Jarvis Bamboo Standing Desk: een gezondere werkruimte begint met je bureau – Mijn review

Fully Jarvis Bamboo Sta Bureau

We werken tegenwoordig steeds meer thuis. Lang en veel zitten is niet goed voor de gezondheid. Om toch gezond aan het werk te kunnen, is een zit-sta bureau een goede oplossing. Op deze manier kun je ergonomisch en gezond aan het werk. 

Door zittend en staand werken met elkaar af te wisselen zal jij je aan het einde van de werkdag een stuk energieker voelen. Ik werk momenteel aan de Jarvis Bamboo Standing Desk en vertel jou er graag alles over.

Jarvis Bamboo Standing Desk

J1 Ik heb gekozen voor Fully, omdat dit merk staat voor kwalitatieve ergonomische meubels. Zij hechten veel waarde aan meubels die goed ontworpen en gebouwd zijn. Daarnaast hebben zij ook nog eens oog voor de vormgeving en algehele look. Op deze manier kunnen ze jou helpen om een gezonde en mooie werkplek te creëren waar jij maar wilt. 

De Jarvis Bamboo Standing Desk heeft zichzelf al meerdere malen bewezen en kenners van ergonomische meubels zijn ontzettend enthousiast en tevreden over dit product. Als je fulltime achter je bureau werkt klinkt het erg aantrekkelijk om dit bureau eens uit te proberen.

Prijzen voor beste staande bureau

J3

The Wirecutter is ontzettend enthousiast over de Jarvis Bamboo Standing Desk. Al vijf jaar achter elkaar wordt de Jarvis Bamboo Standing Desk verkozen tot beste staande bureau. Vooral het frame is erg bijzonder. Het hefvermogen is 158 kilogram. 

De LED afstandsbediening is programmeerbaar. Je kunt de hoogte elektrisch verstellen, van heel hoog tot heel laag. Zo kun je altijd kiezen voor een comfortabele hoogte die geheel bij jouw wensen past.

Beste keuze voor de planeet

De Jarvis Bamboo Standing Desk is ook nog eens een hele milieuvriendelijke keuze. Dit bureau is gemaakt van duurzame bamboe. Deze bamboe is gekweekt zonder meststoffen of pesticiden. Tot slot is het afgewerkt met de ultra sterke UV-uitgeharde polyurethaancoating.

Personaliseer jouw thuiskantoor

J2
wire management is goed te doen

De Jarvis Bamboo Standing Desk is te bestellen in twee verschillende vormen. Ook qua formaat is er altijd wel een bureau te vinden die past in jouw thuiskantoor, je kunt namelijk kiezen uit zeven verschillende maten. Ik heb zelf gekozen voor de 180 x 80. 

Dit formaat past perfect in mijn kantoor. Je kunt de Jarvis Bamboo Standing Desk ook uitbreiden met verschillende accessoires. Denk hierbij aan ladekastjes voor extra spullen of een schermhouder. Zo heb je altijd een bureau die geheel past bij jouw wensen.

Kenmerken van de Jarvis Bamboo Standing Desk

De Jarvis Bamboo Standing Desk is niet zomaar een bureau. Hieronder lees je meer over enkele opties en kenmerken:

  • Bij de Jarvis zit standaard een scherm met schakelaar waarmee je het bureau kan verlagen en verhogen. Er zit een programmeerbaar geheugen handset bij. Na 10 seconden wordt dit scherm donker.
  • Draadbeheer om draden netjes af te werken
  • Je kunt kiezen voor een klem met gemonteerde stekkerdoos. Deze bevat 2 stopcontacten en een USB oplaadpoort
  • Je kunt het frame bestellen in verschillende kleuren: zwart, wit, zilver en Alloy

Conclusie Jarvis Bamboo Standing Desk

Goede werkmeubels zorgen ervoor dat jij je optimaal kunt richten op je werk. Start met het kopen van een kwalitatieve staande bureau. De Jarvis Bamboo Standing Desk heeft alles in huis en is daarom zeer geschikt om mee te beginnen. Daar bovenop heb je ook nog eens 10 jaar garantie op frame elementen, elektrische onderdelen en de motor, voor het geval er toch iets niet goed gaat. 

Ik ben ontzettend tevreden met dit bureau en met mij honderden anderen. Al vijf jaar achter elkaar wordt de Jarvis verkozen tot beste staande bureau en dat is een behoorlijke prestatie. Dit bureau is een mooie investering in jouw ergonomische werkplek. Kies ook voor de Fully bureaustoel om je werkplek af te maken.

Mocht jezelf geïnteresseerd zijn in deze bureau. Bekijk hem dan hier bij Fully.

Ook interessant: