De voor- en nadelen van het volgen van het hippro dieet

Ben jij van plan om mee te doen met het hippro dieet? Wanneer je een aantal kilo’s af wilt vallen dan is dit dieet een geschikte keuze. Binnen een paar maand kun je namelijk 5 tot 10 kilo afvallen. Dat klinkt vast als muziek in de oren! Wij houden het dieet hier nog even onder de loep, zodat jij precies weet waar je aan begint wanneer je het hippro dieet wilt gaan volgen. Allereerst lichten we het dieet verder toe en vervolgens geven we de voor- en nadelen van het volgen van dit dieet.

Over het hippro dieet

Tijdens het volgen van het hippro dieet krijg je kant en klare maaltijden. Deze maaltijden vervangen de normale maaltijden en gedurende het volgen van het dieet zijn dit de maaltijden waar je op zult leven. Deze maaltijden bevatten alle nodige voedingsstoffen. De producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Hiermee valt het dieet onder het eiwitdieet. De inname van het aantal calorieën wordt hiermee beperkt, maar door het verzadigde gevoel dat je van eiwitten krijgt zal je niet snel honger gaan lijden.

Met het hoge eiwitgehalte en weinig koolhydraten richt het dieet zich op het aanpakken van hardnekkige vetten. Wanneer de juiste regels worden gevolgd zal er langdurig gewichtsverlies plaatsvinden.

Het hippro dieet kan worden gevolgd onder begeleiding van een consulente van Hippro. Dit geeft veel mensen een extra duwtje in de rug om gemotiveerd te blijven en daarnaast ben je voorzien van extra tips en advies op maat. Zie je een begeleider niet zitten? Dan kun je het programma ook online volgen. Samen met een consulente stel je jouw maaltijden voor de komende week samen. Deze maaltijden bestaan alleen uit producten van Hippro en je kunt dus geen producten in de supermarkt kopen. De producten van Hippro zijn wel gevarieerd en er is veel te verkrijgen. Zo vind je er warme en koude dranken, repen, koek, soep en nog veel meer.

De voordelen

  • Je weet precies wat je moet eten. Je maaltijden worden samengesteld samen met een consulente en je weet zeker dat je de juiste maaltijden in huis hebt, omdat deze van Hippro afkomen.
  • Op korte en lange termijn kun je gewicht kwijtraken dankzij de koolhydraatarme en eiwitrijke formule.
  • Omdat het geen crashdieet is en er veel producten van Hippro beschikbaar zijn is het gemakkelijk om het hippro dieet voor een langere periode vol te houden.
  • Je kunt gebruik maken van een consulente voor extra advies en motivatie.

De nadelen

  • Tijdens het gehele hippro dieet leef je op de producten van Hippro. De maaltijden voor de aankomende week worden ook nog eens samengesteld samen met een consulente en zijn allemaal afkomstig van Hippro. Je leert daarom niet wat wel en niet gezond is voor je lichaam en wat de beste manier is om af te vallen. Wanneer het dieet is afgelopen weet je niet welke producten je moet aanschaffen in de supermarkt om op het juiste gewicht te blijven. Veel mensen komen daarom al snel weer aan wanneer ze zijn gestopt met het dieet.
Ook interessant: