Afvallen met de shakes van dieet pro

Dieet pro beschikt over populaire shakes die je helpen bij het afvallen. Wanneer je gewicht wilt verliezen dan is het belangrijk om op de voeding te letten die je binnenkrijgt. Het is belangrijk dat je voeding binnenkrijgt die veel eiwitten bevatten en weinig koolhydraten. De eiwitshakes van dieet pro zijn erg populair omdat deze zeer weinig calorieën bevatten. Ze bevatten namelijk maar 79 kcal per shake, terwijl veel andere shakes tussen de 100 tot 200 kcal bevatten. Daarnaast zijn deze niet rijk gevuld met toegevoegde suikers, bevatten ze veel eiwitten en slechts weinig koolhydraten. Dit maakt het gebruik van deze shakes erg populair tijdens het afvallen.

Hoe werkt het afvallen met shakes van dieet pro?

De shakes zijn te koop in potten van 500 gram en zijn in verschillende smaken beschikbaar. Uit een pot van 500 gram haal je ongeveer 22 shakes. Je kunt je normale maaltijden gewoon blijven houden. De shakes zijn er voor om te zorgen dat je een verzadigd gevoel krijgt en geen honger hoeft te lijden. Tijdens de normale maaltijd hoef je jezelf niet meer dan vol te eten en lekkere tussendoortjes wanneer je honger krijgt kun je gewoon laten liggen. Aangeraden wordt om ’s ochtends een shake te nemen en ’s middags een shake te nemen. Wanneer je net begint met het nemen van de eiwitshakes van dieet pro kun je er 2 per dag nemen. Naarmate je een aantal kilo bent afgevallen dan kun je overgaan op 1 shake per dag. Je kunt dit zo lang mogelijk blijven doen als je wilt. De shakes zijn wel een extra en je dient je normale maaltijden niet te vervangen voor de shakes.

Bij de potten van dieet pro die je koopt worden maatscheppen meegeleverd. Deze kun je gebruiken om precies te zien hoeveel poeder je nodig hebt voor het maken van een shake. Vervolgens kun je een shakebeker gebruiken om het poeder in te stoppen. Dit vul je aan met water of magere melk. Vervolgens kun je het goedje door elkaar schudden en beschik je over een heerlijke en gezonde shake rijk aan eiwitten.

De voordelen

  • Een groot voordeel is dat je gewoon je dagelijkse voeding kunt blijven eten. Je hoeft geen maaltijdvervangers te eten en hoeft alleen een shake extra te nemen. Wel moet je natuurlijk op je normale voeding letten.
  • Je verliest geen spiermassa. Doordat je veel eiwitten binnenkrijgt, krijg je een betere stofwisseling. Je zorgt hiermee dat je vet gaat verbranden en geen spieren gaat verbranden.
  • Het nemen van eiwitshakes is erg goedkoop. Wanneer je het terugrekent per shake dan betaal je slechts een prikkie voor iedere shake.
  • Snel en gemakkelijk. Je hoeft geen uren extra in de keuken staan te koken. Je hoeft alleen de maatschep te gebruiken, in de beker te stoppen en het goedje te schudden.
  • Je kunt erg snel afvallen. De shakes van dieet pro bevatten zeer weinig calorieën en zijn daarom zeer geschikt wanneer je snel wilt afvallen. Natuurlijk is het wel afhankelijk van de rest van de voeding die je binnenkrijgt.

De nadelen

Het nadeel is dat je door het volgen van dit dieet nog geen zicht hebt op de rest van je voeding. Wanneer de rest van de voeding niet in orde is kan het nog erg lastig zijn om af te vallen. Wanneer je het daarnaast tijdelijk gebruikt dan heb je de kans op het jojo effect sneller.

Ook interessant: