zitten. Er is echter niet bij elk model rekening gehouden met het design. Als je wil pronken met het zitje, dan is het handig om een variant met een modern design te kopen. Titaniumbaby booster seat Finn Groep 2,3 Klinkt een comfortabel model met een modern design als de beste zitverhoger voor jou? Dan kies je voor de Titaniumbaby booster seat Finn Groep 2,3. Wij vinden dat dit model de beste zitverhoger voor jou is.

Dit model is een aanrader, omdat hij een modern design heeft. Je kunt er dus gerust mee pronken. Hierdoor hoef je hem ook niet steeds uit de auto te halen. Laat hem gerust op de achterbank voor wanneer je kind weer in de auto is. De Titaniumbaby booster seat Finn Groep 2,3 is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilogram. Dit is vergelijkbaar met kinderen van 3 tot ongeveer 12 jaar. Het zitje is dus lang te gebruiken. Om te zorgen voor comfort tijdens de rit, heeft hij comfortabele armsteunen. Er is ook gezorgd voor een hoge mate van zitcomfort. Dit model heeft immers een duurstof kunststof frame met een ergonomische vorm. Voor een eenvoudige reiniging is de bekleding afneembaar. Het zitje is getest en goedgekeurd volgens de Europese 44/04 norm.

Eigenschappen van de Titaniumbaby booster seat Finn Groep 2,3:

 • Er is gezorgd voor comfortabele armsteunen en een hoog zitcomfort.
 • Hij heeft een duurzaam kunststof frame met een ergonomische vorm.
 • Voor een eenvoudige reiniging is de bekleding van het zitje afneembaar.
 • Deze booster is getest en goedgekeurd volgens de Europese 44/04 norm.
 • Dit zitje is bedoeld voor kinderen van 15 tot 36 kilogram oftewel kinderen van 3 tot ongeveer 12 jaar.
 • Doordat hij een modern design heeft, kun je hem gerust in de auto laten voor de volgende rit met je kindje.

Productoverzicht

Ook interessant: